TV spored PLANET TV

, 31. julij 2014 - 6. avgust 2014
03:42 Nočni program, Informativni / Infokanal
06:10 Danes, Informativni / Dnevno-informativna oddaja
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
07:15 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slovenija 2014
07:30 Opojna ljubezen, Nadaljevanka / Telenovela, 1. sezona, 64. del, Grčija 2013
Eva Vasiliki prizna, da sta s Sifisom v razmerju. Ahiles in Melina se zavesta, kako močno se ljubita. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:30 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slovenija 2014
09:02 Ellen, Razvedrilni / Pogovorna oddaja, 11. sezona, 31. del, ZDA 2013
Končno bo znova na sporedu Ellenin Mačji teden. Po zabavnih posnetkih z mačkami bo prišla prva gostja, oskarjevka Viola Davis. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
10:00 Kosmika TV, Razvedrilni / Kontaktna oddaja, Slovenija 2014
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slovenija 2014
11:15 Srečno ločena, Nanizanka / Humoristični, 2. sezona, 18. del, ZDA 2013
Zaradi Elliotove odsotnosti in sosedove bučne zabave je Fran popolnoma iz sebe. Še huje postane, ko ji sosed pove nekaj v zvezi z njeno cvetličarno.
11:43 Talenti v belem, Nanizanka / Drama, 4. sezona, 8. del, ZDA 2007
Zaradi nesreče šolskega avtobusa v bolnišnici vlada izredno stanje. Medtem Baileyjeva zdravi svojo nekdanjo srednješolsko ljubezen, Derek gre na zmenek s sodelavko, kar Meredith še zdaleč ni všeč, v bolnišnico pa ponovno pride Meredithin oče.
12:40 Erica, Nadaljevanka / Drama, 2. sezona, 6. del, Kanada 2009
Erica pozna številne skrivnosti svojih prijateljev. Ko nastopijo težave, se začne zavedati, kakšno škodo lahko povzroči to, da jih nikomur ne zaupaš. Dr. Toma to spominja na nekaj iz Ericine preteklosti.
13:35 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slovenija 2014
13:50 Opojna ljubezen, Nadaljevanka / Telenovela, 1. sezona, 65. del, Grčija 2013
Vasiliki se čuti odgovorno, da sta Melina in Sifis ponovno skupaj, zato se odloči, da bo odšla na Ciper in Ahilesu povedala vso resnico. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
14:50 Kdo bo koga?, Razvedrilni / Kviz, 2. sezona, 30. del, Slovenija 2013
Zabavni kviz vodi Aljoša Ternovšek. V igri tekmujeta dve ekipi, ki se borita druga proti drugi. Igra se začne tako, da iz vsake ekipe tekmovalec stopi k posebnemu gumbu, voditelj pa zastavi vprašanje: "Vprašali smo 100 ljudi …" Prvi, ki pritisne gumb, ima pravico do odgovora, a če to ni bil najpogostejši odgovor večine, ima pravico do odgovora tudi drugi tekmovalec. Če ta najde pogostejši odgovor, njegova skupina lahko prevzame igro in razkrije vse druge odgovore. V finalni igri se pomeri le ekipa, ki je skozi celotno igro zbrala več točk. Če jim uspe, je nagrada njihova.
15:37 Ellen, Razvedrilni / Pogovorna oddaja, 11. sezona, 32. del, ZDA 2013
Tokrat bo gost priznani igralec Ethan Hawke, ki bo govoril o svojem težko pričakovanem filmu Pred polnočjo. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
16:35 Talenti v belem, Nanizanka / Drama, 4. sezona, 9. del, ZDA 2007
Meredith in Webber odhitita na kraj prometne nesreče, v kateri je udeležen rešilni avtomobil. Življenje ponesrečencev visi na nitki. Medtem Baileyjeva obravnava težavnega bolnika, v bolnišnico pa se vrne Ava, ki Alexa zaloti z drugim dekletom.
17:28 Ramsay rešuje kuhinje, Razvedrilni / Resničnostna TV, 5. sezona, 7. del, ZDA 2012
Drugi del oddaje o restavraciji Burger Kitchen, kjer nič ne teče, kot bi moralo. Hamburgerji niso nikoli prav spečeni, oprema je pomanjkljiva in ni pravega vodje. Jedilnik so spremenili že več kot dvajsetkrat in zamenjali 12 glavnih kuharjev. Če Ramsayu ne bo uspelo, da oče in sin zgladita nesporazume, bo restavracija propadla.
18:25 O magazin, Razvedrilni / Magazin, Slovenija 2014
Oddaja, ki razkriva pikantne podrobnosti iz življenja znanih, odslej v novi preobleki. Špela Jereb si bo voditeljsko štafeto iz tedna v teden izmenjavala z novim voditeljem Nejcem Simšičem.
19:00 Danes, Informativni / Dnevno-informativna oddaja
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
20:00 Tornado morskih psov, Film / Grozljivka, ZDA 2013
Film, v katerem napadajo leteči morski psi, so že po prvem napovedniku uvrstili v kategorijo tistih, ki so tako slabi, da jih preprosto morate videti. V filmu nastopajo »pozabljeni« hollywoodski zvezdniki, kot sta Tara Reid (Ameriška Pita) in Ian Ziering (Steve iz znamenite serije Beverly Hills 90210). Zgodba se dogaja v Los Angelesu, tamkajšnji prebivalci pa postanejo žrtve krvoločnih letečih morskih psov. Film so posneli v pičlih 18 dneh, po prvem predvajanju pa je postal kultna uspešnica.
21:45 Incident v četrti Šindžuku, Film / Kriminalka, Hong Kong 2009
Priseljenec s Kitajske se postavi po robu eni najnevarnejših kriminalnih združb na svetu.
23:55 Osnove Sherlocka Holmesa, Nanizanka / Kriminalka, 2. sezona, 15. del, ZDA 2013
Sherlock Holmes raziskuje umor balerine in ob tem spozna profesionalno plesno skupino, v kateri je ta plesala. Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) in dr. Joan Watson (Lucy Liu) v sodobni drami o slavni detektivski dvojici rešujeta najbolj nemogoče primere newyorške policije. Ekscentrični Sherlock je pobegnil na Manhattan, kjer mora živeti v oskrbi dr. Watsonove. Ta je bila uspešna kirurginja, dokler ni izgubila pacienta in licence. Meni, da s svojim zdajšnjim delom kot svetovalka za odvisnike pomaga ljudem in služi pokoro. Toda Sherlock ni njen običajni pacient. Sam sebi predpiše rehabilitacijo, in sicer delo policijskega svetovalca v New Yorku. Watsonova nima druge izbire, kot da ga spremlja. Ob tem spozna, da ima tudi sama raziskovalno žilico. Sherlock Holmes teka po New Yorku in rešuje zločine, dr. Watsonova pa skrbi, da ostaja na trdnih tleh.