TV spored PLANET TV


30. oktober 2014 - 5. november 2014
19:00 Danes
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:07 Castle, Nanizanka / Drama, 3. sezona, 2. del, Zda 2011
Kate in Castle preiskujeta umor slavne jasnovidke. Je možno, da je ta predvidela svojo smrt in da je res lahko napovedovala prihodnost? Dokazi govorijo, da je to več kot mogoče, še posebej, ko se pojavi pismo, ki ga je umorjena jasnovidka napisala nekaj dni pred svojo smrtjo in v katerem je napovedala svojo smrt. Ali pa je pismo v resnici napisal njen morilec, ki bi rad detektivko in pisatelja speljal na napačno sled?
21:20 Kmetija: Nov začetek, Razvedrilni / Resničnostna TV, 53. del, Slo 2014
Tekmovalci se morajo soočiti s posledicami prepira, do katerega je prišlo dan prej. Oblikujeta se dva nasprotna tabora.
22:37 Ujeti pod kupolo, Nanizanka / Znanstvena fantastika, 2. sezona, 9. del, Zda 2014
Barbiejin oče Don poskuša na zvit način od Barbie dobiti jajce. Medtem Veliki Jim ugotovi, da ima jajce Julia in se z Donom dogovori, da bo Juniorju in njemu pomagal pri pobegu iz kupole. Pauline, Sam in Lyle poskušajo najti rdeča vrata, da bi se vrnili v Chester's Mill in se odkupili za svoje grehe.
23:27 Pod lupo pravice, Nanizanka / Kriminalka, 4. sezona, 14. del, Zda 2006
Ko sta leta 2002 istočasno umrla dva najstnika, revni črnec in premožni belec, ni umora nihče povezal. Miller, ki je takrat deloval kot policist pod krinko, se začne spraševati, ali sta umora morda povezana, zato Lilly prepriča, da ponovno odpre primer. Resnica o tem, kaj se je zgodilo, je naravnost šokantna.