TV spored TRAVEL CHANNEL


22. januar 2017 - 28. januar 2017
15:00 Gradnja na Aljaski
 • Nevarne zamude - tretja sezona / epizoda 4.
  Tonyjevo leseno kočo zaprejo, potem ko postane delo zaradi obilnega deževja prenevarno. Medtem pa napačni izračuni na Leejevi dvonadstropni hiši ob jezeru Bulchitna razjezijo ekipo.
16:00 Odbite jedi - Okusne destinacije
 • Amsterdam - druga sezona / epizoda 8.
  Če iščete najboljšo hrano na Nizozemskem, vam ni treba drugam kot v slikoviti Amsterdam. Amsterdamska kuhinja temelji na preprostih klasikah, kot so bitterballen in slaniki, Andrew Zimmern pa odkriva, zakaj je ta nizozemska destinacija tako slastna.
16:30 Odbite jedi - Okusne destinacije
 • Montreal - druga sezona / epizoda 9.
  Kanadski Montreal, znan tudi kot mesto svetnikov, se ponaša s kuhinjo, ki jo odlikujejo svetovni okusi. Od poutine do dimljenega mesa in ročno izdelanih baglov - Andrew Zimmern si privošči znamenite jedi, ki lačne mamijo v Quebec.
17:00 Odbite ameriške jedi
 • Lokal za eno noč L.A. - prva sezona / epizoda 13.
  Andrew Zimmern za lačno množico v Los Angelesu ustvari jedilnik, ki so ga navdihnila njegova potovanja po svetu.
18:00 Lovci na hiše
 • Ni denarja za Melbourne - sezona 83 - epizoda 3.
  Bob in Brielle sta naveličana življenja v majhnem kanadskem kraju in sledita zaposlitvenim priložnostim v Avstralijo. Bob si želi nepremičnine v samem središču mesta, Brielle pa se zdi, da bi se v predmestnem stanovanju počutila bolj domače.
18:30 Lovci na hiše
 • Nočna vožnja domov, daleč od preobremenitve - sezona 78 - epizoda 7.
  Ko Eric in Jenna spoznata, da si ne bosta nikoli mogla privoščiti sanjskega doma na Beverly Hillsu, se preselita v Mazatlan v Mehiki. V tem zgodovinskem mestu ni lahko najti nepremičnino, toda Eric ne namerava oditi iz Mehike praznih rok.
19:00 Lovci na hiše
 • Preživljanje časa v Granadi v Španiji - sezona 78 - epizoda 8.
  Mlad par z dvojčkoma se želi preseliti v Granado v Španijo in spoznavati novo kulturo. Išče povsem opremljeno nepremičnino s sobo za goste, vendar bo za skromni proračun težko najti vse želeno.
19:30 Lovci na hiše
 • Dajmo si duška v Warwicku - sezona 78 - epizoda 9.
  Kansaščana Ryan in Lindsey sta presenečena, kako malo dobita v Warwicku v Angliji za svoj denar. Imata dva otroka in Lindsey hoče štiri spalnice, Ryan pa si želi šarm starega sveta, ki ga v Zda nista imela.
20:00 Lovci na hiše
 • Živeti v Budi ali Pešti, to je tu vprašanje - sezona 82 - epizoda 11.
  Zakonca iz Georgie Todd in Nancy sta prvo leto svojega zakona preživela v Španiji, kjer sta poučevala angleščino. Vznemirjenja ob življenju v tujini nista nikoli pozabila in zdaj bi ga rada spet doživela, zato se selita v Budimpešto.
20:30 Lovci na hiše
 • Napad na Napier - sezona 79 - epizoda 5.
  Po zvezi na daljavo Joe in Elizabeth za prvi skupni dom izbereta Novo Zelandijo. Joe je rad v naravi, Elizabeth pa bi rada živela blizu središča mesta. Oglejte si, ali se bo Joe odrekel podeželju, da bi lahko Elizabeth uživala v mestnem življenju.
21:00 Super vožnje z motorjem
 • Vožnja čez ameriški divji zahod - četrta sezona / epizoda 1.
  Nori motoristični voditelj Henry Cole je spet na poti v ameriško divjino. Tokrat se bo vozil po divjem zahodu od San Francisca preko Kalifornije v Nevado in nato navzgor skozi Idaho in Wyoming.
22:00 Titanik - Muzejske skrivnosti
 • epizoda 1.
  Zakaj točno je potonil Titanik in kako bi lahko to preprečili? Don Wildman preiskuje vzroke te tragedije, se potopi v globine ob Novi Fundlandiji in preučuje konstrukcijsko celovitost ladje.
23:00 Odbite ameriške jedi
 • Lokal za eno noč L.A. - prva sezona / epizoda 13.
  Andrew Zimmern za lačno množico v Los Angelesu ustvari jedilnik, ki so ga navdihnila njegova potovanja po svetu.