TV spored PLANET TV


24. oktober 2016 - 30. oktober 2016
06:30 Planet Vreme
 • Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic.
06:35 Planet Šport
 • Športni del oddaje vodijo Taya Damjan, Milena Novak in Miran Tišič.
06:50 Sestrska ljubezen
 • Las Amazonas, Nadaljevanka / Telenovela, Mehika 2016, 1. sezona 53. del
 • Sestrska ljubezen je mehiška telenovela, ki ima zasnovo trilerja.Alejandro se želi na vsak način pobotati z Diano, ta pa ne more pozabiti Sabijinega joka, zato ga zavrne. Elías prosi Déborah, naj mu pomaga znebiti se Alejandra, kot je to storila že z Juliom in Bermúdezom. Lisete Diano obtoži, da ji je ukradla moža, Barreda pa od Victoriana zahteva Dianin odstop.
07:50 TV prodaja
08:05 Nakit TV
 • Televizijska prodaja ekskluzivnega nakita po ugodnih in dostopnih cenah.V dnevni ponudbi bo na voljo več različnih vrst nakita, ki se bo prodajal po aktualni promocijski ceni.
09:35 TV prodaja
09:50 Ellen
 • Ellen DeGeneres Show, Razvedrilni program / Pogovorna oddaja, Združene države Amerike 2015, 13. sezona 21. del
 • Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.Gosta bosta priljubljena igralka Cate Blanchett, ki bo predstavila svoj najnovejši film The Truth, ter igralec Max Greenfield, ki bo predstavil novo sezono serije Ameriška grozljivka.
10:50 Jutro s Kosmiko
 • Hiter, zahteven življenjski tempo nas vsak dan postavlja pred številne izzive.Kako bolje poskrbeti zase, telesno in duševno? Kako doseči umirjeno življenje? Kako uspešneje premagovati ovire in vsakdanje stresne situacije? Kam se lahko obrnemo po pomoč? Kosmika se bo tokrat predstavila malo drugače. Nova področja, novi strokovnjaki in nova oddaja prinašajo še več uporabnih nasvetov za boljše življenje. Voditeljica Mojca Krajnc bo gostila poznavalce različnih metod alternativnega zdravljenja, osebne rasti, strokovnjake za zdravo prehrano, telesno vadbo in še veliko drugih zanimivih gostov. Na vrsto bodo prišla najrazličnejša življenjska področja in z njimi tudi najrazličnejše težave, ki pri današnjem življenjskem tempu žal nikomur niso tuje.
11:50 TV prodaja
12:20 Talenti v belem
 • Grey's Anatomy, Nanizanka / Drama, Združene države Amerike 2013, 10. sezona 1. del
 • Medicina in razmerja se ne morejo definirati samo v črni in beli, temveč tudi v odtenkih sive.Zaradi nevihte je v bolnišnici veliko poškodovancev. Medtem se Meredith spopada s težko odločitvijo, Callie se hudo spre z Arizono, Richardovo življenje pa je v nevarnosti.
13:15 TV prodaja
13:30 Planet Kuha
 • Priljubljena kulinarična ustvarjalca Valentina in Luka Novak predstavljata recepte na preprost in uporaben način.
14:00 Castle
 • Pisatelj kriminalk Richard Castle in detektivka Kate Beckett sodelujeta pri reševanju zanimivih primerov.Castle in Beckettova preiskujeta umor računalniškega hekerja, ki je delal za tajnega agenta. Preiskava ju vodi v svet vohunstva, kjer naletita na Castlovega očeta.
14:55 Kmetija: Nov začetek
 • Na Planet TV prihaja tretja sezona najbolj priljubljenega resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek.Tine je vedno bolj osovražen. Ana ni edina, ki ji njegovo obnašanje ni najbolj po godu. Komu bo krava Liza podarila imuniteto?
16:05 Ena žlahtna štorija
 • Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva.Marija in Bonifacij sta svojo zvezo končno potrdila pred bogom in matičarjem. Ekipa na Grediču, ki je zaradi zajtrka z gobami prešibka, da bi se udeležila poroke, liže svoje rane in čisti stranišča. Eli, še vedno šibka od vseh šokov in zajtrka z gobami, se herojsko odloči, da bo svojemu moškemu stala ob strani. Tako na Ibrovo veliko začudenje sede z njim v avto, da bosta skupaj odpeljala Tatjano v porodnišnico. Marko in Zorica sta, misleč da svatba odpade, pojedla in popila kolikor pripravljene gostije se je le dalo. V tak prizor stopi gručica svatov z Marijo na čelu. Seveda Marijo skoraj kap. Medtem so trojčki že na poti. A kaj ko Ibrov želodec ne zdrži pa ne zdrži ...
17:15 Sestrska ljubezen
 • Las Amazonas, Nadaljevanka / Telenovela, Mehika 2016, 1. sezona 54. del
 • Sestrska ljubezen je mehiška telenovela, ki ima zasnovo trilerja.Marijo ne ve več, kako potolažiti Sabi, zato pokliče Lisete, ki pa ji pove, da je ne sme klicati za vsako malenkost. Diana izkoristi Lisetino odsotnost in obišče Alejandra, Montserrat pa Bernardi zaupa Déborahino pravo identiteto in njen načrt za maščevanje Victorianu.
18:15 Talenti v belem
 • Grey's Anatomy, Nanizanka / Drama, Združene države Amerike 2013, 10. sezona 2. del
 • Medicina in razmerja se ne morejo definirati samo v črni in beli, temveč tudi v odtenkih sive.Zdravniki še vedno poskušajo rešiti čim več poškodovancev. Callie sprejme težko odločitev glede zveze z Arizono, zdravnike pa združi tragična novica.
19:15 Planet Danes
 • Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij.V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
19:45 Planet Vreme
 • Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic.
19:50 Planet Šport
 • Športni del oddaje vodijo Taya Damjan, Milena Novak in Miran Tišič.
20:00 Ena žlahtna štorija
 • Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva.Na Grediču po razburjenju s poroko in nezgodi z gobami vlada utrujeno, a mirno razpoloženje. Berto pospravlja stare spomine, zmoti ga Mišin klic. Če hoče posojilo, naj se le podviza v Ljubljano. Maja in Žan se ukvarjata s svojim sinom, ki začuda nima več apetita. Vsaj do materinega mleka ne. Avguštin in Zala imata romantičen zajtrk. Beseda steče o njuni poroki, ki se je oba veselita. Eli in Ibro se zbita vrneta iz porodnišnice. Ibro gre s fanti proslavljat rojstvo bodočega kompletnega napada slovenske nogometne reprezentance, Eli pa ne zdrži več pritiska. Berto Frančeškin noče več Majinega mleka. Mlada mama se zato vsa živčna vrne k starim razvadam. Medtem finančnica Miša Bertu razlaga vse pasti najema posojila. Bo Berto lahko obdržal Gredič ali pa jih bo pohlepna banka vse spravila na cesto?
21:00 Kmetija: Nov začetek
 • Na Planet TV prihaja tretja sezona najbolj priljubljenega resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek.Glavi družine se morata ohladiti. Če bodo želeli bivati v miru, je skrajni čas, da zakopljeta bojno sekiro.
22:05 Večerni Planet Danes
 • Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera.Oddajo bosta izmenjaje vodila Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
22:20 Kmetija: Nov začetek Brez cenzure
 • Farm Late Night, Razvedrilni program / Resničnostna oddaja, Slovenija 2016, 2. sezona 28. del
 • V komentatorski oddaji Kmetija: Nov začetek Brez cenzure bodo trije gostje brez dlake na jeziku komentirali dogajanje v resničnostnem šovu.
23:00 Preiskovalci na delu: NCIS L. A.
 • NCIS L.A., Nanizanka / Akcija, Združene države Amerike 2014, 6. sezona 5. del
 • Serija prikazuje skupino agentov, katere naloga je lov na nevarne in izmuzljive kriminalce, ki predstavljajo resno grožnjo državni varnosti.Po streljanju na ministrstvu za obrambo se Callen in Sam odpravita v Mehiko, da bi ujela uslužbenca, ki mu je uspelo pobegniti.