TV spored PLANET TV

, 14. september 2014 - 20. september 2014
02:49 Ples v dežju, Film / Drama, Jugoslavija 1961
Slikar Peter pooseblja moško hrepenenje po sreči: rad bi srečal idealno žensko, popolno življenjsko sopotnico. Gledališka igralka Maruša, s katero ima Peter stalno razmerje že sedem let, bi rada živela z njim in si z njim tudi vse delila. Toda Peter se je Maruše že rahlo naveličal. Ponoči Maruša začuti, da jo je Peter zapustil. Tudi ona se odloči, da je konec njunega razmerja mogoče najboljša rešitev. Toda na koncu oba ugotovita, da sta izgubila nekaj zelo pomembnega. Medtem dva mlada zaljubljenca plešeta v dežju, na ulici. Mogoče bosta dosegla srečo, ki sta jo Peter in Maruša zaman iskala.
04:55 Nočni program, Informativni / Infokanal
06:00 Danes, Informativni / Dnevno-informativna oddaja
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
07:05 Tv prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slovenija 2014
07:20 Opojna ljubezen, Nadaljevanka / Telenovela, 1. sezona, 96. del, Grčija 2013
Melina je osupla nad tem, kar ji Sifis pove. Ker je čisto iz sebe, se spravi na svojega očeta. Zdaj jo najbolj skrbi, da Ahilesu ne bo mogla več pogledati v oči. Diamantis je besen, ko izve, da Sifis in Anastasia sodelujeta z Markosom ter jim začne groziti. Ker je Aliki obsedena z Minasom, pride do napetosti med njo in Vasiliki. Obupani Giorgos vzame pištolo in se odpravi k Sifisu. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:25 Tv prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slovenija 2014
08:55 Sulejman Veličastni, Nadaljevanka / Telenovela, 4. sezona, 18. del, Turčija 2014
Sulejman dobi še enega otroka, hčerko Razije. Njegovi nasledniki nad tem niso prav nič navdušeni. Sulejman ni zadovoljen z Matrakčijevim poročilom o delovanju njegovih sinov v provincah. Hurrem je osupla nad novico, da Sulejman ni sprejel Barbarossovega odstopa in ga je vrnil na čelo mornarice. Mustafa posluša svoje srce in se želi brez očetovega dovoljenja poročiti z Mihruniso. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
10:00 Kosmika tv, Razvedrilni / Kontaktna oddaja, Slovenija 2014
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00 Tv prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slovenija 2014
11:15 Srečni konci, Nanizanka / Humoristični, 2. sezona, 12. del, ZDA 2011
Jane prepriča Penny, naj se neha spreminjati za vsakega novega fanta, temveč naj fante spreminja po svojem okusu. Pennyjin prvi poizkus je tridesetletni zabušant Jeff, ki se obnaša kot dvajsetletnik. Medtem Brad sliši, kako se Jane hvali Penny, da ga je povsem spremenila. Upre se in se začne vesti in oblačiti kot v času študija.
11:40 Havaji 5.0., Nanizanka / Akcija, 3. sezona, 6. del, ZDA 2012
Ekipa na otoku odkrije teroristično celico. Ko se nekaj zalomi, Dannyjevo življenje visi na nitki. Medtem ko tehniki poskušajo onemogočiti bombo, ki jo je nehote sprožil, Stevu opisuje svoj najtežji primer, ko je bil policist v New Jerseyju.
12:36 Modni oblikovalci Heidi Klum, Razvedrilni / Resničnostna TV, 8. sezona, 1. del, ZDA 2010
V novi sezoni se bo 17 modnih oblikovalcev potegovalo za finalni nastop v Bryant Parku. Za prvi izziv bodo morali v zgolj petih urah ustvariti novo kreacijo iz kosa obleke iz kovčka enega od sotekmovalcev. Svoje delo nato predstavijo žiriji, eden od tekmovalcev pa je po predstavitvi izločen. Žirijo sestavlja znana trojica: manekenka Heidi Klum, modni oblikovalec Michael Kors in modna urednica revije Marie Claire Nina Garcia. Tim Gunn pa bo tudi to sezono mentor prizadevnih modnih oblikovalcev.
13:20 Tv prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slovenija 2014
13:48 Kmetija: Nov začetek, Razvedrilni / Resničnostna TV, 11. del, Slovenija 2014
Mentorja obiščeta posestvo in s stanjem nista niti približno zadovoljna. Nekateri obupujejo in razmišljajo o odhodu, dvobojevalca se počasi odpravljata v osamo, k depresivnemu razpoloženju pa pripomore tudi deževno vreme.
14:35 Sulejman Veličastni, Nadaljevanka / Telenovela, 4. sezona, 19. del, Turčija 2014
Mahidevran kljub prvotnemu nasprotovanju privoli v sinovo poroko z Mihruniso, saj ima ta veliko politično moč in jo podpirajo številni veljaki. Rustem ne uspe zastrupiti Hajredina paše, a se ta nenadoma onesvesti na zasedanju divana. Hurrem izve, da je Bajazid zaradi Huridžihan skrivaj prišel v prestolnico, zato kalfi Fahriji ukaže, naj ji sledi na vsakem koraku. Sultan izve za prekršek sina Bajazida, kar ima lahko zanj in za Huridžihan usodne posledice. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
15:40 Ellen, Razvedrilni / Pogovorna oddaja, 11. sezona, 63. del, ZDA 2013
V tokratni oddaji se bo začelo 12-dnevno Ellenino obdarovanje. Ellen bo podarjala elektroniko, pohištvo, oblikovalske izdelke ter denarne nagrade v obliki darilnih bonov in kartic. Prvi gost bo najprivlačnejši moški na svetu, Adam Levine. Čedni pevec skupine Maroon 5 že peto leto vodi tudi nadvse uspešno glasbeno oddajo The Voice. Adam sicer sodeluje z najrazličnejšimi glasbeniki, med drugim s Kanyejem Westom, Alicio Keys in 50 Centom. Ellen bo tokrat razkrival sočne podrobnosti iz oddaje. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
16:35 Talenti v belem, Nanizanka / Drama, 5. sezona, 23. del, ZDA 2008
Izzie se ne more odločiti, ali bi prestala še eno operacijo možganov, ki jo predlaga Derek. Vojak prosi za radikalno operacijo, da bi se lahko čim prej vrnil v službo. Primarij skuša privabiti Mirando nazaj na splošno kirurgijo. Mark se odloči za velike življenjske spremembe.
17:34 Preiskovalci na delu: NCIS, Nanizanka / Akcija, 9. sezona, 4. del, ZDA 2011
Detektiv Danny Sportelli pri žrtvi prometne nesreče najde pištolo, ki so jo uporabili v petih umorih. Zadnja tarča skrivnostnega morilca je kapitan Geoffrey Brett, Pentagonov predstavnik, ki noče sodelovati in zavrne celo telesnega stražarja.
18:25 Danes, Informativni / Dnevno-informativna oddaja
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
18:30 Zvezde Danes, Razvedrilni / Magazin, Slovenija 2014
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
18:55 Danes - vreme, Informativni / Vreme
Vremenska napoved.
19:00 Danes, Informativni / Dnevno-informativna oddaja
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00 Kmetija: Nov začetek, Razvedrilni / Resničnostna TV, 13. del, Slovenija 2014
Tekmovalci izglasujejo novo glavo družine. Bo novi vodja udaril po mizi in zanemarjeno posestvo končno spravil v red? V vsakem primeru tudi tokrat ne bo šlo brez solz, tekmovalci pa si medtem zamislijo iznajdljiv način za spopadanje z mrazom.
21:00 Pirati s Karibov: Na robu sveta, Film / Pustolovščina, ZDA 2007
V tretjem delu priljubljene filmske serije čudaški pirat Jack Sparrow še vedno tiči v žrelu morske pošasti. Will in Elizabeth bi ga rada rešila, a brez pomoči nekdanjega sovražnika, kapitana Barbose, ne bo šlo. Toda zviti in izkušeni gusar jima namerava pomagati šele po tem, ko se bosta Will in Elizabeth skupaj z njim spopadla z nevarnim kitajskim piratom Saom Fengom. Lord Beckett se medtem polasti ladje duhov, Letečega Holandca, in njegovega strah zbujajočega kapitana Davyja Jonesa. Ladji zdaj poveljuje admiral Norrington, odločen, da se bo enkrat za vselej znebil piratske zalege.
23:59 Pod lupo pravice, Nanizanka / Kriminalka, 3. sezona, 3. del, ZDA 2005
Pri detektivki Lilly Rush se zglasi mama mlajšega moškega, ki je bil umorjen leta 1978. Na usodni večer se je fant odpravil v kino, da bi si tam ogledal kultno grozljivko Noč čarovnic. Ko je prišel iz dvorane, pa je nekdo pristopil k njemu in ga zabodel do smrti. V času, ko se je zgodil umor, so bili detektivi prepričani, da je to delo osebe, ki je oponašala morilca iz filma. A storilca nikoli niso našli, zato je preiskava pristala med nerešenimi primeri. Ko se pri detektivki Lilly Rush zglasi žrtvina mama in ji predstavi nova dejstva, ki med zapisi preiskave niso bila navedena, detektivka Rush takoj zavrne tezo o oponaševalcu. Mama ji namreč pove, da je fant le malo pred tragičnim dogodkom svojo paralizirano prijateljico zasnubil. Sama je prepričana, da je moral njen sin prav zaradi tega umreti ...