TV spored POP TV


29. junij 2016 - 5. julij 2016
07:00 Zebra Zigbi, 2009
Zigby I. - prva sezona / epizoda 51 - Avstralija,Kanada
Zigbi je zebra z bujno domišljijo, ki s svojo radovedno navihanostjo vedno pristane v težavah. Pri odštekanih dogodivščinah se Zigbiju največkrat pridružita še prijatelja, saj surikat Mrjavko in pegatka Berti zmeraj pristaneta v godlji skupaj z njim. Na srečo Zigbiju vedno uspe najti prebrisan in zanimiv način, da jih iz težav spet spravi na zeleno vejo.
07:10 Gospodična Žuža, 2012
Mademoiselle Zazie I. - prva sezona / epizoda 62 - Francija
Gospodična Žuža nas bo skupaj s svojimi navihanimi in radovednimi prijatelji popeljala na zabavne dogodivščine. Odkrivali bomo svet odraslih, raziskovali nenavadne pojave in skupaj reševali probleme na načine, ki se jih odrasli ne bi nikoli domislili. Druščina hudomušnih animiranih junakov nas bo vsakič znova spravila v dobro voljo in nasmejala do solz.
07:15 Zebra Zigbi, 2009
Zigby I. - prva sezona / epizoda 52 - Avstralija,Kanada
Zigbi je zebra z bujno domišljijo, ki s svojo radovedno navihanostjo vedno pristane v težavah. Pri odštekanih dogodivščinah se Zigbiju največkrat pridružita še prijatelja, saj surikat Mrjavko in pegatka Berti zmeraj pristaneta v godlji skupaj z njim. Na srečo Zigbiju vedno uspe najti prebrisan in zanimiv način, da jih iz težav spet spravi na zeleno vejo.
07:30 Wendy, 2013
Wendy I. - prva sezona / epizoda 24 - SCOTLAND
Wendy in Christian sta povabljena na elitno predstavo, na kateri bosta morala pokazati svoje jahalne sposobnosti. Wendy na dogodek povabi tudi Bianco, ki se tam takoj zaljubi v enega izmed tekmovalcev, ki je po naključju tudi stari Christianov tekmec. Zaplete se, ko Christiana diskvalificirajo s tekmovanja in ko v Pennyjini krvi najdejo sledi nezakonitega poživila.
08:00 Hotel 13, 2012
Igrajo: Patrick Baehr, Carola Schnell, Gerrit Klein, Peter Nottmeier.
Hotel 13 I. - prva sezona / epizoda 23 - Nemčija,Belgija
Šest med seboj izredno različnih najstnikov se najde v ljubkem hotelu ob morju po imenu Hotel 13. Tom in Anna nameravata z delom v hotelu med počitnicami zaslužiti nekaj denarja, Flo je vajenka v kuhinji hotela, Victoria je razvajena hotelska gostja, Jack pa je sin lastnika hotela. Posrečena najstniška skupinica pridobi še zadnjo članico, ko v hotel prispe Annina prijateljica Liv. Tom ima svoje razloge za to, da bo počitnice preživel v hotelu. Prejel je namreč skrivnostno sporočilo, da mora v hotelu najti sobo številka 13. Njeno iskanje bo vse skupaj napotilo na vznemirljivo počitniško pustolovščino.
08:30 Dr. Oz, 2012
Dr. Oz Show IV. - četrta sezona / epizoda 64 - Zda
Dr. Mehmet C. Oz je zaslovel predvsem s pomočjo kraljice pogovornih oddaj, Oprah Winfrey, ki ga je kot strokovnega gosta večkrat povabila v svoje oddaje. Zdaj se dr. Oz vrača s svojo oddajo, v kateri se bo z gosti pogovarjal o zdravstvenih in družbenih problemih, s katerimi se soočamo ljudje povsod po svetu. Hujšanje, prehranjevalne navade, zdravi partnerski odnosi in spolni odnosi, stres in posledične težave so le nekatere teme, o katerih bo dr. Oz s svojimi gosti govoril povsem odkrito ter poskušal odgovoriti na mnoga vprašanja, ki nas mučijo.
10:05 Italijanska nevesta, 2014
Igrajo: Livia Brito, Jose Ron, Isela Vega, Enrique Rocha, Nailea Norvind, Fernando Allende.
Muchacha Italiana viene a casarse I. - prva sezona / epizoda 117 - Mehika
Osvaldo opozori Benigna in Aitano, da ju je Pedro razkrinkal, zato ga nameravajo umoriti in njegovo smrt prikazati kot nesrečo. Anibal ugrabi Dianinega sina in jo začne izsiljevati za dostop do Vittoriovega bančnega računa. Benito prosi Eloiso za Roxanino roko, medtem ko Gael preseneti Gianno z ljubezensko izpovedjo. Fiorella se vrne na ranč družine Angeles.
11:15 Nedolžna vsiljivka, 2012
Igrajo: Laura Carmine, Julian Gil, Isabel Cristina Estrada, Lincoln Palomeque, Marisol del Olmo.
Quien eres tu I. - prva sezona / epizoda 72 - Kolumbija
Antonio se trudi, da javnost ne bi izvedela za škandal v njegovi družini. Veronica panično išče tablični računalnik, na katerem se nahajajo dragoceni podatki. Medtem Felipe obišče Frankie, saj želi slišati še Nataliino stran zgodbe. Frankie ga skuša prepričati, da je Natalia nedolžna, vendar ne razume, zakaj so pri njej odkrili ogromno količino denarja. Felipe ne ve več, komu bi verjel.
12:35 Komisar Rex, 1994
Igrajo: Tobias Moretti, Karl Markovics, Gerhard Zemann, Wolf Bachofner.
Kommissar Rex I. - prva sezona / epizoda 13 - Avstrija,Nemčija
Tekom noči iz pokopališča lopovi ukradejo lobanjo slavnega skladatelja Beethovna. Na zločin opozori naključni fotograf, ki na grobu opazi razpoko, kmalu pa v enem izmed grobov najdejo tudi truplo, ki ga povežejo s primerom. Vse sledi policiste vodijo do zbiralca, ki ima zasebno zbirko umetnin. Tako se Moser in Rex odpravita na iskalno akcijo za lobanjo, preden se za njo izgubi vsaka sled.
13:45 Toskana, ljubezen moja, 2013
Igrajo: Anna Safroncik, Roberto Farnesi, Giorgia Wurth, Luca Capuano.
Tuscan Passion II. - druga sezona / epizoda 12 - Italija
Aurora in Tessa na vhodnih vratih kapelice najdeta enak simbol, kakršnega so našli na ostankih trupel v Pietrarossi, v kapelici pa najdeta grobnici moškega, ženske in otroka, ki so umrli na isti dan. Zanimivo je, da je bil otrok rojen istega dne kot Aurora. Alessandro medtem izve, da je v osemdesetih letih v Pietrarossi živela družina Gori, ista družina, ki sta jo Aurora in Tessa našli pokopano v kapelici. Bettina se medtem odloči po 30 letih obiskati Livio.
15:30 Nedolžna vsiljivka, 2012
Igrajo: Laura Carmine, Julian Gil, Isabel Cristina Estrada, Lincoln Palomeque, Marisol del Olmo.
Quien eres tu I. - prva sezona / epizoda 73 - Kolumbija
Felipe je depresiven in se umakne na svojo jadrnico. Benitez ukaže Martinezu, naj Natalio zapre v samico in jo popolnoma izolira, medtem ko Frankie na policijski postaji ustrahujejo. Po pogovoru z Ivanom se Felipe zave, da v resnici ljubi Natalio. Ji bo lahko oprostil izdajo? Lorenzo in Veronica se trudita zakriti vse sledi njune prevare in Felipeja očrniti v Antonievih očeh.
16:30 24UR popoldne, 2016
24UR popoldne - - Slovenija
24UR POPOLDNE je na programu vsak delovnik in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.
16:55 Italijanska nevesta, 2014
Igrajo: Livia Brito, Jose Ron, Isela Vega, Enrique Rocha, Nailea Norvind, Fernando Allende.
Muchacha Italiana viene a casarse I. - prva sezona / epizoda 118 - Mehika
Eloisa odobri poroko Benita in Roxane. Joaquina prosi Fiorello, naj se pogovori z Benitom in ga odvrne od poroke. Gael in Gianna uživata v skupnih trenutkih nežnosti in si obljubita večno zvestobo. Pedro se trudi najti dokaze o Benignovi prevari, saj mu tega nikoli ne misli oprostiti in bi ga rad spravil za rešetke. V podjetju skliče nujni sestanek, kar preseneti Sonio in Osvalda.
17:50 Komisar Rex, 1994
Igrajo: Tobias Moretti, Karl Markovics, Gerhard Zemann, Wolf Bachofner.
Kommissar Rex I. - prva sezona / epizoda 14 - Avstrija,Nemčija
Tekom del na kanalizacji mesta v vreči odkrijejo dele telesa. Dr. Graf na telesu odkrije tetovažo, ki bo pomagala identificirati umorjeno osebo. Mosera preiskava pripelje do kriminalca, ki je bil udeležen pri ropu banke in hkrati odkrije še skrivni prehod v podzemlju. Mu bo uspelo razvozlati zapleteni primer.
18:55 24UR vreme, 2016
24UR vreme - - Slovenija
24UR VREME je z vami vsak dan pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Robert Erjavec, Katja Jevšek, Jana Morelj.
18:58 24UR, 2016
24UR - - Slovenija
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Jani Muhič in Petra Kerčmar, Edi Pucer in Darja Zgonc.
20:00 Gorski zdravnik, 2010
Igrajo: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch.
Bergdoktor III. - tretja sezona / epizoda 4 - Nemčija,Avstrija
Pri Gruberjevih vlada obupno razpoloženje. Lilli ne želi več obiskovati šole, Martin pa mora poleg za svojo ordinacijo skrbeti tudi za domače posestvo. Medtem Hans sedi za rešetkami zaradi poskusa umora. Da bi brata rešil iz zapora, Martin prosi Andreo za pomoč ter se sam loti iskanja dokazov, ki bi dokazali njegovo nedolžnost. Toda besni Arthur ne dovoli, da bi ga zdravnik še enkrat pregledal.
20:55 Gorski zdravnik, 2010
Igrajo: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch.
Bergdoktor III. - tretja sezona / epizoda 5 - Nemčija,Avstrija
Potem ko je Martin uspel dokazati bratovo nedolžnost v primeru Distelmeier, se na kocki znajde njegova zdravniška licenca. Proti njemu so podali prijavo zaradi nekonvencionalnih metod zdravljenja in kršenja predpisov. Kljub temu Martin priskoči na pomoč Lillijini prijateljici Lisi, ki je pobegnila od doma s svojim fantom, ko ji je postalo zelo slabo. Martin odkrije, da je noseča.
21:50 24UR zvečer, 2016
24UR zvečer - - Slovenija
Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg, Martin Tomažin in Elena Šterpin Zupančič.
22:25 Dekle s popolnim spominom, 2011
Igrajo: Poppy Montgomery, Dylan Walsh, Michael Gaston, Kevin Rankin.
Unforgettable III. - tretja sezona / epizoda 6 - Zda
Potem ko umorijo kaznjenca Oscarja Payna, ki ga je v preteklosti pomagal spraviti za rešetke, Al postane glavni osumljenec. Na kraju zločina so namreč našli njegovo pištolo, s katero je bila žrtev ustreljena. Carrie je prepričana, da je nedolžen, zato začne preiskovati na lastno pest, da bi dokazala njegovo nedolžnost. Al sumi, da je v zločin vpleten policijski načelnik Quinn, ki ga krivi za smrt svoje hčerke Melisse.
23:25 Policijska družina, 2013
Igrajo: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Will Estes, Bridget Moynahan, Len Cariou.
Blue Bloods IV. - četrta sezona / epizoda 14 - Zda
V parku odkrijejo truplo neznane ženske. Obdukcija pokaže, da gre za popularnega transvestita iz resničnostne oddaje. Je njegova smrt povezana s slavo? Potem ko Erin ugrabijo med tekom, ugotovi, da je njeno ugrabitev naročila umirajoča ženska, ki bi rada, da iz zapora reši njenega nedolžnega sina. Prosi jo, naj pred njeno smrtjo še enkrat razišče njegov primer, saj je prepričana, da mu je nekdo podtaknil zločin.