TV spored TLC


26. maj 2017 - 1. junij 2017
17:30 Nezvestoba do groba - 14. epizoda
  • (Alta Infedelta: Episode 14) Kako se zavrženi ljubimec odzove, ko se partner izkaže za izdajalca? Serija uprizarja izdajstva, skrivnosti in laži, ki pripeljejo pare do razhoda.
18:00 Jamie Lynn Spears - ko ugasnejo luči
  • (Jamie Lynn Spears: When The Lights Go Out) Oglejte si zgodbo o nekdanji otroški zvezdnici Jamie Lynn Spears, ki je pred 8 leti šokirala s svojo najstniško nosečnostjo, zdaj pa se pripravlja na vstop v sceno kantri glasbe.
19:00 Starši, ženitni posredniki - 9. epizoda
  • (Married by Mum and Dad: Second Thoughts) Samski moški in ženske dovolijo svojim staršem, da izberejo osebo, s katero se bodo poročili. Starši se bodo srečali z morebitnimi partnerji v upanju, da bodo našli pravega.
20:00 Kate plus 8 - Čas za plažo!
  • (Kate Plus 8: Beach Time!) Kate in otroci se med poletnimi počitnicami odpravijo na alabamsko plažo. Tam se vozijo s kajaki in jadrajo s padalom, ki ga vleče gliser. Potem pa je čas, da se vrnejo k psičkom.
21:00 Mojster za torte - 5. epizoda
  • (Cake Boss: Episode 5) Mauro izdela korejsko torto za prvi rojstni dan, Madeline izbira obleko za svojo 25. obletnico poroke, Buddy pa mora speči torto za tematski park, v katerem vladajo bagri.
21:30 Mojster za torte - 6. epizoda
  • (Cake Boss: Episode 6) Buddy se preizkusi kot sodnik na velikem kuharskem dvoboju med lokalnimi policisti in gasilci, dogodek pa obeležijo z dvema izjemnima tortama.
22:00 Gospodična Pooh hiti na pomoč - 2. epizoda
  • (She's in Charge: Episode 2) Senzacija družbenih medijev, Veronica »Pooh« Nash Poleate, nudi pametne nasvete družinam v stiski - preseneti jih doma, da bi poskusila odpraviti njihove težave!
23:00 Moje 300 - kilogramsko življenje - Stevenova in Justinova zgodba - 1. del
  • (My 600lb Life: Steven And Justin's Story Part 1) Brata Steve in Justin tehtata 360 in 270 kg. Njun oče se odloči preseliti celo družino, da bi bili tako bližje dr. Nowzaradanu, za katerega upa, da lahko sinovoma reši življenji.