TV spored PLANET TV


10. februar 2016 - 16. februar 2016
08:58 Veronica Mars, Nanizanka / Drama, 3. sezona, 7. del, Zda 2006
Meryl je prepričana, da je njen fant v težavah, zato se obrne na Veronico. Logan pove Veronici, zakaj je prepričan, da Mercer ni posiljevalec, Keith pa spozna, da prešuštvo zahteva velik davek. Veronica Mars je neustrašno dekle, ki v vlogi zasebne detektivke rešuje najbolj zapletene skrivnosti majhnega obalnega mesta.
09:55 Kosmika TV, Razvedrilni / Kontaktna oddaja, Slo 2016
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:55 Esperanza, Nadaljevanka / Telenovela, 52. del, Argentina 2015
Esperanza končno odkrije resnico o materini smrti in z očitki zasuje očeta Tomása. Ta vpletenost zanika, pri čemer se sklicuje na rezultate analize, ki jo je naročil Máximo. Toda Esperanza mu odkrito pove, da verjame samo podatkom, ki jih je pridobila njena mama. Oče Tomás od Máxima zahteva, naj mu pove resnico. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
11:56 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slo 2016
12:27 Prijatelji, Nanizanka / Humoristični, 7. sezona, 8. del, Zda 2000
Prijatelji se igrajo igro, v kateri morajo našteti čim več ameriških zveznih držav. Ross se tako zatopi v igro, da zamudi zahvalno večerjo. Chandler in Monica spoznata, da ima Phoebe v stanovanju psa. In psov se Chandler zelo boji! Rachel na zahvalno večerjo povabi Taga. Fant je depresiven, ker se je razšel z dekletom, in Rachel ga poskuša potolažiti. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
13:02 Talenti v belem, Nanizanka / Drama, 6. sezona, 11. del, Zda 2009
Mark v Seattle pokliče Addison, da bi pomagala pri operaciji njegove noseče hčerke. Teddy določi Cristino za vodjo pri zapleteni operaciji, Owen pa se sprašuje, kaj se skriva za to odločitvijo. Derek je sumničav, ko primarij želi, da mu Meredith asistira pri pomembni operaciji.
14:00 Ellen, Razvedrilni / Pogovorna oddaja, 13. sezona, 75. del, Zda 2015
Tokratna gosta bosta Ricky Gervais in Saoirse Ronan. Redkokdo je tako zaposlen kot Ricky Gervais. Komik se bo pri Ellen oglasil pred vodenjem prireditve Zlati globus, kmalu pa bosta v kinematografih njegova nova filma Special Correspondents in Life on the Road. Pri obeh je scenarist, režiser in igralec. Prišla bo tudi irska igralka Saoirse Ronan, ki je nominirana za zlatega globusa za vlogo v romantičnem filmu Brooklyn. Izvrstno je odigrala svojo vlogo v enem najbolj očarljivih letošnjih filmov. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
15:01 Preiskovalci na delu: NCIS, Nanizanka / Akcija, 10. sezona, 17. del, Zda 2012
Gibbsov brivec potrebuje pomoč. Želi, da njegovega sina izločijo kot osumljenca. Abby in prijatelj iz forenzičnega laboratorija delata vso noč, da bi našli morilca.
16:00 Esperanza, Nadaljevanka / Telenovela, 53. del, Argentina 2015
Spoznanje, da je oče Tomás sokriv za smrt njene mame, Esperanzo zelo prizadene. V samostanu ni več varna, zato se odloči za vrnitev domov. Njen nenadni odhod v samostanu povzroči pravi vihar. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
17:05 Castle, Nanizanka / Drama, 1. sezona, 4. del, Zda 2009
Kate in Castle preiskujeta umor mestnega svetnika, ki so ga našli zavitega v preprogo v zabojniku za smeti. Ugotoviti morata, ali je njegova smrt povezana z ropom ali gre za umor, za katerim stojijo lokalni politični veljaki.
18:03 Glej, kdo kuha, Izobraževalni / Kuharska oddaja, 4. del, Slo 2016
Novi kuharski šov, v katerem nas bodo s svojim znanjem navduševali mladi kuharji, stari med 10 in 14 let. Oddajo bo vodila Katarina Mala. Male in velike kuharje bo usmerjal šef Branko Podmenik. Glej, kdo kuha je prav posebna kuharska oddaja, v kateri bodo kuhali otroci. Pri izzivu pa jim bodo pomagali slovenski zvezdniki. V vsaki oddaji bomo tako spremljali dva kuharska para; kuhalnico bo vihtel mali šef, ki je v kuhanju vsestranski in zna pripraviti jedi, o katerih lahko nekateri odrasli in izkušeni kuharji le sanjajo. Njegov pomočnik in vajenec pa bo slovenski zvezdnik, ki si ga bo mali šef izbral sam.
19:00 Planet Danes
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
19:25 Planet Debate
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan. Tokrat v Debati voditelja Blaž Jarc in Mirko Mayer iščeta odgovore na 5 aktualnih vprašanj.
19:50 Planet Vreme in Šport, Informativni / Informativna oddaja
20:00 Kateri je pravi?, Film / Romantična komedija, Zda 2011
Ally Darling se je odločila odkriti, kateri je najboljši nekdanji moški njenega življenja, in to za vsako ceno. V reviji je prebrala članek, ki opozarja, da imajo ženske z več kot 20 nekdanjimi ljubimci manj možnosti, da najdejo pravo ljubezen. Ally je izvirna sodobna junakinja: pametna, čedna, zabavna, romantična mlada ženska, ki skuša odkriti lastno identiteto in ugotoviti, s kom naj bi preživela življenje. Medtem ko išče najboljšega med nekdanjimi moškimi, jo spet pritegne članek in vnovič zbega: Ally nima niti moža niti službe niti življenja, kot si ga je predstavljala. Znašla se je na prelomnici in se sprašuje, ali je v zadnjih desetih letih zamudila koga, ki je bil v resnici zelo pomemben.
22:08 Večerni Planet Danes, Informativni / Informativna oddaja
Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
22:23 Ta teden z Juretom Godlerjem, Razvedrilni / Zabavna oddaja, 3. sezona, 1. del, Slo 2016
Najbolj resnična informativna oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem se vrača. V novi sezoni se nam obetajo teme še bolj na nož, še večja razkritja, še bolj našpičen Jure (to seveda leti na njegovo lasuljo) in mnogo več plesalk kot v prvih dveh sezonah. Morda celo kakšna prisrčna skupina mariachi. Če mislite, da so v oddaji obdelali že vse poredneže, se motite. Ustvarjalci bodo budno spremljali, zasledovali in preganjali tiste, ki imajo na glavi največ masla (tudi če nimajo las), ter pokazali stvari takšne, kot so v resnici. Morda pa se Juretu v studiu pridruži tudi kakšna nadarjena komentatorka ali komentator, četudi bo tiho.
22:56 Preiskovalci na delu: NCIS, Nanizanka / Akcija, 10. sezona, 18. del, Zda 2012
Marinca, izurjenega v detektiranju bomb K-9, med delom v Afganistanu ubijejo in njegova žena prosi ekipo NCIS, da izvede posebno preiskavo.
23:56 Prijatelji, Nanizanka / Humoristični, 7. sezona, 9. del, Zda 2000
Rossov sinko Ben dobi svoje prvo kolo, Phoebe pa razkrije, da kot otrok nikoli ni imela kolesa. Monica se odloči, da bo bolje spoznala svoje sosede, zato jim pripravi sladko presenečenje. Kmalu je povpraševanje po njeni specialiteti tako veliko, da Monica ne dohaja več požrešne množice. Rachel v službi napiše Tagovo oceno dela in sestavek začini z nekaj zelo sočnimi izrazi. Ko sestavek roma na napačen oddelek, se Rachel znajde v hudih škripcih. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.