TV spored POP TV

, 26. avgust 2014 - 1. september 2014
10:45 Sila, 2006
Sila; epizoda 75; Turčija; I: Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Zeynep Eronat, Menderes Samancilar... Sila je vsa iz sebe zaradi Mesude in njenega zaročenca. Hotela jima je pomagati pobegniti, nazadnje pa je prišlo do pokola. Boran ji spet očita, da je delovala na lastno pest in da ni počakala na njegovo potezo. Sili postane slabo, zato pokličejo zdravnika. Mesud medtem zamaskirani neznanci odpeljejo nazaj k njenemu očetu. Džihan, ki seveda stoji za Mesudino tragedijo, postaja čedalje samozavestnejši.
12:05 Vrtinec življenja, 2013
Lo que la vida me robo; epizoda 110; Mehika; I: Angelique Boyer, Sebastian Rulli, Luis Roberto Guzman, Grettell Valdez, Osvaldo Benavides... Ezequiel v Pedrovem računalniku najde posnetke, na katerih se Nadia ljubi z Victorjem. V tem trenutku Ezequiela preseneti oboroženi Pedro. Med njima se vnamejo žolčne obtožbe. Dimitrio in Montserrat prosita Gracielo, naj prek Sandra izve, kaj nameravata Pedro in Fabiola. Graciela jima namigne, da Alejandro morda ni Benjaminov sin. Refugio v zaporu obišče Joseja Luisa.
13:00 Rosamunde Pilcher, 2010
Rosamunde Pilcher's Shades Of Love; epizoda 2; Nemčija; R: Giles Foster; I: Charles Dance, Rebecca Night, Eileen Atkins, Michael Brandon... Laura se po Guyevi smrti umakne v samoto, iz katere je ne privabi niti vsakoletna zabava, ki jo gostijo Balmerinovi. Henry je globoko razočaran nad očetovo odločitvijo za Noela, zato se pridruži Alexinemu podjetju. Nobeden izmed njiju pa nima pojma, da Noel Alexo že dolgo časa vara z njeno najboljšo prijateljico. Toda nobena skrivnost ne more ostati zakopana za vedno. Tega se zaveda tudi Virginia, ki zaradi Conradove tragične usode začne razmišljati, da bi hčerki povedala resnico o njenem očetu.
13:55 Zmenki milijonarjev, 2011
Millionaire Matchmaker V.; sezona 5; epizoda 13; ZDA;... Patti Stanger je ustanoviteljica in direktorica podjetja, kjer uspešnim milijonarjem išče bodoče žene. Patti ima v svoji bazi podatkov kar nekaj žensk, ki so lepe, pametne in v vseh pogledih prave dame. Pri delu ji pomaga tudi zvesta ekipa pomočnikov. Kako se bodo zapletle in razpletle zgodbe moških, ki si z denarjem lahko kupijo vse, razen ljubezni?
14:50 Queen Latifah show, 2013
Queen Latifah Show I.; sezona 1; epizoda 7; ZDA;... Priljubljena ameriška pevka, igralka in komičarka Queen Latifah se tokrat predstavlja z novim podvigom: s svojo televizijsko pogovorno oddajo, v kateri bo gostila svetovne zvezde iz sveta zabave, in zanimive vsakdanje ljudi, ki bodo navdušili s svojimi navdihujočimi zgodbami. Poleg zanimivega dogajanja v studiu oddajo zaznamujejo tudi različne reportaže, v katerih nam bo Queen Latifah na duhovit način predstavila pestrost različnih ameriških krajev ter njihovih prebivalcev.
15:50 Želim te ljubiti, 2013
Quiero amarte; sezona 1; epizoda 136; Mehika; I: Karyme Lozano, Cristian de la Fuente, Diana Bracho, Jose Elias Moreno, Flavio Medina... Amaya pokaže Mauru dokaz, da je Lucrecia iskala Florencijine ostanke. Moški, ki sledi Amayi, sporoči Cesarju, da je ta v restavraciji na kosilu z njegovim očetom. Cesar prosi Tomasa Requeno naj Maxu ne proda zalog kave. Mauro izve, da je Amaya poslala Lucreciji anonimno sporočilo, zato da bi jo prisilila v priznanje zločina. Amaya mu pove tudi, da je Lucrecia umorila Dolores in da je v Emminem stanovanju skušala umoriti tudi njo. Lucrecia medtem v lekarni kupi strup.
16:40 Sila, 2006
Sila; epizoda 76; Turčija; I: Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Zeynep Eronat, Menderes Samancilar... Dželil prepričuje Bedar, naj odide s Silo v Carigrad, medtem ko bo sam z Narin ostal doma. Ločitev je za Dželila in Bedar zelo težavna, toda Silin otrok je pomembnejši. Boran pred Silo prikriva svoje prave načrte, saj je prepričan, da ga tako ali tako ne bi poslušala. Emrejev oče pove, da je njegovemu sinu s pomočjo fizioterapevta veliko bolje in da lahko sam naredi že nekaj korakov.
17:00 24UR popoldne, 2014
24UR popoldne; epizoda 171; SLO;... 24UR POPOLDNE je na programu vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
17:05 Sila, 2006
Sila; epizoda 76; Turčija; I: Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Zeynep Eronat, Menderes Samancilar... Dželil prepričuje Bedar, naj odide s Silo v Carigrad, medtem ko bo sam z Narin ostal doma. Ločitev je za Dželila in Bedar zelo težavna, toda Silin otrok je pomembnejši. Boran pred Silo prikriva svoje prave načrte, saj je prepričan, da ga tako ali tako ne bi poslušala. Emrejev oče pove, da je njegovemu sinu s pomočjo fizioterapevta veliko bolje in da lahko sam naredi že nekaj korakov.
17:55 Vrtinec življenja, 2013
Lo que la vida me robo; epizoda 111; Mehika; I: Angelique Boyer, Sebastian Rulli, Luis Roberto Guzman, Grettell Valdez, Osvaldo Benavides... Refugio se zaplete v pretep z mornarji, ki se norčujejo iz Esmeralde. Victor skuša na vsak način govoriti z Nadio, zato prosi njeno služkinjo za pomoč. Refugio, Dimitrio, Macario in Alejandro se udeležijo otvoritve La Escondide, njihovo veselje pa zmoti Sandro. Nadia prosi Adolfa za pomoč, ta pa ji pove, da ima zvezane roke in da Pedro svojo ženo ves čas opazuje prek skrivnih videokamer. Nadia pokliče Montserrat in ji pove, da Pedro ve, da je noseča.
18:55 24UR vreme, 2014
24UR vreme; epizoda 239; SLO;... 24UR VREME je z vami vsak delovnik pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali nekakšna stalnica pri očitnih klimatskih spremembah.
18:58 24UR, 2014
24UR; epizoda 239; SLO;... 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00 Starševstvo, 1989
Parenthood; ZDA; R: Ron Howard; I: Steve Martin, Mary Steenburgen, Dianne Wiest, Jason Robards, Rick Moranis, Tom Hulce, Martha Plimpton, Keanu Reeves, Joaquin Phoenix... Starševstvo je zahtevna naloga, s katero se soočijo odrasli v tej komediji. Gil Buckman je oče treh otrok in je prepričan, da je krasen oče. Ne more se odločiti, ali bi več časa posvetil otrokom ali poslu, s čimer mori tudi svojo ženo Karen. Gilova sestra Helen je ločenka z dvema nepredvidljivima otrokoma in živi s prijateljem Todom. Njena hčerka Julie postaja ženska hitreje, kot si to želi njena mati, sin Garry le tu pa tam spregovori kakšno besedo. Gilova druga sestra Susan je poročena z Nathanom. Ta je njuno hčer spravil k tečaju karateja, španščine, k vegetarijanski dieti in prebiranju Kafke. Sliši se imenitno, če ne bi hči imela komaj tri leta. Tu je še Gilov brat Larry, ki o starševstvu ne ve prav veliko.
22:15 24UR zvečer, 2014
24UR zvečer; epizoda 171; SLO;... Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
22:45 Po sinovi sledi, 2011
Missing I.; sezona 1; epizoda 8; ZDA; I: Ashley Judd, Sean Bean, Cliff Curtis, Adriano Giannini, Nick Eversman... Rebecca se znajde za zapahi, kjer jo zasliši Jamie Ortega. K sreči ji uspe pobegniti skozi skrivna vrata, ki se nenadoma skrivnostno odprejo. Ne ve, da so v sobi za zaslišanje umorili Cijinega agenta in da so oblasti zdaj prepričane, da ga je umorila prav ona. Toda v Cijinih vrstah imajo vohuna. Rebecca uspe najti Paula, ki zanika sodelovanje z Azimoffom. Michael in Oksana se medtem izkrcata z vlaka in se znajdeta sredi madžarskih vinogradov. Za petami so jima oboroženi možje.
23:40 Rizzoli in Isles, 2012
Rizzoli & Isles III.; sezona 3; epizoda 4; ZDA; I: Angie Harmon, Sasha Alexander, Jordan Bridges, Lee Thompson Young, Bruce McGill, Lorraine Bracco... Jane in Maura preiskujeta smrt več poklicnih plesalk, ki jih preoblečene v lutke najdejo mrtve na javnih prevoznih sredstvih. Kdo je morilec in zakaj je pri tem tako dosleden? Angela ima medtem nove zamisli za odprtje svoje kavarne. Jane izve nekaj več podrobnosti o tem, kako je bil Casey ranjen.