TV spored TRAVEL CHANNEL


5. december 2016 - 11. december 2016
16:30 Odbite jedi - Okusne destinacije
 • London - prva sezona / epizoda 4.
  London v Angliji je multikulturni talilni lonec in Andrew Zimmern raziskuje jedi, ki so prestale preizkus časa: od tradicionalne nedeljske pečenke in yorkshirskega pudinga do klasičnih pit in pire krompirja ter rib in cvrtega krompirja.
17:00 Odbite jedi
 • Amsterdam - cvileče jegulje in stroopwafel - sedma sezona / epizoda 7.
  Andrew odpotuje v Amsterdam na edinstvene predelave tradicionalnih nizozemskih receptov. Od gosjih kroketov in z žuželkami polnjenih ocvrtkov do prekajenih jegulj in votlih prašičjih glav - Andrew z vsakim grižljajem okuša nekonformističnost mesta!
18:00 Lovci na hiše
 • Družina na prvem mestu v Morelii v Mehiki - sezona 80 - epizoda 9.
  Družina se iz Louisvilla v Kentuckyju preseli v Morelio v Mehiki, da bi se sprostili in osredotočili na kakovostno preživljanje časa skupaj. A zaradi fiksnega dohodka in obsežnega seznama želja bo morda potrebnega več dela, kot so pričakovali.
18:30 Lovci na hiše
 • Par kupi deskarsko hišo v Playas de Rosarito v Mehiki - sezona 67 - epizoda 8.
  Jaime in Brunela želita svojim hčeram zagotoviti lepe spomine in iščeta miren obalni kraj za oddih. Odločita se, da bosta s prihranki kupila počitniško hišo v Playas de Rosarito v Mehiki.
19:00 Lovci na hiše
 • Odpelji me v Panamo - sezona 79 - epizoda 2.
  Marc in Lisa se s svojima majhnima otrokoma selita v Panamo, da bi otroka izkusila novo kulturo. Marc se bo v službo vozil in zdaj se odločata med stroškovno ugodnejšim stanovanjem v stolpnici in drago enodružinsko hišo.
19:30 Lovci na hiše
 • Varčevanje na malezijskem podeželju - sezona 79 - epizoda 3.
  Lauren in Vaughan obožujeta Cape Town, vendar si tam ne moreta privoščiti družine. Zato se odločita za delo v Maleziji, da bi lahko malce privarčevala. Toda doma ne bo lahko najti, saj v Maleziji ni nepremičninskih oglasov in posrednikov.
20:00 Lovci na hiše
 • Otoške sanje na Tortoli - sezona 80 - epizoda 4.
  Emily in njen mož Jason se odpovesta vsemu, da bi lahko ona postala učiteljica na otoku Tortola, ki je del Britanskih Deviških otokov. Ker imata samo en stalen dohodek, si mogoče ne bosta mogla privoščiti popolnega karibskega domovanja.
20:30 Lovci na hiše
 • Nič ni Perth-ektno - sezona 67 - epizoda 3.
  Matt in Corinna sta se spoznala na univerzi v Perthu. Tam že dve leti živita skupaj, toda Corinna je iz Južnoafriške republike in je v Avstraliji le začasno. Konec študija s sabo prinese težke odločitve.
21:00 Andrew Zimmern in zakladi kulinaričnih taksijev
 • Nashville - prva sezona / epizoda 1.
  Andrew je že bil v Nashvillu, toda še nikoli ni videl mesta od znotraj. Taksist Finn ga pelje na pečenje na žaru na staro kmetijo krajevnega kuharja ter v Music Row na koncert mojstrov kantri glasbe.
21:30 Andrew Zimmern in zakladi kulinaričnih taksijev
 • Chicago - prva sezona / epizoda 6.
  Andrew raziskuje Chicago pod vodstvom dveh taksistov, enega iz Chicaga in enega iz Pakistana. Tako obišče samo domačinom znane točke, kot je neoznačena kirgiška restavracija, navija na kotalkarski tekmi in se spozna z legendo bluza.
22:00 Okusi Turčije
 • Kulinarična kultura ob zori civilizacije - druga sezona / epizoda 7.
  Shane Delia odpotuje na območje med rekama Evfrat in Tigris v Turčiji in se sreča z živo zgodovino na krožniku.
22:30 Okusi Turčije
 • Trabzon - hrepenenje po hamsiju - druga sezona / epizoda 8.
  Shane Delia odpotuje na sever čez Pontsko gorovje, da bi dosegel Črno morje in pristaniško mesto Trabzon, kjer poišče prav posebno ribo.
23:00 Odbite jedi
 • Amsterdam - cvileče jegulje in stroopwafel - sedma sezona / epizoda 7.
  Andrew odpotuje v Amsterdam na edinstvene predelave tradicionalnih nizozemskih receptov. Od gosjih kroketov in z žuželkami polnjenih ocvrtkov do prekajenih jegulj in votlih prašičjih glav - Andrew z vsakim grižljajem okuša nekonformističnost mesta!