TV spored POP TV


1. september 2015 - 7. september 2015
14:00 Kar bo, pa bo, 2014
Kud puklo da puklo I. - sezona 0 - epizoda 55 - CROATIA - Režija: Goran Rukavina, Stanislav Tomić - Igrajo: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg.
Damir je popolnoma šokiran zaradi Gogine nosečnosti. Renata v Oštrovac pripelje Krešove otroke in od njega skuša izsiliti denar. Sveto pa je presenečen nad Barbarinim priznanjem, da ga je izdala inšpekciji. Medtem Goga Katarini pove, da pod srcem nosi Damirjevega otroka in zahteva, naj se ga od sedaj naprej izogiba. Mile in Zdenka izvesta, da bosta postala stara starša in sinu predlagata, naj se čimprej poroči z Gogo.
15:00 Dubrovniška zora, 2013
Zora dubrovačka I. - prva sezona / epizoda 151 - CROATIA - Igrajo: Barbara Bilić, Boris Ler, Ana Kvrgić, Dragan Despot, Vanessa Radman.
Lovro izsiljuje Šiška in Mara, da podpišeta dokumente, s katerimi se odpovedujeta svoji zemlji. Maro se želi prej prepričati, da je njegova družina na varnem. Adela najde pretepenega Dživa, ki je odločen, da bo pričal proti Lovru, četudi zaradi tega pristane za rešetkami. Jana se končno sooči z mamo in očetom in se pred njima zlomi ter prizna, da ji je Luka prirasel k srcu. A Boris in Maris se mu ne nameravata odpovedati tako zlahka.
16:00 Grehi preteklosti, 2014
La sombra del pasado I. - prva sezona / epizoda 64 - MEXICO - Igrajo: Michelle Renaud, Pablo Lyle, Alexis Ayala, Alejandra Barros, Alfredo Adame, Thelma Madrigal.
Dominga je obupana, ker se hoče Lola preseliti k Aldonzi. Irma se sreča z Abelardom in sebe krivi, da ni zaznala sinovih problemov. Kasneje se Abelardo poškoduje s Severianovo pištolo, Cristobal mu hoče pomagati, vendar mu Abelardo izdihne v rokah. Policija hitro odkrije, komu je pripadala pištola.
17:00 24UR popoldne, 2015
24UR popoldne - 24UR POPOLDNE je na programu vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
17:20 Zaljubljen do ušes, 2013
De que te quiero, te quiero I. - sezona 0 - epizoda 176 - MEXICO - Igrajo: Livia Brito, Juan Diego Covarrubias, Cynthia Klitbo, Marcelo Cordoba, Esmeralda Pimentel, Fabiola Guajardo, Carlos Ferro, Marisol del Olmo.
Tadeova razstava je tik pred otvoritvijo. Med povabljenci sta tudi Alonso in Diego. Rodrigo hoče poleteti na Kajmanske otoke, vendar ga prepozna uslužbenec na letališču in ga prijavi. Eleazar ga aretira in odpelje na zaslišanje, kjer ga v sosednji sobi poslušata Vicente in Diego.
17:45 Zaljubljen do ušes, 2013
De que te quiero, te quiero I. - sezona 0 - epizoda 177 - MEXICO - Igrajo: Livia Brito, Juan Diego Covarrubias, Cynthia Klitbo, Marcelo Cordoba, Esmeralda Pimentel, Fabiola Guajardo, Carlos Ferro, Marisol del Olmo.
Družbi Caprico in Telerman sta tik pred združitvijo. Natalia bi rada Diega z lutkovno predstavo o njuni ljubezni prepričala, naj ji oprosti, vendar Diega ne omehča. Rodriga odpeljejo v zapor, kjer se mu ves čas prikazuje Alberto.
18:55 24UR vreme, 2015
24UR vreme - 24UR VREME je z vami vsak delovnik pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali nekakšna stalnica pri očitnih klimatskih spremembah.
18:58 24UR, 2015
24UR - 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00 Gostilna išče šefa, 2015
Gostilna išče šefa IV. - četrta sezona / epizoda 4 - SloVENIA.
Spremljajte najbolj popularno gostilno vseh časov! Najbolj spretni dosedanji tekmovalci so danes šefi kuhinj, najbolj kreativni imajo svoje blagovne znamke in najbolj iznajdljivi imajo svojo gostilno. Letošnja sezona prinaša novo lokacijo gostilne, novega voditelja Boštjana Romiha, nove recepte in seveda nove tekmovalce, ki se bodo potegovali za glavno nagrado – 100.000€. Srce šova ostaja kuhinja, glavna avtoriteta šova pa šef Bine Volčič.
21:00 Usodno vino, 2015
Usodno vino I. - sezona 0 - epizoda 1 - SloVENIA - Igrajo: Inja Zalta, Klemen Janežič, Zvone Hribar, Tjaša Železnik, Gregor Gruden, Nina Ivanič, Janez Hočevar, Judita Zidar, Iztok Jereb, Jernej Kuntner, Darja Reichman, Aljaž Jovanovič, Teja Glažar, Jan Bučar, Miha Rodman, Mojca Funkl, Saša Pavlin Stošić, Ludvik Bagari, Rok Matek, Nina Ivanišin, Aljaž Tepina, Enja Grad, Matic Jamar.
V slovenski seriji Usodno vino se bosta za svojo ljubezen borila Nina Dolinar in Martin Rozman. Rozmanovi so uspešni vinarji, Dolinarjevi pa odlični vinarji, a na robu stečaja. Čeprav hoče Stane Rozman pomagati Ivanu Dolinarju, ga ta zavrne, saj je prepričan, da je Stane kriv za smrt njegove žene. Ne računa pa, da se bo njegova hči Nina zaljubila v Stanetovega sina Martina. Ko se Martin vrne domov, se zgodi prav to – z Nino se zaljubita na prvi pogled. Čeprav njune ljubezni nihče ne odobrava, se zgodba tukaj šele začne.
21:55 Kar bo, pa bo, 2014
Kud puklo da puklo I. - sezona 0 - epizoda 56 - CROATIA - Režija: Goran Rukavina, Stanislav Tomić - Igrajo: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg.
Krešo predlaga Tomislavu, da ga zbije z avtomobilom, saj bi tako dobil denar od zavarovalnice in se rešil Renate. Vendar Tomislav noče poškodovati svojega avtomobila. Damir želi od Katarine dokončno izvedeti, ali ju čaka skupna prihodnost, a ga ona zavrne in nažene iz hiše. Potem ko se k Damirju v brunarico vseli Goga, se odloči, da jo bo zaprosil. Med Svetom in Barbaro pa se vname prava vojna.
22:50 24UR zvečer, 2015
24UR zvečer - Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
23:25 Franklin in Bash, 2013
Franklin & Bash III. - tretja sezona / epizoda 10 - USA - Igrajo: Breckin Meyer, Mark-Paul Gosselaar, Reed Diamond, Malcolm McDowell.
Peter in Charlie se poskušata pobotati. Jaredov in Petrov slavni sosed medtem toži Pindarja zaradi strmoglavljenja Pindarjeve brezpilotne napravice na njegovo posest. Toda odvetnika sumita, da je zvezdnik napravo sam sestrelil , zato ga tožita za povrnitev škode. Karp se medtem odpravi na razgovor za sodniški položaj, ne vedoč, da se za položaj zanima tudi Rachel.