TV spored PLANET TV


30. november 2015 - 6. december 2015
11:58 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slo 2015
12:28 Sulejman Veličastni, Nadaljevanka / Telenovela, 4. sezona, 70. del, Turčija 2014
Sulejman gosti judovsko trgovko Gracio Mendes, kar pa Hurrem še zdaleč ni všeč. Nurbanu hoče Selima prepričati, da mu brat streže po življenju, zato žrtvuje življenje priležnice in pošlje pismo Defne, naj zastrupi princa Bajazida. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
13:31 Talenti v belem, Nanizanka / Drama, 4. sezona, 5. del, Zda 2007
Na koledarju je noč čarovnic. Za zdravnike bolnišnice Seattle Grace je to dan, poln presenečenj. Alexa prijetno preseneti obisk njegove nekdanje bolnice, Meredith je prepričana, da jo preganja duh pokojne mame, Callie pa kolegom pove za Georgeevo in Izziejino afero.
14:27 Kako se izmazati z umorom, Nanizanka / Kriminalka, 1. sezona, 3. del, Zda 2014
Annalise pomaga Pauli Murphy, mami nogometaša, da jo izpustijo iz zapora zaradi manjšega prekrška. Toda tik pred odhodom iz zapora jo aretira FBI zaradi povezave z umorom. Annalise poskuša s študenti dokazati njeno nedolžnost. Medtem rektor univerze Middleton prosi Annalise, naj zastopa Griffina O'Reillyja, zvezdniškega nogometaša, ki naj bi bil povezan z Lilinim izginotjem. Ko se študent Wes Gibbins udeleži prvega predavanja profesorice kazenskega prava Annalise Keating, se mu ne sanja, kaj ga čaka. Annalise, ki svoj predmet poimenuje »Kako se izmazati z umorom«, študentom predstavi primer, ki ga obravnava v svoji pravni pisarni. Naroči jim, naj sestavijo obrambo obtožene, in napove, da bo na koncu preizkusa izbrala pet najuspešnejših posameznikov, ki bodo začeli delati zanjo. Medtem ko se študenti borijo, da bi bili med izbranci, izvemo, da ima tudi Annalise svoje skrivnosti.
15:25 Kmetija: Nov začetek, Razvedrilni / Resničnostna TV, 2. sezona, 80. del, Slo 2015
Nekdanji tekmovalci so spali dlje. Bodo najmočnejšim res premešali karte?
16:44 Ena žlahtna štorija, Nadaljevanka / Humoristični, 2. sezona, 49. del, Slo 2015
Ibro po vsem, kar je doživel z Eli in s Tatjano, doživi moraste sanje, a ko se iz njih prebudi, se znajde v še bolj morasti resničnosti. Ne preostane mu drugega, kot da svoje tegobe nekomu zaupa. A komu? Ibro se napoti k duhovniku Bonifaciju in želi pri njem kot musliman opraviti spoved. Bonifaciju kaj hitro postane žal, da je spustil Ibra v svojo spovednico … Aničina resničnost pa se nevarno giblje med dvema očetoma: Bertom in Bonifacijem. In odvisna je predvsem od zelo hladnih preračunavanj o možnosti za dedovanje, če je Anica res Bonifacijeva hči. Zato pa je bolj čustveno pri Špacapanovi najmlajši. Avguštin in Zala preživljata svoje najbolj nedolžne iskrene trenutke, ki pa jih prekineta Marija in Tonijeva vrnitev. Avguštin svoje srčne težave zdravi ob Adelini, ki mu svetuje, naj si poišče kakšno drugo dekle.
17:53 Esperanza, Nadaljevanka / Telenovela, 2. del, Argentina 2015
Redovnice neuspešno sodelujejo na pevskem tekmovanju. Ko se vračajo v samostan, se Esperanza lažje poškoduje. Pomaga ji sestra Clara, ki opazi materino znamenje, po katerem v Esperanzi prepozna svojo hčer. Sestra Genoveva sumi, da mlada redovnica nekaj prikriva, zato nune preiščejo njeno sobo. Esperanza prosi mater prednico, naj shrani DVD, ki ji ga je pred smrtjo izročila mama. Tomás prepriča brata Máxima, naj samostanu vrne subvencijo. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
19:00 Planet Danes
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
19:25 Planet Debate
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan.
19:50 Planet Vreme in Šport, Informativni / Informativna oddaja
20:00 Kmetija: Nov začetek, Razvedrilni / Resničnostna TV, 2. sezona, 81. del, Slo 2015
Stari tekmovalci prišlekom ne zaupajo. Mednje vnašajo zmedo! Sploh zdaj, ko je pred vrati izbor prvega dvobojevalca.
21:11 Kmetija: Nov začetek Brez Cenzure, Razvedrilni / Resničnostna TV, Slo 2015
V komentatorski oddaji Kmetija: Nov začetek Brez cenzure bodo trije gostje brez dlake na jeziku komentirali dogajanje v resničnostnem šovu.
21:44 Večerni Planet Danes, Informativni / Informativna oddaja
Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
22:00 Škorpijon, Nanizanka / Akcija, 1. sezona, 10. del, Zda 2014
Ekipa Škorpijon mora zaščititi Cabovo nekdanjo ženo, ko razkrije dokaz, ki namiguje, da je ugledni kongresnik umrl nasilne smrti. Serija temelji na resničnem življenju Walterja O'Briena, genija z inteligenčnim količnikom 197. Agent Domovinske varnosti ga prosi, naj sestavi skupino nadarjenih ljudi, ki se bo spopadala z najhujšimi grožnjami sodobnega sveta, ki bi lahko pestile ZDA in preostali svet. V središču akcijske nanizanke je mladi ekscentrični genij Walter, ki ob sebi zbere ekipo nadarjenih pomočnikov. V njej so Toby Curtis, vedenjski izvedenec, ki prebere vsakega človeka, Happy Quinn, tehnični genij, in Sylvester Dodd, statistični guru. S tem širokim znanjem skupaj rešujejo neverjetne zagonetke. Med sabo so sproščeni in duhoviti, ne znajdejo pa se v življenju zunaj tega kroga. Tu nastopi Paige Dineen, mama nadarjenega fantka, ki jim skuša približati zunanji svet. Piflarji so v tej enoti dobili idealno službo. Pri delu lahko izkoristijo svoje izjemne umske sposobnosti in hkrati drug drugemu pomagajo vklopiti se v družbo.
22:55 Planet Debate
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan.
23:24 Prijatelji, Nanizanka / Humoristični, 5. sezona, 10. del, Zda 1998
Rachel ima pomisleke, ali bi se zapletla z Dannyjem, ko opazi, da imata s sestro nenavadno tesen odnos. Chandler in Ross se spreta glede tega, ali lahko Joey napiše svojo igro, Phoebe pa dobi delo kot pobiralka prispevkov. Serija pripoveduje o šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obesedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.