TV spored TLC


23. oktober 2016 - 29. oktober 2016
10:00 Naša mala družina - Klepet (Epizoda 9)
 • (Our Little Family: Small Talk) Hamillovi se spominjajo najboljših trenutkov preteklih dveh sezon oddaje. Gledalcem odgovarjajo na vprašanja in povabijo goste presenečenja ter se zabavajo.
11:00 Priprava tort z Renatom (Epizoda 17)
 • (Torte in Corso Con Renato) Pridružite se italijanskemu oblikovalcu tort Renatu Ardovinu, ki bo z vami delil svoje skrivnosti okraševanja tort in prikazal, kako pripraviti okusne in dovršene sladice.
11:30 Priprava tort z Renatom (Epizoda 18)
 • (Torte in Corso Con Renato) Pridružite se italijanskemu oblikovalcu tort Renatu Ardovinu, ki bo z vami delil svoje skrivnosti okraševanja tort in prikazal, kako pripraviti okusne in dovršene sladice.
12:00 Otroci in tiare - Lepotno tekmovanje »Precious Moments« (Epizoda 15)
 • (Toddlers & Tiaras: Precious Moments Pageant) Deklice se bodo pomerile na tekmovanju »Queen of Hearts«, kjer bodo tekmovale za bleščeče krone, velike naslove in čisti zaslužek. Jim bo uspelo prepričati sodnike?
13:00 Vrnitev Amišev (Epizoda 3)
 • (Return to Amish) Mary svojo najmlajšo hči Esther pripelje v New York, kar pripelje do hudega prepira z Rebecco. Abe pa je v dvomih zaradi dragega zobozdravniškega posega.
14:00 Ste v boljši formi kot upokojenci? - Na vrhu sveta, Florida (Epizoda 5)
 • (Are You Fitter Than a Pensioner?: On Top of the World, Florida) Štirje mladi odrasli se preselijo k upokojencem, ki so v izvrstni formi, da bi telovadili kot oni. Bodo mladi na koncu obiska v boljši formi kot upokojenci?
15:00 Ste v boljši formi kot upokojenci? - Novosti iz serije (Epizoda 6)
 • (Are You Fitter Than a Pensioner?: Series Update) Štirje mladi odrasli se preselijo k upokojencem, ki so v izvrstni formi, da bi telovadili kot oni. Bodo mladi na koncu obiska v boljši formi kot upokojenci?
16:00 Moje 300 - kilogramsko življenje - Brittanijina zgodba (Epizoda 4)
 • (My 600lb Life: Brittani's Story) Brittani se je poročila z moškim, ki so mu všeč močne ženske. Toda s skoraj 300 kilogrami je v zakonu neuporabna. Po operaciji se mora na novo postaviti na noge.
17:00 Moje 300 - kilogramsko življenje - Chadova zgodba (Epizoda 3)
 • (My 600lb Life: Chad's Story) Chad ima dobrih 300 kilogramov in gre na operacijo želodca. Hitro hujša, potem pa ima zdravstvene težave, ker ne upošteva zdravnikovih navodil.
18:00 Moje čudovito debelo življenje - 9. epizoda (Epizoda 9)
 • (My Big Fat Fabulous Life: Episode 9) Whitney Thore se vrača s tretjo sezono svojih pustolovščin. Ker je popolnoma prepričana v to, da je lahko »debela in zdrava«, načrtuje lasten dobrodelni plesni maraton.
19:00 Zaljubljeni debeluhi - Meagan (Epizoda 1)
 • (Fat Chance: Meagan) Spremljajte debeluha, ki prestaja preobrazbo in ljubljeno osebo povabi na zmenek - ampak ne takoj. Na voljo ima 90 dni, da se korenito spremeni.
20:00 Moje velikansko življenje - Lindsayjino leto (Epizoda 1)
 • (My Giant Life: The Year Of Lindsay) Mladoporočenca Haleigh in Bryan imata težave z življenjem v mini studiu. 205 cm visoka Katja in njena žena Julie si želita družine, Lindsay, 205 cm, pa načrtuje igralsko kariero.
21:00 Seks, laži in internetne afere
 • (Sex, Lies and Online Affairs) Po hekerskem škandalu internetnega portala Ashley Madison si oglejte, kako internet spreminja sodobna razmerja, zakaj te strani obstajajo in kdo jih poskuša odstraniti.
22:00 Razgaljeni zaradi maščevanja
 • (Revenge Porn) Ste se že kdaj fotografirali v opolzkem položaju? Anna Richardson na vse pretege preiskuje, kaj se zgodi, ko nekdo škodoželjno objavi fotografije, na katerih ste razgaljeni.
23:00 Pribežališče duhov - Sanatorij St. Albans (Epizoda 5)
 • (Ghost Asylum: St. Albans Sanatorium) Ekipa TWC obišče St. Albans, nekdanjo šolo za dečke in eksperimentalno bolnišnico, za katero pravijo, da je bila pravi pekel.