TV spored POP TV


24. marec 2017 - 30. marec 2017
06.00 24UR
 • 24UR, 2017, 55 min
 • 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Jani Muhič in Petra Kerčmar, Edi Pucer in Darja Zgonc.
06.55 OTO čira čara
 • OTO čira čara, 2017180
06.55 Radovednica Bibi
 • Bibi Blocksberg III., 2006, 3. sezona, 12. del, 27 min
 • Čarovnice se zberejo, da bi pričakale poseben komet, ki pride le vsakih 77 let in je za njih zelo pomemben, saj z novim zvezdnim prahom napravijo nove čarovniške krogle za mlade čarovnice. Čarovnica Zeta pa hoče z zvezdnim prahom narediti napoj za večno mladost, a na čarovniškem srečanju sodelujeta tudi Bibi in Špela.
07.25 Viking Viki
 • Vic the Viking I., 2013, risani, 1. sezona, 34. del, 25 min, IMDb ocena: 7.2
 • V Tjurejevo kladivo je udarila strela in kladivo nenadoma obtiči v ogromni skali. Vsi po vrsti so presenečeni nad takšnim čudežem in vaščani so prepričani, da imajo opravka s slavnim Thorovim kladivom. Toda ker je kladivo obtičalo v skali, ki se nahaja natanko na sredini med dvema vasicama, se med vaščani hitro vname prepir glede tega, čigavo je kladivo.

več
Viking Viki
07.50 Oddbods
 • Oddbods I., 2014, 1. sezona, 20. del, 5 min
 • Oddbodse sestavlja sedem očarljivih likov, ki nas nasmejejo s svojimi norčijami. Pogosto se zapletajo v nenavadne situacije, ki se seveda končajo z nepričakovanimi posledicami. Vsak od njih je svet zase, njihove izrazite osebnosti pa so ustvarjene kot ogledalo, v katerem tu pa tam prepoznamo tudi svoje lastnosti. Te pa so lahko včasih prav čudaške, saj je vsak od nas kdaj vsaj malo čuden.
07.55 Telebajski
 • New Teletubbies I., 2015, 1. sezona, 47. del, 10 min
 • Preko hribov in dolin, v deželi, kjer je vse mogoče, živijo vijolični Tinki Binki, zeleni Dipsi, rumena Li-Li in rdeča Po z antenami na glavi in s televizijskimi zaslončki na trebuhu. Ko se zavrti čarobna vetrnica in začnejo utripati majceni zaslončki na njihovih trebuščkih, čudežni mlin prinese slike od vsepovsod in združi debelušne Telebajske s svetom resničnih otrok. Trebušček postane mala televizija, iz katere mahajo otroci in popeljejo Telebajske medse na novo pustolovščino.
08.05 Maša in medved
 • Masha and the Bear I., 2009, risani, 1. sezona, 9. del, 10 min, IMDb ocena: 8.1
 • Bliža se pomembna nogometna tekma in medved jo komaj čaka. A kaj, ko se pojavi mala Maša, ki jo sicer zanima čisto vse, le nogometna tekma pa ne. Zato jo medved z mobilnikom pošlje na sprehod in ji naroči, naj ga pokliče samo v primeru težav.

več
Maša in medved
08.15 Mia in jaz
 • Mia and Me II., 2015, risani, 2. sezona, 8. del, 25 min, IMDb ocena: 7.3
 • Tako kot ostale punce njene starosti, je tudi Mia očarana nad čarobnim svetom, o katerem prebira v knjigi mitov. Nekega dne pa je zaradi očetove iznajdbe posrkana v ta svet škratov, samorogov, vil in zmajev. Kmalu spozna, da je čarobno kraljestvo v težavah, saj želi hudobna kraljica uloviti vse samoroge in jim posrkati moč, da bi za vedno ostala mlada. Mia tako postane ključ do rešitve pravljičnega sveta pred zlobno kraljico, poleg tega pa se mora v svojem resničnem svetu še navaditi na novo šolo.

več
Mia in jaz
08.40 Peter Pan
 • Peter Pan II., 2014, 2. sezona, 11. del, 20 min
 • Predstavljajte si svet, kjer vam nikoli ni treba odrasti ali se postarati! To je svet Petra Pana, dečka, ki živi v čarobni deželi Nije, kjer ni nikoli dolgčas in pravila odraslih ne veljajo. Prebrisani fantič jo rad zagode zlobnemu kapitanu Kljuki, iz zagate pa ga največkrat reši vila Zvončica. Pogosto se odpravi tudi v resnični svet, kjer leta nad strehami hiš in svoje prijatelje Vendi, Jana in Miho popelje na nepozabne pustolovščine.
09.00 Winx klub
 • Winx Club VI., 2013, risani, 6. sezona, 18. del, 25 min, IMDb ocena: 5.4
 • Najstniške vile Winxice se bodo morale soočiti z zlobnimi Trixicami, ki tokrat zavzamejo Mračni stolp in združijo svoje moči s čarovnico Selino. Zahrbtna Selina bo vilam povzročila kar nekaj težav s svojo magično knjigo, ki lahko s svojimi čarobnimi močmi oživi junake iz mitov in legend. Winxice so odločene, da bodo Trixicam in Selini preprečile njihove zle namere. Da bi se znebile magične knjige pa morajo na pomoč poklicati vilo Eldoro. Bo pogumnim Winxicam uspelo uresničiti njihov načrt?

več
Winx klub
09.25 Oddbods
 • Oddbods I., 2014, 1. sezona, 15. del, 5 min
 • Oddbodse sestavlja sedem očarljivih likov, ki nas nasmejejo s svojimi norčijami. Pogosto se zapletajo v nenavadne situacije, ki se seveda končajo z nepričakovanimi posledicami. Vsak od njih je svet zase, njihove izrazite osebnosti pa so ustvarjene kot ogledalo, v katerem tu pa tam prepoznamo tudi svoje lastnosti. Te pa so lahko včasih prav čudaške, saj je vsak od nas kdaj vsaj malo čuden.
09.30 Lego Ninjago
 • Lego Ninjago I., 2011, risani, 1. sezona, 16. del, 20 min, IMDb ocena: 6.6
 • Štirje mladi ninje morajo deželo Ninjago zaščiti pred zlobnim lordom Garmadonom. Ta je dolgo nazaj z bratom dobil nalogo varovanja starodavnega orožja, s katerimi je bil ustvarjen svet. Toda Garmadon je podlegel temnim silam, zato ga je moral njegov brat mojster Wu izgnati v podzemlje in skriti vse 4 elemente mogočnega orožja. Stoletja kasneje se Garmadonu uspe osvoboditi, zato mojster Wu potrebuje pomoč, da bi ga znova in za vedno premagal. Štirje mladi vajenci tako postanejo varuhi skritega orožja in edini zaščitniki sveta.

več
Lego Ninjago
09.50 Slugterra
 • Slugterra III., 2012, risani, 3. sezona, 10. del, 45 min, IMDb ocena: 7.5
 • Po dnevu lazarjev fantka Syma zanima, kako je sploh prišlo do vzpona zlobnega cesarja. Junji mu zato pove vso to žalostno in napeto zgodbo. Zgodbo o tem, kako je postal zaščitnik Vzhodnih jam in kako je klonil pred temno stranjo.

več
Slugterra
10.35 Lepo je biti sosed
 • Lepo je biti sosed II., 2009, komedija, 2. sezona, 7. del, 55 min, IMDb ocena: 5.8
 • V Benovem stanovanju menjajo okna. Odnesli so stara, a še niso prinesli novih, zato Beno odprtine maši s kartonom. Žuža znori, ker pričakuje obisk svojega šefa z ženo, stanovanje pa izgleda kot kartonska škatla s prepihom. Beno se spomni rešitve. Za ta večer bosta s sosedi zamenjala stanovanji. Iva z visoko vročino preprosita, da se s Silviko zatečeta v njun prepih, onadva pa pripravita večerjo pri njiju. Obisk se lepo odvija, dokler Beno ne ugotovi, da pri Špehovih manjka kar nekaj reči, ki so za pogostitev nujno potrebne. Zato začne klicariti Iva, da mu jih začne maskiran nositi.
 • Igrajo: Alojz Svete, Vesna Pernarčič Žunić, Gorazd Žilavec, Maša Židanik Bjelobrk
11.30 Lepo je biti sosed
 • Lepo je biti sosed II., 2009, komedija, 2. sezona, 8. del, 50 min, IMDb ocena: 5.8
 • Sosedje se odločijo, da bodo veliko noč praznovali nekoliko bolj eksotično. Namesto kokošjih pisank in šunke bodo barvali nojeva jajca in se gostili z nojevo pečenko. Vse se lepo odvija, dokler se iz enega izmed jajc ne izvali mali noj in pobegne na hodnik, kjer naleti na policista, ki raziskuje krajo dveh nojev iz živalskega vrta. Največja novica dneva pa je, da se brhka in postavna Pamela seli v Vanessino stanovanje. Beno ji pomaga pri selitvi in ko ga vseka v križu, ga Pamela tako dobro zmasira, da masažo hoče tudi Žuža. Na koncu pa je masaže najbolj potreben policist…
 • Igrajo: Alojz Svete, Vesna Pernarčič Žunić, Gorazd Žilavec, Maša Židanik Bjelobrk
12.20 Trdoglavci
 • Trdoglavci I., 2011, 1. sezona, 2. del, 70 min
 • V Trdoglavu se še vedno modernizirajo, zato je zelo svečano. Tako zelo, da imajo celo muziko, na katero Miki in Katka zaplešeta v narodnih nošah, drugi pa veselo pijejo in pojejo zraven. Razlog? Dobili so svoj prvi semafor. Na policijski postaji imajo zato tečaj spoznavanja semaforskih funkcij. V gostilni pa krčmar Krača preizkuša svojo novo napravo za proizvodnjo domačega viskija. Vsakič, ko jo vklopi, crkne semafor.
 • Igrajo: Jernej Šugman, Ivanka Mežan, Bojan Emeršič, Nataša Tič Ralijan
13.30 MasterChef Slovenija
 • MasterChef Slovenija III., 2017, 3. sezona, 5. del, 75 min
 • Pred tekmovalci je izziv skupin, v katerem morajo pripraviti zajtrk, sestavljen iz šestih komponent. Zelo enostavna in vsakdanja jed se hitro izkaže za enega najbolj stresnih izzivov do sedaj. Skupina z manj izkušeno vodjo se sooča s težavami že od samega začetka, saj se vodja svoje naloge ne loti, kot bi se moral. Sredi izziva se jim zalomi pri pripravi ključne komponente. V izzivu nihče ne vrže puške v koruzo, a kljub temu je slišati Karimovo pripombo: “Te holandske tudi bog ne reši.”
14.45 Zvezde plešejo
 • Zvezde plešejo I., 2017, 1. sezona, 2. del, 185 min
 • 12 zvezd v paru s profesionalnimi plesalci, ki so v prvi oddaji navduševali s plesnimi koraki in šovom, je pridno vadilo ves teden. Že to nedeljo bodo znova skušali prepričati Slovence, da jim obrati, poskoki, dvigi in ostale plesne prvine ne povzročajo težav – če pa že, se ob tem dobro zabavajo. A ker gre za tekmovanje, se bo v nedeljo za nekoga zabava končala. Plesne čeveljce bo na klin obesil par, ki bo prejel najnižji seštevek sodniških točk in glasov občinstva. Katera bo najvišja ocena, ki jo bo prihodnjič pokazal najstrožji sodnik, Andrej Škufca? Kako se bodo pari spopadli z novimi zvrstmi plesa – quickstepom in slowfoxom? In predvsem – kdo bo prvi zapustil plesni spektakel?
17.50 Ljubezen po domače
 • Ljubezen po domače I., 2016, 1. sezona, 4. del, 65 min
 • Samo dekleta, ki so na hitrih zmenkih in spoznavnem dnevu najbolj očarala svoje podeželske prince, so dobila vabilo na kmetijo, s tem pa možnost, da tam tudi ostanejo. Končno napoči dan selitve in dekleta pridejo na domačije svojih srčnih izbrancev. Loki se napenjajo, Amorjeve puščice letijo na vse strani! Časa za netenje ljubezni ni na pretek in dekleta se tega dobro zavedajo, zato že igrajo svoje igre. In zato se med njimi že pojavijo prva trenja in ljubosumje.
18.55 24UR
 • 24UR, 2017, 62 min
 • 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Jani Muhič in Petra Kerčmar, Edi Pucer in Darja Zgonc.
18.55 24UR vreme
 • 24UR vreme, 2017180
 • 24UR VREME je z vami vsak dan pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Robert Erjavec, Katja Jevšek, Jana Morelj.
20.00 Tašča, da te kap, film
 • Monster-in-Law, 2005, komedija, 120 min, IMDb ocena: 5.5
 • Charlie nikoli ni imela sreče v ljubezni, zato je toliko bolj srečna, ko spozna čednega, pametnega, očarljivega in premožnega zdravnika Kevina. Toda ko jo Kevin predstavi svoji mami, znani televizijski napovedovalki Violi Fields, je vsega lepega hitro konec. Viola, ki je v službi pravkar doživela hud udarec in ne bo več blestela pred televizijskimi kamerami, je odločena, da Kevina v tako težkih trenutkih ne bo delila z nikomer, še najmanj pa z njegovo novo ljubico. Tako začne skupaj s svojo tajnico Ruby spletkariti proti njuni romanci. A Charlie je odločena, da se bo borila za moškega svojih sanj.
 • Igrajo: Jane Fonda, Jennifer Lopez, Michael Vartan, Wanda Sykes, Režija: Robert Luketic

več
Tašča, da te kap, film
22.00 Nebeško kraljestvo, film
 • Kingdom of Heaven, 2005, akcijski, 175 min, IMDb ocena: 7.2
 • Zgodba se dogaja v srednjeveškem Jeruzalemu. Balian je mladi francoski kovač, ki se znajde sredi vojne vihre. Potem ko izgubi svojo družino in dom, skoraj izgubi tudi vero v življenje. Medtem v oddaljeni Sveti deželi divjajo verske vojne. Balianu se zdijo daleč stran, vendar se po spletu okoliščin nazadnje vseeno zaplete v napeto dogajanje. Vitez Godfrey mu razkrije pravi pomen viteštva in ga popelje na dolgo popotovanje do Svetega mesta. V Jeruzalemu medtem vlada krhko premirje po zaslugi krščanskega kralja Baldwina četrtega. Toda mir je ogrožen zaradi fanatizma, pohlepa in ljubosumja.
 • Igrajo: Orlando Bloom, Liam Neeson, Jeremy Irons, Eva Green, Brendan Gleeson, David Thewlis, Režija: Ridley Scott

več
Nebeško kraljestvo, film