TV spored POP TV


25. oktober 2014 - 31. oktober 2014
06:00 Zvoki noči
06:50 OTO čira čara, 2013
OTO čira čara - epizoda 1 - Slo
06:53 Zajčje uganke, 2009
Guess What? I. - prva sezona - epizoda 41 - Francija
Timotej in Anabela sta igriva zajčka, ki imata od vsega najraje reševanje ugank. Pri iskanju odgovorov na skrivnostna vprašanja spoznata mnoge prijatelje, ki jima pomagajo pri iskanju namigov. Njuna pot ju vodi skozi pet čarobnih dežel, kjer ju čaka cel kup presenečenj in odkritij ter celo čaroben računalnik.
07:00 Zajčje uganke, 2009
Guess What? I. - prva sezona - epizoda 42 - Francija
Timotej in Anabela sta igriva zajčka, ki imata od vsega najraje reševanje ugank. Pri iskanju odgovorov na skrivnostna vprašanja spoznata mnoge prijatelje, ki jima pomagajo pri iskanju namigov. Njuna pot ju vodi skozi pet čarobnih dežel, kjer ju čaka cel kup presenečenj in odkritij ter celo čaroben računalnik.
07:05 Chuggington, 2010
Chuggington II. - druga sezona - epizoda 37 - Anglija
Na železniški postaji v mestecu Chuggington je vedno živahno. To zelo hitro spozna tudi šest novih lokomotiv, ki naj bi na svojem prvem delovnem mestu spoznale svoje delo in se poučile še o drugih pomembnih stvareh v življenju. Ker je vseh šest lokomotiv mladih in neizkušenih, morajo spotoma na takšen ali drugačen način spoznati tudi različne življenjske vrednote in lastnosti, ki jim bodo pomagale lažje in bolje opravljati svoje delo. Tako se bodo v posameznih epizodah poučile o pomenu prijateljstva, iskrenosti, pazljivega poslušanja, vztrajnosti, potrpežljivosti in še marsikaj drugega.
07:20 Meteor, 2006
Meteor and the Mighty Monster Truck I. - prva sezona - epizoda 31 - Zda
Meteor in njegovi prijatelji so čisto navadni kamioni. V svojem prostem času najraje dirkajo in to kjer koli se le da. Včasih zmaga eden, včasih drugi. Ampak tudi to spada k lekcijam življenja, ki se jih mladi kamioni dnevno učijo. Pri odraščanju pa jim je zmeraj v oporo kralj kamionov, ki je največji kamion v mestu in poln modrosti.
07:30 Roli Poli Oli, 1998
Rolie Polie Olie III.-V. - prva sezona - epizoda 25 - Kanada, Zda
Danes našo druščino čaka naporen dan, saj imajo načrtovanih veliko opravil. Mami in očka se lotita hišnih opravil, Zojo čaka zmenek s prijateljico, Oli pa bo priskočil na pomoč, če bo potrebno. Ker so bili vsi zelo pridni, si naslednji dan zaslužijo počitek. Se strinjate?
08:00 Čebelica Maja, 2012
Maya the Bee I. - prva sezona - epizoda 53 - Nemčija
Maja si omisli zalogo cvetnega prahu za zimo, ki ga zato zakoplje v zemljo. Da bi točno vedela, kje se nahaja, nariše še zemljevid, s pomočjo katerega bo zlahka našla svojo zalogo. Zaplete se, ko ji ose ukradejo zemljevid, odločene, da se bodo polastile plena.
08:15 Wendy, 2013
Wendy I. - prva sezona - epizoda 16 - SCOTLAND
Med pripravami na prihajajoče tekmovanje se na spletu pojavi anonimni blog, v katerem nekdo kritizira Wendy in Jerryja, zaradi česar oba izgubita samozavest in začneta dvomiti v svoje jahalne sposobnosti. Vanessa pa od Robin prejme verižno elektronsko pošto, ki je ne želi poslati naprej, zato se je začne držati smola.
08:40 Smrkci, 1958
Smurfs I. - epizoda 40 - Belgija, Zda
Ata po bogati žetvi želi prirediti ples. Toda vsak Smrk bi rad za spremljevalko Smrketo, zato Saška priredi tekmovanje za mistra Smrka in zmagovalec bo na ples lahko odpeljal Smrketo. Ampak na tekmovanje se vtihotapi tudi Gargamel.
08:55 Otroci, to smo mi, 2010
All for Kids I. - prva sezona - epizoda 8 - Avstralija
V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.
09:20 Doktor Glavca, 2010
Contraptus I. - prva sezona - epizoda 63 - Zda
Doktor Glavca je najbolj nor in zabaven izumitelj vseh časov. Vsak dan se mu porodijo nezaslišane ideje za čudne naprave, ki jih mora njegov len in štorast pomočnik Basil preizkusiti. In ker je doktor Glavca genij posebne vrste, vsak nov izum s seboj prinese tudi novo dogodivščino, polno smešnih prigod.
09:30 Grozni Gašper, 2009
Horrid Henry II. - druga sezona - epizoda 20 - Zda
Gašper v šoli odda napačno domačo nalogo, zaradi katere bo lahko kaznovan do konca svojega življenja, zato hoče čim prej popraviti nastalo škodo. Mu bo uspelo?
09:45 Grozni Gašper, 2009
Horrid Henry II. - druga sezona - epizoda 25 - Zda
Tokrat se navihani Gašper znajde v kuhinji. Prepričan je, da bo ustvaril jed, ki bo užitna in jo bo lahko postavil na mizo za večerjo. Bo mamo pričakala prava packarija v kuhinji?
09:55 Smetarčki - Trash Pack
Trash Pack I. - prva sezona - epizoda 7 - Avstralija
V mestecu smeti ni nikoli dolgčas, vsaj našim junakom ne, ki so zmeraj pripravljeni ušpičiti kakšno vragolijo. Risanka se na posrečen način dotakne malce manj privlačnih tem, ki naše najmlajše spravijo v smeh.
10:00 Ninja želve, 2012
Teenage Mutant Ninja Turtles I. (2012) - prva sezona - epizoda 6 - Zda
Junaške ninja želve so mutirane želve, ki živijo v kanalizaciji New Yorka, kjer jih je našel njihov učitelj in mojster Splinter in izuril v močne in neustrašne bojevnike. Leonardo, Raphael, Donatello in Michelangelo, ki so svoja imena dobili po slavnih renesančnih umetnikih, se tako s Splinterjevo pomočjo borijo proti zlu, ki v New Yorku nikoli ne miruje.
10:25 Gormiti 3D, 2013
Gormiti 3D I. - prva sezona - epizoda 9 - Italija
V novi risani seriji spremljamo najstniške junake s posebnimi super močmi, ki so jih podedovali po svojih starodavnih legendarnih prednikih. Čeprav se zavoljo svojih moči vedno znova zapletejo v nepozabno pustolovščino, se obenem soočajo tudi z običajnimi najstniškimi težavami. Medtem ko je Toby kot gospodar vode sposoben nadzorovati reke in morja, je njegov mlajši brat Nick kot gospodar zemlje sposoben manipulirati kamne in zemljo na splošno - tu je še Jessica, gospodarica zraka, ki nadzoruje veter, in cinični dinozaver Razzle, ki predstavlja povezavo med Zemljo in starodavno deželo Gorm, iz ktaere pravzaprav izhajajo super moči naših risanih junakov.
10:55 Sezona lova 2, 2009
Open Season 2 - epizoda 0 - Zda - Režija: Matthew O'Callaghan, Todd Wilderman
Elliot in Giselle sta tik na tem, da si ustvarita družino in še naprej uživata v družbi svojih živalskih prijateljev, ki se jim pridruži tudi jazbečar Weenie. Ta je ušel svojim nemogočim lastnikom, toda ko Weenija njegovi lastniki spet najdejo, se na jazbečarja spravi zlobni in udomačeni koder Fifi, ki sovraži divje živali in je odločen, da bo Weenija udomačil, pa če mu je prav ali ne. Elliot, Boog in ostali psi morajo jazbečarju zato priskočiti na pomoč.
12:20 Anubisova hiša, 2011
House of Anubis I. - prva sezona - epizoda 10 - Anglija, Zda - Igrajo: Alex Sawyer, Eugene Simon, Brad Kavanagh, Jade Ramsey.
V mladinski nanizanki spremljamo skupino najstnic, ki živijo v enem izmed britanskih zasebnih internatov po imenu Anubis House. Dekleta živijo pod budnim očesom svojega skrbnika Victorja Rodenmaarja, vse pa se spremeni, ko na dan prihoda nove učenke iz Amerike, Nine Martin, izgine ena izmed dosedanjih tamkajšnjih učenk, Joy Mercer. Njeno skrivnostno izginotje kmalu začne buriti duhove v internatu, dekleta pa so odločena, da bodo začela raziskovati na lastno pest in prišla do dna skrivnostnim dogodkom.
12:50 Dallas, 2012
Dallas I. - prva sezona - epizoda 8 - Zda - Igrajo: Jesse Metcalfe, Josh Henderson, Jordana Brewster, Julie Gonzalo, Brenda Strong.
Ker nad družino Ewing visi preiskava umora, morajo člani v prid vseh začeti sprejemati skupne odločitve. Christopherjeve sanje se približajo resničnosti, saj k njemu pristopi veliko naftno podjetje v zvezi s pravicami za napredno tehnologijo. Družina stopi skupaj, da bi podjetje zaščitili pred zunanjimi grožnjami.
13:45 Vsi ti lepi konji, 2000
All the Pretty Horses - epizoda 0 - Zda - Režija: Billy Bob Thornton - Igrajo: Matt Damon, Penelope Cruz, Henry Thomas, Lucas Black, Ruben Blades, Sam Shepard, Robert Patrick.
Film je posnet po romanu Cormaca McCarthyja. Dogajanje se odvija po koncu 2. svetovne vojne. Mladi kavboj John Grady Cole je strasten ljubitelj konj. Njegovo življenje je mirno in preprosto, ko pa mama posestvo proda, fant ostane brez strehe nad glavo. Z najboljšim prijateljem Laceyjem se odpravita proti Mehiki. Ko dobita delo na ranču bogatega mehiškega veleposestnika, se Cole zaljubi v njegovo hčerko Alejandro. Vse to je del čustvenega popotovanja, med katerim Cole dokončno odraste.
16:10 Očetov dan, 1997
Father's Day - epizoda 0 - Zda - Režija: Ivan Reitman - Igrajo: Robin Williams, Billy Crystal, Julia Louis-Dreyfus, Nastassja Kinski, Bruce Greenwood.
Jack Lawrence je uspešen odvetnik. Ima dobro službo, prikupno ženo, lep dom in super avto. Lahko bi rekli, da ima vse, kar si želi. Medtem je Dale Putley na robu obupa, saj mu nič ne gre po načrtih. Kot neuspešen pisatelj se komaj preživlja, poleg tega ga muči kup nevroz. Jack in Dale na prvi pogled torej nimata popolnoma nič skupnega. Nato se izkaže, da je njuna skupna točka Colette, s katero sta v preteklosti oba imela razmerje. Zdaj Colette išče svojega najstniškega sina Scotta, ki je pobegnil od doma. Dale in Jack ji priskočita na pomoč, saj Colette vsakemu od njiju pove, da je Scottov oče.
18:00 Gostilna išče šefa, 2014
Gostilna išče šefa III. - tretja sezona - epizoda 48 - Slo
Znamenita gostilna je ponovno odprla svoja vrata! Pod kuharsko taktirko šefa, mentorja, učitelja in najstrožjega kritika Bineta Volčiča so vanjo vstopili novi tekmovalci, ki bodo na svoji koži izkusili, kako voditi profesionalno kuhinjo na visokem nivoju, kjer je potrebno vsak dan postreči do 120 gostov, željnih izbranih izvrstnih okusov. Pred nami so novi recepti, nove kreacije, novi tekmovalci in nov kuharski dril z najvišjo denarno nagrado doslej – 100.000€.
18:55 24UR vreme
24UR VREME je z vami vsak delovnik pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali nekakšna stalnica pri očitnih klimatskih spremembah.
18:58 24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00 Slovenija ima talent, 2014
Slovenija ima talent IV. - četrta sezona - epizoda 5 - Slo
Pred nami je še zadnja avdicijska oddaja, na kateri se bodo zvrstili številni nastopajoči, med njimi tudi taki, ki bodo, kot se za zadnjo oddajo iz Opere spodobi, temeljito pometli oder. Navduševali nas bodo tudi godci nenavadnih inštrumentov, Konovski štrajharji, dekleta iz plesne skupine Country mačke, ansambel bratov Žavbi, ritmične gimnastičarke, simpatična Korošica Adrijana in vrsta ostalih. Ana bo postala priložnostna asistentka čarodeju, ki ji bo za hip vzel dar govora. Branko bo končno dočakal tudi težko pričakovan veliki moški pevski talent, vprašanje pa je, ali ga bo navdušil tako zelo, da bo pritisnil zlati gumb!
21:40 TOP 4 s Tjašo Kokalj, 2014
TOP 4 s Tjašo Kokalj II. - druga sezona - epizoda 5 - Slo
Dekleta tokrat čaka res prav posebna naloga. Najprej bodo morala izbrati primerno poslovno oblačilo, nato pa prepričati nekoga na ulici, da jih pelje na poslovno koktajl zabavo. Tako bodo morala s svojo karizmo prepričati neznanca, da jim ponudi pomoč. Na koncu se bodo punce znašle še pred tremi moškimi, od katerih bo eden njihov bodoči šef. Ga bodo prepoznale in očarale?
22:40 Šivi srca, 1995
How to Make an American Quilt - epizoda 0 - Zda - Režija: Jocelyn Moorhouse - Igrajo: Winona Ryder, Anne Bancroft, Ellen Burstyn, Alfre Woodard, Johnathon Schaech, Dermot Mulroney, Maya Angelou.
Kako ženske ljubijo moške, bodo v filmu Šivi srca pokazale Winona Ryder, Anne Bancroft, Ellen Burstyn in Claire Danes. Zgodba se začne, ko študentka Finn čez poletje obišče babico Hy in teto Glady Joe. V babičini hiši sredi spokojnega okolja Finn najde zavetje pred vsakdanjimi tegobami, poleg tega pa ima zdaj končno čas, da v miru premisli o ženitni ponudbi svojega fanta Sama. Da bi ji vsaj malo olajšale odločitev, ji babica in teta ter njune prijateljice začnejo pripovedovati o ljubezenskih izkušnjah, ki so oblikovale njihova življenja.