TV spored POP TV


24. maj 2016 - 30. maj 2016
14:35 Nedolžna vsiljivka, 2012
Igrajo: Laura Carmine, Julian Gil, Isabel Cristina Estrada, Lincoln Palomeque, Marisol del Olmo.
Quien eres tu I. - prva sezona / epizoda 47 - Kolumbija
Policisti preiskujejo pravo identiteto nezavestne ženske v bolnišnici. Natalia prejme anonimno pismo, v katerem ji nekdo zaupa, da ve za njeno skrivnost. Sumi, da ji ga je poslala Florencia. Frankie ji svetuje, naj Felipeju prizna resnico. Federico in Lucas odkrijeta, da Charlie ni tako naiven kot sta mislila. Preiskovalca se odločita, da bosta nekaj časa zasledovala Natalio, saj sta prepričana, da nekaj skriva.
15:30 Italijanska nevesta, 2014
Igrajo: Livia Brito, Jose Ron, Isela Vega, Enrique Rocha, Nailea Norvind, Fernando Allende, Mike Biagio, Eleazar Gomez.
Muchacha Italiana viene a casarse I. - prva sezona / epizoda 92 - Mehika
Vittorio se boji, da bo Diana Fiorelli odkrila njegovo laž, zato je pripravljen narediti vse, da jo utiša. Osvaldo izsiljuje Benigna, saj bi rad pomembno funkcijo v podjetju družine Angeles. Julieta šokira Eloiso s priznanjem, da sta s Santinom imela hčerko, ki sta jo pred leti dala v posvojitev. Aitana na poroki s Pedrom namerava nositi poročno obleko njegove matere.
16:30 24UR popoldne, 2016
24UR popoldne - - Slovenija
24UR POPOLDNE je na programu vsak delovnik in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.
16:50 Komisar Rex, 2002
Igrajo: Alexander Pschill, Elke Winkens, Martin Weinek, Gerhard Zemann, Wolf Bachofner.
Kommissar Rex VIII. - osma sezona / epizoda 3 - Avstrija,Nemčija
V eni izmed dunajskih bolnišnic se dogajajo nenavadne stvari. Ponoči naj bi več mladih bolnic omamili in posilili. A osebje bolnišnice ni nič opazilo. Ko umorijo glavno zdravnico, ki je najverjetneje odkrila glavnega krivca za ta dejanja, pokličejo Marca in Niki, da raziščeta zadevo. Kmalu se pojavi novo truplo, zato morata preiskovalca pohiteti, preden morilec zopet udari. Medtem Rex odkrije nepridiprava, ki je zastrupljal pse.
17:50 Moja mama kuha bolje!, 2016
Moja mama kuha bolje! I. - prva sezona / epizoda 74 - Slovenija
Znanki iz prejšnje oddaje se tokrat predstavita z gobovo juho s smetano, poleg pa postrežeta še ajdove žgance. Izzivalki sta mama Sladjana in hči Sara, ki doma nikoli ne kuha in tudi sicer ne posluša rada maminih navodil. Tokrat pa bo po maminih navodilih pripravila prekajeno vratovino in bučke v smetanovi omaki.
18:55 24UR vreme, 2016
24UR vreme - - Slovenija
24UR VREME je z vami vsak dan pred osrednjo dnevnoinformativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Robert Erjavec, Katja Jevšek, Jana Morelj.
18:58 24UR, 2016
24UR - - Slovenija
24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja dnevnoinformativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Jani Muhič in Petra Kerčmar, Edi Pucer in Darja Zgonc.
20:00 MasterChef Slovenija, 2016
MasterChef Slovenija II. - druga sezona / epizoda 21 - Slovenija
Najboljšim petim tekmovalcem stoji na poti pred finalnim obračunom le še nekaj izzivov in kot pravi Kamala: Le še moliš, da bo kdo naredil napako in bo šel domov. Na kocki je tokrat kreativnost in spretnost, saj morajo tekmovalci pripraviti 'finger food'. In to ne le enega. Pripravljati jih morajo v treh krogih in vsak krog se izpadli tekmovalec usede na 'zatožno' klop. Le enemu uspe vzpon na varni balkon.
21:20 Mamin dan, 2013
Igrajo: Janja Majzelj, Uroš Fürst, Maruša Oblak - Režija: Matevž Luzar.
Mamin dan I. - prva sezona / epizoda 1 - Slovenija
Ela je neukročena mama, ki si vsak dan ukroji po svoji meri. Ovinke reže po svoje. Pozablja na otroke, zanemarja zakonske dolžnosti, vedno se ji mudi in zmeraj zamuja. Ponavadi na kavo s prijateljico Mimo, ki ji rada reče 'moj mož', kar bi pravzaprav moralo motiti Elinega moža Miho. Pa ga v resnici ne, ker pozna svojo furjasto ženo in njeno emancipirano, samsko prijateljico. Sam podpira vse štiri vogale hiše, ker se žena obnaša, kot bi živela v igluju. V prvem delu Miha potrebuje operacijo na testisu in skupaj z Elo poskušata to nerodno zadevo razložiti otrokom. Eli se bolj kot sedenje ob moževi bolniški postelji dopade nakupavanje, tako mora za Miho poskrbeti starejša gospa, katere mož leži v isti sobi kot Miha.
22:25 24UR zvečer, 2016
24UR zvečer - - Slovenija
Informativna oddaja 24UR ZVEČER je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR ZVEČER ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg, Martin Tomažin in Elena Šterpin Zupančič.
23:05 Franklin in Bash, 2014
Igrajo: Breckin Meyer, Mark-Paul Gosselaar, Reed Diamond, Malcolm McDowell.
Franklin Bash IV. - četrta sezona / epizoda 8 - Zda
Po babičini smrti Dannyju Duboisu grozi izselitev iz upokojenske stanovanjske skupnosti. Ker se ne želi izseliti, skušata Peter in Jared prepričati predsednika skupnosti Stuja Westona, da mu dovoli ostati. Ko člani skupnosti izglasujejo, da se mora Danny izseliti, stanovalka Nanette odkrije, da Stu manipulira z njihovimi glasovi, saj stanovalce izsiljuje. Medtem Infeld Aniti dodeli primer biologinje Dr. Erice Boyd, ki toži letalsko družbo.