TV spored PLANET TV


6. oktober 2015 - 12. oktober 2015
17:30 Kmetija: Nov začetek, Razvedrilni / Resničnostna TV, 2. sezona, 33. del, Slo 2015
Za nekoga bo igra postala pretežka in zapustil bo bitko za 50.000 evrov. Razmere na posestvu lahko tudi najbolj žilave pripravijo do vdaje.
19:00 Planet Danes
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
19:30 Planet Debate
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan. Tema: nenavadni poklici, s katerimi zlahka najdete zaposlitev.
19:50 Planet Vreme in Šport, Informativni / Informativna oddaja
20:00 Ena žlahtna štorija, Nadaljevanka / Humoristični, 2. sezona, 23. del, Slo 2015
Berto tik pred odhodom pove, da se lahko zgodi, da ga ne bo daljše obdobje. Če pa se zgodi, da ga ne bo nikoli več, pa je nekaj napisal in dal v predal. Berto in Marija odideta in takoj po odhodu Zala Avguštinu pove, da je poroka med njima iluzija. Enako šokiran je Marko, ki ga sin Toni zavrne, da bi mu pomagal pri trgatvi. Takoj po Bertovem odhodu Anica najde Bertovo pismo in izve, da je v vrsti za dedovanje na zadnjem, četrtem mestu. Trgatev se začne in Špacapanovim pupam precej trda prede, dokler Maja ne pripelje rešitelja Tonija, ki priskoči na pomoč pri trganju slastnih plodov trte, kar je za Marka in Zorico popoln šok. Medtem ko se med Zalo in Tonijem spet začenjajo kresati iskrice, pa Avguštin nedaleč stran išče in najde zaklad sv. Marka.
21:00 Večerni Planet Danes, Informativni / Informativna oddaja
Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
21:20 Kmetija: Nov začetek, Razvedrilni / Resničnostna TV, 2. sezona, 34. del, Slo 2015
Pri siromašnih spet poči: Sebastijan, Faki in Maruša so eksplozivna kombinacija. A niti pri bogatih ne cvetijo rožice.
22:35 Bognedaj, da bi crknu televizor, Razvedrilni / Zabavna oddaja, 3. sezona, 5. del, Slo 2015
Zabavna oddaja, ki odraža naš vsakdan v domači dnevni sobi, se vrača s 3. sezono. Videli boste odzive slovenskih televizijskih gledalcev in se ob tem nasmejali, to vam obljubimo. Pričakujete lahko ostre, pronicljive, strastne, čustvene in seveda zabavne komentarje. Bognedaj, da bi crknu televizor vas bo spoprijateljila z gledalci, ki jih boste spremljali, pri katerem izmed njih se boste prav zagotovo počutili kot doma.
23:25 Lov na osumljenca, Nanizanka / Drama, 4. sezona, 9. del, Zda 2014
Reese in Finch skušata Eliasa zaščititi pred Dominicom in njegovimi možmi, a Reese kmalu spozna, da Elias noče njegove pomoči. John Reese je nekdanji agent CIE, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Ta je zasnoval računalniški sistem, ki predvideva, katere osebe bodo v prihodnosti vpletene v kazniva dejanja.