TV spored POP TV

, 28. julij 2014 - 3. avgust 2014
06:00 Pojdi, Diego, pojdi!, 2005
Go, Diego, Go I.; sezona 1; epizoda 17; ZDA;... 8-letni Diego obožuje naravo in živali, zato predšolske otroke rad popelje na interaktivne pustolovščine, polne izzivov in zabave. Družbo mu delajo tako živalski kot družinski prijatelji, med katerimi je tudi njegov najboljši prijatelj jaguar. Diego otrokom pomaga razvijati znanstveni način razmišljanja in raziskovalne strategije, s katerimi rešujejo živali v težavah. Obenem jih uči osnov španskega jezika.
06:15 Skrivnostni ranč, 2012
Ranch I.; sezona 1; epizoda 15; ZDA;... Lea in ostali odkrijejo, da je reka v parku zastrupljena. Sila in nekateri drugi divji konji so se zastrupili, ko so pili iz nje, zato jih je čim prej treba pozdraviti, reko pa očistiti. Izkaže se, da zastrupitev reke ni naključna, sledi pa vodijo do podjetja, ki povsem zavestno zastruplja tako konje kot okolje.
06:40 Tara, 2010
Tara Duncan I.; sezona 1; epizoda 19; ZDA;... Tara je običajna najstnica, ki se nekega dne znajde sredi nevarne bitke proti zlobnim silam z drugega sveta. Na srečo je obdarjena s čarobnimi močmi, zato se z ekipo soborcev in prijateljev uspešno upira napadom tujih pošasti. Istočasno pa mora poskrbeti, da nihče na Zemlji ne bi izvedel, da čarovnija sploh obstaja.
07:00 Doktor Glavca, 2010
Contraptus I.; sezona 1; epizoda 55; ZDA;... Doktor Glavca je najbolj nor in zabaven izumitelj vseh časov. Vsak dan se mu porodijo nezaslišane ideje za čudne naprave, ki jih mora njegov len in štorast pomočnik Basil preizkusiti. In ker je doktor Glavca genij posebne vrste, vsak nov izum s seboj prinese tudi novo dogodivščino, polno smešnih prigod.
07:10 Lego Ninjago, 2011
Lego Ninjago I.; sezona 1; epizoda 21; Danska;... Štirje mladi ninje morajo deželo Ninjago zaščiti pred zlobnim lordom Garmadonom. Ta je dolgo nazaj z bratom dobil nalogo varovanja starodavnega orožja, s katerimi je bil ustvarjen svet. Toda Garmadon je podlegel temnim silam, zato ga je moral njegov brat mojster Wu izgnati v podzemlje in skriti vse 4 elemente mogočnega orožja. Stoletja kasneje se Garmadonu uspe osvoboditi, zato mojster Wu potrebuje pomoč, da bi ga znova in za vedno premagal. Štirje mladi vajenci tako postanejo varuhi skritega orožja in edini zaščitniki sveta.
07:35 Power Rangers: Samuraj, 2011
Power Rangers Samurai I.; sezona 1; epizoda 4; ZDA;... Nova generacija power rangerjev je s pomočjo starodavnih mističnih samurajskih simbolov sposobna nadzirati elemente ognja, vode, zraka, gozda in zemlje. Pod vodstvom vsevednega in modrega mentorja so se power rangerji sposobni boriti proti temnim silam podzemnega sveta in skrivnostnemu bojevniku, odločenemu, da uniči ves svet.
08:00 Hotel 13, 2012
Hotel 13 I.; sezona 1; epizoda 26; Nemčija, Belgija; I: Patrick Baehr, Carola Schnell, Gerrit Klein, Peter Nottmeier... Šest med seboj izredno različnih najstnikov se najde v ljubkem hotelu ob morju po imenu Hotel 13. Tom in Anna nameravata z delom v hotelu med počitnicami zaslužiti nekaj denarja, Flo je vajenka v kuhinji hotela, Victoria je razvajena hotelska gostja, Jack pa je sin lastnika hotela. Posrečena najstniška skupinica pridobi še zadnjo članico, ko v hotel prispe Annina prijateljica Liv. Tom ima svoje razloge za to, da bo počitnice preživel v hotelu. Prejel je namreč skrivnostno sporočilo, da mora v hotelu najti sobo številka 13. Njeno iskanje bo vse skupaj napotilo na vznemirljivo počitniško pustolovščino.
08:10 TV prodaja
08:25 Kamp razvajencev, 2005
Brat Camp I.; sezona 1; epizoda 1; Anglija;... Težavne najstnike bomo spremljali na njihovi poti skozi pomembno življenjsko izkušnjo. Gre za razvajence, nad katerimi so starši popolnoma izgubili nadzor, za kar so seveda odgovorni tudi sami. Ker ne vedo več, kako bi se spopadli z njihovim uporniškim in nasilnim vedenjem, se odločijo za ekstremen korak. Svoje otroke zaupajo strokovni ekipi, ki vodi nekakšen poboljševalni kamp sredi oregonske divjine. Morda jim bo končno uspelo prekiniti začarani krog jemanja drog, neodgovorne spolnosti in drugih najstniških problemov.
09:25 TV prodaja
09:40 Želim te ljubiti, 2013
Quiero amarte; sezona 1; epizoda 114; Mehika; I: Karyme Lozano, Cristian de la Fuente, Diana Bracho, Jose Elias Moreno, Flavio Medina... Ceci in njeni delavci najdejo hudo ranjenega Ivana. Beca predlaga, da ga odpeljejo v bolnišnico, toda glede na to, da bi ga Ulises lahko tam pokončal, se odločijo raje poklicati Candelario. Ulises prepričuje Mariano, da je ubil Ivana, zato si dekle prereže žile na zapestju. Max ima visoko vročino, potem pa ga ugrizne še kača. Manuel skuša medtem rešiti Joseja.
10:35 TV prodaja
10:55 Sila, 2006
Sila; epizoda 54; Turčija; I: Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Zeynep Eronat, Menderes Samancilar... Boran je prepričan, da je Silo ugrabil Džihan. Bedar je vsa iz sebe in se boji za svojo hčerko. Prepričana je, da jo bodo ubili. Sila medtem v avtomobilu razmišlja o Boranu. Dželil se odloči rešiti Silo in pokliče Zinarja. Končno mu pove kaj si misli o njem, njegovem sinu in plemenskih običajih, obenem pa prizna, da je zaradi svoje pasivnosti sam kriv za vse, kar se je zgodilo Sili.
12:05 Vrtinec življenja, 2013
Lo que la vida me robo; epizoda 89; Mehika; I: Angelique Boyer, Sebastian Rulli, Luis Roberto Guzman, Grettell Valdez, Osvaldo Benavides... Amelia ne dovoli Virginiji obiskati njenega očeta v zaporu, saj mu ne more odpustiti, da ni podprl Angelice. Toda Virginia je odločena obiskati očeta in mu odpustiti njegove grehe. Objokana Montserrat pove Angeliki, da je Jose Luis potvoril dokaze zato, da bi Alejandra zaprli, in da dela za Pedra. Angelica ji zagotovi, da Jose Luis ne bi nikoli storil tega. Graciela pove Ameliji, da je v mesto prispela ženska, ki trdi, da je Anastasijina hčerka in Benjaminova sestra. Spletkarska Maria obišče Rosario in jo začne zastrupljati z lažmi.
13:05 Družinski kamp razvajencev, 2006
Brat Camp IV.: Family Brat Camp; sezona 4; epizoda 1; Anglija;... Tokrat se mora v kamp podati celotna družina. Starši se morajo soočiti s težavami svojih najstniških otrok saj, če želijo, da se spremenijo otroci, se morajo spremeniti tudi sami. Iz tega razloga morajo skupaj tri tedne preživeti v puščavi, kjer prehodijo ogromno kilometrov, spijo na prostem in jedo lečo, da rešijo družino pred uničenjem. Vendar, ali bo to pomagalo?
14:05 Policijska družina, 2011
Blue Bloods II.; sezona 2; epizoda 7; ZDA; I: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Will Estes, Bridget Moynahan, Len Cariou, Amy Carlson, Jennifer Esposito... Danny in Jackie skušata izslediti serijskega morilca, ki pobija prostitutke. Čeprav je Danny proti, se Jackie odloči, da se bo izdajala za prostitutko in tako nastavila past morilcu. Toda identiteta morilca je izredno presenetljiva, nič hudega sluteča Jackie pa se tako znajde v smrtni nevarnosti. Frank se medtem sestane z vodjo sindikata, s katerim morata oklestiti policijski proračun in onemogočiti nesmiselna zapravljanja.
15:00 Modra naveza, 2012
Common Law I.; sezona 1; epizoda 3; ZDA; I: Michael Ealy, Warren Kole, Jack McGee, Sonya Walger... Potem ko Travis spozna, da ima dr. Ryanova fanta, se detektiva odpravita na prizorišče domnevnega samomora. Žrtev naj bi skočila z balkona hotela, vendar šampanjec in aromatična olja v njeni sobi ne govorijo v prid tej teoriji. Izkaže se, da je bila v hotelu le za eno noč, kmalu zatem pa pod njeno posteljo odkrijejo kup denarja. Očitno razlog za umor vsekakor ni bil pohlep. Ko poiščejo žrtvinega moža, ga novica, da je njegova žena mrtva, zelo zmede, zato jo pokliče iz kuhinje.
15:50 Želim te ljubiti, 2013
Quiero amarte; sezona 1; epizoda 115; Mehika; I: Karyme Lozano, Cristian de la Fuente, Diana Bracho, Jose Elias Moreno, Flavio Medina... Mariana se s prerezanimi žilami onesvesti. Mauro pošlje svoje ljudi, da najdejo Maxa in Amayo. Max je medtem še vedno vročičen. Jorge poljubi Juliano in ji obljubi, da je ne bo nikoli zapustil. Cesar pove Lucreciji za Maxovo in Amayino nesrečo. Constanza se onesvesti, ko izve, kaj se je zgodilo. Valeria sreča Cipriana, ki prenaša vrečo obolelih rastlin. Ulises najde Mariano in jo odpelje v bolnišnico. Lucrecia uspe zamenjati Amayin vzorec DNK-ja.
16:45 Sila, 2006
Sila; epizoda 55; Turčija; I: Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Zeynep Eronat, Menderes Samancilar... Džihan pripelje Silo domov. Boran in Abaj sta medtem na poti tja, odločena enkrat za vselej obračunati z Džihanom. Boranov oče ni nad tem prav nič navdušen, toda Džihan s svojimi besedami uspe manipulirati z njim. Sila medtem v bolečinah leži na tleh in čaka na najhujše. Tudi Dželil je na poti domov, Bedar in ostali pa doma zaskrbljeni čakajo na novice.
17:00 24UR popoldne, 2014
24UR popoldne; epizoda 150; SLO;... 24UR POPOLDNE je na programu vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
17:05 Sila, 2006
Sila; epizoda 55; Turčija; I: Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Zeynep Eronat, Menderes Samancilar... Džihan pripelje Silo domov. Boran in Abaj sta medtem na poti tja, odločena enkrat za vselej obračunati z Džihanom. Boranov oče ni nad tem prav nič navdušen, toda Džihan s svojimi besedami uspe manipulirati z njim. Sila medtem v bolečinah leži na tleh in čaka na najhujše. Tudi Dželil je na poti domov, Bedar in ostali pa doma zaskrbljeni čakajo na novice.
18:00 Vrtinec življenja, 2013
Lo que la vida me robo; epizoda 90; Mehika; I: Angelique Boyer, Sebastian Rulli, Luis Roberto Guzman, Grettell Valdez, Osvaldo Benavides... Ponosni Dimitrio pove mami, Josefini in Carloti, da je začel delati za mornarico. Carlota mu obljublja, da mu bo zagotovila visok položaj, toda Dimitrio je pripravljen začeti na dnu ter s trudom in iskrenostjo kasneje priti do položaja. Jose Luis in Angelica si povesta, da se ljubita. Pedro sili Alejandra v priznanje, češ da mu bo le tako lahko zagotovil krajšo zaporno kazen. Toda Alejandro se ne da in Pedru pove, da bi moral biti za zapahi on sam.
18:55 24UR vreme, 2014
24UR vreme; epizoda 210; SLO;... 24UR VREME je z vami vsak delovnik pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali nekakšna stalnica pri očitnih klimatskih spremembah.
18:58 24UR, 2014
24UR; epizoda 210; SLO;... 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00 Preverjeno, 2014
Preverjeno - 2014; epizoda 30; SLO;... Računi za elektriko so vedno visoki. Lani se je pri nas elektrika še podražila, čeprav so cene na svetovnem trgu padle skoraj za polovico. Okoli štiri tisoč ljudi pri nas ima cerebralno paralizo, vsako leto na novo okoli 50 do 60 otrok. Gre za motnjo, ki vpliva na gibanje in držo. V zadnjih letih je propadlo veliko priznanih podjetij, ki so izdelovali vrhunske in prepoznavne izdelke. Delavci enega izmed njih so najeli opuščene hale in znova uspeli zagnati proizvodnjo ter dobiti kupce. Disleksija povzroča težave pri branju in računanju. Težave je povzročala tudi tako genialnim ljudem kot so bili Leonardo da Vinci, Albert Einstein in Steve Jobs. Kako jo prepoznati in pomagati?
20:45 Trdoglavci, 2011
Trdoglavci I.; sezona 1; epizoda 7; SLO; I: Ivanka Mežan, Nataša Tič Ralijan, Jernej Šugman, Bojan Emeršič... V Trdoglavu se odločijo izdelati svojo prvo razglednico. Vendar se pojavi vprašanje, kateri motiv naj bo na njej, da bo najbolje predstavljal Trdoglav. Razmišljajo, pa se ne spomnijo nobene krajevne znamenitosti. Vendar po raznih kolobocijah in zanimivih fotografskih seansah le pridejo do esence tistega, kar je pri njih najlepše in se splača predstaviti vesoljnemu svetu. Ne ni semafor! Je pa blizu.
21:35 24UR zvečer, 2014
24UR zvečer; epizoda 150; SLO;... Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
21:55 Modra naveza, 2012
Common Law I.; sezona 1; epizoda 4; ZDA; I: Michael Ealy, Warren Kole, Jack McGee, Sonya Walger... Na terapiji preostali udeleženci pridejo do zaključka, da Wes še vedno ni prebolel Alex in je vanjo še vedno zaljubljen. Nato jima s Travisom dodelijo umor ženske, ki je obiskovala spletno stran za zmenke, kar bi lahko bilo povezano z njeno smrtjo. Fanta se odločita ustvariti lažni račun, da bi vzpostavila stik z moškimi, s katerimi je bila v stiku. Tako Travis med preiskavo odkrije, da je tudi Alex članica spletne strani, kar Wesu neuspešno skuša prikriti.
22:45 Rizzoli in Isles, 2011
Rizzoli & Isles II.; sezona 2; epizoda 2; ZDA; I: Angie Harmon, Sasha Alexander, Jordan Bridges, Lee Thompson Young, Bruce McGill, Lorraine Bracco... Jane in Maura si privoščita sproščujoč dan v zdravilišču. Toda tudi tam nimata miru pred službo, saj prideta na sled umoru nosečnice Traci, ki je bila nadomestna mati. K sreči Mauri uspe rešiti življenje dojenčku, zato morajo zdaj nujno najti njegova biološka starša. Ko prideta na sled otrokovemu očetu Jamesu Tolliverju, odkrijeta, da niso uporabili jajčec njegove žene, temveč jajčeca medicinske sestre na kliniki.
23:30 Maščevanje, 2011
Revenge I.; sezona 1; epizoda 19; ZDA; I: Emily VanCamp, Madeleine Stowe, Gabriel Mann, Henry Czerny, Ashley Madekwe, Nick Wechsler, Josh Bowman... Charlotte pokaže Emily fotografijo, ki je nastala na dan smrti njunega očeta. Emily obenem opazi, da David v roki drži dnevnik, ki ga ni bilo v škatli z njegovo lastnino. Izkaže se, da je Nolan Davidov dnevnik raje obdržal zase, kot da bi ga pokazal Emily, saj naj bi se v njem nahajale Davidove blodnje, napisane pod vplivom preganjavice. David je v dnevniku trdil, da bo oseba z začetnicami C. M. slej ko prej povedala resnico. Izkaže se, da gre za Conradovo tajnico Carole Miller, ki naj bi umrla nekaj dni za Davidom. Toda Emily odkrije, da je Carole še vedno živa.