TV spored PLANET TV


20. april 2015 - 26. april 2015
11:31 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slo 2015
12:01 Zasebna klinika, Nanizanka / Drama, 5. sezona, 10. del, Zda 2011
Cooper ne ve, kako naj bi kaznoval Masona, ker je kradel po trgovinah. Addison obišče socialna delavka, da bi se prepričala, ali je njen dom primeren za morebitnega otroka. Amelia se vrne na kliniko in spozna, kako močno je s svojo zasvojenostjo prizadela Sheldona. Jake tolaži Addison, ker se je posvojitev izjalovila.
12:58 Sulejman Veličastni, Nadaljevanka / Telenovela, 2. sezona, 20. del, Turčija 2011
Sulejmana preseneti ukaz njegove mame, naj se Mustafa vseli v Hurremine sobane. Hatidža ne more sprejeti dejstva, da je njen sin umrl. V stanju blaznosti obtoži Nigar kalfo, da ji je ubila sina, ker je zaljubljena v Ibrahima. Izabela najde način, kako pobegniti od sultana. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
14:12 Ellen, Razvedrilni / Pogovorna oddaja, 12. sezona, 132. del, Zda 2015
Tokratni gost bo Ricky Gervais, komik, ki o vsaki temi izrazi svoje mnenje. Gostu nikoli ne primanjkuje šal, tudi ko piše tvite ali pa pripravlja nove zabavne serije. Nato bo na oder stopil Darius Rucker, ki je svojo kariero začel v skupini Hootie & The Blowfish. Tokrat se bo predstavil kot odličen solo pevec z uspešnico Homegrown Honey. Sledil bo še pogovor z Bethany Moto, ki je postala uspešna spletna blogerka z lepotnimi in modnimi nasveti. Z več kot 8,4 milijona ogledi na YouTubu je z malo domišljije svojo kariero popeljala do zvezd. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
15:10 Talenti v belem, Nanizanka / Drama, 9. sezona, 11. del, Zda 2012
Zdravniki, ki so preživeli letalsko nesrečo, dočakajo razsodbo sodišča. Derek še vedno okreva po operaciji roke, Cristina in Owen vzpostavita nov odnos, Richard pa se izogiba Catherine.
16:08 Bar, Razvedrilni / Resničnostna TV, Slo 2015
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
17:13 Ena žlahtna štorija, Nadaljevanka / Telenovela, 17. del, Slo 2015
Bonifacij razkrije Mariji rezultate DNK-testa: on je dejansko Avguštinov oče. Medtem njun sin pomaga Eli in Zali pri razkrivanju skrivnosti Bonifacijevega sefa. Smiljan postane paničen, ko odkrije, da se je okužil s sramnimi ušmi. Žana trenira Maja v pravega briškega kmeta. Berto ni niti najmanj zadovoljen s svojimi bodočimi zeti, najbolj v nemilosti je Smiljan, ki njegovi hčerki še vedno ni povedal za svojo prevaro. Ibro in Eli vlomita v Bonifacijev sef in Eli v njem odkrije zanimiv artefakt.
18:16 Allo allo, Nanizanka / Humoristični, 2. sezona, 4. del, Velika Britanija 1985
Rene in stotnik nameravata z Gruberjevim tankom razstreliti vlak, v katerem se nahaja salama s ponaredkom Grešne Device, ki je namenjena Hitlerju. Pogrebnik Alphonse medtem vztrajno osvaja Edith, a je ta kljub temu odločena, da se bo ponovno poročila z Renejem.
19:00 Planet Danes
Informativna oddaja Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič, Mirko Mayer pa vodi debate. Ob sredah pričakujte debate o temah, ki jih je vredno raziskati, ob sobotah pa tedensko debato z odzivi na najbolj aktualen dogodek tedna. Vsako nedeljo ob 19.35 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Zvezde Danes z voditeljem Nejcem Simšičem.
19:50 Bar, Razvedrilni / Resničnostna TV, Slo 2015
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
20:20 Liga prvakov 2014-2015: Barcelona - Paris Saint-Germain, Šport / Nogomet, Slo 2015
Povratni četrtfinalni obračun med Barcelono in Paris Saint-Germainom bo ena izmed poslastic letošnje lige prvakov. Muhasti pariški zvezdnik Zlatan Ibrahimović bo proti nekdanjemu klubu, na katerega nima prav lepih spominov, zagotovo nabrušen kot najbolj oster nož. Je pa res, da Barcelona znova spominja na najboljše čase in tako bomo dobili odgovor, ali je PSG, ki ga poganjajo katarski milijoni, že pripravljen za naskok na evropski klubski vrh.
23:20 Lov na osumljenca, Nanizanka / Drama, 1. sezona, 18. del, Zda 2012
Najnovejša številka je za Reesa in Fincha pravi izziv. Oseba, ki jo iščeta, skoraj nima digitalnega odtisa in vse kaže, da živi dvojno življenje. John Reese je nekdanji agent CIE, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Ta je zasnoval računalniški sistem, ki predvideva, katere osebe bodo v prihodnosti vpletene v kazniva dejanja.