TV spored PLANET TV


6. julij 2015 - 12. julij 2015
08:30 Ellen, Razvedrilni / Pogovorna oddaja, 12. sezona, 11. del, Zda 2014
Ellen se bosta v studiu pridružila igralca Lauren Graham in Benjamin McKenzie, ki se vrača s težko pričakovano novo televizijsko serijo Gotham. V goste prihaja tudi prikupni triletni golfist. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
09:28 Kosmika TV, Razvedrilni / Kontaktna oddaja, Slo 2015
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:28 Ljubezen in kazen, Nadaljevanka / Telenovela, 7. del, Turčija 2010
Čeprav je Savaš Čiček dovolil študirati, ji njegova mati to preprečuje in ji ne dovoli iz hiše. Jasemin s svojo drznostjo pridobi pomembno stranko in s tem še bolj očara šefa, vendar ne ve, kaj naj stori glede njegove naklonjenosti. Savaš se odloči, da bo odpotoval v Van in se srečal z vaškimi starešinami, da bi jih seznanil z novim načinom služenja denarja. Džem prizna Nadji, da je zaljubljen vanjo.
11:33 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slo 2015
12:04 Sulejman Veličastni, Nadaljevanka / Telenovela, 3. sezona, 22. del, Turčija 2013
Hurrem se pripravlja na veliki četrtek, ki ga bo preživela v sultanovih sobanah. Vendar se njena sreča hitro spremeni v žalost, ko pred sultanovimi vrati izve, da se je Sulejman odločil, da bo večer preživel s Firuze. Ker jo je sultanova nova ljubljenka porazila, v obupu zaužije strup. Mahidevran skrbi sinova obsedenost s Heleno, zato Jahji naroči, naj jo obvešča o vsakem njegovem koraku. Hatidža in Ibrahim k sebi pokličeta Nigar in Rustema, da bi jima povedala, da sta zaročena. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
13:00 Sulejman Veličastni, Nadaljevanka / Telenovela, 3. sezona, 23. del, Turčija 2013
Ibrahim želi vedeti, kaj se je zgodilo z njegovim in Nigarinim otrokom, zato z vojaki preiskuje pokopališče. Ko najde prazen grob, postane sumničav. Vedno bolj je prepričan, da sta mu Hatidža in Gulfem lagali in da je njegova hčerka živa. Hurrem izve, da Firuze še naprej zdravi njenega sina. Helena z Mustafom odide k svojemu očetu. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
14:10 Očarljivi piflar, Film / Komedija, Zda 2011
Dylan Schoenfield je razvajena princeska in najbolj priljubljeno dekle na šoli. Ima veliko prijateljev, fanta in novo torbico, ki si jo vsi želijo. Ko jo nekega dne po nesreči vrže v vodnjak, jo "reši" filmski navdušenec in piflar Josh Rosen. V zameno za uslugo se Dylan odloči, da bo Joshu pomagala in sodelovala pri snemanju njegovega dokumentarnega filma o priljubljenosti na srednji šoli. Dylan kmalu spozna, da so lahko tudi piflarji očarljivi in kul …
15:57 Ellen, Razvedrilni / Pogovorna oddaja, 12. sezona, 12. del, Zda 2014
Voditeljica se bo pogovarjala z Jessejem Tylerjem Fergusonom iz serije Sodobna družina. Prihaja tudi Jared Leto, ki bo med drugim tudi v živo nastopil s svojo zasedbo 30 seconds to Mars. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
16:55 Prijatelji, Nanizanka / Humoristični, 1. sezona, 2. del, Zda 1994
Ross izve, da je njegova bivša žena noseča in da nosi njegovega otroka. Osupel je, ko izve, da bo otrok nosil priimek po njeni ljubimki. Na obisk pridejo Rossovi in Monicini starši, zaradi česar je Monica pod stresom. Rachel se odloči, da bo Barryju vrnila zaročni prstan, hkrati pa izve, da je medene tedne, ki naj bi jih preživela skupaj, preživel z Mindy.
17:25 Bognedaj, da bi crknu televizor, Razvedrilni / Zabavna oddaja, Slo 2014
Bognedaj, da bi crknu televizor je zabavna oddaja, ki odraža naš vsakdan v dnevni sobi. Videli boste odzive slovenskih televizijskih gledalcev in se ob tem nasmejali, to vam obljubimo. Pričakujete lahko ostre, pronicljive, strastne, čustvene in seveda zabavne komentarje. Bognedaj, da bi crknu televizor vas bo spoprijateljila z gledalci, ki jih boste spremljali, pri katerem izmed njih se boste prav zagotovo počutili kot doma.
18:19 Nadlegovana na spletu, Film / Drama, Kanada 2011
Taylor Hillridge za rojstni dan dobi prenosni računalnik in se takoj registrira na družbeno omrežje. Vendar pa nekdo vdre v njen profil in začne širiti laži. Zaradi tega jo prijatelji izločijo iz družbe in obupano dekle se mora samo soočiti z nastalo situacijo ...
20:00 Planet Danes
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport poleti takrat, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Vsako nedeljo bo v skrajšani obliki na ogled tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Šimšičem.
20:30 Dvojno maščevanje, Film / Akcija, Zda 2011
Vincent Brazil je morilec po naročilu, ki se za pravo ceno loti vsakega "posla". Roland Flint je to službo opustil, ko je po napadu neusmiljenega prekupčevalca z mamili njegova žena obležala v komi. Ko na glavo hladnokrvnega mamilarskega botra razpišejo nagrado, se za njim odpravita oba – Brazil zaradi denarja in Flint zato, da bi se maščeval. S pokvarjenimi agenti Interpola in zločinskimi člani kriminalnega podzemlja za petami morata poklicna morilca združiti moči, da bi prišla do svoje tarče, preden ju dohitijo zasledovalci.
22:25 Večerni Planet Danes, Informativni / Informativna oddaja
Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
22:40 Ujeti pod kupolo, Nanizanka / Znanstvena fantastika, 2. del, Zda 2013
V tem delu najprej za nazaj izvemo, da je Barbie ubil moža Julie Shumway. Ko se šerif Howard dotakne kupole, mu raznese srčni spodbujevalnik. Big Jim in častiti Lester Coggins skrbita, da njuna skrivnost ne pride na dan. Coggins preišče hišo mrtvega šerifa ter jo po nesreči zažge. Ker v mestu ni gasilnega avtomobila, lahko požar zajame celotno mesto. Nekateri prebivalci skušajo izkopati predor.
23:40 Seks v mestu, Nanizanka / Humoristični, 3. sezona, 4. del, Zda 2000
Carrie izve, da je imel njen novi mladi fant Sean v preteklosti razmerja z moškimi in ženskami. Charlotte se udeleži fotografiranja pri znanem fotografu, ki zadnje čase ustvarja fotografije žensk, preoblečenih v moške. Samantha odpusti svojega asistenta Matta, a potem z njim skoči v posteljo. Mirando duši Stevova navzočnost v njenem stanovanju, a ko odide, je osamljena, zato ga povabi, naj se preseli k njej.