TV spored TV SLO 1


30. september 2016 - 6. oktober 2016
19:00 Dnevnik
 • Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.
19:25 Utrip
 • UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.
19:40 Šport
 • Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.
19:55 Vreme
 • Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.
20:00 Vse je mogoče
 • Komična, nepredvidljiva in zabavna, razvedrilna oddaja, ki bo poskrbela za pravo dozo smeha. Voditelj Bojan Emeršič vas bo s pomočjo svojih šestih gostov in razigrane publike popeljal v zabaven svet pantomime, plesa, petja ter zabavnih besednih iger. Posebnost oddaje je poševni oder, ki bo za goste predstavljal prav poseben in zabaven izziv.
21:50 Prevara (5/10) - ameriška nadaljevanka
 • The affair (i.), 1. sezona, 5. del, 54 min
 • Alison in Noah sta preživela čudovit dan na otoku Block in se po daljšem obvladovanju vdala močnim čustvom. Vendar sta drug drugemu povedala, da zaradi ljubimkanja ne bosta zapustila zakoncev. Ob vrnitvi v resničnost se vsak spopade s svojimi težavami. Alison obišče odtujena mama Athena, Noah pa se mora ukvarjati z nedopustnim vedenjem hčerke Whitney. Policijska preiskava čudne prometne nesreče še poteka.
22:50 Poročila
 • V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.
23:05 Šport
 • Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.
23:20 Vreme
 • Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.
23:25 Rajska ptica, film
 • Bluebird, 2013, drama, 88 min, IMDb ocena: 6.0
 • Leto produkcije: 2013 Država: Velika Britanija, ZDA, Švedska Žanr: drama Režija: Lance Edmands Scenarij: Lance Edmands Igrajo: John Slattery, Amy Morton, Margo Martindale, Adam Driver Strupeno mrzla zima, značilna za Maine, umirjeno zvezno državo na severovzhodu ZDA. Majhno mesto, v katerem prevladujejo drvarji in lesarji, in v katerem se ne dogaja nič pretresljivega. Voznica šolskega avtobusa Lesley pregleduje vozilo po zadnji vožnji, ko jo jo zmoti prekrasen modri drozg. Za trenutek ji tako pade koncentracija in prezre dečka, ki je zaspal na sedežu v zadnjem delu avtobusa. Zaklene in oddide domov. Naslednje jutro dečka močno podhlajenega in v komi odpeljejo v bolnišnico, kjer se začne boj za njegovo življenje. Incident, neljuba napaka, potisne prebivalce zaspanega kraja v čustveno spiralo krivde, greha in ganljivih soočenj. Prepričljiva drama, prvenec režiserja Edmandsa, posneta v duhu klasičnega ameriškega neodvisnega filma, je bila predvajana v tekmovalnih programih tako prestižnih festivalov, kot so Tribeca, Karlovy Vary in Montreal. Izjemno zanimiva je igralska zasedba, saj v njej poleg vrhunskih igralk iz B kategorije najdemo tudi znana obraza iz ameriških TV serij in visokoproračunskih spektaklov; to sta John Slattery (Oglaševalci) in Adam Driver (Vojna zvezd – Epizoda 7).

več
Rajska ptica, film