TV spored TV SLO 1


23. julij 2016 - 29. julij 2016
22:15 Poročila
  • V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.
22:30 Šport
  • Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.
22:35 Vreme
  • Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.
22:40 Poletna scena
  • Poletna scena je večerna v živo, ki vsak dan ponuja pregled pestrega poletnega dogajanja po Sloveniji. Z reportažami, z javljanji v oddajo neposredno iz večernih dogodkov, festivalov, koncertov in drugih prireditev, s portretiranjem znanih ustvarjalcev, s pogledom čez meje naše države in vse to tudi s kritiškim pogledom našega strokovnega očesa. Ob aktualnih dogodkih vas bomo popeljali tudi v svet mode in dizajna, filma in vam priporočali v branje knjige po našem izboru. Družili se bomo z znanimi osebnostmi na izbranih poletnih dogodkih in njihovih priljubljenih krajih. Predstavljali vam bomo glasbenike, vizualne umetnike in druge izbrane goste, ki se bodo voditeljem pridružili v studiu.
23:05 Notranje izgorevanje - francoska dokumentarna oddaja, ponovitev
  • »Upanje je pred sto leti pripeljalo mojo družino iz štetla nekje v Evropi v Detroit. Danes to mesto propada, moja družina pa je razpršena po planetu.« Oddajo sestavljajo podobe iz sedanjosti, redko arhivsko gradivo in čudovita glasba. To je osebna zgodovina na ozadju drame in družbenih konfliktov v ZDA sredi 20. stoletja. Rezultat je strastna in presenetljiva kronika Amerike in ameriških sanj, kot so jih doživljali posamezniki.