TV spored POP TV


5. maj 2016 - 11. maj 2016
14:35 Nedolžna vsiljivka, 2012
Igrajo: Laura Carmine, Julian Gil, Isabel Cristina Estrada, Lincoln Palomeque, Marisol del Olmo.
Quien eres tu I. - prva sezona / epizoda 34 - Kolumbija
Natalia pregleduje podatke, ki jih je računalničar uspel rešiti iz razbitega iPada. Preseneti jo sporočilo, v katerem je Veronica nekomu posredovala podatke o njenem prihodu na otok, česar ne bi smel vedeti nihče. Kmalu odkrije, da Veronica ni obiskala nobenega onkologa v bližini, zaradi česar sumi, da ji je sestra lagala o svoji bolezni. Felipe predlaga Julieti, da bi naredila splav. Florencia preverja Felipejeve bančne račune.
15:35 Italijanska nevesta, 2014
Igrajo: Livia Brito, Jose Ron, Isela Vega, Enrique Rocha, Nailea Norvind, Fernando Allende, Mike Biagio, Eleazar Gomez.
Muchacha Italiana viene a casarse I. - prva sezona / epizoda 79 - Mehika
Potem ko je Fiorella med prepirom Vittoriu in Pedru zabrusila, da se s sestro nameravata vrniti v Italijo, jo oba snubca skušata odvrniti od vrnitve v domovino. Dante pove Eloisi, da je Vinicio vedel za Maximovo skrivnost iz preteklosti. Sonia grozi Osvaldu z objavo spornih fotografij, ki bi lahko ogrozile njegovo nasledstvo. Gianna pove sestri, da se noče vrniti v Italijo. Vittorio je sit Fiorellinih zavrnitev.
16:30 24UR popoldne, 2016
24UR popoldne - - Slovenija
24UR POPOLDNE je na programu vsak delovnik in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.
16:55 Komisar Rex, 2001
Igrajo: Alexander Pschill, Elke Winkens, Martin Weinek, Gerhard Zemann, Wolf Bachofner.
Kommissar Rex VII. - sedma sezona / epizoda 5 - Avstrija,Nemčija
V vilo bogataša vdre predrzen tat, ki ga tekom ropa ubije z dragocenim svečnikom, nato pa pobegne s plenom. Niki in Marc najprej zaslišita pokojnikovo sestro, a jima ni v pomoč. Ker slutita, da bo kriminalec poskušal čim prej prodati svoj izplen, Niki in Marc stopita v stik s prodajalci starin. Kmalu prideta na sled krivcu, Rex pa zopet postane junak dneva.
17:55 Moja mama kuha bolje!, 2016
Moja mama kuha bolje! I. - prva sezona / epizoda 61 - Slovenija
Obeta se pravi kuharski dvoboj. Znanki iz prejšnje oddaje se lotita recepta z imenom steak po moje. Izzivalca Eva in Erazem pa se jima zoperstavita s puranom po indonezijsko. Čeprav obe kuhariji potekata dokaj tekoče, je kuharskemu mojstru kristalno jasno, kateri od parov bo zmagovalec.
18:55 24UR vreme, 2016
24UR vreme - - Slovenija
24UR VREME je z vami vsak dan pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Robert Erjavec, Katja Jevšek, Jana Morelj.
18:58 24UR, 2016
24UR - - Slovenija
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Jani Muhič in Petra Kerčmar, Edi Pucer in Darja Zgonc.
20:00 Čista desetka, 2013
Igrajo: Nenad Nešo Tokalić, Urška Vučak, Kristijan Guček, Mojca Funkl, Sandi Pavlin, Ajda Smrekar.
Čista desetka II. - druga sezona / epizoda 1 - Slovenija
Na Čistilniški ulici 10 se druščina Čiste desetke vrača z 2. sezono zabavnih zgodb. Mirko Car še vedno išče nove poslovne priložnosti, mama Slavica pa se poleg nove trajne veseli tudi stare prijateljice Verice, ki se je priselila v njihovo hišo. Nova sostanovalka gre vsem v nos, še najbolj pa Mirku, ki že sluti težave. Zaveda se, da bo odselj pod drobnogledom radovedne ženščine, ki se vtika tja, kamor se ji res ni treba.
21:00 Bitka parov, 2016
Bitka parov I. - prva sezona / epizoda 9 - Slovenija
Bitka parov se nadaljuje, saj se za obstanek v igri borijo še štirje pari! Tokrat se bodo fantje in dekleta v bitko podali z zamenjavo vlog. Fantje morajo pokazati, kako dobro se znajdejo med ženskimi opravili, dekleta pa bodo spoznala nered garaž z neštetimi podrobnostmi. Le kdo se bo znašel bolje.
22:30 24UR zvečer, 2016
24UR zvečer - - Slovenija
Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg, Martin Tomažin in Elena Šterpin Zupančič.
23:00 Eurojackpot, 2016
Eurojackpot - - Slovenija
Eurojackpot je evropska klasična igra na srečo z garantiranim glavnim dobitkom v vrednosti 10 milijonov evrov. V njej bodo sodelovali igralci iz 14 držav. Za sodelovanje v igri bo moral igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 8. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Garantirani sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov. Žrebanja bodo potekala ob petkih zvečer v Helsinkih na Finskem. Petkove oddaje bosta izmenjaje vodili Maja Tratnik in Špela Ceglar.
23:05 Pijana ljubezen, 2002
Igrajo: Adam Sandler, Emily Watson, Philip Seymour Hoffman, Luis Guzman - Režija: Paul Thomas Anderson.
Punch-Drunk Love - Zda
Tih in sramežljiv Barry Egan ima pisarno v zakotnem skladišču, kjer prodaja toaletne splakovalnike. Kljub temu, da je odraščal s sedmimi sestrami, ni ravno strokovnjak v pogovorih z ženskami. Pravzaprav je bil s strani svojih sester večkrat deležen kritik in neprijetnih vprašanj kot pa česa pozitivnega. Nič čudnega, da se jeza, ki se je dolga leta kopičila v njem, zdaj sprošča v obliki nenadnih nasilnih izbruhov. Šele ko se Barry zaljubi v lepo Leno, se počasi začne spreminjati, njegovo življenje pa dobi nov smisel.