TV spored PLANET TV

, 1. september 2014 - 7. september 2014
12:50 Erica, Nadaljevanka / Drama, 4. sezona, 3. del, Kanada 2011
Vsi so presenečeni in veseli, ko izvedo, da je Samantha noseča. Na novico se negativno odzove le njena mama, ki meni, da je Samantha neodgovorna. Erico mamin odziv močno preseneti, zato jo dr. Tom pošlje v leto 1969, ko je bila mama stara sedemnajst let.
13:40 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slovenija 2014
14:01 Preiskovalci na delu: NCIS L.A., Nanizanka / Akcija, 4. sezona, 17. del, ZDA 2012
Sam se boji za varnost svoje družine, ko Cia pokliče njegovo ženo. Nastopiti mora kot agentka pod krinko, saj je povezana s Sidorovim in njegovim ukradenim orožjem. Tukaj je nova sezona posebnega oddelka NCIS-a, katerega naloga je lov na nevarne in izmuzljive kriminalce, ki predstavljajo resno grožnjo državni varnosti. Ekipa visoko usposobljenih agentov, s skrivnostnim Callenom na čelu, ki prevzemajo lažne identitete in se pri svojem delu poslužujejo najsodobnejše tehnologije, da bi se prebili globoko v svet kriminala.
14:58 Nov začetek v Malibuju, Nanizanka / Humoristični, 9. del, ZDA 2012
Reba izve, da so v šoli opustili glasbeni program, in poskuša zbrati odbor staršev, da bi to preprečili. Cash slovi kot šolski nasilnež, ko se zoperstavi najbolj priljubljenemu fantu na šoli. Ko pa se Reba spopade z ravnateljem, si prisluži enak sloves.
15:29 Ellen, Razvedrilni / Pogovorna oddaja, 11. sezona, 54. del, ZDA 2013
Tokrat v goste k Ellen prihaja eden največjih ameriških igralcev Robin Williams. Vsi ga poznamo po njegovih legendarnih vlogah v filmih, kot so Gospa Doubtfire, Dobri Will Hunting, Društvo mrtvih pesnikov. Ellen bo povedal, s čim se zadnje čase ukvarja in kakšne ima načrte za prihodnost. Naslednja gostja bo čudovita Ellie Kemper, ki se bo predstavila v vlogi didžejke. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
16:27 Talenti v belem, Nanizanka / Drama, 5. sezona, 14. del, ZDA 2008
Christina se resno spogleduje z Ownom, Dereku pa vsi svetujejo, kako naj zasnubi. Izzie gre na preiskave. Miranda v službi napreduje na višji položaj, čeprav dvomi o sebi. Derek se odloči, da preloži snubitev, ko ga pokliče Addison.
17:25 Sulejman Veličastni, Nadaljevanka / Telenovela, 4. sezona, 11. del, Turčija 2014
Vsi izvedo, da Sulejman pričakuje še enega otroka, tokrat s priležnico Valerio. Hurrem zaradi te novice negoduje, Mihrimah pa skrbi, ker janičarji želijo ubiti Rustema pašo. Nurbanu poskuša Selimu zamolčati, da se je žena ubitega trgovca glavnemu sodniku pritožila nad njim. Bajazid se vrne v Kutahyo ter izve, da je njegova priležnica rodila dva otroka. Sulejman sprejme odločitev glede Rustema paše in janičarjev. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
18:22 O magazin, Razvedrilni / Magazin, Slovenija 2014
Oddaja, ki razkriva pikantne podrobnosti iz življenja znanih. Špela Jereb si voditeljsko štafeto iz tedna v teden izmenjuje z Nejcem Simšičem.
19:00 Danes, Informativni / Dnevno-informativna oddaja
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
20:00 Kmetija: Nov začetek, Razvedrilni / Resničnostna TV, 2. del, Slovenija 2014
Glava družine izpolni nalogo, ki mu jo je zadala voditeljica Saša. Zaradi odločitve glave družine bodo med tekmovalci nastala prva nesoglasja. Tekmovalce prvič obiščeta mentorja Karolina in Milan, ki jih seznanita s prvimi delovnimi obveznostmi na kmetiji.
21:00 Siriana, Film / Drama, ZDA 2005
Film se osredotoča na korupcijo in spletke, ki prepredajo svetovno naftno industrijo. Mlad in karizmatičen arabski princ Nasir namerava spremeniti dolgoletne trdne gospodarske odnose z ZDA. Odloči se, da bo pravice za črpanje nafte, ki jih je do zdaj imelo teksaško podjetje, predal Kitajcem. Američani s takšnim scenarijem niso zadovoljni, zato v Perzijski zaliv pošljejo agenta Cie Boba Barnesa (George Clooney), da izvede atentat na Nasirja. Bob je bil od nekdaj predan svoji službi, zato tudi brezpogojno verjame, da njegovo delo koristi vladi. A poskus atentata se izjalovi in Cia Bobu obrne hrbet. Bob zato začne raziskovati, kaj se je pravzaprav zgodilo. Kmalu odkrije grdo resnico.
23:13 Pod lupo pravice, Nanizanka / Kriminalka, 2. sezona, 17. del, ZDA 2004
Detektivka Lilly Rush iz arhivov nedokončanih primerov tokrat potegne dokumente o umoru, ki se je pripetil leta 1982. Takrat naj bi neki kirurg umoril svojo ženo, za kar je bil tudi obsojen in odpeljan na prestajanje zaporne kazni, čeprav je sam vseskozi trdil, da je nedolžen. Zdaj pa so na dan prišli dokazi, ki podpirajo tezo o njegovi nedolžnosti, zato se je detektivka Rush odločila primer še enkrat preiskati. Nedavno so namreč na njenem domu našli truplo ženske, ki je umrla zaradi prevelike doze mamil. Tako so se policisti lotili preiskave njenega doma in kmalu našli prstan, ki je bil last obsojenega kirurga. Zdaj je trditev kirurga, da je tistega usodnega dne, ko so umorili njegovo ženo, v njunem stanovanju videl še neko žensko, ki je zbežala, postala veliko bolj otipljiva ...