TV spored POP TV


8. februar 2016 - 14. februar 2016
06:00 24UR, 2016
24UR - 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
06:50 Mifi, 2004
Miffy - Colours, Numbers and Shapes - prva sezona / epizoda 23 - NETHERLANDS.
Prikupna zajčica Mifi se s svojo zajčjo družino vsak dan poda na novo dogodivščino. Od praznovanja rojstnega dne in prve izkušnje z letalom do šolskih prigod ter spoznavanja novih oblik, barv ter učenja risarskih spretnosti. Dneve ji popestrijo tudi drugi živalski prijatelji, ki z nami prav tako delijo svoje zanimive zgodbe in odkritja.
06:55 Florjan, gasilski avto, 2007
Finley the Fire Engine I. - prva sezona / epizoda 7 - USA.
Florjan je prijazen gasilski avto, ki vedno rad priskoči na pomoč. S prijatelji Smetkom, Sladoledko, Jerico, buldožerjem Buldijem in drugimi sestavlja veselo druščino, ki se vsak dan nauči nekaj novega. Florjan je zelo radoveden, poln energije in vedno pripravljen na zabavo ter nove stvari. Ko odraste, hoče biti najboljši in najhitrejši gasilski avto na svetu.
07:15 Kaja, 2009
Conni I. - prva sezona / epizoda 15 - GERMANY.
Pred vrati je velika noč, zato se Kaja in Jakob zabavata s številnimi opravili. Pobarvti morata jajca, narediti cvetlične šopke in ostale aranžmaje iz cvetlic. Po velikonočnem kresu hoče Kaja vse te lepe stvari pokazati Ani, pri čemer jo preseneti pravi velikonočni zajec!
07:25 Diego in prijatelji, 2011
Diego in prijatelji I. - prva sezona / epizoda 2 - SloVENIA.
Buldog Diego je vodja pisane pasje druščine, ki jo med potepanjem po predmestju veže trdno prijateljstvo. Pogumni jazbečar Napoleon, jezikava čivava Mimi, nespametni doberman Zorro in drugi sestavljajo simpatično ekipo štirinožcev, ki je vedno na lovu za zabavo. Njihove dogodivščine komentira mačji par, ki vzvišeno opazuje pasje norčije.
07:35 Pikica in Pepermint, 2011
Grenadine and Peppermint I. - prva sezona / epizoda 61 - FRANCE.
Pikica je radovedna deklica, ki obožuje dogodivščine, čeprav živi na severnem polu, kjer se sneg in led raztezata, kolikor daleč sega oko. Njena navihanost jo včasih spravi tudi v težave, vendar ji iz njih vedno pomaga pingvin Pepermint, ki je njen najboljši prijatelj. Ta je po naravi sicer bolj mirna duša, vendar Pikici na voljo vedno rad odigra vlogo superjunaka.
07:45 Otroci, to smo mi, 2010
All for Kids I. - prva sezona / epizoda 38 - AUSTRALIA.
V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.
08:05 TV PRODAJA
08:25 Cvetje v jeseni, 1973
Cvetje v jeseni - SloVENIA - Režija: Matjaž Klopčič - Igrajo: Milena Zupančič, Polde Bibič, Ivanka Mežan, Duša Počkaj, Štefka Drolc.
Film je posnet po literarni predlogi Ivana Tavčarja. Janez je že nekoliko starejši odvetnik, ki se je naveličal mestnega življenja. Za nekaj tednov se odpravi k svojemu sorodniku na deželo. Takoj se navduši nad kmečkim življenjem, še posebej, ko spozna mlado Meto, sorodnikovo hčerko. Z Meto se zaljubita, a Janez se mora vrniti v mesto, kjer ga čaka delo. Toda Mete ne more pozabiti.
10:45 TV PRODAJA
11:15 Kuharski dvoboj tortic, 2009
Cupcake Wars IV. - četrta sezona / epizoda 7 - USA.
Najboljši ameriški slaščičarji se bodo pomerili v peki tortic. Pomemben ne bo le okus, temveč tudi oblika in seveda dekoracija tortic. Pod budnim očesom treh sodnikov, med katerimi sta tudi slaščičarja in podjetnika Candace Nelson in Florian Bellanger, bodo tekmovalci morali pokazati vso svojo nadarjenost in inovativnost. Zmagovalec bo dobil 10.000 dolarjev in priložnost, da razstavi svojo zmagovalno kolekcijo tortic.
12:10 TV PRODAJA
12:45 Dr. Oz, 2012
Dr. Oz Show IV. - četrta sezona / epizoda 28 - USA.
Dr. Mehmet C. Oz je zaslovel predvsem s pomočjo kraljice pogovornih oddaj, Oprah Winfrey, ki ga je kot strokovnega gosta večkrat povabila v svoje oddaje. Zdaj se dr. Oz vrača s svojo oddajo, v kateri se bo z gosti pogovarjal o zdravstvenih in družbenih problemih, s katerimi se soočamo ljudje povsod po svetu. Hujšanje, prehranjevalne navade, zdravi partnerski odnosi in spolni odnosi, stres in posledične težave so le nekatere teme, o katerih bo dr. Oz s svojimi gosti govoril povsem odkrito ter poskušal odgovoriti na mnoga vprašanja, ki nas mučijo.
13:45 Zdravnica malega mesta, 2013
Hart of Dixie III. - tretja sezona / epizoda 5 - USA - Igrajo: Rachel Bilson, Jaime King, Wilson Bethel, Cress Williams.
Zoe je zelo vesela, ko vidi, kako dobro se Joel prilagaja na življenje v mestecu Bluebell. Žal pa se tamkajšnji domačini bolj slabo prilagajajo nanj, saj o njem nimajo pretirano dobrega mnenja. Da bi popravila vtis, se Zoe odloči sebe in Joela kot prostovoljca prijaviti za spremljevalca deklet v dekliškem taboru, toda kaj, ko Joel noče zraven. George je prijetno presenečen, ko vidi, da z Lynly zelo dobro službeno sodelujeta.
14:45 Plamen v očeh, 2014
Vatre ivanjske I. - prva sezona / epizoda 111 - CROATIA - Režija: Tomislav Rukavina, Aldo Tardozzi - Igrajo: Ksenija Pajić, Filip Juričić, Doris Pinčić, Ornela Vištica, Aleksandar Cvjetković, Frane Perišin.
Andrija in Magdalena preprečita, da bi Marija napadla Sonjo. Magdalena Andriji predlaga, da bi moral mamo odpeljati v ustrezno ustanovo. Viktor razočaran spozna, da je bil oče vpleten v Markov umor. Ana na podlagi Dinkine zgodbe sklene, da mora dokončno preboleti Viktorja.
15:45 Italijanska nevesta, 2014
Muchacha Italiana viene a casarse I. - prva sezona / epizoda 16 - MEXICO - Igrajo: Livia Brito, Jose Ron, Isela Vega, Enrique Rocha, Nailea Norvind, Fernando Allende, Mike Biagio, Eleazar Gomez.
Pedro Fiorelli pove, da je Gianno našel na obrežju in je zelo šibka, vendar bo storil vse, da se bo njeno zdravstveno stanje izboljšalo. Pedro se ji opraviči, ker je sprva ni verjel glede sestrine bolezni. Kasneje pa Fidelu pove, da je zaljubljen v Fiorello. Pedro in Fiorella presenečena odkrijeta, da je Benito nov voznik gospe Eloise.
16:45 24UR popoldne, 2016
24UR popoldne - 24UR POPOLDNE je na programu vsak delovnik in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
17:00 Odpuščanje ljubezni, 2015
Lo imperdonable I. - prva sezona / epizoda 108 - MEXICO - Režija: Víctor Fouilloux - Igrajo: Ana Brenda Contreras, Ivan Sanchez, Grettell Valdez, Sergio Sendel, Juan Ferrara, Claudia Ramirez, Guillermo Capetillo.
Virginia je presrečna, ko ji Daniel razkrije načrt, s katerim se bosta znebila Veronice. Ani Perli uspe zbežati, medtem pa Pablo vznemirjen pojasnjuje očetu Juanu, da mu Manuel ni hotel razkriti ničesar o Ani Perli in kako je prepričan, da ji je storil kaj slabega. Pojavi se detektiv, ki Pablu pove, da mu je Martin Santelmo naročil, naj poišče Ano Perlo.
18:00 Moja mama kuha bolje!, 2016
Moja mama kuha bolje! I. - prva sezona / epizoda 2 - SloVENIA.
Zmagovalki iz prve oddaje tokrat čaka soočenje z dvema Tatjanama. Prvi par bo pripravil njoke z brokolijem, drugi pa matevža s popečeno zelenjavo. Malce se bo zapletlo, ker je mama Tatjana sprva pozabila, kaj točno je zapisala v recept. Seveda ne bo manjkalo smeha, saj je poleg prijetnih vonjav v zraku viselo tudi nekaj nervoze. Glavno vprašanje pa je, kateri recept bo zmagoslaven!
18:55 24UR vreme, 2016
24UR vreme - 24UR VREME je z vami vsak dan pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah.
18:58 24UR, 2016
24UR - 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00 Preverjeno, 2016
Preverjeno - 2016 - sezona 0 - epizoda 6 - SloVENIA.
Ko spor sosedov zaradi ceste, ki poteka po sredini zemljišča lastnika, prerase v pravo sosedsko vojno, se vrstijo sodni spori, policijska posredovanja, tudi grožnje s smrtjo. Lastnik ceste ne dovoli uporabljati, večkrat jo je že uničil, prekopaval s krampom in bagrom. Kaj zakon o glasbenih kvotah na radijskih postajah pomeni za poslušalce in kaj za slovensko glasbo? Preverjali bodo, v katerih priljubljenih izdelkih je po mnenju strokovnjakov največ zdravju nevarnih transmaščob. David Stropnik je pripravil reportažo o reliju Dakar v Južni Ameriki.
21:00 Jezero skrite ljubezni, 2010
Beyond the Lake I. - prva sezona / epizoda 8 - ITALY - Režija: Raffaele Mertes - Igrajo: Kaspar Capparoni, Roberto Farnesi, Gioia Spaziani, Fabio Testi.
Valerio se zave, da je Barbara ljubezen njegovega življenja, zato se odloči, da ji bo podaril prekrasen prstan. Vaščani se začnejo spraševati o nenavadnem obnašanju skrivnostnega Volturnija, ki se je pred kratkim priselil v vas s svojo družino. Preiskovalci odkrijejo nove sledi, ki jih pripeljejo do osumljenca za Valeriovo ugrabitev. Je možno, da za krutim dejanjem stoji ženska?
22:00 24UR zvečer, 2016
24UR zvečer - Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
22:35 Na kraju zločina - New York, 2012
C.S.I. NY IX. - deveta sezona / epizoda 10 - USA - Igrajo: Gary Sinise, Eddie Cahill, Hill Harper, Carmine Giovinazzo, Anna Belknap.
Mac in ostali preiskujejo umor Jasona Blacka, solastnika in natakarja v ekskluzivnem baru. Izkaže se, da se je Jason tik pred smrtjo stepel z enim izmed znancev Nathanom Brodyjem in da je imel v skladišču zaloge vodke, v kateri se je nahajal metanol. Jasonovo dekle Courtney, ki je dobavljala alkohol, prizna, da se je zaradi nižje cene zatekla k nabavi nezakonitega alkohola. Je Jason torej umrl zaradi nezakonitih zalog alkohola ali zaradi nesporazuma z Nathanom?
23:35 Kosti, 2012
Bones VIII. - osma sezona / epizoda 4 - USA - Igrajo: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, TJ Thyne.
Temperance in ostali preiskujejo smrt Jareda Drewja, uslužbenca v živalskem parku. Booth, Brennanova in ostali odkrijejo, da je njegova smrt povezana s tihotapljenjem živali. Je bil tihotapec prav Jared ali kdo drug? Temperance je medtem prepričana, da bi bila idealna predsedniška kandidatka, Sweets in Daisy pa sprejmeta pomembno odločitev v njunem odnosu.