TV spored PLANET TV


29. avgust 2015 - 4. september 2015
14:51 Za vse je kriv postrešček, Film / Komedija, Koprodukcija 1992
Zmedeni postrešček povzroči zmešnjavo identitet, kar privede do cele serije smešnih zapletov. Nerodni postrešček (Bronson Pinchot) v beneškem hotelu po nesreči zameša pošto treh hotelskih gostov: mafijskega morilca (Bryan Brown), sramežljivega nepremičninarja (Dudley Moore) in ženskarja na počitnicah (Richard Griffiths), ki se je ravno dogovoril za zmenek na slepo s seksi mladenko. Tako jim nehote "uredi" potovanje, ki ga ne bodo nikoli pozabili.
16:17 Neverjetno potovanje 2, Film / Pustolovščina, Zda 1996
V drugem delu Disneyjevega pustolovskega filma, ob katerem se bo vsa družina nasmejala do solz, se vrača vaša najljubša trojica govorečih živali. Ko se buldog Srečko, muca Frfra in zlati prinašalec Senca po naključju ločijo od svojih lastnikov, ki uživajo na počitnicah, se skušajo po nevarnih ulicah San Francisca in prek mostu Golden Gate prebiti nazaj domov. A pot jim zapre vrsta grozečih ovir, tako človeških kot živalskih. To je še eno neverjetno potovanje treh izjemno pogumnih in prisrčnih ljubljenčkov v napeti in zabavni pustolovski komediji, ki vas bo zagotovo očarala.
17:58 Galileo, Dokumentarni / Poljudnoznanstvena oddaja, Slo 2015
Oddaja, ki se loteva raznolikih tem in znanost podaja na zabaven način, izvira iz Nemčije in je po svetu zelo priljubljena. Poljudnoznanstvena oddaja, za druge pa zabavno-izobraževalna oddaja, ki razloži vse, kar vas je kdaj zanimalo, pa niste vedeli, koga vprašati.
19:00 Planet Danes
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
19:25 Planet Zvezde, Razvedrilni / Magazin, Slo 2015
Novice iz sveta zabave in slavnih. Vsako nedeljo ekipa oddaje prinaša sveže in zanimive zgodbe o slovenskih in tujih estradnikih. Oddajo vodi Nejc Simšič.
19:50 Planet Vreme in Šport, Informativni / Informativna oddaja
20:00 Kmetija: Nov začetek, Razvedrilni / Resničnostna TV, 2. sezona, 1. del, Slo 2015
Spopad za boljše življenje. Kmetija ni ena, kmetiji sta dve! A to ni edino presenečenje, ki čaka tekmovalce. Takoj ob prihodu se razdelijo v dve družini in morajo izbrati glavo družine. V peklenskih razmerah se družini spopadeta za boljše življenje. Zmagovalna družina pristane v bogati hiši, preostali pa v siromašni. Po licih stečejo prve solze, in to ne le po ženskih!
21:18 Samo še 60 sekund, Film / Akcija, Zda 2000
Randal 'Memphis' Raines (Nicolas Cage) je upokojeni avtomobilski tat. Memphis se vrne domov, da bi svojega brata Kipa (Giovanni Ribisi) rešil iz rok lokalnega kriminalca Raymonda Calitrija (Christopher Eccleston). Ta mu postavi pogoj: Kipu bo prizanešeno, če Memphis v 72 urah ukrade 50 dragih avtomobilov. Memphis skupaj zbere stare tatinske znance in se še enkrat loti obrti, ki je je najbolj vešč - kraje avtomobilov! Nobena zapletena ključavnica ali alarmni sistem ga ne moreta ustaviti; vaš avto bo od tam, kjer ste ga pustili, izginil v 60 sekundah.
23:35 Večerni Planet Danes, Informativni / Informativna oddaja
Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
23:42 Spal bom, ko umrem, Film / Drama, Koprodukcija 2003
Will Graham je gangster, ki je opravil s kriminalom in se preselil na podeželje. Ko izve, da je njegov brat storil samomor, se preneha skrivati in začne raziskovati njegovo smrt. Njegova vrnitev v London razburi mafijskega šefa Franka Turnerja. Will v Londonu obišče nekdanje dekle Helen, ki se pozneje znajde v nevarnosti. Ko Will odkrije, da so njegovega brata posilili, začne po treh letih ponovno piti. Nadaljnja raziskava ga privede do zlobneža Boada, ki stoji za bratovo kruto usodo.