TV spored PLANET TV

, 20. avgust 2014 - 26. avgust 2014
17:30 Sulejman Veličastni, Nadaljevanka / Telenovela, 4. sezona, 4. del, Turčija 2014
Ko je Sulejman s sinovi na lovu, dvorjani izvedo za napad na Mustafa in za smrt njegove noseče sužnje. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
18:25 O magazin, Razvedrilni / Magazin, Slovenija 2014
Oddaja, ki razkriva pikantne podrobnosti iz življenja znanih. Špela Jereb si voditeljsko štafeto iz tedna v teden izmenjuje z Nejcem Simšičem.
19:00 Danes, Informativni / Dnevno-informativna oddaja
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
20:00 Wasabi, Film / Akcija, Francija 2001
Akcijska komedija je nastala pod peresom slovitega scenarista in režiserja Luca Bessona, ki je med drugim zakrivil Nikito in Peti element. Jean Reno upodablja brezkompromisnega francoskega policista z imenom Hubert, ki ga zaradi ne nujno legalnih metod za nekaj časa suspendirajo z delovnega mesta. V tem času odpotuje na Japonsko, kjer je živel pred dvajsetimi leti. Tam se ponovno sestane z nekdanjim dekletom in nekdanjimi sodelavci, nazadnje pa ugotovi še, da tam živi tudi njegova hčerka, za katero sploh ni vedel, da obstaja.
21:40 Havaji 5.0., Nanizanka / Akcija, 3. sezona, 2. del, ZDA 2012
Ekipa 5.0. se obrne na Augusta Marcha, da bi ji pomagal pri iskanju dveh tatov umetnin, ki sta hkrati vpletena še v ugrabitev. Toda izkaže se, da je tudi August March vpleten …
22:37 Preiskovalci na delu: NCIS L.A., Nanizanka / Akcija, 4. sezona, 12. del, ZDA 2012
Smrt marinca pri njegovi ženi vzbudi dvome glede njegove zadnje bitke. Tukaj je nova sezona posebnega oddelka NCIS-a, katerega naloga je lov na nevarne in izmuzljive kriminalce, ki predstavljajo resno grožnjo državni varnosti. Ekipa visoko usposobljenih agentov, s skrivnostnim Callenom na čelu, ki prevzemajo lažne identitete in se pri svojem delu poslužujejo najsodobnejše tehnologije, da bi se prebili globoko v svet kriminala.
23:30 Pod lupo pravice, Nanizanka / Kriminalka, 2. sezona, 11. del, ZDA 2004
Sestra žrtve prosi Lilly Rush in Scottyja Valensa, naj ponovno odpreta nikoli razrešeni primer domnevnega samomora njenega brata Matthewa Adamsa. Matthew je bil član nekega kulta, pri njegovi obdukciji pa so odkrili zastrupitev s cianidom. Detektiva se takoj lotita dela in najprej obiščeta moškega, ki so ga najeli, da bi Matthewa ponovno navadil na življenje izven kulta. A nato detektiva izvesta, da je tudi Matthewova mama umrla zaradi zastrupitve s cianidom, zato glavni osumljenec nenadoma postane Matthewov oče. A nato sledi nov preobrat v razreševanju primera, saj detektiva odkrijeta ljubezenski trikotnik, ki na mesto glavnega osumljenca potisne vodjo kulta, ki mu je pripadal Matthew. Preden pa se jima končno uspe dokopati do resnice, poskuša morilec znova udariti in tokrat si za svojo žrtev izbere kar detektivko Rush. Medtem pa naletijo tudi na truplo osebe, ki je bila blizu detektivu Valensu. Sprva se zdi, da se je zgodil samomor ...