TV spored POP TV


28. november 2014 - 4. december 2014
06:00 Zvoki noči
06:45 OTO čira čara, 2013
OTO čira čara - epizoda 1 - Slo
06:50 Kopalčki, 2003
Rubbadubbers I. - prva sezona / epizoda 3 - Anglija
Kopalnica je lahko zelo zanimiv kraj. Še posebej, če tu bivajo igračke, ki jih naši najmlajši uporabljajo pri kopanju. Predstavili se nam bodo Žabec, mehka gobica Zvezdica, morski pes Plavutko, krokodilček Terencij, kit Violeta, robotek Regi in leteča podmornica Amalija. Njihovo življenje v kopalnici je polno veselih dogodivščin in vedno novih spoznanj. Zaradi njihove bujne domišljije svet nima meja!
07:05 Meteor, 2006
Meteor and the Mighty Monster Truck I. - prva sezona / epizoda 40 - Zda
Meteor in njegovi prijatelji so čisto navadni kamioni. V svojem prostem času najraje dirkajo in to kjer koli se le da. Včasih zmaga eden, včasih drugi. Ampak tudi to spada k lekcijam življenja, ki se jih mladi kamioni dnevno učijo. Pri odraščanju pa jim je zmeraj v oporo kralj kamionov, ki je največji kamion v mestu in poln modrosti.
07:20 Smrkci, 1958
Smurfs I. - epizoda 49 - Belgija, Zda
Vsi imamo svoje sanje. In Smrketine sanje so, da bi srečala legendarnega Dona Smrka. Privlačnega, uglajenega in drznega junaka in smrčjih pripovedk. Smrkci ob tej želji le skomigajo z rameni. Toda, ko se v vasici pojavi Don Smrko iz mesa in krvi, jim ni to niti malo všeč.
07:35 Čebelica Maja, 2012
Maya the Bee I. - prva sezona / epizoda 61 - Nemčija
Vili se udeleži tekmovanja v zbiranju cvetnega prahu. Mu bo uspelo narediti dober vtis? Morda mu bo to s pomočjo črne kresnice tudi uspelo.
07:50 Wendy, 2013
Wendy I. - prva sezona / epizoda 22 - SCOTLAND
Wendy, Jerry in Christian sodelujejo v skupinskem tekmovanju. Wendy je prepričana, da bodo zmagali, in ko jo poškoduje zapuščeni miniaturni konj Gizmo, je še vedno odločena nastopiti, čeprav je več kot očitno, da ne more. Jerry in Christian jo zato skušata nadomestiti z Robin, zaradi česar se Wendy počuti prizadeto in izdano.
08:20 Ninja želve, 2012
Teenage Mutant Ninja Turtles I. (2012) - prva sezona / epizoda 15 - Zda
Junaške ninja želve so mutirane želve, ki živijo v kanalizaciji New Yorka, kjer jih je našel njihov učitelj in mojster Splinter in izuril v močne in neustrašne bojevnike. Leonardo, Raphael, Donatello in Michelangelo, ki so svoja imena dobili po slavnih renesančnih umetnikih, se tako s Splinterjevo pomočjo borijo proti zlu, ki v New Yorku nikoli ne miruje.
08:45 Otroci, to smo mi, 2010
All for Kids I. - prva sezona / epizoda 12 - Avstralija
V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.
09:10 Ever After High - Pravljična šola, 2013
Ever After High Webisodes I. - epizoda 6 - Zda
Pravljično šolo obiskujejo učenci, ki prihajajo iz vseh mogočih pravljic. Kot vsepovsod drugod, se učenci tudi tukaj delijo na skupine, in sicer na pripadnike kraljeve družine, v kateri se želijo učenci podati na pot svojih staršev, in upornike, kjer želijo imeti učenci usodo v svojih rokah.
09:13 Vprašaj Laro, 2011
Ask Lara I. - prva sezona / epizoda 23 - Španija, NETHERLANDS
12-letna Lara se na pragu pubertete sooča z najrazličnejšimi težavami in izzivi. Povrh vsega obiskuje jezikovno šolo v tujini, zato ji namesto lastne družine ob strani skušajo stati gostitelji. Z najboljšima prijateljicama se spopada s tipičnimi najstniškimi težavami kot so pomanjkanje samozavesti, muhavost, opravljive sošolke, prvi zmenki, telesne spremembe in šolski izzivi.
09:25 Minuscule, 2006
Minuscule I. - prva sezona / epizoda 30 - Francija
Serija na smešen in zabaven način prikazuje vsakodnevne prigode najmanjših bitij, s katerimi si delimo ta planet, to je žuželk. Morda se do sedaj niste zavedali, da so to pravzaprav zelo pametna, čustvena in filozofska bitja, ki živijo nadvse zanimiva življenja. Skozi kratke zgodbice spoznamo, da pravzaprav niso tako drugačna od nas.
09:35 Tenkai vitezi, 2013
Tenkai Knights I. - prva sezona / epizoda 7 - Kanada, Zda, Japonska
Quarton je planet kvadratne oblike, na katerem se je pred davnimi časi odvijala bitka med dobrim in zlim. Vitezi Tenkai so bili edini, ki so se lahko zoperstavili zlobnemu Villiusu, toda ko je bilo vojne konec, so tako Villius kot vitezi izginili neznano kam. Leta 2034 se Villius vrne in grozi, da bo prevzel nadzor nad Quartonom in Zemljo. Štirje človeški fantje po imenu Guren, Ceylan, Toxsa in Chooki so medtem izbrani za nove viteze Tenkai, ki naj bi se zoperstavili Villiusu in branili oba planeta.
10:00 Gormiti 3D, 2013
Gormiti 3D I. - prva sezona / epizoda 18 - Italija
V novi risani seriji spremljamo najstniške junake s posebnimi super močmi, ki so jih podedovali po svojih starodavnih legendarnih prednikih. Čeprav se zavoljo svojih moči vedno znova zapletejo v nepozabno pustolovščino, se obenem soočajo tudi z običajnimi najstniškimi težavami. Medtem ko je Toby kot gospodar vode sposoben nadzorovati reke in morja, je njegov mlajši brat Nick kot gospodar zemlje sposoben manipulirati kamne in zemljo na splošno - tu je še Jessica, gospodarica zraka, ki nadzoruje veter, in cinični dinozaver Razzle, ki predstavlja povezavo med Zemljo in starodavno deželo Gorm, iz ktaere pravzaprav izhajajo super moči naših risanih junakov.
10:40 Moj očka, tabornik, 2009
Mr. Troop Mom -Zda - Režija: William Dear - Igrajo: George Lopez, Daniela Bobadilla, April Telek, Julia Anderson, Jane Lynch.
Eddie Serrano je uspešni odvetnik in vdovec z najstniško hčerko Naomi. Ker je po naravi pravi deloholik in zagrizen odvetnik, svoje očetovske odgovornosti vedno pušča ob strani, zato se njegova hčerka bolj kot nanj naveže na svojo varuško. Ko Eddie spozna, da je Naomi preveč zanemarjal, se odloči, da si bo vzel daljši dopust in se z njo odpravil na poletni tabor. Bosta oče in hči sredi divjine in tekmovalnega vzdušja lahko ponovno našla drug drugega?
12:30 Downton Abbey, 2010
Downton Abbey I. - prva sezona / epizoda 7 - Anglija - Igrajo: Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Maggie Smith, Dan Stevens, Brendan Coyle, Penelope Wilton, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Jessica Brown Findlay.
Cora odkrije, da je noseča. Vsi po vrsti so presenečeni. Če bo rodila fantka, bo Downton Abbey dobil novega dediča. Je poroka med Mary in Matthewom potemtakem sploh smiselna? Evelyn Napier pove Mary, da je Edith začela širiti govorice o njenem razmerju s Pamukom. Roberta skrbi za Matthewa, ki je zelo razočaran zaradi Maryjine neodločnosti glede poroke. Oba želita, da bi Mary privolila v poroko. V strahu, da bo izgubila službo, O'Brienova poskrbi, da Cora doživi nesrečo.
13:55 Gospa Eastwood z družbo, 2012
Mrs. Eastwood & Company I. - prva sezona / epizoda 2 - Zda
V resničnostni seriji spremljamo življenje Dine Eastwood, žene legendarnega filmskega igralca in režiserja Clinta Eastwooda, in njunih hčerk, 18-letne Francijasce in 15-letne Morgan. Glede na to, da je Dina obenem menedžerka uspešne južnoafriške deške skupine, ki jo sestavlja šest postavnih mladeničev, postanejo tudi oni sestavni del njihove družine.
14:15 Slovenija ima talent, 2014
Slovenija ima talent IV. - četrta sezona / epizoda 9 - Slo
Tretji večer polfinalne borbe za 50.000 evrov bo blestelo 6 izjemnih talentov. Pela bo študentka Berkleeja Jana Šušteršič, fant s kitaro Erik Žnidaršič, ter energične retro glasbenice Jazz Ladies. Med plesalci se bosta pomerila Andraž in Bor, družbo pa jima bosta delala prejemnika Aninega zlatega gumba Barbara in Klemen. Prav posebno spretnost bo predstavil tudi hitrostni sestavljalec rubikovih kock Staš Zupanc.
16:25 Nebeška vrata, 2013
Heaven's Door -Zda - Režija: Craig Clyde - Igrajo: Charisma Carpenter, Dean Cain, Kirstin Dorn, Joanna Cassidy, Tommy Tiny Lister, Edward Herrmann, Michael Flynn.
Riley je 12-letno dekle iz mesteca Vineyard v ameriški zvezni državi Utah, ki obožuje nogomet in ne prenese dejstva, da sta se njena starša razšla. Ko za nameček pred njenimi očmi umre še njen dedek, na katerega je bila zelo navezana, je Riley vsa iz sebe, njena mama Julie, ki je pred kratkim izgubila otroka, zdaj pa še očeta, pa je prav tako neutolažljiva. Ko Riley spozna, da je nenadoma pridobila zdravilske moči in da lahko pomaga drugim, je odločena izkoristiti svojo dar. Toda njena sposobnost ima tudi svojo ceno, ki se je dekle prepozno zave.
18:15 Gorazdova slaščičarna, 2014
Gorazdova slaščičarna I. - prva sezona / epizoda 11 - Slo
Na splošno velja, da so ljubitelji sladic po večini ženske in otroci. Kar pa še zdaleč ni res. Gorazd bo tokrat pripravil sladice za 'prave dedce' in to bodo nekakšne čokoladne mesnine. Že Azteki, Maji in Inki so čokoladne napitke uporabljali za moč in poživilo, Gorazd pa bo napitku dodal še kajenski poper, ki je znan preprečevalec raka na prostati. Starodavna ljudstva pa niso vedela, kako gresta skupaj čokolada in slanina.
18:55 24UR vreme
24UR VREME je z vami vsak delovnik pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali nekakšna stalnica pri očitnih klimatskih spremembah.
18:58 24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00 Gostilna išče šefa, 2014
Gostilna išče šefa III. - tretja sezona / epizoda 77 - Slo
Znamenita gostilna je ponovno odprla svoja vrata! Pod kuharsko taktirko šefa, mentorja, učitelja in najstrožjega kritika Bineta Volčiča so vanjo vstopili novi tekmovalci, ki bodo na svoji koži izkusili, kako voditi profesionalno kuhinjo na visokem nivoju, kjer je potrebno vsak dan postreči do 120 gostov, željnih izbranih izvrstnih okusov. Pred nami so novi recepti, nove kreacije, novi tekmovalci in nov kuharski dril z najvišjo denarno nagrado doslej – 100.000€.
21:10 Tisoč besed, 2012
Thousand Words -Zda - Režija: Brian Robbins - Igrajo: Eddie Murphy, Cliff Curtis, Kerry Washington, Clark Duke, Allison Janney, Ruby Dee.
Jack McCall je zgovoren literarni agent, ki po nenavadnem srečanju z duhovnim gurujem pred svojo hišo odkrije drevo bodhi oziroma sveti figovec. Glede na to, da bo z drevesa odpadel list vsakič, ko bo Jack spregovoril eno samo besedo, in da bo potem, ko bo z drevesa popadalo vseh tisoč listov, umrl, mora Jack zelo paziti, da bo od zdaj naprej veliko bolj redkobeseden. Toda Jackova zaobljuba molku slabo vpliva tako na njegovo službeno kot družinsko življenje, zato skuša najti način, s katerim bi pretental svojo usodo.
23:00 Moja nova pištola, 1992
My New Gun -Zda - Režija: Stacy Cochran - Igrajo: Diane Lane, James LeGros, Stephen Collins, Tess Harper, Philip Seymour Hoffman.
Gospodinji Debbie Bender se za vedno spremeni življenje, ko ji mož Gerald kupi pištolo, za vsak primer, da se bo lahko branila, če jo bo kdaj kdo ogrožal. Še bolj se zaplete, ko si pištolo sposodi njun odštekani sosed Skippy. Kmalu vse naokoli letijo krogle in dogajanje se razvije v pravo komedijo zmešnjav.
00:55 Zaveza molka, 2010
Bond of Silence -Zda - Režija: Peter Werner - Igrajo: Kim Raver, Greg Grunberg, Charlie McDermott, David Cubitt, Haley Ramm.
Zakonca Katy in Bob živita uspešno in srečno življenje. Bob je ugledni odvetnik in triatlonec, Katy pa je pravkar rodila dvojčka. Vse se spremeni, ko na novoletno noč v sosednji hiši najstniki priredijo bučno zabavo. Ko se Bob odpravi tja, da bi mlade goste zabave malce pomiril, pa pride do nasilja, v katerem Bob umre. Medtem ko najstniki molčijo in se med zaslišanjem držijo zgodbe, za katero so se dogovorili, da jo bodo povedali policiji, želi Bobova vdova Katy dobiti odgovore. Ko odkrijejo, da je v umor vpleten priljubljeni srednješolec Ryan, se Katy odloči pogovoriti z njim in izvedeti resnico.
02:45 24UR
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
03:40 Zvoki noči