TV spored POP TV


5. julij 2015 - 11. julij 2015
08:55 Zaljubljen do ušes, 2013
De que te quiero, te quiero I. - sezona 0 - epizoda 93 - MEXICO - Igrajo: Livia Brito, Juan Diego Covarrubias, Cynthia Klitbo, Marcelo Cordoba, Esmeralda Pimentel, Fabiola Guajardo, Carlos Ferro, Marisol del Olmo.
Juancho upa, da bo Tiburcio povedal Irene in Natalii, da sta mati in hči. Alonso Vicenteu pove, da Rodrigo kaže pozitivne znake, zato bi bilo dobro naresti nove raziskave. Nihče ne ve, da gre v resnici za Diega. Natalia pove Rodrigu, da bo postala Eskendin model. Ker ji ne dovoli, mu pove, da s poroko ne bo postala njegova sužnja.
09:40 Zaljubljen do ušes, 2013
De que te quiero, te quiero I. - sezona 0 - epizoda 94 - MEXICO - Igrajo: Livia Brito, Juan Diego Covarrubias, Cynthia Klitbo, Marcelo Cordoba, Esmeralda Pimentel, Fabiola Guajardo, Carlos Ferro, Marisol del Olmo.
Carmen Natalii pove, da jo je Juancho vprašal, kaj bi naredila, če bi se pojavila njena biološka mati. Natalia ji odvrne, da je njena mama samo ona. Irene je vznemirjena zaradi Tadeovega prijateljstva z Amando. Ko pa ji predlaga, da bi si dala novo priložnost, mu odvrne, da rabi nekaj časa, saj je ravnokar končala razmerje z Alonsom.
10:25 TV PRODAJA
10:45 Grehi preteklosti, 2014
La sombra del pasado I. - prva sezona / epizoda 21 - MEXICO - Igrajo: Michelle Renaud, Pablo Lyle, Alexis Ayala, Alejandra Barros, Alfredo Adame, Thelma Madrigal.
Severiano v Humbertovi pisarni nadleguje Aldonzo, ki ga v obrambi poškoduje. Valeria prizna Candeli, da ni prepričana v Cristobalovo ljubezen, vendar ji Candela podeli vrsto nasvetov, kako bo njenega sina obdržala ob sebi. Aldonza bi rada v najem vzela hišo, ki je nekoč pripadala njeni mami.
11:45 TV PRODAJA
12:15 Doktor Dolittle, 1998
Doctor Dolittle - USA - Režija: Betty Thomas - Igrajo: Eddie Murphy, Ethan Hawke, Brian Doyle-Murray, Kristen Wilson, Oliver Platt, Richard Schiff, Ossie Davis.
Dr. John Dolittle ima posebno lastnost, da razume živali in se lahko celo pogovarja z njimi. Tako se nemalokrat zaplete v klepet s psi, mačkami, hrčki, morskimi prašički, podganami, sovami, kozami, ovcami, golobi, tigri in drugimi kosmatinci. Živalce pri njem velikokrat poiščejo tudi zdravniško pomoč ali praktičen nasvet. Čeprav se sliši nadvse zabavno, je zadeva tudi malce nerodna. John se po zaslugi žene Lise in kolegov kmalu znajde v umobolnici. Vsi so prepričani, da se mu je zmešalo!
14:05 Kar bo, pa bo, 2014
Kud puklo da puklo I. - sezona 0 - epizoda 13 - CROATIA - Režija: Goran Rukavina, Stanislav Tomić - Igrajo: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg.
Potem ko je Mirko neznano kam zakopal kip Device Marije, se ga Mile in Stipe trudita najti, a brez uspeha. Odločita se, da se bosta duhovniku maščevala tako, da ga bosta izključila iz vaškega odbora. Đurovi vnuki so razočarani, ker se pri oskrbi hiše z vodo pojavijo novi zapleti. Razburjena Katarina se odloči, da bo sama rešila situacijo, pri čemer ji želi Damir pomagati in se ji tako prikupiti. Ko se znajdeta na seniku, jo Damir poljubi, pri tem pa ju zaloti Snježana.
15:05 Dubrovniška zora, 2013
Zora dubrovačka I. - prva sezona / epizoda 109 - CROATIA - Igrajo: Barbara Bilić, Boris Ler, Ana Kvrgić, Dragan Despot, Vanessa Radman.
Martin grozi Maris in od nje zahteva, da mu pove čigavega otroka nosi Jana. Ker Maris trdi, da ne ve s kom je zanosila, Martin odide po več informacij k Deši. Maris prosi Borisa, naj zaščiti Jano, saj je v strahu, da ji bo Martin kaj naredil. Šiško se opraviči Dijani, ker je bil nesramen do nje in ji ni verjel. Medtem se Martin kruto poigrava z Jano in se želi tudi fizično spraviti na njo, ko se prikaže Boris in ji stopi v bran. Takrat se Martin zave, kdo je oče Janinega otroka.
16:00 Grehi preteklosti, 2014
La sombra del pasado I. - prva sezona / epizoda 22 - MEXICO - Igrajo: Michelle Renaud, Pablo Lyle, Alexis Ayala, Alejandra Barros, Alfredo Adame, Thelma Madrigal.
Severiano se Candeli in Cristobalu zlaže, da ga je Aldonza napadla in poškodovala, ko je od nje zahteval, da se izogiba Cristobala, ki je tik pred poroko. Jeronimo pa Candelo posvari, naj svojemu možu ne zaupa kar na slepo. Abelardo Cristobalu pove, da ga Valeria vara, ne pove pa, s kom.
17:00 24UR popoldne, 2015
24UR popoldne - 24UR POPOLDNE je na programu vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
17:15 Zaljubljen do ušes, 2013
De que te quiero, te quiero I. - sezona 0 - epizoda 95 - MEXICO - Igrajo: Livia Brito, Juan Diego Covarrubias, Cynthia Klitbo, Marcelo Cordoba, Esmeralda Pimentel, Fabiola Guajardo, Carlos Ferro, Marisol del Olmo.
Irma pove Rodrigu, da je Vicente odobril Alonsu, da bo v času njegovih medenih tednov na Diegu opravil raziskave. Rodrigo zato načrtuje umor Diega, vendar Irma pri tem noče sodelovati. Diego v omami glasno vpraša, zakaj Natalii ni nikoli povedal o bratu dvojčku in sliši ga Irma.
18:05 Zaljubljen do ušes, 2013
De que te quiero, te quiero I. - sezona 0 - epizoda 96 - MEXICO - Igrajo: Livia Brito, Juan Diego Covarrubias, Cynthia Klitbo, Marcelo Cordoba, Esmeralda Pimentel, Fabiola Guajardo, Carlos Ferro, Marisol del Olmo.
Irma Vicenteu pove, da mora oditi zaradi tetine bolezni. Juancho prepričuje Tiburcia, da mora Irene in Natalii povedati resnico. Gino zasnubi Carmen. Tiburcio prizna Irene, da njena hči ni umrla. Vicente hitro doda, da je šele pred kratkim izvedel, da je Tiburcio otroka pustil v sirotišnici. Irene mu zabrusi, da bo plačal za vse, kar je storil.
18:55 24UR vreme, 2015
24UR vreme - 24UR VREME je z vami vsak delovnik pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali nekakšna stalnica pri očitnih klimatskih spremembah.
18:58 24UR, 2015
24UR - 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00 Kar bo, pa bo, 2014
Kud puklo da puklo I. - sezona 0 - epizoda 14 - CROATIA - Režija: Goran Rukavina, Stanislav Tomić - Igrajo: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg.
Krešo zaupa Miletu, da bi nujno potrebna sredstva lahko dobili iz evropskih skladov, zato Mile predlaga, da se Krešo pridruži vaškemu odboru, s čimer pa se Sveto ne strinja. Medtem Milica poskrbi za kokoš, ki se je Tomislav na smrt boji, in ga prisili, da se pridruži odboru. Denis ponovno poklekne pred Katarino in zatem takoj odhiti v župnišče, kjer Mirku in Damirju zaupa veselo novico. Barbaro pa skrbi prihodnost vasi, zato Svetu predlaga, da bi imela otroka.
21:00 Toskana, ljubezen moja, 2014
Tuscan Passion III. - sezona 0 - epizoda 3 - ITALY - Režija: Vincenzo Verdecchi, Raffaele Mertes - Igrajo: Anna Safroncik, Roberto Farnesi, Giorgia Wurth, Luca Capuano.
Alessandro tvega svoje življenje in reši Auroro, ki se skoraj utopi v divjih vodah. Srečna, da sta oba ostala živa, se strastno objameta. Aurora je vzhičena, da lahko končno objame Evo in sestri Marzio ter Tesso, ki sta bili prepričani, da je umrla. Medtem se nadaljuje preiskava umorjenega dekleta, za katerega se izkaže, da je prav tako pripadala družini Gori. Ali obstaja povezava med skrivnostno smrtjo in Aurorino ugrabitvijo? Kaj pomeni skrivnostni simbol pentagrama?
23:00 24UR zvečer, 2015
24UR zvečer - Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
23:35 Vohun v nemilosti, 2011
Burn Notice V. - peta sezona / epizoda 4 - USA - Igrajo: Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless.
Michael mora v okviru svojega dela pri Ciji z Maxom izslediti pomembno napravo. Poleg tega morajo Michael in ostali pomagati svojemu bivšemu zavezniku Barryju in njegovemu bratu Paulu, ki mu želi nekdo naprtiti tatvino bančnega računalniškega strežnika, s katero lahko tatovi ogrozijo finančno stanje na tisoče nedolžnih ljudi. Čeprav kmalu odkrijejo identiteto pravega krivca, Michael in ostali hitro spoznajo, da imajo opravka z izredno pretkanim in veščim nasprotnikom.