TV spored POP TV

, 24. julij 2014 - 30. julij 2014
07:10 Lego Ninjago, 2011
Lego Ninjago I.; sezona 1; epizoda 19; Danska;... Štirje mladi ninje morajo deželo Ninjago zaščiti pred zlobnim lordom Garmadonom. Ta je dolgo nazaj z bratom dobil nalogo varovanja starodavnega orožja, s katerimi je bil ustvarjen svet. Toda Garmadon je podlegel temnim silam, zato ga je moral njegov brat mojster Wu izgnati v podzemlje in skriti vse 4 elemente mogočnega orožja. Stoletja kasneje se Garmadonu uspe osvoboditi, zato mojster Wu potrebuje pomoč, da bi ga znova in za vedno premagal. Štirje mladi vajenci tako postanejo varuhi skritega orožja in edini zaščitniki sveta.
07:35 Power Rangers: Samuraj, 2011
Power Rangers Samurai I.; sezona 1; epizoda 2; ZDA;... Nova generacija power rangerjev je s pomočjo starodavnih mističnih samurajskih simbolov sposobna nadzirati elemente ognja, vode, zraka, gozda in zemlje. Pod vodstvom vsevednega in modrega mentorja so se power rangerji sposobni boriti proti temnim silam podzemnega sveta in skrivnostnemu bojevniku, odločenemu, da uniči ves svet.
08:00 Pingvini z Madagaskarja, 2008
Penguins of Madagascar I.; sezona 1; epizoda 36; ZDA;... Risanka spremlja štiri pingvinčke, ki kraljujejo v živalskem vrtu. Bratci imajo svoje plavutke zelo zasedene z zabavanjem celotnega živalskega vrta, včasih pa jih skrivnostna misija popelje v New York na živahno podzemno železnico in jaške. Načrte pa jim kmalu prekriža egoistični Julien, ki se ima za kralja lemurjev. Prigode se iz risanke v risanko zapletajo in razpletajo. Skozi sezono spoznamo še številne druge živali skupaj z že starimi prijatelji iz filma Madagaskar.
08:10 Hotel 13, 2012
Hotel 13 I.; sezona 1; epizoda 24; Nemčija, Belgija; I: Patrick Baehr, Carola Schnell, Gerrit Klein, Peter Nottmeier... Šest med seboj izredno različnih najstnikov se najde v ljubkem hotelu ob morju po imenu Hotel 13. Tom in Anna nameravata z delom v hotelu med počitnicami zaslužiti nekaj denarja, Flo je vajenka v kuhinji hotela, Victoria je razvajena hotelska gostja, Jack pa je sin lastnika hotela. Posrečena najstniška skupinica pridobi še zadnjo članico, ko v hotel prispe Annina prijateljica Liv. Tom ima svoje razloge za to, da bo počitnice preživel v hotelu. Prejel je namreč skrivnostno sporočilo, da mora v hotelu najti sobo številka 13. Njeno iskanje bo vse skupaj napotilo na vznemirljivo počitniško pustolovščino.
08:25 TV prodaja
08:40 Beverly Hills 90210, 2011
90210 IV.; sezona 4; epizoda 23; ZDA; I: Shenae Grimes, Tristan Wilds, AnnaLynne McCord, Jessica Stroup, Michael Steger, Jessica Lowndes, Matt Lanter, Gillian Zinser... Naomi skuša pokvariti dekliščino, ki jo mora organizirati za Maxovo zaročenko Madison. Na zabavi se prikaže tudi Madisonina simpatija iz otroštva, zvezdnik Nick Carter. Na Maxovi fantovščini se Liam in Navid sporečeta zaradi Silver, večer pa se konča tako, da se udeleženci obeh zabav znajdejo v priporu. Ivy za Diegov pobeg krivi Annie in Caleba.
09:30 TV prodaja
09:50 Želim te ljubiti, 2013
Quiero amarte; sezona 1; epizoda 112; Mehika; I: Karyme Lozano, Cristian de la Fuente, Diana Bracho, Jose Elias Moreno, Flavio Medina... Jorge končno izpove ljubezen Juliani in Alana prosi za dovoljenje, če lahko postane fant njene mame. Odvetnik pove Mauru, da ni izvedel nič novega o Florenciji. Cesar je besen, saj je prepričan, da je Max odpeljal Amayo v Chiapas. Constanza je po drugi strani prepričana, da se Max nikoli več ne bi dotaknil Amaye zaradi njenega izdajstva. Oče Hipolito svetuje Ciprianu, naj opravi test očetovstva. Amaya in Max po nesreči skušata pomagati drug drugemu.
10:45 TV prodaja
11:05 Sila, 2006
Sila; epizoda 52; Turčija; I: Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Zeynep Eronat, Menderes Samancilar... Na plemenskem sestanku se age dogovorijo, da bodo Silo ohranili pri življenju in da bo Boran svojemu plemenu povrnil zemljo. Ajša iz kavne usedline prerokuje Sili, da bodo njene skrbi kmalu preteklost in da bo tudi zanjo posijalo sonce. Dželil si ne more več privoščiti kockanja, a še kar nadaljuje z igranjem. Džihan ni prav nič zadovoljen z odločitvijo plemenskega sveta. Zdi se mu, da Boran vedno dobi, kar hoče.
12:20 Vrtinec življenja, 2013
Lo que la vida me robo; epizoda 87; Mehika; I: Angelique Boyer, Sebastian Rulli, Luis Roberto Guzman, Grettell Valdez, Osvaldo Benavides... Pedro prisili Joaquina, da pokliče enega izmed svojih partnerjev in Alejandra vplete v tihotapljenje mamil. Montserrat obišče Joseja Luisa. Ko tam zagleda Mario, je prepričana, da ji je Nadia povedala resnico. Joseju Luisu pove, da je zelo razočarana nad njim, saj mu je Alejandro resnično verjel, da mu bo pomagal oprati svoje ime. Maria ji zabrusi, da ji bo speljala Joseja Luisa, tako kot ji je ona speljala Alejandra. Dimitrio prosi Robleda, naj mu zagotovi službo v mornarici.
13:15 Beverly Hills 90210, 2011
90210 IV.; sezona 4; epizoda 24; ZDA; I: Shenae Grimes, Tristan Wilds, AnnaLynne McCord, Jessica Stroup, Michael Steger, Jessica Lowndes, Matt Lanter, Gillian Zinser... Naomi preseneti vse po vrsti z novico, da ne bo mogla organizirati Maxove poroke, saj je sprejela službo v New Yorku in namerava takoj zapustiti mesto. Teddy se medtem vrne v mesto, Dixon pa se vrne s turneje, odločen, da bo dal razmerju z Adrianno še eno priložnost. Silver mora medtem izbrati med Navidom in Liamom, pri tem pa sprejme pomembno življenjsko odločitev.
14:10 Policijska družina, 2011
Blue Bloods II.; sezona 2; epizoda 6; ZDA; I: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Will Estes, Bridget Moynahan, Len Cariou, Amy Carlson, Jennifer Esposito... Po policijskem nasilju nad črnsko mladino je duhovnik Darnell Potter, vodja lokalne črnske cerkve, ves iz sebe in Franka obtoži, da se spravlja samo na črnske soseske. Potem ko Potterjevi varnostniki napadejo Jamieja in Renzullija, ki se odzoveta na lažni klic o ropu v cerkvi, župan Poole od Franka zahteva, naj bo do duhovnika prizanesljiv, kar Franka še bolj razjezi. Erin se medtem na sodišču sooči s svojim bivšim kolegom, arogantnim Lawrenceom Skolnickom.
15:00 Modra naveza, 2012
Common Law I.; sezona 1; epizoda 2; ZDA; I: Michael Ealy, Warren Kole, Jack McGee, Sonya Walger... Med preiskovanjem primera Travis naleti na svojega rejniškega brata, zato ga prosi, da mu pomaga pri iskanju informacij. Pri mrliški oglednici se fanta znajdeta v nekoliko neprijetni situaciji, saj je Travis po skupni noči nikoli več ni poklical. Kljub temu jima ta pove, da so bile posredi droge, saj so na žrtvi sledi injekcijske igle. Medtem ko Travis meni, da si je pokojni sam vbrizgal heroin, Wes sumi, da mu je bilo to storjeno na silo. Kasneje se Travis v trgovini znajde sredi ropa, zato pokliče Wesa, da mu priskoči na pomoč.
15:55 Želim te ljubiti, 2013
Quiero amarte; sezona 1; epizoda 113; Mehika; I: Karyme Lozano, Cristian de la Fuente, Diana Bracho, Jose Elias Moreno, Flavio Medina... Lucrecia ščuva Cesarja, naj umori Amayo, toda njen sin je odločen umoriti tudi Maxa. Max in Amaya se medtem odločita poiskati pomoč. Pilot letala zaradi slabega vremena ne želi Cesarja odpeljati v Chiapas. Ceci in Tadeo se edina udeležita Ivanove in Marianine poroke. Max še vedno očita Amayi, da ga je izdala, Amayi pa je žal, da se ni mogla udeležiti Marianine poroke. Efrain odpusti delavce na ranču. Ulises obračuna z Ivanom in Mariano.
16:50 Sila, 2006
Sila; epizoda 53; Turčija; I: Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Zeynep Eronat, Menderes Samancilar... Po streljanju je Sila hvaležna svojemu rešitelju, a kaj, ko se izkaže, da za volanom sedi Džihan, ki ji začne takoj groziti. Azad in Narin prepričujeta Bedar, naj oprosti Dželilu, ki ves skrušen in poln samopomilovanja sedi pred hišo. Toda Bedar je neomajna. Toda družinski prepiri bodo morali počakati. Ko družina izve za Silino ugrabitev, so postavljeni pred novo preizkušnjo.
17:00 24UR popoldne, 2014
24UR popoldne; epizoda 148; SLO;... 24UR POPOLDNE je na programu vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
17:05 Sila, 2006
Sila; epizoda 53; Turčija; I: Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Zeynep Eronat, Menderes Samancilar... Po streljanju je Sila hvaležna svojemu rešitelju, a kaj, ko se izkaže, da za volanom sedi Džihan, ki ji začne takoj groziti. Azad in Narin prepričujeta Bedar, naj oprosti Dželilu, ki ves skrušen in poln samopomilovanja sedi pred hišo. Toda Bedar je neomajna. Toda družinski prepiri bodo morali počakati. Ko družina izve za Silino ugrabitev, so postavljeni pred novo preizkušnjo.
17:55 Vrtinec življenja, 2013
Lo que la vida me robo; epizoda 88; Mehika; I: Angelique Boyer, Sebastian Rulli, Luis Roberto Guzman, Grettell Valdez, Osvaldo Benavides... Alejandro je presenečen. Ga namerava Jose Luis aretirati? Pove mu, da še nikoli prej ni videl Samuela in da je Montserrat prepričana, da Jose Luis sodeluje s Pedrom. Jose Luis mu zagotovi, da to ni res. Fabiola obišče Mario in ji pove, da je veliko zabavnejša in privlačnejša od Montserrat. Adolfo je pripravljen Dimitriu zagotoviti delo pri Pedru, toda Dimitrio mu pove, da bo odslej delal v mornarici. Jose Luis pove Alejandru, da še vedno ljubi Montserrat, da pa se je vseeno odločil ostati z Angeliko in jo osrečiti.
18:55 24UR vreme, 2014
24UR vreme; epizoda 206; SLO;... 24UR VREME je z vami vsak delovnik pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali nekakšna stalnica pri očitnih klimatskih spremembah.
18:58 24UR, 2014
24UR; epizoda 206; SLO;... 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00 Ful gas, 1998
Rush Hour; ZDA; R: Brett Ratner; I: Jackie Chan, Chris Tucker, Tom Wilkinson, Elizabeth Pena, Chris Penn... Hongkonški policijski inšpektor Lee v Ameriki pomaga pri preiskavi ugrabitve hčerke kitajskega konzula, za katero ugrabitelj zahteva visoko odkupnino. Agentje FBI so nejevoljni, da se Lee vmešava v njihovo preiskavo. Zato se obrnejo na gobčnega policista Jamesa Carterja, ki naj bi pazil na Leeja. Lee in Carter se ne razumeta najbolje, a kljub temu kar sama začneta raziskovati primer. Toda še preden premagata kulturne razlike in pomirita strasti, se na ulicah Los Angelesa zgodi pravo razdejanje.
21:50 24UR zvečer, 2014
24UR zvečer; epizoda 148; SLO;... Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
22:10 Rjavi sladkorček, 2002
Brown Sugar; ZDA; R: Rick Famuyiwa; I: Taye Diggs, Sanaa Lathan, Nicole Ari Parker, Mos Def, Queen Latifah... Sidney in Dre sta prijatelja od svojega desetega leta. Tako kot pred dvajsetimi leti, ju tudi sedaj druži ljubezen do glasbe. Sidney je pravkar zamenjala službo in zdaj ureja newyorško hip hop revijo, Dre pa je producent pri glasbeni založbi. Oba sta še vedno dobra prijatelja, ki pa očitno postajata čedalje več kot to. Toda Dre je zaročen z odvetnico Reese, Sidney pa hodi s košarkarskim zvezdnikom. Bo ljubezen močnejša od razuma?
23:00 Eurojackpot, 2014
Eurojackpot; epizoda 30; SLO;... Eurojackpot je evropska klasična igra na srečo z garantiranim glavnim dobitkom v vrednosti 10 milijonov evrov. V njej bodo sodelovali igralci iz 14 držav. Za sodelovanje v igri bo moral igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 8. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Garantirani sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov. Žrebanja bodo potekala ob petkih zvečer v Helsinkih na Finskem. Petkove oddaje bosta izmenjaje vodili Maja Tratnik in Špela Ceglar.
23:04 Rjavi sladkorček, 2002
Brown Sugar; ZDA; R: Rick Famuyiwa; I: Taye Diggs, Sanaa Lathan, Nicole Ari Parker, Mos Def, Queen Latifah... Sidney in Dre sta prijatelja od svojega desetega leta. Tako kot pred dvajsetimi leti, ju tudi sedaj druži ljubezen do glasbe. Sidney je pravkar zamenjala službo in zdaj ureja newyorško hip hop revijo, Dre pa je producent pri glasbeni založbi. Oba sta še vedno dobra prijatelja, ki pa očitno postajata čedalje več kot to. Toda Dre je zaročen z odvetnico Reese, Sidney pa hodi s košarkarskim zvezdnikom. Bo ljubezen močnejša od razuma?