TV spored TLC


20. julij 2017 - 26. julij 2017
12:00 Dr. Christian vas bo sprejel - 3. epizoda
 • (Dr Christian Will See You Now: Episode 3) Dr. Christian in njegova prvovrstna zdravstvena ekipa bodo v povsem novi in vrhunsko opremljeni kliniki nudili edinstvene storitve, ki bodo krojene po meri raznovrstnih pacientov.
13:00 Specialisti za debelost - Poboljšaj se
 • (Family Fat Surgeons: Making Amends) Dr. Robert Davis pomaga Erin, ki so ji drugi zdravniki odrekli operacijo, in Louise, ki se mora pred operacijo odpovedati noremu načinu življenja.
14:00 Moja odvečna koža - Julie N. in Andrew
 • (My Extreme Excess Skin: Julie N. And Andrew) Ljudje, ki so izgubili veliko število kilogramov, z izgubo telesne teže niso končali svoje preobrazbe. Zdaj jih čaka še operacija, s katero jim bodo ostranili odvečno kožo.
15:00 Otroci in tiare - Izbor Universal Royalty Motown
 • (Toddlers & Tiaras: Universal Royalty Motown) Na tekmovanju Universal Royalty Motown desetletna Mackenzie in njen sedemletni brat Christian tekmujeta proti bojeviti Jayli in novinki Chloe za glavno nagrado 1000 dolarjev.
16:00 Nezvestoba do groba - 7. epizoda
 • (Alta Infedelta: Episode 7) Kako se zavrženi ljubimec odzove, ko se partner izkaže za izdajalca? Serija uprizarja izdajstva, skrivnosti in laži, ki pripeljejo pare do razhoda.
16:30 Nezvestoba do groba - 8. epizoda
 • (Alta Infedelta: Episode 8) Kako se zavrženi ljubimec odzove, ko se partner izkaže za izdajalca? Serija uprizarja izdajstva, skrivnosti in laži, ki pripeljejo pare do razhoda.
17:00 Poročena z obleko - Ljubi očka
 • (Say Yes to the Dress: Daddy Dearest) Emily in njen oče, ki mora imeti vedno prav, iščeta popolno poročno obleko v slogu princese. Melisso skrbi, da konservativnemu očetu Pninina stvaritev ne bo všeč.
17:30 Poročena z obleko - Prosim, naj ti bo moja obleka všeč
 • (Say Yes to the Dress: Please Love My Dress) Čudaška Marlene hoče obleko s perjem ali črno večerno obleko, starši pa si želijo kaj tradicionalnega. Jessici so všeč vse obleke, njeni družini pa nobena.
18:00 Mojster za torte - 23. epizoda
 • (Cake Boss: Camels, Ostriches And Cake Wishes) Še več pestrega dogajanja pri Carlovi pekarni v Hobokenu, New Jersey - Buddy Valestro in njegova ekipa pokažejo, kaj je potrebno za izdelavo tematskih tort za različne priložnosti.
18:30 Mojster za torte - 24. epizoda
 • (Cake Boss: Classic Cars and Grace's Surprise) Še več pestrega dogajanja pri Carlovi pekarni v Hobokenu, New Jersey - Buddy Valestro in njegova ekipa pokažejo, kaj je potrebno za izdelavo tematskih tort za različne priložnosti.
19:00 Nezvestoba do groba - 17. epizoda
 • (Alta Infedelta: Episode 17) Kako se zavrženi ljubimec odzove, ko se partner izkaže za izdajalca? Serija uprizarja izdajstva, skrivnosti in laži, ki pripeljejo pare do razhoda.
19:30 Nezvestoba do groba - 18. epizoda
 • (Alta Infedelta: Episode 18) Kako se zavrženi ljubimec odzove, ko se partner izkaže za izdajalca? Serija uprizarja izdajstva, skrivnosti in laži, ki pripeljejo pare do razhoda.
20:00 Moja nenavadna nosečnost - Melissa in Lynn
 • (Extraordinary Pregnancies: Melissa And Lynn) Nosečnost je težko delo za povprečno žensko. Kaj pa, če so tu še izredne okoliščine? Spremljajte bodoče mame z osupljivimi motnjami ali v izrednih situacijah.
21:00 Moje 300 - kilogramsko življenje - Kje so zdaj? - Brittani in Sean
 • (My 600lb Life: Where Are They Now?: Brittani & Sean) Brittani je izgubila več kot 130 kilogramov, zdaj pa jo čaka niz zahtevnih kožnih operacij. Dr. Nowzaradana pa skrbi, da Seanova mama ovira njegov boj s kilogrami.
23:00 Zaradi seksa na urgenco - Zaklenjen
 • (Sex Sent Me to the ERežija: Lock & Key) Resnične zgodbe ponesrečene spolnosti, ki jih pripovedujejo pari in zdravniki ter prikažejo zaigrani prizori. Te zgodbe morate videti, da boste verjeli.