TV spored POP TV


29. november 2015 - 5. december 2015
06:00 24UR, 2015
24UR - 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
07:00 Mifi, 2004
Miffy - Colours, Numbers and Shapes - prva sezona / epizoda 1 - NETHERLANDS.
Prikupna zajčica Mifi se s svojo zajčjo družino vsak dan poda na novo dogodivščino. Od praznovanja rojstnega dne in prve izkušnje z letalom do šolskih prigod ter spoznavanja novih oblik, barv ter učenja risarskih spretnosti. Dneve ji popestrijo tudi drugi živalski prijatelji, ki z nami prav tako delijo svoje zanimive zgodbe in odkritja.
07:05 Želvica Lulu, 2010
Lulu Zipadoo I. - prva sezona / epizoda 1 - FRANCE.
Lulu je vesela želvica, ki zelo rada odkriva naravo in življenje. Skupaj s svojimi prijatelji živi na podeželju, kjer se igrajo na poljih, v gozdu, ob reki… In vsi se strinjajo, da ni boljšega igrišča kot je narava, še posebej, če jo doživljaš s prijatelji.
07:20 Moj mali poni - Čarobno prijateljstvo, 2010
My Little Pony: Friendship is Magic I. - prva sezona / epizoda 6 - USA,CANADA.
V čarobni deželi pisanih konjičkov živi prav poseben poni, ki ves svoj čas preživi v knjigah. Na vsak način bi rada izboljšala svoje čarovniške spretnosti, zato nima veliko časa za bolj družabne aktivnosti. Toda njena mentorica ji naloži nadvse pomembno nalogo, da knjige končno pusti pri miru in si poišče prijatelje. V bližnji vasici naša junakinja spozna 5 novih ponijev, ki jo popeljejo na vznemirljive, smešne in pravljične dogodivščine!
07:40 TV PRODAJA
08:00 Odpuščanje ljubezni, 2015
Lo imperdonable I. - prva sezona / epizoda 47 - MEXICO - Režija: Víctor Fouilloux - Igrajo: Ana Brenda Contreras, Ivan Sanchez, Grettell Valdez, Sergio Sendel, Juan Ferrara, Claudia Ramirez, Guillermo Capetillo.
Manuel očita Veronici, da ga je oblatila pri njegovem dedu, potem pa se prestrašeno umakne, ko zagleda Martina. Nanciyaga Emilianu zagotavlja, da njeno srce pripada drugemu, zato naj tudi on odide po svoji poti. Claudia še pred Martinom Veronici razkrije, da je bil Demetrio njegov brat. Crescencio Pablu dovoli, da dvori njegovi vnukinji Ani Perli.
09:30 TV PRODAJA
09:45 Sanjski moški, 2012
Bachelor XIII. - trinajsta sezona / epizoda 5 - USA.
V resničnostni seriji spremljamo čednega samskega moškega, ki bo med 25 mladimi in lepimi kandidatkami skušal najti žensko svojega življenja. Potem ko se bo z vsemi seznanil in svoj izbor sprva zožil na petnajst, kasneje na deset in potem še na pet kandidatk, se bo moral v dramatičnem zaključku odločiti le za eno izmed tekmovalk, ki ga bo skušala očarati in prepričati, da je prava zanj. V okviru zmenkov bo čedni samec svoje lepe spremljevalke odpeljal na eksotične in romantične lokacije, na katerih jih bo skušal čim bolje spoznati in nazadnje izbrati eno izmed njih, ki ji bo pripravljen podariti zaročni prstan.
10:45 TV PRODAJA
11:00 Grehi preteklosti, 2014
La sombra del pasado I. - prva sezona / epizoda 127 - MEXICO - Igrajo: Michelle Renaud, Pablo Lyle, Alexis Ayala, Alejandra Barros, Alfredo Adame, Thelma Madrigal.
Severiano napad nad Candelo opraviči z izjavo, da je vedno ljubil svojo ženo. Z očetom se sooči tudi Cristobal. Aldonza pepel svoje mame, očeta in Adeline raztrese po posestvu. Severiano Jeronima z bičem udari po obrazu.
12:15 Gostilna išče šefa, 2015
Gostilna išče šefa IV. - četrta sezona / epizoda 78 - SloVENIA.
Spremljajte najbolj popularno gostilno vseh časov! Najbolj spretni dosedanji tekmovalci so danes šefi kuhinj, najbolj kreativni imajo svoje blagovne znamke in najbolj iznajdljivi imajo svojo gostilno. Letošnja sezona prinaša novo lokacijo gostilne, novega voditelja Boštjana Romiha, nove recepte in seveda nove tekmovalce, ki se bodo potegovali za glavno nagrado – 100.000€. Srce šova ostaja kuhinja, glavna avtoriteta šova pa šef Bine Volčič.
13:45 Usodno vino, 2015
Usodno vino I. - prva sezona / epizoda 50 - SloVENIA - Igrajo: Inja Zalta, Klemen Janežič, Zvone Hribar, Tjaša Železnik, Gregor Gruden, Nina Ivanič, Janez Hočevar, Judita Zidar, Iztok Jereb, Jernej Kuntner, Mojca Funkl.
Alja se bori za Martinovo življenje. Ines zaostri odnose med Dolinarjevimi, zato Nino ob vrnitvi doma čaka neprijetno presenečenje. Igor Dori neuspešno izpove ljubezen. Karin nepričakovano obišče Roman z zanimivimi fotografijami. Babica Ana opazi, da se med Petrom in Evo nekaj dogaja. Eva zaman čaka Petra, a namesto njega pride Daša. Eva se zave, da ji Peter ne pripada.
14:50 Plamen v očeh, 2014
Vatre ivanjske I. - prva sezona / epizoda 67 - CROATIA - Režija: Tomislav Rukavina, Aldo Tardozzi - Igrajo: Ksenija Pajić, Filip Juričić, Doris Pinčić, Ornela Vištica, Aleksandar Cvjetković, Frane Perišin.
Klara hoče iz maščevanja uničiti Anino poročno obleko. Tomo je ljubosumen na Patrika zaradi Vere. Tilda Ani razodene, zakaj krivi Dinko za svoje nesrečno življenje. Marija iz Božovega sefa ukrade denar, ko pa ga nese Magdaleni, šokirana spozna, da je Magdalena pobegnila iz bolnišnice.
16:00 Kar bo, pa bo, 2014
Kud puklo da puklo I. - prva sezona / epizoda 138 - CROATIA - Režija: Goran Rukavina, Stanislav Tomić - Igrajo: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg.
Mile in Stipe šokirana izvesta, da sta z avtomobilom zbila Larrisinega zaročenca. Medtem ko sta onadva v strahu, da se bo Leo spomnil, kdo ga je povozil, pa ga Sveto na vsak način želi zvleči na poroko, da bi njegov bend lahko prvič nastopil. A zmedeni Leo ne prepozna Larisse, zato tuhta, kako bi najhitreje pobegnil iz Oštrovca. Katarina pa se počuti zapostavljeno, saj Marko posveča vso svojo pozornost Doris.
17:00 24UR popoldne, 2015
24UR popoldne - 24UR POPOLDNE je na programu vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
17:20 Odpuščanje ljubezni, 2015
Lo imperdonable I. - prva sezona / epizoda 48 - MEXICO - Režija: Víctor Fouilloux - Igrajo: Ana Brenda Contreras, Ivan Sanchez, Grettell Valdez, Sergio Sendel, Juan Ferrara, Claudia Ramirez, Guillermo Capetillo.
Veronica Martinu očita, zakaj ji je prekrival, da je bil Demetrio njegov brat. On pa ji navrže, da je pred njim skrivala, da sta bila z Demetriem ljubimca. S tem si prisluži njeno klofuto. Če ji ne bo povedal, kdo o njej širi take laži, ga bo pri priči zapustila, še doda Veronica. Med strastnim pričkanjem ne opazita, da je Manuel zaradi maščevanja v njuni koči zanetil ogenj.
17:40 Odpuščanje ljubezni, 2015
Lo imperdonable I. - prva sezona / epizoda 49 - MEXICO - Režija: Víctor Fouilloux - Igrajo: Ana Brenda Contreras, Ivan Sanchez, Grettell Valdez, Sergio Sendel, Juan Ferrara, Claudia Ramirez, Guillermo Capetillo.
Veronica je v komi, Daniel pa o njenem zdravstvenem stanju nima povedati nič spodbudnega, zaradi česar je Martin čisto iz sebe. Claudia ga poskuša tolažiti, pa ji grobo očita, ker je Veronici povedala za Demetria. Zabrusi ji tudi, da je noče več videti in naj za vedno izgine iz njegovega življenja.
18:55 24UR vreme, 2015
24UR vreme - 24UR VREME je z vami vsak delovnik pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali nekakšna stalnica pri očitnih klimatskih spremembah.
18:58 24UR, 2015
24UR - 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00 Gostilna išče šefa, 2015
Gostilna išče šefa IV. - četrta sezona / epizoda 80 - SloVENIA.
Spremljajte najbolj popularno gostilno vseh časov! Najbolj spretni dosedanji tekmovalci so danes šefi kuhinj, najbolj kreativni imajo svoje blagovne znamke in najbolj iznajdljivi imajo svojo gostilno. Letošnja sezona prinaša novo lokacijo gostilne, novega voditelja Boštjana Romiha, nove recepte in seveda nove tekmovalce, ki se bodo potegovali za glavno nagrado – 100.000€. Srce šova ostaja kuhinja, glavna avtoriteta šova pa šef Bine Volčič.
21:30 Usodno vino, 2015
Usodno vino I. - prva sezona / epizoda 51 - SloVENIA - Igrajo: Inja Zalta, Klemen Janežič, Zvone Hribar, Tjaša Železnik, Gregor Gruden, Nina Ivanič, Janez Hočevar, Judita Zidar, Iztok Jereb, Jernej Kuntner, Mojca Funkl.
Ivan pove Nini, da bo podjetje prepisal na Ines. Nina dojame, da je Ines popolnoma zmanipulirala očeta, zato pokliče na pomoč brata in sestro. Eva je odločena, da se bo izselila, medtem ko Ines in Ivan planirata skupno prihodnost. Med Rozmanovimi zaradi Martinove nesreče nastajajo prepiri. Jakob je ob ločitvi Daše in Petra postavljen pred težko odločitev.
22:30 Cel svet ima talent, 2015
Planet Got Talent I. - prva sezona / epizoda 5 - USA.
Vas po ogledu preteklih oddaj lahko sploh še kakšen talent šokira? Tokrat bosta voditelja šova nadomestila dva robota, spoznali bomo babico, ki rapa in se čudili »človeškemu Kenu«, ki je neverjetno podoben Barbiejinemu izbrancu. Povrh vsega pa nas čaka še lekcija iz samoobrambe ter smešna imitatorka igralke Dawn French.
23:00 24UR zvečer, 2015
24UR zvečer - Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
23:30 Kosti, 2012
Bones VIII. - osma sezona / epizoda 19 - USA - Igrajo: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, TJ Thyne.
Temperance in ostali preiskujejo smrt bivše narednice med marinci, Deanne, katere truplo je zoglenelo v požaru, a je bila še pred tem ustreljena. Izkaže se, da so Deanne po dvoboju s pestmi z eno izmed sotrpink odpustili iz vojske in da je bila znana po svojih nasilnih izpadih. Prva osumljenka je njena nasprotnica v dvoboju, Carlene, ki so jo prav tako odpustili iz vojske. Toda vse kaže, da se storilec skriva v sektaški skupini ljudi, ki verjamejo, da se konec sveta nezadržno bliža, in katere članica je bila tudi Deanne.