TV spored POP TV


27. januar 2015 - 2. februar 2015
20:00 Najboljša ponudba, 2013
La Migliore Offerta -Anglija, Italija - Režija: Giuseppe Tornatore - Igrajo: Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Sylvia Hoeks, Donald Sutherland.
Zgodba se vrti okrog poznavalca umetnin in vodjo dražb Virgila, ki nekega dne prejme nepričakovano ponudbo. Oceniti mora umetnine bogate dedinje, s katero komunicira zgolj po telefonu, saj se mlada ženska nikoli ne prikaže iz sobe. Virgil se nikakor ne more osredotočiti na svoje delo, saj postaja vedno bolj obseden s skrivnostno žensko. Na vsak način jo želi spoznati iz oči v oči, kar se izkaže za zelo težko nalogo, ki Virgila pripelje na rob psihičnega zloma. Poleg prekrasnih lokacij in odlične glasbe, se film lahko pohvali tudi z znano igralsko zasedbo in originalno zgodbo.
22:20 24UR zvečer, 2015
Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
22:50 Na kraju zločina - New York, 2011
C.S.I.: NY VIII. - osma sezona / epizoda 10 - Zda - Igrajo: Gary Sinise, Sela Ward, Eddie Cahill, Hill Harper, Carmine Giovinazzo.
Mac in ostali morajo izvedeti, komu pripada zoglenelo truplo, ki so ga našli pod avtocestnim podvozom. Izkaže se, da pripada borcu v kletki, ki se je večer pred tem bojeval v srditem dvoboju, toda kdo ga je umoril? Je možno, da je šlo za enega izmed njegovih gorečih privržencev, ki se je prelevil v zalezovalca?
23:45 Vohun v nemilosti, 2011
Burn Notice V. - peta sezona / epizoda 3 - Zda - Igrajo: Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless.
Michaela obišče njegov brat Nate, ki potrebuje uslugo. Njegov pred kratkim umrli prijatelj je bil vplivnemu miamijskemu oderuhu dolžan veliko denarja, zato se je zdaj njegov izterjevalec Carter spravil na njegovo vdovo. Michael se odloči pod krinko vtihotapiti v Carterjevo združbo in od znotraj opraviti z njimi, toda vse ne gre po načrtih. Fiona medtem Michaelu kupi rezalnik za uničevanje dokumentov, da bi tako lažje pozabil na svojo preteklost.