TV spored PLANET TV


23. november 2014 - 29. november 2014
01:00 Poročni bend, Nanizanka / Drama, 1. sezona, 7. del, Zda 2011
Rutherfordova najame Nevestino mater za pomembno stranko, Crate & Crockery. Težava je v tem, da za to podjetje dela Eddie. Konservativnemu šefu ni povedal, da ob koncih tedna žurira in igra s skupino. Brian Austin Green, ki se ga spomnimo kot Davida Silverja iz priljubljene najstniške nadaljevanke Beverly Hills 90210, tokrat nastopa v vlogi Tommyja, ki sanja o rokerski slavi, a se iz dneva v dan prebija z igranjem v skupini za poroke. Dogajanje se vrti okrog štirih simpatičnih, a lahkomiselnih mladeničev, ki ne vedo, kaj bi počeli v življenju. Ugotovili so, da je na porokah najboljši žur, saj so tam družice, pijača je zastonj, najboljše pa je, da te na koncu čaka plačilo.
01:55 Havaji 5.0., Nanizanka / Akcija, 3. sezona, 24. del, Zda 2012
Cia zadolži ekipo 5.0., naj najde pogrešanega zapornika. Z letalom so ga prepeljali v Oahu, a namesto njega v njem najdejo štiri trupla. Kono je spet v slabih odnosih s policijo in skuša oprati svoje ime, Steva pa preseneti srečanje z Wo Fatom.
02:51 Ugrabljena, Film / Triler, Zda 2011
Potem ko se je končno rešila nasilnega moža, se samohranilka Lorraine zaplete v novo nasilno zgodbo. V njenem avtu jo skupaj s sinom Chadom nekega dne preseneti pobegli bančni ropar Roy, ki so mu za petami policisti. Čeprav jima Roy zagotovi, da jima ne bo nič naredil in da želi priti le do svojega plena, Lorraine sumi, da bo ropar ubil tako njo kot njenega sina takoj, ko bo dobil ukradeni denar. Odločena, da se mu bo postavila po robu, skuša kljubovati strahovom in si izmisliti načrt, kako ga bo ukanila ter rešila sebe in sina.
03:21 Potep po Marsu, Film / Dokumentarni, Zda 2006
Rdeči planet je od nekdaj buril domišljijo ljudi. Zdaj ga imamo priložnost pobliže spoznati s pomočjo dveh roverjev – Spirit (Duh) in Opportunity (Priložnost). Spirit je na Marsu v kraterju Gusev pristal 3. januarja 2004, Opportunity pa je na ravnici Meridiani Planum pristal 24. oz. 25. januarja 2004. Oba roverja, velika kot vozilo za golf, naj bi delovala 90 dni, a sta "Marsovca" s svojo vzdržljivostjo presenetila vse, po njuni zaslugi pa lahko na Zemlji občudujemo čudovite posnetke z Marsovega površja.
04:13 Nočni program, Informativni / Infokanal
06:09 Danes
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
07:15 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slo 2014
07:31 Opojna ljubezen, Nadaljevanka / Telenovela, 1. sezona, 146. del, Grčija 2013
Družina Matheu na Cipru lepo sprejme Nektariosovega brata Patroklosa, zadržan je le Ahiles. Babico Andriani popolnoma prevzamejo čustva. Sifis, Minas in Daphne se odločijo, da bodo skrivaj pomagali Melini, da dobi zaposlitev. Ko jo Ahiles pokliče, je zelo hladna do njega. Daphne ima načrt, kako ju spet spraviti skupaj. Patroklos razkrije nekaj, kar bo vse osuplo. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:35 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slo 2014
09:05 Supervaruška, Razvedrilni / Resničnostna TV, 3. sezona, 6. del, Velika Britanija 2006
Supervaruška Jo obišče družino Pollard-Morris. Triletni Matthew svoje starše in preostale tri brate in sestre ves čas terorizira. Vsi imajo dovolj njegovega vedenja, zato Jo prosijo za pomoč. Ta takoj po prihodu uvidi, v čem je pravzaprav težava.
10:00 Kosmika TV, Razvedrilni / Kontaktna oddaja, Slo 2014
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slo 2014
11:15 Mike in Molly, Nanizanka / Humoristični, 4. sezona, 5. del, Zda 2013
Molly je prepričana, da njen sosed nekaj naklepa, zato prosi Joyce, naj ji pomaga vohuniti za njim. Medtem se fantje dobijo na partiji pokra.
11:38 Chuck, Nanizanka / Humoristični, 2. sezona, 6. del, Zda 2008
Chuck na konferenci sreča Jill, nekdanjo punco, ki ga je zapustila in pozneje hodila z Bryceom Larkinom. Njen šef Guy Lafleur je osumljen ukvarjanja z biokemičnim orožjem, zato se mora Chuck znova povezati z Jill, da bi pridobil več podatkov o Lafleurju.
12:33 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slo 2014
12:48 Sulejman Veličastni, Nadaljevanka / Telenovela, 4. sezona, 69. del, Turčija 2014
Hurrem ugotovi, da je sultanka Fatma nahujskala ljudi proti njej, kar potrdi tudi služkinja Melek. Ko za to izve sultan, pokliče sestro na zagovor. Fatma vse prizna, mu zabrusi, da je Hurrem živo zlo, in mu vrže pod nos, da je umoril Ibrahima pašo, sultanko Hatidžo ter princa Mustafa in Džihangirja. Sulejman izgubi potrpljenje in svojo sestro za vedno izžene z dvora. Nato kljub Rustemovemu nasprotovanju ukaže, naj Mihrimah pregleda španski zdravnik Pedro, saj zdravilci nikakor ne morejo najti zdravila za njene rane. Hurrem si skuša pojasniti svoje nočne more ... Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
13:51 Ellen, Razvedrilni / Pogovorna oddaja, 12. sezona, 41. del, Zda 2014
Tokrat lahko v Ellen spoznate zasedbo muzikala o prikupni siroti Annie z brezčasno zgodbo in zanimivimi liki. V novi podobi ga bomo lahko videli od decembra, z nami pa bosta Cameron Diaz in Jamie Foxx. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
14:48 Talenti v belem, Nanizanka / Drama, 8. sezona, 3. del, Zda 2011
Vse osupne novica, da se je primarij Webber odločil za spremembe v svoji karieri. Odnos med Christino in Ownom se počasi normalizira, April se prilagaja na svojo novo vlogo, specializanti pa začnejo izvajati prve samostojne operacije.
15:43 Kmetija: Nov začetek, Razvedrilni / Resničnostna TV, 71. del, Slo 2014
Po napornem tednu opravljanja tedenske naloge jih obišče mentor Milan. Jim bo uspelo opraviti nalogo in morda za nagrado dobiti kaj drugačne hrane? Siti od žgancev, ki jih jedo jih vsak dan trikrat na dan, upajo na najboljše. Neizogiben pa je dvoboj v areni. Le kdo bo tokrat zapustil tekmovanje za 50 tisoč evrov?
16:45 Inga Lindström – Frederikova krivda, Film / Drama, Nemčija 2011
Nele Lindberg za svoj 18. rojstni dan od babice dobi ogrlico, ki jo je nosila že njena mati, preden je umrla ob porodu. Fant Marcus jo za rojstni dan odpelje v razkošen hotel Sommarsberg, ki je v lasti magnata Frederika Hamsuna. Tam Nele spozna študenta arhitekture Lasseja, ki ga je nekoč že srečala. Ko se Nele zjutraj odpravi plavat, v hotelu pusti ogrlico, ki jo najde Frederik in jo takoj prepozna. Zdaj ve, zakaj se mu je zdela Nele pri prvem srečanju tako znana.
18:25 Danes
Aktualne novice dneva.
18:30 Zvezde Danes, Razvedrilni / Magazin, Slo 2014
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
18:55 Danes
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00 Kmetija: Nov začetek, Razvedrilni / Resničnostna TV, 73. del, Slo 2014
Po napornem boju v areni je zmagovalec ponosen na izid boja. Preostali sumijo, da se je poraženec morda predal. Le kdo bo nova glava družine? Tekmovalce razveseli novi hišni ljubljenček.
21:09 Ugrabljena, Film / Triler, Koprodukcija 2008
Bryan Mills je nekdanji tajni agent, ki živi v Ameriki. Je ločen in ima 17-letno hčer Kim, ki živi z mamo in njenim novim možem. Med počitnicami želi Kim s prijateljico na izlet po Evropi. Ker se boji, da ji preveč zaščitniški oče ne bo dovolil, mu reče, da gre samo v Pariz. A žal dekleti nimata sreče, saj ju ob prihodu v Pariz ugrabijo albanski preprodajalci z belim blagom. Brian ima na voljo 96 ur, da reši svojo hčer in obračuna s kriminalci ...
22:49 Pod lupo pravice, Nanizanka / Kriminalka, 5. sezona, 6. del, Zda 2007
Preiskovalci odprejo primer umora iz leta 1992. Gre za štirinajstletnega matematičnega genija iz revne četrti, ki ga je njegov šestnajstletni brat prisilil, da je za lokalno tolpo pri kartanju štel karte in odpiral sefe.
23:50 Kmetija: Nov začetek, Razvedrilni / Resničnostna TV, 73. del, Slo 2014
Po napornem boju v areni je zmagovalec ponosen na izid boja. Preostali sumijo, da se je poraženec morda predal. Le kdo bo nova glava družine? Tekmovalce razveseli novi hišni ljubljenček.