TV spored POP TV

, 18. april 2014 - 24. april 2014
10:05 Knjiga čarovnij, 2001
Ubos I.; sezona 1; epizoda 26; ZDA;... Katja, Vid in Jan imajo čarovniške moči in obiskujejo čarobno šolo, kjer se učijo uporabljati svoje sposobnosti. Nekega dne po pošti prejmejo nenavadno govorečo knjigo, ki jim pove, da se morajo podati v boj proti mogočnemu čarovniku Zarlaku. Ta po celem svetu krade čarovnijo, da bi pobegnil iz zapora v središču Zemlje. Za naše tri študente je to začetek neverjetne dogodivščine, ki je ne bodo nikoli pozabili.
10:30 Slugterra, 2012
Slugterra I.; epizoda 5; Kanada, ZDA;... Pronto na televiziji zasledi reklamo, ki obljublja trening za lazarje, s katerim ti postanejo močnejši, medtem ko njihovi lastniki lahko uživajo v sproščujočih počitnicah. Zato prijavi vso ekipo, da se tega sproščujočega treninga udeležijo. Vendar Eliju kmalu nekaj o načinu treninga zasmrdi.
10:50 Vroča kolesa, 2013
Hot Wheels I.; epizoda 5; Anglija;... Postani del akcije in preveri kdo je najboljši voznik Hot Wheels na svetu. Ali lahko prav tvoj junak dirka najhitreje? Spremljaj tekmovalce različnih ekip in preveri kako se spopadajo z predrznimi izzivi, ki so jim na poti. Kateri od voznikov bo ustvaril najbolj noro akrobacijo in najbolj spektakularen trk?
11:00 Beverly Hills 90210, 2011
90210 IV.; sezona 4; epizoda 22; ZDA; I: Shenae Grimes, Tristan Wilds, AnnaLynne McCord, Jessica Stroup, Michael Steger, Jessica Lowndes, Matt Lanter, Gillian Zinser... Navid sumi, da sta se Liam in Silver zbližala, zato se odloči soočiti z njim na rdeči preprogi, tik pred filmsko premiero. Annie in Caleb se zaman upirata skušnjavi in nazadnje podležeta medsebojni privlačnosti. Naomi mora medtem pripraviti poroko premožne dedinje, pri tem pa odkrije, da ženina zelo dobro pozna. Austin medtem prosi očeta Judda za pomoč pri promociji Adriannine country kariere.
11:55 Sanjski moški, 2012
Bachelor XIII.; sezona 13; epizoda 12; ZDA;... V resničnostni seriji spremljamo čednega samskega moškega, ki bo med 25 mladimi in lepimi kandidatkami skušal najti žensko svojega življenja. Potem ko se bo z vsemi seznanil in svoj izbor sprva zožil na petnajst, kasneje na deset in potem še na pet kandidatk, se bo moral v dramatičnem zaključku odločiti le za eno izmed tekmovalk, ki ga bo skušala očarati in prepričati, da je prava zanj. V okviru zmenkov bo čedni samec svoje lepe spremljevalke odpeljal na eksotične in romantične lokacije, na katerih jih bo skušal čim bolje spoznati in nazadnje izbrati eno izmed njih, ki ji bo pripravljen podariti zaročni prstan.
13:00 Top design - Avstralija, 2011
Top Design – Avstralija I.; sezona 1; epizoda 6; Avstralija;... V avstralski različici resničnostne serije, v kateri iščejo najbolj nadarjenega notranjega oblikovalca in opremljevalca, spremljamo trinajst nadarjenih tekmovalcev različnih starosti, ki skušajo s svojim okusom, stilom in znanjem navdušiti člane žirije in si prislužiti 100 tisoč dolarjev nagrade. Oddajo vodi priljubljeni avstralski krajinski arhitekt Jamie Durie, ki med drugim nastopa tudi kot član žirije, poleg njega pa bosta podvige tekmovalcev ocenjevala še arhitekt Nick Tobias in oblikovalska ocenjevalka Amanda Talbot.
14:00 Znan obraz ima svoj glas, 2014
Znan obraz ima svoj glas I.; sezona 1; epizoda 3; SLO;... Kako se bo Matjaž Kumelj znajdel v rokerskih vodah? Tokrat se bo preobrazil v Tomija iz Siddharte. Vlado Pilja bo moral naštudirati plesne korake Lionela Richieja. Eva Hren se bo končno pomlajšala, saj se bo prelevila v Katy Perry. Ana Marija Mitič bo postala plavolasa Neisha. Daša Gradišek bo morala obvladati nemščino, saj bo postala Nena. Težka naloga čaka Tomaža Ahačiča, saj bo postal operni pevec Luciano Pavarotti, poleg vokalnega izziva pa se bo moral še krepko zrediti. Tomaž Klepač se bo tokrat preobrazil v frajerskega Danijela Popovića. Transformacija v drugi spol pa čaka Natalijo Kolšek, saj bo morala na odru izliti vsa čustva v stilu Enriquea Iglesiasa.
16:40 Mastni lažnivec, 2002
Big Fat Liar; ZDA, Nemčija; R: Shawn Levy; I: Frankie Muniz, Paul Giamatti, Amanda Bynes, Amanda Detmer... 14-letni Jason Shepherd ima veliko težavo. Zelo težko govori resnico in njegova starša že počasi izgubljata zaupanje vanj. Če Jason ne bo napisal eseja, bo moral zaradi popravnega izpita poletje preživeti za pisalno mizo, kar mu seveda prav nič ne diši. Zato se vneto loti pisanja, a kaj, ko ga potem na cesti zbije limuzina filmskega producenta Martyja Wolfa. Tako se v Wolfovem naročju znajde njegov spis o velikem lažnivcu. Ko Jason kasneje izve, da je Wolf ukradel njegovo zgodbo in po njej celo posnel film, se odloči, da bo odšel v Los Angeles. Od Wolfa bo svojo zgodbo zahteval nazaj, saj je to edini način, da spet pridobi zaupanje svojih staršev. Mu bo uspelo vplivnega in lažnivega producenta spraviti na kolena?
18:10 Pozor, priden pes!, 2014
Pozor, priden pes III.; sezona 3; epizoda 7; SLO;... Angleški buldog Al Capone oziroma Ponči, kot ga ljubkovalno kličejo njegovi lastniki, se najbolje počuti na kavču. A to niti ne bi bilo tako zaskrbljujoče, če ne bi pomenilo, da tam preživi večino svojega časa. Sprehodov se otepa z vsemi štirimi tacami, kar je njegovo lastnico Nušo začelo močno skrbeti. Čeprav je tokratna prevzgoja na prvi pogled lahka, bo strokovnjaka za pasje vedenje Davida Pogačnika pošteno namučila. Navsezadnje se bo moral poslužiti metode, ki je Nuša ne bo vesela.
18:55 24UR vreme, 2014
24UR vreme; epizoda 109; SLO;... 24UR VREME je z vami vsak delovnik pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali nekakšna stalnica pri očitnih klimatskih spremembah.
18:58 24UR, 2014
24UR; epizoda 109; SLO;... 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00 Vid in Pero šov, 2014
Vid in Pero šov III.; sezona 3; epizoda 7; SLO;... Zvezdano Mlakar vsi dobro poznamo kot izkušeno igralko, prav tako vemo, da brez dlake na jeziku govori o vsakdanjih kot tudi najbolj nenavadnih rečeh. Zato bo kar pravšnja gostja za Vida in Pera, ki sta jo to soboto povabila v svojo oddajo. Obiskal ju bo tudi Denis Porčič, poznan reper in eden izmed najboljših kickboksarjev v Sloveniji. Le kaj bosta počela z njim, pa ne, da mu bosta napovedala bojevanje?
21:45 Zapiti dnevnik, 2011
Rum Diary; ZDA; R: Bruce Robinson; I: Johnny Depp, Giovanni Ribisi, Aaron Eckhart, Michael Rispoli, Amber Heard, Richard Jenkins... Novinar Paul Kemp, naveličan newyorškega vsakdana in željan drugačnega življenja, se sredi petdesetih let prejšnjega stoletja odloči pobegniti v Portoriko. Ker rad pogleda v kozarec, hitro postane odvisen od tamkajšnjega ruma, med pitjem opojne pijače pa piše članke o turizmu za tamkajšnji lokalni časnik. Ko pritegne pozornost premožnega podjetnika Sandersona in njegove lepe ljubice Chenault, se Paul nepričakovano zaplete tako v ljubezenski trikotnik kot v Sandersonove nezakonite posle. Se bo tudi tokrat iz težav skušal rešiti s kozarčkom ruma ali bo Paul končno zaživel v skladu s svojimi načeli?