TV spored POP TV


27. oktober 2016 - 2. november 2016
18.55 24UR vreme
 • 24UR vreme, 2016180
 • 24UR VREME je z vami vsak dan pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Robert Erjavec, Katja Jevšek, Jana Morelj.
20.00 Usodno vino
 • Usodno vino III., 2016, 3. sezona, 25. del, 65 min
 • Ban odkriva pravo ozadje svojega odnosa z Rebeko. Kakšen je bil odnos med Banom in primarijko Kernovo? Čeprav sta Erik in Ines zalotila Mišiča pri kraji, Mišiču uspe sum odvrniti od sebe. Erik uredi Ivanu poslovno srečanje na Slovaškem, kjer se mu obeta podpis dolgoročne pogodbe. Ivana peče vest, ker je premalo doma. Erik mu zagotavlja, da bo popazil na podjetje in tudi na njegovo družino. Denarja, ki ga je Maja pustila v predalu pisalne mize, ni več. Simon je prepričan, da za tem stoji Mišič. Erik priskrbi Mišiču alibi. Martina odpelje preiskovalec Žigon in do njega se obnašajo kot do glavnega osumljenca. Daša pride v Slovenijo, Nini je obljubila pomoč, vendar Nina ne more čakati le na Dašo, za Martina mora nekaj narediti.
 • Igrajo: Inja Zalta, Klemen Janežič, Janez Hočevar, Tjaša Železnik, Jernej Kuntner
21.05 Survivor
 • Survivor I., 2016, 1. sezona, 27. del, 60 min
 • Le kdo iz združenega plemena bo izbran za ogled igre za preživetje? Na otoku izgnanih pa se tekmovalci pripravljajo na odločilno borbo, saj bo poraženec za vedno zapustil tekmovanje in postal novi član porote. Miran z napovedjo plemenskega sveta preseneti tekmovalce. Ali bo imel zadnji prišlek na Otok izgnanih dovolj moči in motivacije za preživetje? Časa za strategijo je zelo malo.
22.05 Survivor: Na robu preživetja
 • Survivor: Back to Civilization I., 2016, 1. sezona, 8. del, 55 min
 • Oddaja Survivor: Na robu preživetja skupaj z voditeljem Klemnom Bučanom punuja vpogled v še neodkrita otoška dogajanja in gosti tekmovalce po izgonu z otoka. Razkriva tisto, kar je bilo v oddajah morda spregledano in zamolčano. Vsak izpadel tekmovalec ima tako priložnost razložiti svoj pogled zgodbe na Filipinih.
23.00 24UR zvečer
 • 24UR zvečer, 2016, 35 min
 • Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg, Martin Tomažin in Elena Šterpin Zupančič
23.35 Eurojackpot
 • Eurojackpot, 2016, 5 min
 • Eurojackpot je evropska klasična igra na srečo z garantiranim glavnim dobitkom v vrednosti 10 milijonov evrov. V njej bodo sodelovali igralci iz 14 držav. Za sodelovanje v igri bo moral igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 8. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Garantirani sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov. Žrebanja bodo potekala ob petkih zvečer v Helsinkih na Finskem. Petkove oddaje bosta izmenjaje vodili Lea Filipovič in Mira Grof.
23.40 Občudovani, film
 • Grandmothers, 2013, drama, 140 min, IMDb ocena: 6.2
 • Roz in Lil sta dolgoletni prijateljici iz otroštva in njuno prijateljstvo ostaja neomajno tudi v odraslem življenju. Podobna vez se splete tudi med njunima najstniškima sinovoma. Njihovi odnosi se vse bolj prepletajo in nekega popolnega poletja se čustvom ni več mogoče upreti, ko se Roz in Lil spustita v razmerje s sinovoma ena druge. Drama, ki je nastala po knjižni predlogi Nobelove nagrajenke Doris Lessing, je erotična zgodba o neprimerni ljubezni in dolgotrajnem ženskem prijateljstvu.
 • Igrajo: Naomi Watts, Robin Wright, Xavier Samuel, Ben Mendelsohn, Režija: Anne Fontaine

več
Občudovani, film