TV spored POP TV


4. avgust 2015 - 10. avgust 2015
06:00 24UR, 2015
24UR - 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
06:55 Pixi in čarobni zid, 2011
Pixi and the Magic Wall I. - prva sezona / epizoda 19 - GERMANY.
Pixi je pameten in radoveden deček, ki se nadvse rad igra v gozdu, družbo pa mu delata zajček in veverica. Nekega dne med raziskovanjem odkrijejo čarobni zid, ki je kot nekakšen velik računalniški zaslon, v katerem se skriva vse znanje tega sveta. Čarobni zid lahko zato povprašajo o čemerkoli, pa naj bodo to dinozavri, vitezi in vlaki, ali pa balet in živali. Ta jim nato omogoči vstop v popolnoma nove svetove, kjer dobijo vse odgovore na svoja vprašanja.
07:20 Otroci, to smo mi, 2010
All for Kids I. - prva sezona / epizoda 17 - AUSTRALIA.
V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.
07:40 Grozni Gašper, 2009
Horrid Henry II. - druga sezona / epizoda 41 - USA.
Gašper je popolnoma navdušen nad oddajo Trapasta vprašanja. Nagradno vprašanje se glasi: Kako pogosto prdi ščurek? Ker je za računalnikom na vrsti Peter, si z njim ne more pomagati. 'Najbolje, da poiščem kakšnega ščurka!' si misli Gašper, pa ga mama poduči, da ščurki živijo v umazanih prostorih. 'A je to problem?!' se razveseli Gašper.
08:05 Morske deklice - H2O, 2006
H2O I. - prva sezona / epizoda 18 - AUSTRALIA - Igrajo: Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Angus McLaren.
Zane še naprej raziskuje morske pošasti in sledi ga končno pripeljejo na otok Mako. Medtem se obeta nova polna luna in tokrat je Rikki na vrsti, da okusi njeno moč. Ko zaradi luninega vpliva ni več sposobna nadzorovati svojih moči, je prisiljena zbežati na otok, kjer sreča Zanea. Prestrašena in osamljena ga poljubi, kasneje pa ga s svojimi močmi poškoduje, tako da se morajo dekleta zateči po pomoč h gospodični Chatham.
08:30 TV PRODAJA
08:45 Zaljubljen do ušes, 2013
De que te quiero, te quiero I. - sezona 0 - epizoda 137 - MEXICO - Igrajo: Livia Brito, Juan Diego Covarrubias, Cynthia Klitbo, Marcelo Cordoba, Esmeralda Pimentel, Fabiola Guajardo, Carlos Ferro, Marisol del Olmo.
Rodrigo na Ireneini mizi najde ovojnico, naslovljeno na najsrečnejšo žensko na svetu, in jo skrije. Natalia ga objame, prepričana, da objema Diega. Rodrigo za kuverto pove Vicenteu, vendar mu ta predlaga, da kuverto vrne na svoje mesto.
09:35 Zaljubljen do ušes, 2013
De que te quiero, te quiero I. - sezona 0 - epizoda 138 - MEXICO - Igrajo: Livia Brito, Juan Diego Covarrubias, Cynthia Klitbo, Marcelo Cordoba, Esmeralda Pimentel, Fabiola Guajardo, Carlos Ferro, Marisol del Olmo.
Natalia da Irene kuverto z DNK rezultati, Irene pa Diegu zaupa bojazen glede Nataliine reakcije, ko bo zvedela, da je njena biološka mati. Mogoče sploh ne bo hotela slišati za njo. Pove mu tudi o Tadeovi hudi bolezni. Rodrigo pošlje Brigitte sporočilo ravno takrat, ko je z Albertom.
10:20 TV PRODAJA
10:40 Grehi preteklosti, 2014
La sombra del pasado I. - prva sezona / epizoda 43 - MEXICO - Igrajo: Michelle Renaud, Pablo Lyle, Alexis Ayala, Alejandra Barros, Alfredo Adame, Thelma Madrigal.
Severiano in Candela noč preživita skupaj. Silvia zapeljuje Renata, čeprav ji jasno pove, da se med njima ne bo zgodilo nič. Aldonza kupi vozilo, čeprav ga ne zna voziti niti ona niti teta. Valeria od Abelarda zahteva, naj najde kakšno umazano podrobnost iz Aldonzine preteklosti.
11:35 TV PRODAJA
12:10 Enostavni obroki Rachel Allen, 2011
Rachel Allen's Easy Meals I. - prva sezona / epizoda 1 - ENGLAND.
Rachel bo obiskala nekaj mater s šoloobveznimi otroki, ki bodo preizkusile enega izmed njenih receptov. Kako jim bo šla od rok priprava Racheline jedi? Poleg tega nam bo Rachel predstavila izdelavo čisto prave irske salame.
12:40 MasterChef Slovenija, 2015
MasterChef Slovenija I. - prva sezona / epizoda 16 - SloVENIA.
Vodji kot vedno izbereta svoje člane, nakar sodniki nepričakovano spremenijo sestavo skupin. Vodja modre skupine ni zadovoljen z novo ekipo, saj mu eden uničuje vse, česar se loti. Vrhunec zahtevnosti izziva pa so gostje, saj sodniki za svečano mizo povabijo tri prijatelje iz kuharskih krogov. Člani poražene skupine v roke dobijo nož in piščanca. Naloga se jim zdi lahka in znana, a površnosti ni videti konca. Dva najbolj površna tekmovalca dobita samo še eno priložnost.
14:00 Kar bo, pa bo, 2014
Kud puklo da puklo I. - sezona 0 - epizoda 35 - CROATIA - Režija: Goran Rukavina, Stanislav Tomić - Igrajo: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg.
Tomislav je izginil, zato se krivci za njegovo ugrabitev pošteno prestrašijo. Milica se odloči za lastno preiskavo, medtem ko Katarina, Josip in Damir organizirajo obsežno iskalno akcijo. Tomislav doživi bližnje srečanje z divjo svinjo, pred katero zbeži na drevo. Milka zbere celotno vas in sovaščane skuša prepričati, da morajo čimprej Đurove vnuke pregnati nazaj v mesto. Katarina predlaga Damirju, da se nehata videvati, kar njega popolnoma šokira in prizadane.
15:00 Dubrovniška zora, 2013
Zora dubrovačka I. - prva sezona / epizoda 131 - CROATIA - Igrajo: Barbara Bilić, Boris Ler, Ana Kvrgić, Dragan Despot, Vanessa Radman.
Po hudem prepiru z Marom Judita z Zoro odide domov v materino vilo. Deša še zmeraj ne želi govoriti s Filipom, ki ga Julijana prepriča, da je dobila odpoved, zato ji on predlaga, da ostane v Dubrovniku. Adela uspe pomiriti Dživa in ga prepričati, da Nikola ne prijavi policiji. Judita pomaga Matiji pri pripravah na poroko, vendar jo še vedno muči prepir z Marom. Matija jo potolaži in ji zaupa, da je na poroko povabljen tudi Maro. A on zavrne njeno vabilo.
16:00 Grehi preteklosti, 2014
La sombra del pasado I. - prva sezona / epizoda 44 - MEXICO - Igrajo: Michelle Renaud, Pablo Lyle, Alexis Ayala, Alejandra Barros, Alfredo Adame, Thelma Madrigal.
Candela se počuti ponižano in izigrano, ko izve za moževo ljubico. Jeronimo je prepričan, da je Robertina hči živa in da Humberto ve za njo. Renato od Severiana zahteva, da umakne svoje živali s posestva, katerega najemnik je Aldonza. Severiano pobesni. Candela očeta Jeronima obdolži za svoj propadli zakon.
17:00 24UR popoldne, 2015
24UR popoldne - 24UR POPOLDNE je na programu vsak delovnik ob 17.00 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved.
17:20 Zaljubljen do ušes, 2013
De que te quiero, te quiero I. - sezona 0 - epizoda 139 - MEXICO - Igrajo: Livia Brito, Juan Diego Covarrubias, Cynthia Klitbo, Marcelo Cordoba, Esmeralda Pimentel, Fabiola Guajardo, Carlos Ferro, Marisol del Olmo.
Irene pove Tadeu, da je test potrdil, da je Natalia njuna hči. Alonso Diegu pove o svojem dogovoru s Karino, da bosta imela otroka. V Alonsovem stanovanju se pojavi tudi Rodrigo, ki se pretvarja, da je pijan, in Diega prosi odpuščanja.
18:10 Zaljubljen do ušes, 2013
De que te quiero, te quiero I. - sezona 0 - epizoda 140 - MEXICO - Igrajo: Livia Brito, Juan Diego Covarrubias, Cynthia Klitbo, Marcelo Cordoba, Esmeralda Pimentel, Fabiola Guajardo, Carlos Ferro, Marisol del Olmo.
Brigitte ugotovi, da je noseča. Za nasvet se obrne na Karino, ki ji svetuje, naj novico pove Rodrigu in od njega zahteva odgovorno obnašanje, pogovori pa naj se tudi z Albertom. Diego dedu pove, da je produkcija Eskende ogrožena zaradi pokvarjenih strojev, za katere je odgovoren Rodrigo.
18:55 24UR vreme, 2015
24UR vreme - 24UR VREME je z vami vsak delovnik pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali nekakšna stalnica pri očitnih klimatskih spremembah.
18:58 24UR, 2015
24UR - 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport.
20:00 Kar bo, pa bo, 2014
Kud puklo da puklo I. - sezona 0 - epizoda 36 - CROATIA - Režija: Goran Rukavina, Stanislav Tomić - Igrajo: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg.
Vaščani se odločijo stopiti skupaj in Đurove vnuke dokončno izgnati iz vasi. Naenkrat jim prekinejo dobavo z vodo, elektriko in hrano. Da ne bodo lačni, se Katarina in Krešo drugam odpravita v nabavo, medtem ko jima Mile in Stipe sledita na motorju. Ko se ustavita na postajališču, jima nepridiprava spustita gume na avtomobilu. Pri tem ju zaloti Damir, ki od njiju zahteva, da se opravičita, a Mile in Stipe rajši pobegneta.
21:00 Nevesta v akciji, 2011
Bulletproof Bride - USA - Režija: Matthew Diamond - Igrajo: Brooke Burns, Gregory Harrison, Nicole Paggi, Justin Baldoni.
Tanya je ena najboljših agentk, ki se odlično znajde pod krinko in skrbno varuje svoje varovance. Nekega dne jo najame teksaški tajkun, ki želi zaščititi razvajeno hčerko Daisy. Odkar se je Daisy zaročila, prejema grozilna pisma in se boji za svoje življenje. Tanya se odloči sprejeti nalogo in pod krinko kot nevestina družica ugotoviti, kdo Daisy streže po življenju. Poleg tega pa bo morala ugoditi vsem kapricam in željam bodoče neveste.
22:40 24UR zvečer, 2015
24UR zvečer - Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva.
23:15 Mentalist, 2012
Mentalist V. - peta sezona / epizoda 16 - USA - Igrajo: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti.
Potem ko policija dobi posnetek, na katerem Lorelei Martin ubije neznano žensko, mora Patrick končno priznati Teresi resnico glede ugrabitve in pobega iz zapora. Teresa je seveda jezna nanj, a mu je vseeno pripravljena pomagati, če ji bo od zdaj naprej povedal le resnico. Čeprav se sprva zdi, da je bila neznanka, ki je vodila zavetišče za zlorabljene ženske in ki jo je Lorelei umorila, prava svetnica, Patrick hitro odkrije, da je resnica drugačna.