TV spored PLANET TV

, 18. april 2014 - 24. april 2014
09:55 Shiloh je rešen, Film / Družinski, ZDA 2006
Shiloh je rešen je zadnji film iz filmske trilogije o kužku Shilohu in njegovem prijatelju Martyju. Martyjev neprijazen sosed Judd se znajde v težavah, ko v mestu nekdo izgine. Ker so pogrešanega človeka nazadnje videli z Juddom, postane ta glavni osumljenec za njegovo izginotje. Le Marty verjame, da je Judd nedolžen. Skupaj s kužkom Shilohom se lotita reševanja zagonetke …
11:38 Modni svet za Jane, Nanizanka / Drama, 1. sezona, 3. del, ZDA 2011
Gray je zadovoljna z Janinim delom, zato ji podari torbico Birkin, eno najdražjih torbic na svetu. Jane misli, da ima službo končno pod nadzorom, dokler ji Gray ne da seznama stvari, ki jih mora narediti, med drugim prirediti zaseben modni dogodek in končati Grayino zvezo. India ima v načrtu sabotažo, a z Billyjevo pomočjo uspe Jane preprečiti najhujše. Ko Gray izve, da Jane njene zveze ni popolnoma končala, ji vzame torbico. Jane se mora spoprijeti s tekmicami tako v službi kot v šoli. Z Lulu sta najboljši v razredu, a pomemben test lahko spremeni marsikaj, poleg tega Lulu in Billy spet postaneta par.
12:38 Naravnost fantastično, Nadaljevanka / Humoristični, 4. sezona, 5. del, Velika Britanija 2001
Saffy napiše dramsko igro o njenem neznosnem življenju z mamo in Patsy. Edina in Patsy se premiere nočeta udeležiti, še več, Edina jo želi preprečiti, saj se boji, da jo bo Saffy osramotila. Dramska igra doživi uspeh, Edina in Patsy pa postaneta pravi zvezdi.
13:00 Raketa, Razvedrilni program / Zabavna oddaja, 2. sezona, 7. del, Slovenija 2014
Obeta se obilo dobre glasbe. Kandidatkama za Zlato točajko Rakete, Anji iz Gaberk pri Šoštanju in Nataši iz Svete Trojice v Slovenskih Goricah, bodo to nedeljo delali družbo še Helena Blagne, ansambel Ekart z Edvinom Fliserjem, skupina Malibu, ansambel Vižarji in še kdo. Novo skladbo v iskanju najbolj všečne napitnice in poskočnice pa bodo predstavili godbeniki pihalnega orkestra iz Vodic in ansambel Gašperji.
14:32 Melodija ljubezni, Film / Drama, ZDA 2007
Lepi zgodovinarki in kritičarki klasične glasbe Nori Flannery se zgodi nekaj zanjo povsem neznačilnega. Privošči si seks za eno noč z zvezdnikom country glasbe Jamiejem Derringerjem ter zanosi. Odloči se, da bo otroka donosila in ga dala v posvojitev. Med iskanjem primerne družine, ki bi posvojila otroka, Nori stopi na pot samoiskanja in kmalu odkrije ljubezen do Jamieja in njunega otroka.
18:30 Zlata točajka Rakete, Razvedrilni program / Zabavna oddaja, 13. del, Slovenija 2014
Še eno priložnost za uvrstitev v četrtfinale bodo dobile vse točajke, ki se doslej niso uvrstile v naslednji krog. Ogledali si bomo posnetke, kjer se bodo predstavile in vas skušale prepričati, da si zaslužijo naziv Zlata točajka Rakete.
19:00 O, Razvedrilni program / Magazin, Slovenija 2014
Zabavno magazinsko oddajo O vodi Špela Jereb. V oddaji O lahko pričakujete pikantnosti o znanih, ki burijo domišljijo, novice o trendih po svetu in pri nas, o lepoti in zabavi, pa tudi zgodbe o navadnih ljudeh z nenavadnimi poklici.
19:27 Danes - vreme, Informativni program / Vreme
Atraktivna vremenska napoved, ki jo vodita Jasmina Muhić in Bojan Ilijanič.
19:30 Danes, Informativni program / Dnevno-informativna oddaja
Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije. Oddaja gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno. Oddajo vodijo: Tomaž Bratož, Živa Rogelj in Marko Potrč.
19:54 Danes - šport, Informativni program / Drugi športi
Aktualne športne novice in rezultati iz Slovenije in sveta. Šport v oddaji DANES vodita Nataša Gavranić in Miran Tišič.
20:00 Zlatolaska, Film / Animirani, ZDA 2011
Zabavna Disneyjeva adaptacija priljubljene zgodbe bratov Grimm prikazuje mlado princeso Zlatolasko, ki jo ugrabi zlobna čarovnica in zapre v stolp. Po dolgih letih osame si Zlatolaska želi spoznati zunanji svet, zato sklene kupčijo s šarmantnim tatičem Flynnom. Nenavadni par se skupaj z iskrim konjičem Maximusom odpravi na eno največjih dogodivščin, polno nevarnih nepridipravov, zabavnih nezgod in nepričakovanih preobratov.
21:49 Podeželana, Film / Komedija, ZDA 1999
Nancy (Goldie Hawn) in Henry (Steve Martin) živita mirno življenje v mestecu v Ohiu. Odkar so se njuni otroci osamosvojili, se vse bolj dolgočasita, nato pa Henry dobi povabilo v New York na pogovor za novo službo in pridruži se mu tudi Nancy. A njuno potovanje se kmalu sprevrže v popolno zmedo. Njun polet preusmerijo na drugo letališče, njuna prtljaga izgine brez sledu, nikakor jima ne uspe najeti avtomobila. In to je šele začetek divje odisejade po velemestu, ki je lahko za podeželane polno nepričakovanih pasti …
23:26 Osnove Sherlocka Holmesa, Nanizanka / Kriminalka, 1. sezona, 24. del, ZDA 2012
Holmes si opomore po strelnih ranah in se izogiba analgetikom, hkrati pa preiskuje primer, povezan z bogatim grškim ladjarjem. Primer vključuje umor in denarne goljufije, potem pa ga čaka še zadnji spopad z Moriartyjem.