TV spored PLANET TV


30. januar 2015 - 5. februar 2015
07:40 Supervaruška, Razvedrilni / Resničnostna TV, 4. sezona, 12. del, Zda 2008
Addisovi prestajajo hude čase zaradi nedavne smrti dedka, ki je bil glava družine. Tony poskuša prevzeti vlogo svojega tasta, vendar se sooča s štirimi neobvladljivimi otroki, ki jim z ženo Leslie nista kos. Pomoč supervaruške je še kako dobrodošla. Pripravi jim presenečenje, ki ga ne bodo nikoli pozabili.
08:36 Najstrožji starši, Razvedrilni / Resničnostna TV, 3. sezona, 7. del, Zda 2010
Susanina in Eddiejeva vzgoja temelji na komunikaciji. Ko njuna otroka skreneta s poti, morata svoje odločitve oceniti v konstruktivnem pogovoru. Družinski sestanki so pogosti, saj starši menijo, da lahko dober pogovor, ki so ga podkrepili s strogimi pravili, reši vse težave. V družini Tilley zasebnosti ne poznajo, saj želijo starši vedeti, kaj otroka počneta, kar pomeni, da skrbno pregledujejo njune telefone in dejavnost na spletu. Z njimi bosta en teden živela neubogljiva najstnika Christine in Jesse. Ko Eddie odkrije, kaj je s sabo prinesel Jesse, postane jasno, da teden ne bo lahek.
09:32 Nekoč v davnih časih, Nanizanka / Domišljiski, 2. sezona, 1. del, Zda 2012
Urok je uničen in prebivalci Povestigrada se spomnijo preteklosti in se odločijo spopasti z Regino. Emma se ponovno sreča s starši. Ko pa se praznovanje začne, g. Zlatnik že načrtuje novo mračno presenečenje. Medtem v pravljičnem svetu princ Phillip in Mulan Auroro osvobodita uroka. Phillipu sledi skrivnostna prikazen in morda bo prisiljen še v zadnje žrtvovanje.
10:29 Novozelandski top model, Razvedrilni / Resničnostna TV, 2. sezona, 10. del, Nova Zelandija 2010
Preostalih šest deklet, ki ostaja v tekmovanju za novozelandski top model, odpotuje na čudovit tajski otok Phuket. Zjutraj jih čaka ura telesne vadbe in seznanjanje s kickboksom, zvečer pa odidejo v tematski park. V tokratni oddaji jih čaka poseben izziv – izdelati morajo oblačila, navdahnjena s tematiko Phuketa, ter jih predstaviti na modni stezi. Najbolje se odreže Lara. V nadaljevanju jih čaka zanimivo fotografiranje na rajski plaži.
11:29 Nigel Marven v arktični Kanadi, Dokumentarni / Poljudnoznanstvena oddaja, 3. del, Velika Britanija 2007
Nigel Marven svoje potovanje po arktični Kanadi nadaljuje tudi med visokim poletjem. Blizu Winnipega so mladiči bradate sove zapustili gnezdo, Nigel pa prvič sreča severnoameriške lose. V mesto Churchill prihaja vse več severnih medvedov, mladičem polarne lisice pa se mudi odrasti. Nigel se potaplja s kiti beluga, ki ga obkrožajo v reki Churchill. V Iglooliku Nigel svojo potapljaško opremo znova vzame na pogumna morja Arktičnega oceana, kjer gre plavat z mroži. Končno spremlja in opazuje veliko čredo mrožev, ki je namenjena proti celini. Nanjo preži severni medved in na koncu oddaje je videti, da je uboj neizbežen.
12:28 Spet zaljubljena, Nanizanka / Drama, 1. sezona, 19. del, Zda 1999
Karen je vse bolj intimna z Leom, hkrati pa tudi zmedena. Zaradi njegove romantične igrivosti se počuti neprijetno. Rada bi bila spontana kot Leo, vendar še ni pripravljena na to. Eli gre kljub prepovedi v klub z Rickovim avtom. Osupel v istem klubu sreča Karen z Leom, kar je razlog za prepir.
13:27 Hiša vaših sanj, Dokumentarni / Ostalo, 9. sezona, 1. del, Velika Britanija 2012
Kevin McCloud spremlja najdaljšo gradnjo v zgodovini oddaje. Leta 2006 sta se Stefan Lepkowski in Ania Shabowska na čudovitem zemljišču v Northumberlandu lotila projekta, ki vključuje prenovo stare hiše, rekonstrukcijo mlina in gradnjo sodobnega povezovalnega krila. Stefan vztraja, da bo večino dela opravil sam, obenem pa ima povsem nerealistična pričakovanja glede proračuna. Leta tečejo in banke Stefanu nočejo več posojati denarja. Gradnja se spremeni v naporno bitko živcev, a pet let in dva otroka pozneje Stefan in Ania vendarle dokončata hišo svojih sanj.
14:29 Uročena Ella, Film / Komedija, Zda 2004
Vse se začne z urokom vile, s katerim postane Ella najubogljivejši otrok v kraljestvu. Storiti mora vse, kar ji ukažejo, naj bo še tako nemogoče ali nevarno. Ko ji umre mama in se oče še enkrat poroči, se njeno življenje spremeni v pekel. Podla Olga in njeni hudobni hčerki se izživljajo nad ubogo Ello, dokler se ta ne odloči, da bo vzela vajeti v svoje roke in se rešila neprijetnega uroka. Pot do svobode jo vodi skozi mračne in nevarne gozdove, štrene pa ji mešata šarmantni princ Char s svojim klubom oboževalk, katerega predsednica je prav Ellina častihlepna polsestra Hattie, in njegov premeteni stric Edgar.
16:17 Rosamunde Pilcher: Oddana srca, Film / Drama, Nemčija 2014
Arhitekt Steve zgradi sanjsko hišo za svoje sanjsko dekle, kar pa se spremeni v moro, ko mu dekle da košarico. Obupan pristane v postelji z Jennifer, ki jo spozna po naključju. Zaradi nesporazuma se Jennifer naseli v prazno sanjsko hišo ter se izdaja za Stevovo ženo. Kaos se nato začne.
18:05 Ustreli!, Razvedrilni / Zabavna oddaja, 3. del, Slo 2015
Oddaja Ustreli! je improvizirani TV-spektakel, v katerem se bodo med seboj pomerili najboljši improvizatorji v Sloveniji. V vsaki oddaji bomo spremljali tri stalne rezidente – Mojco Funkl, Gorazda Žilavca in Jana Hrušovarja, četrti rezident v oddaji pa bo poseben gost. Oddajo Ustreli! bo vodil Marko Miladinović. Rezidenti oz. improvizatorji se bodo merili v različnih nalogah, ki jim jih bo naložil voditelj oddaje, merili se bodo v klasičnih improvizacijskih disciplinah, kar pa je najbolj pomembno – na nobeno nalogo ne bodo vnaprej pripravljeni.
19:00 Danes
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00 Razred talentov, Razvedrilni / Resničnostna TV, 9. del, Slo 2015
V naslednjih dveh delih oddaje Razred talentov sledita dva polfinalna večera. Mladi talenti bodo zapeli pesem po svoji izbiri, zato tokrat ne bo ''kiksov in zgrešenih not'', ampak bodo za preboj v finale dali vse od sebe. Po drugem polfinalnem večeru pa bomo že dobili šest najboljših, ki se bodo pomerili v finalu. Na koncu ''šolskega leta" Razreda talentov pa dobimo še zmagovalca ali zmagovalko, ki bo prejel glavno nagrado: potovanje in šolanje v spremstvu staršev na vrhunski umetniški akademiji Ultimate Artist v Veliki Britaniji.
21:36 Prva ljubezen, Film / Romantična komedija, Zda 2000
Romantična komedija je postavljena v New York. Prikazuje buren odnos med študentom in nadobudnim kuharjem Alom in njegovim prvim resnim dekletom Imogen, prizemljeno brucko, ki si želi postati umetnica. Po srečanju v lokalu začneta razburljivo, strastno zvezo, ki pa je obenem dovolj zrela, da Al Imogen predstavi mami in očetu. Toda Imogen kmalu zaskrbi, da bo v tej zvezi izgubila svojo mladost in svobodo, medtem ko se Al začne spraševati, ali gre za resnično ljubezen ali iluzijo. Tako se pojavi vprašanje, ali bosta svojim strahovom pustila, da uničijo nekaj lepega.
23:26 Zadnji sprehod, Film / Drama, Velika Britanija 1995
Nuna Helen Prejean je sočutna duhovna svetovalka Matthewa Ponceleta, nevarnega, jeznega in psihološko kompleksnega morilca, obsojenega na smrt. Ko poskuša prodreti v njegovo mračno dušo, naleti na takšno globino, da se vpraša, ali obstaja možnost, da se za svoja dejanja odkupi, hkrati pa se soočata tudi s sorodniki preminulih žrtev. Ali lahko prestavi datum usmrtitve za dovolj časa, da reši Matthewa, in ali bo odkrila resnico, ki bo pretresla temelje vere – glavnega stebra njenega življenja?