TV spored PLANET TV

, 19. oktober 2014 - 25. oktober 2014
10:00 Kosmika TV, Razvedrilni / Kontaktna oddaja, Slo 2014
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slo 2014
11:15 Mike in Molly, Nanizanka / Humoristični, 3. sezona, 16. del, Zda 2012
Molly si privošči nakupovalno terapijo, ko Mike po prepiru odvihra ven in se izgubi v nakupovalnem središču.
11:36 Modni oblikovalci Heidi Klum, Razvedrilni / Resničnostna TV, 9. sezona, 11. del, Zda 2011
Eksotične ptice so navdih za tokratni L'Oréalov izziv. Oblikovalci se morajo izkazati, saj jim Tim razkrije, da se bodo na modni reviji pomerili z enim od sotekmovalcev; eden se bo med ocenjevanjem uvrstil med boljše, drugi pa med slabše. Gost žirije je tokrat Francisco Costa.
12:30 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slo 2014
12:45 Sulejman Veličastni, Nadaljevanka / Telenovela, 4. sezona, 44. del, Turčija 2014
Sulejmanovo zdravje se izboljšuje, kar preseneti številne dvorjane. Hurrem in Mihrimah mu povesta, kaj se je med njegovo boleznijo dogajalo med janičarji. Sulejman vodjo janičarjev zaradi izdaje kaznuje s smrtjo. Medtem Rustem paša sproži preiskavo o človeku, ki se izdaja za njegovega davno izgubljenega brata. Hurrem je še vedno zaskrbljena zaradi zdravstvenega stanja svojega moža. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
13:45 Ellen, Razvedrilni / Pogovorna oddaja, 12. sezona, 16. del, Zda 2014
Ellen bo gostila igralca Martina Shorta, v studiu bo v živo nastopila angleška rock zasedba Temples, pridružila se bo tudi didžejka Melanie Iglesias. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
14:40 Talenti v belem, Nanizanka / Drama, 6. sezona, 24. del, Zda 2009
Meredithine in Christinine kirurške sposobnosti so na preizkušnji, ko mož umrle bolnice ustreli Dereka in Owna.
15:32 Kmetija: Nov začetek, Razvedrilni / Resničnostna TV, 41. del, Slo 2014
Tekmovalci vihajo nos nad tedensko nagrado, dvobojevalca pa se odpravita v osamo. Ob večerji vsi skupaj izglasujejo, kdo je bil do zdaj najuspešnejši v vlogi glave družine.
16:37 Beseda za besedo, Film / Drama, Zda 2005
Mama in žena je na robu čustvenega zloma. Njen mož se izogiba temi njunega propadajočega zakona in se obsedeno ukvarja s hčerkinimi pripravami na tekmovanje iz črkovanja.
18:25 Danes
Aktualne novice dneva.
18:30 Zvezde Danes, Razvedrilni / Magazin, Slo 2014
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
18:55 Vreme
Vremenska napoved.
19:00 Danes
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00 Kmetija: Nov začetek, Razvedrilni / Resničnostna TV, 43. del, Slo 2014
Tekmovalci dobijo novo glavo družine, eden izmed njih pa prejme še ljubezensko pismo. Dva tekmovalca se pri kmečkih opravilih še posebej izkažeta, kar opazijo in pohvalijo tudi drugi.
21:05 Brez obraza, Film / Akcija, Zda 1997
Agent FBI Sean Archer poskuša na vsak način odkriti bombo, ki jo je sredi Los Angelesa skril sadističen, a zelo inteligenten terorist Castor Troy. Sean Castorja lovi že nekaj let, vodi pa ga sla po maščevanju, saj je Castor odgovoren za smrt njegovega sina. Da bi lažje izpeljal svojo nalogo, si Sean z operacijo nadene Castorjev obraz in prevzame njegovo identiteto. Zaplete pa se, ko Castor prevzame Seanovo podobo in tako v njegovem zasebnem ter poklicnem življenju povzroči pravo zmedo.
23:35 Pod lupo pravice, Nanizanka / Kriminalka, 4. sezona, 5. del, Zda 2006
Detektivka Lily Rush ponovno odpre nerešen primer iz leta 2003. Avtistični deček Brent Harding je bil priča umoru svojih staršev. Njegov fotografski spomin in nezmožnost, da bi lagal, Rushevo pripeljeta do številnih osumljencev. Med njimi je tudi Brentova sestra, ki je lagala o tem, kje je bil njen brat na noč umora. Rusheva mora ugotoviti, katera dejstva so resnična, in rešiti primer.