TV spored PLANET TV


21. december 2014 - 27. december 2014
11:39 Moja družina, Nadaljevanka / Humoristični, 1. sezona, 4. del, Velika Britanija 2000
Ben pelje Susan za njen rojstni dan na enega izmed njunih romantičnih krajev, Nick pa je doma zadolžen za gospodinjstvo. Kaos je tako neizogiben.
12:19 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slo 2014
12:34 Sulejman Veličastni, Nadaljevanka / Telenovela, 4. sezona, 89. del, Turčija 2014
Ko šah Tahmasb zaduši Bajazidovo uporniško vojsko, ga povabi v svoje sobane. Bajazid želi vzeti usodo v svoje roke in ga ubiti, vendar se njegov načrt izjalovi, zato skupaj z otroki pristane v temnici. Tahmasb od Sulejmana v zameno za princa zahteva visoko odkupnino in Bagdad. Medtem Selim še naprej zbira denar za bratovo odkupnino. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
13:36 Zasebna klinika, Nanizanka / Drama, 1. sezona, 1. del, Zda 2007
Priznana kirurginja dr. Addison Montgomery (Kate Walsh) želi najti nove izzive v življenju, zato zapusti mesto Seattle in se preseli v Los Angeles. Tam sprejme mesto ginekologinje na zasebni kliniki Oceanside. Začetek ni najlažji, saj izve, da novi sodelavci niso bili seznanjeni z njenim prihodom. Na kliniki se medtem spopadajo s številnimi težavami, od noseče najstnice in živčnega zloma do spora zaradi sperme mrtvega moža.
14:31 Ellen, Razvedrilni / Pogovorna oddaja, 12. sezona, 61. del, Zda 2014
V tem delu bo Ellen obiskala pevka, manekenka in igralka Eva Mendes. Za njo je izjemno uspešno leto. Naslednji gost bo motivacijski trener Tony Robbins, ki je s svojo modrostjo pomagal že marsikomu. Predstavil bo svojo najnovejšo knjigo. Na koncu bomo slišali zvezdnico country glasbe Trisho Yearwood, ki bo zapela uspešnico s svojega najnovejšega albuma. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
15:27 Talenti v belem, Nanizanka / Drama, 8. sezona, 23. del, Zda 2011
Specializanti sprejmejo odločitve o svoji prihodnosti. Mark Dereku zaupa, da je razpet med Lexie in Julio, Arizona poskuša prijatelja iz otroštva prepričati, naj pristane na operacijo, Ben pa želi preveč zaposleno Mirando prijetno presenetiti. Zdravnike čaka zahtevna operacija siamskih dvojčkov, ki jo bodo izvedli s svojimi kolegi v Boiseju. Na poti tja doživijo letalsko nesrečo.
16:23 Usoda dobre čarovnice, Film / Drama, Kanada 2012
Ob bližajočem se rojstnem dnevu si Cassie Nightingale želi le srečanja z družino in prijatelji. Mož Jake ji predlaga večerjo v razkošni restavraciji v Middletonu, a Cassie si želi zabave v krogu svojih najbližjih. Toda bolj kot se bliža praznovanje, bolj se Lori, Jakeovi hčerki, dozdeva, da nad njo prihaja prekletstvo, saj je pred časom med praznovanjem njenega rojstnega dne skrivnostno izginila Cassiejina prateta, znana tudi kot Siva gospa. Kot vse kaže, bo morala Cassie znova vzeti v roke svojo čarovniško palico in rešiti nastalo situacijo.
17:59 Castle, Nanizanka / Drama, 3. sezona, 20. del, Zda 2011
Castle in Beckettova preiskujeta umor, ki se je zgodil v eni izmed newyorških picerij. Izkaže se, da žrtev, ki jo najdejo v eni izmed peči za peko pic, ni bila povezana z restavracijo, temveč da gre za novinarja, ki ga je nekdo zabodel z nožem. Lastnik restavracije za dejanje obtoži svoje dolgoletne rivale, lastnike drugih picerij v bližini, s katerimi že leta bije grenko vojno za pridobitev novih gostov. Toda izkaže se, da se pokojni novinar ni zanimal le za prepire med lastniki picerij, temveč tudi za umazane posle mafijca Cavalla.
18:55 Danes
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00 Fred Božiček, Film / Komedija, Zda 2007
Vsi poznamo prijaznega Božička, a le malo ljudi ve, da ima radodarni belobradi mož v rdeči obleki tudi brata Freda, ki je njegovo pravo nasprotje. Ko nekega dne Fred znova konča za zapahi, se Božiček odloči plačati njegovo kazen, a le pod pogojem, da Fred svoj dolg povrne z delom v tovarnah igrač na Severnem polu. Ker je Fred vse prej kot vzoren delavec, hitro povzroči pravo zmešnjavo in poskrbi, da letošnjih božičnih praznikov še dolgo ne bomo pozabili.
22:07 Prijatelji, Nanizanka / Humoristični, 9. sezona, 23. del, Zda 2004
Ross je povabljen na seminar paleontologov na Barbados. Tam bo imel pomemben govor, zato s seboj povabi tudi prijatelje. Ko prispejo na eksotični otok, Joey začuden spozna, da ima Ross več oboževalcev od njega. Toda Joeyja to ne moti, saj hodi s prelepo Charlie. Phoebe na Barbados pripelje nekdanjega fanta Davida, potem pa jo preseneti še Mike. Chandler pomotoma iz računalnika izbriše Rossov govor. Charlie priskoči Rossu na pomoč in kmalu odkrijeta, da imata skupnega veliko več kot le poklic. Joey in Rachel se medtem napijeta. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
22:39 Pod lupo pravice, Nanizanka / Kriminalka, 6. sezona, 2. del, Zda 2008
Lilly Rush s svojo ekipo raziskuje nerešen primer umora šolske učiteljice iz leta 1991, potem ko njen nekdanji dijak najde ključe njenega avtomobila.
23:38 Agenti Shielda, Nanizanka / Znanstvena fantastika, 1. sezona, 11. del, Zda 2013
Ko se ekipa odpravi reševat Coulsona, na dan pridejo skrivnosti in laži. Coulson, ki ga je ugrabila Striga, med zaslišanjem izve pomembne informacije o svoji smrti in neverjetnem vstajenju. Člani ekipe se ga odpravijo reševat, pri čemer znova tvegajo življenja.