TV spored POP TV


4. marec 2015 - 10. marec 2015
10:25 Moje srce je tvoje, 2014
Mi corazon es tuyo - epizoda 46 - Mehika - Igrajo: Silvia Navarro, Jorge Salinas, Mayrin Villanueva, Pablo Montero.
Diego in Ana se odpravita na tečaj salse, pridružita pa se jima tudi Nando in Ximena. Tamara prevozi rdečo luč in se zaleti v avtobus, medtem ko na zadnjem sedežu sedi Maurico. Isabela zagotavlja materi, da se bo na premeten način znebila varuške. Fernando poviša Enriquea v podpredsednika družbe. Isabela pove Enriqueu, da je otrok, ki ga pričakuje, v resnici njegov, nato pa se strastno poljubita.
11:20 TV prodaja
11:35 Barva strasti, 2014
El color de la pasion - epizoda 109 - Mehika - Igrajo: Esmeralda Pimentel, Erick Elias, Claudia Ramirez, Rene Strickler, Ximena Romo, Eugenia Cauduro.
Alfredo ne ve, kaj naj naredi. Nora je prepričana, da je Alfredo ne bo izdal, saj je vendar ljubimec njene matere. Amador pove Rebeci, da je Ricardo mrtev in da policija preiskuje njegov umor. Lucia prosi Romana, naj pomaga Nori, toda ta je ne želi obiskati. Zdravnik Acosta pove Mariu, da ne more imeti otrok. Mario se zaupa Samuelu, ki mu predlaga, da o tem pove Magdaleni. Sara pove Magdaleni, da je Ricardo umrl.
12:30 TV prodaja
12:45 Dubrovniška zora, 2013
Zora dubrovačka I. - prva sezona / epizoda 23 - Hrvaška - Igrajo: Barbara Bilić, Boris Ler, Ana Kvrgić, Dragan Despot, Vanessa Radman.
Deša se sooči s Filipom, ki ji prizna, da je odgovoren za izginotje zdravil iz bolnišnice, s katerimi je nekomu rešil življenje. Po incidentu z Dživom Šiško ostaja hladen do Judite. Medtem Dživo želi prisiliti Maris da spi z njim, zato med njima izbruhne prepir, ki ga sliši tudi Boris. Da bi jima odvrnil pozornost, povzroči hrup na podstrešju ter želi obračunati z Dživom. Vendar ga Maris uspe pomiriti in skriti pred svojim možem.
13:50 Lepo je biti sosed, 2008
Lepo je biti sosed - prva sezona / epizoda 11 - Slo - Igrajo: Alojz Svete, Vesna Pernarčič Žunić, Gorazd Žilavec, Maša Židanik Bjelobrk.
Žuža se zelo veseli letošnjega božiča, ker sta se ga z Benom končno enkrat namenila preživeti sama – romantično in umirjeno. Da bi ustregel Silviki, Beno po stari dobri madžarski božični tradiciji zrihta dva velika živa krapa, da si jih bosta para pripravila za svečano večerjo. Ko mu en v bani pogine, mu ne preostane drugega, kot da Iva in Silviko povabi na večerjo k sebi. Ni treba posebej praviti, kako na to reagira Žuža, še posebej, ko izve, da pride zraven še Silvikina senilna mama Boža. A se le sprijazni, saj ji Beno obljubi, da odidejo takoj po večerji. Vendar ne gre vse po načrtih.
14:30 Ana kuha, 2014
Ana kuha III. - tretja sezona / epizoda 6 - Slo
Vedno več ljudi pozornost namenja zdravemu prehranjevanju in zdrave jedi vedno pogosteje najdejo mesto na naših jedilnikih. Vsaka dobra stvar pa ima seveda tudi svojo zdravo mejo in prav o tej meji se bo Ana pogovarjala s svojo gostjo, psihoterapevtko Veroniko Podgoršek. Seveda bodo jedilnik tudi tokrat krasile zdrave, slastne in zanimive jedi.
15:00 Dubrovniška zora, 2013
Zora dubrovačka I. - prva sezona / epizoda 24 - Hrvaška - Igrajo: Barbara Bilić, Boris Ler, Ana Kvrgić, Dragan Despot, Vanessa Radman.
Po strastni noči Maro in Judita skupaj dočakata jutro na plaži. Ker ne želi, da jima starši postavljajo pravila in želi, da bo za vedno njegova, Maro zaprosi Judito, na kar ona pristane. Vendar srečni dogodek prekine prihod Dživa, ki ga vest o njuni zaroki šokira, saj ne odobrava njune zveze. Maris po pogovoru s svojo hčerko presenetljivo podpre njeno odločitev, kar še bolj razbesni njenega moža. Deša preseneti Filipa, ko namesto njega prevzame odgovornost za izginula zdravila.
16:00 Barva strasti, 2014
El color de la pasion - epizoda 110 - Mehika - Igrajo: Esmeralda Pimentel, Erick Elias, Claudia Ramirez, Rene Strickler, Ximena Romo, Eugenia Cauduro.
Aida prosi Marcela, naj se z mamo pogovori o vseh nejasnostih in nesporazumih, njo pa pusti pri miru. Marcelo povpraša Rafaelo o smrti svojega očeta, a mu ta ni pripravljena povedati ničesar. Daniela pokliče Marcela, da bi se poslovila od njega, pri tem pa odjeknejo streli. Aida pove Milagros, da jo je njen sin spraševal o očetu. Agenta Ramos in Juarez odkrijeta, da sta Rebeca in Amador tik pred njegovo smrtjo Ricardu nakazala večjo vsoto denarja. Teresa obtoži Vinicia posilstva.
17:00 24UR popoldne, 2015
24UR POPOLDNE je na programu vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
17:20 Moje srce je tvoje, 2014
Mi corazon es tuyo - epizoda 47 - Mehika - Igrajo: Silvia Navarro, Jorge Salinas, Mayrin Villanueva, Pablo Montero.
Enrique prizna Isabeli, kakšne plane ima s Fanny. Isabelo zmoti, ker sta dvojčka spala v njeni postelji. Diego se odseli v svoje stanovanje, Fernandu pa pove, da se je zaradi Ane pripravljen odreči vsemu. Ximena se pogovori s Fanny glede Leona. Fannyjina mlajša bratca pa zaslišita Ximeno glede njenega razmerja z Nandom. Johnny povabi Diega in Fernanda na svojo komično predstavo v Chicago.
18:00 Moje srce je tvoje, 2014
Mi corazon es tuyo - epizoda 48 - Mehika - Igrajo: Silvia Navarro, Jorge Salinas, Mayrin Villanueva, Pablo Montero.
Isabela prizna materi, da je velika verjetnost, da je oče njenega otroka Enrique. Fanny in Enrique se odpravita na kosilo in Fanny mu govori o Leonu. Nicolas zasnubi Jennifer in ona pristane. Isabela obišče Enriquea in ugotovi, da namerava zapeljati Fanny. Fernando prepričuje malo Luz, da ji bo za zobek, ki ji bo izpadel, zobna vila pripravila presenečenje. Nicolas od Isabele zahteva, da se do Jennifer vede spoštljivo.
18:55 24UR vreme, 2015
24UR VREME je z vami vsak delovnik pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali nekakšna stalnica pri očitnih klimatskih spremembah.
18:58 24UR, 2015
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00 Epilog, 2015
Epilog III. - Slo
V oddaji Epilog so vsak četrtek z nami odmevne zgodbe, kakovostno novinarstvo in ekipa, ki išče rešitve. Oddaja zna prisluhniti ljudem in v težkih časih prinaša tudi dobre, pozitivne zgodbe. Epilog je informativna oddaja z zagnano mlado ekipo, ki se ne zadovolji s praznimi besedami in nedokončanimi zgodbami. V vsaki oddaji bodo pokazali zgodbe, ki se vas bodo dotaknile, slišali vprašanja, ki ne smejo ostati brez odgovorov, in skupaj z novinarji, voditeljico Majo Sodja in gosti v studiu iskali rešitve.
21:05 Vse za denar, 2012
One for the Money -Zda - Režija: Julie Anne Robinson - Igrajo: Katherine Heigl, Jason O'Mara, Daniel Sunjata, John Leguizamo, Sherri Shepherd, Debbie Reynolds.
Potem ko se je ločila in izgubila službo, se obupana Stephanie Plum zaposli pri svojem bratrancu, ki vodi podjetje za dodeljevanje varščin. Stephanie hitro pokaže nadarjenost za iskanje pobeglih obtožencev, ki podjetju dolgujejo denar, zaplete pa se, ko mora najti bivšega policista Joeja Morellija, ki ji je v srednji šoli strl srce, zdaj pa je obtožen za zločin, za katerega trdi, da ga ni zagrešil. Čeprav sprva dvomi, mu je Stephanie nazadnje pripravljena verjeti in mu pomagati dokazati nedolžnost, s tem pa se tudi sama zaplete v življenjsko nevarnost.
22:45 24UR zvečer, 2015
Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
23:15 Franklin in Bash, 2013
Franklin & Bash III. - tretja sezona / epizoda 4 - Zda - Igrajo: Breckin Meyer, Mark-Paul Gosselaar, Reed Diamond, Malcolm McDowell.
Jared in Peter privolita, da bosta zastopala ribiča Johnnyja Franza, čigar posel se je znašel v nevarnosti zaradi anonimnega klica v sili. Johnny sumi, da je anonimni klic glede reševanja v morju opravil nekdo iz rivalskega podjetja, a morata odvetnika to najprej dokazati. Rachel in Karp medtem zastopata žensko, ki so jo odpustili zato, ker je jasnovidna.