TV spored PLANET TV


22. maj 2015 - 28. maj 2015
02:06 Bar, Razvedrilni / Resničnostna TV, Slo 2015
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
03:13 Planet Danes
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Debate z aktualnimi temami, ki jih je vredno raziskati, pa izmenjaje vodita Mirko Mayer in Blaž Jarc. Debate so na sporedu od ponedeljka do četrtka ter ob sobotah. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
04:16 Prenašalec, Nanizanka / Akcija, 1. sezona, 5. del, Koprodukcija 2012
V Filadelfiji mora Frank zaščititi Jacka Perkinsa, svojega nekdanjega inštruktorja, ki dela za Cio. Ta je po krivem obtožen, da je izdal zaupne podatke in s tem razkril identiteto svojih sodelavcev. Če ga želi rešiti pred smrtjo, mora Frank najti USB-ključek, na katerem so dokazi, ki bodo Jacka oprali krivde in razkrili identiteto pravega vohuna. Osrednji lik serije je nekdanji pripadnik britanskih specialnih enot Frank Martin, ki se zdaj ukvarja s prevozi najrazličnejšega blaga. Prevaža vse – kamorkoli in za kogarkoli, in pri tem ne sprašuje, kaj prevaža. Kot nekdanji specialec obvlada borbene tehnike in veščine preživetja ter je odličen voznik. Je neomajen in odločen človek, ki vedno opravi svojo nalogo in se drži treh zelo posebnih pravil: "drži se dogovora", "nič imen" in "nikoli ne odpri pošiljke". Vendar pa včasih stvari ne gredo po načrtu.
05:06 Nočni program, Informativni / Infokanal
06:23 Planet Danes
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Debate z aktualnimi temami, ki jih je vredno raziskati, pa izmenjaje vodita Mirko Mayer in Blaž Jarc. Debate so na sporedu od ponedeljka do četrtka ter ob sobotah. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
07:24 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slo 2015
07:54 Jakec in pirati iz dežele Nije, Otroški in mladinski / Risanka, 2. sezona, 9. del, Zda 2014
Kljukova laguna: Kapitan Kljuka si zaželi malce zabave in Ponirek mu predlaga, naj se gre spuščat po Piratskem padu. Toda tam je že Jakčeva posadka in nejevoljni Kljuka se odloči, da hoče imeti lastno laguno. Podvodni Gusi: S prošnjo za pomoč se na Jakca in njegove tovariše obrne morska deklica Marina. Njihova prestolnica Neptunjava je namreč utonila v temo … Interaktivna, dvodimenzionalna, računalniško animirana serija za predšolske otroke je polna glasbe in zabavnih pustolovščin. V njej nastopajo stara znanca otrok – kapitan Kljuka in Ponirek – ter nova posadka malih piratov, ki jih vodi zagnani in pogumni Jakec. Serija je zasnovana z namenom spodbuditi otroke k sodelovanju. V vsakem delu si boste ogledali dve zabavni in glasbe polni zgodbi, v katerih Jakec vodi svojo ekipo, ki jo sestavljajo Izi, Bucko in papagaj Banjči. Na obali Piratskega otoka, kjer je njihovo skrivališče, je zasidrana prekrasna ladja Gusi, s katero plujejo po deželi Nije in iščejo izgubljene zaklade. Jakec in njegovi tovariši morajo držati skupaj in sodelovati, če hočejo prelisičiti kapitana Kljuko in Ponirka, po vsaki uspešno opravljeni nalogi pa so poplačani z zlatimi cekini. Jakec in njegovi tovariši tudi male gledalce povabijo, naj jim pomagajo pri reševanju težav. Skupaj z njimi se spuščajo po toboganih, ovijalkah in letijo s pomočjo čarobnega vilinskega prahu ter na koncu vedno dobijo svoj zaklad nazaj.
08:21 Sofija prva, Otroški in mladinski / Risanka, 2. sezona, 9. del, Zda 2014
Ko Sofija vidi skrite izume grajske kuhinjske pomočnice Gven, jo prepriča, naj ne opusti svojih sanj, da bi postala prava izumiteljica. Amber se nauči, da je zabava lahko zabavna, tudi če ni popolna. Risanka o prikupni deklici Sofiji, ki je živela običajno življenje na vasi, a se je preselila na dvor po poroki svoje mame s kraljem. Tako se Sofija znajde v veličastnem, a včasih tudi begajočem kraljevskem svetu, kjer se pridruži polbratu Jaku in polsestri Amber. S preostalimi princi in princesami obiskuje kraljevo šolo, ki jo vodijo tri dobre vile (iz Disneyjeve risanke Trnuljčica). Sofija se ves čas spopada z novimi izzivi, v katerih dokazuje, da je prijazna, ljubeča, iskrena, pogumna in dostojanstvena, kot mora biti vsaka prava princesa. V posameznih epizodah se pojavijo tudi junakinje iz Disneyjevih risank, kot so Pepelka, Trnuljčica, Jasmine, Belle …
08:46 Neustrašni Spider-man, Nanizanka / Animirani, 2. sezona, 3. del, Zda 2014
Spider-Man mora ustaviti Nosorogovo osebno maščevanje Pajkčevemu najbolj zoprnemu sošolcu, Flashu Thompsonu. Peter Parker kot maskirani junak Spider-Man rešuje New York pred barabami in usklajuje svoje junaške podvige s šolskimi in družinskimi obveznostmi. Obenem se trudi, da ne bi zanemaril prijateljev. Ko direktor OBOD-a, Nick Fury, ponudi Petru urjenje v okviru svoje organizacije, postane srednja šola Midtown tajna baza, kjer Fury in novi ravnatelj, OBOD-ov agent Phil Coulson, pripravljata novo generacijo superjunakov. V tej zabavni in razgibani nanizanki Spider-Man pod okriljem OBOD-a raziskuje Marvelovo vesolje, se srečuje z novimi hudobci in se spopada z najstniškimi težavami.
09:11 Najstrožji starši, Razvedrilni / Resničnostna TV, 1. sezona, 1. del, Zda 2009
Najstnika Brittani in Ivan spravljata svoji mami v obup z razuzdanim obnašanjem. V poskusu, da bi se vrnila na pravo pot, gresta za teden dni od doma, da bi živela pod streho – in po pravilih – stroge družine iz Južne Kalifornije. Lisa in Scott Vinton imata zdrave nazore o tem, kako naj bi se obnašali najstniki: ne dovolita kajenja, piercingov in zasebnosti. Njuno gospodinjstvo temelji na obveznostih, pravilih in kaznih. Toda, ali bo ta neusmiljeni režim svojeglava najstnika, navajena početi, kar hočeta in kadar hočeta, spremenil na bolje?
10:08 Varuške z Beverly Hillsa, Razvedrilni / Resničnostna TV, 1. sezona, 6. del, Zda 2012
Cindy Kristin uredi zmenek na slepo, Lucy pa se medtem večkrat razide in pobota s svojim fantom. Amandi je všeč Justinov prijatelj, Justin pa medtem svetuje Lindsay o najboljših načinih za spoznavanje novih ljudi in potencialnih partnerjev. Varuške, ki delajo za premožne družine z Beverly Hillsa, se soočajo s pretiranimi zahtevami delodajalcev. Izkazati se morajo v kuhinji in likati otroška oblačila znanih kreatorjev.
11:05 Avstralski top model, Razvedrilni / Resničnostna TV, 7. sezona, 4. del, Avstralija 2011
Ta teden se manekenke s pomočjo joge učijo osredotočati. Asane jim pokaže učiteljica joge Charlotte Dodson. Potem jih čaka izziv, v katerem morajo v izložbah igrati žive lutke. Domisliti se morajo petih različnih položajev in vsakega obdržati tri minute. Na fotografiranju preizkusijo njihovo zbranost. Pozirati morajo v krsti, njihov fotograf pa je Jason Capobianco.
12:09 Ramsay rešuje kuhinje, Razvedrilni / Resničnostna TV, 6. sezona, 15. del, Zda 2012
Kuharski mojster Gordon Ramsay se odpravi v Nashville, kjer obišče restavracijo Chappy's. Paru je prejšnjo restavracijo uničil orkan Katrina, zato sta se preselila in odprla novo. Vendar pa posli ne tečejo dobro, zato Ramsayja prosita za pomoč.
13:07 Spet zaljubljena, Nanizanka / Drama, 3. sezona, 7. del, Zda 2001
Lily in Karen imata nerealistična pričakovanja glede praznovanja zahvalnega dne. Nič ne gre po načrtih. Lily kuha sama, ker nihče nima časa, da bi ji pomagal, dodatno zmedo pa povzročijo še zarjavele cevi pod kuhinjskim umivalnikom. Judy noče priti na večerjo, če bo tam tudi Sam. Rick in Sam pa morata za praznik delati, zaradi česar je Lily še bolj slabe volje. Karen je potrta, ker vse kaže, da bo za praznik sama.
14:07 Moj dragi zmore, Razvedrilni / Zabavna oddaja, 5. sezona, 8. del, Slo 2015
Tokrat bodo z nami pari iz Vojnika, ki se bodo pomerili v Segwayu, šivanju gumbov, v iskanju CD-jev, zabijanju žebljev in še in še!
16:00 Kuharski mojster, Razvedrilni / Resničnostna TV, 4. sezona, 11. del, Zda 2013
Tekmovalci morajo tokrat iz prašičje glave v 90 minutah pripraviti poslastico. Na voljo imajo ušesa, jezik, lička in rilec, ki so že pripravljeni za kuhanje. Pri takih sestavinah se vidi, kdo je kuhar in kdo mojster. Ob koncu bo moral nekdo zapustiti tekmovanje.
16:55 Prva liga Telekom Slovenije: Krka - Maribor, Šport / Nogomet, Slo 2015
Nogometaši novomeške Krke bi lahko morebiti prav proti Mariboru, ki ostaja vladar slovenske nogometne scene, proslavili obstanek med domačo elito. Krka ima očitno resne namene postati spodoben prvoligaš, vijoličastim pa bi še kako prav prišla močna domača konkurenca. Čeprav so favoriti, pa bi se Štajerci lahko na Dolenjskem tudi opekli.
19:00 Planet Danes
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Debate z aktualnimi temami, ki jih je vredno raziskati, pa izmenjaje vodita Mirko Mayer in Blaž Jarc. Tokrat v debati o nesrečah, ki jih povzroča alkohol v prometu in o zaključku preventivne akcije 0,0 šofer – Trezna odločitev. Debate so na sporedu od ponedeljka do četrtka ter ob sobotah. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
20:00 Bar, Razvedrilni / Resničnostna TV, Slo 2015
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
21:45 Vsi pravijo ljubim te, Film / Romantična komedija, Zda 1996
Člani premožne družine, ki živi v bogati newyorški četrti, se spopadajo s številnimi ljubezenskimi težavami. Pod eno streho namreč stanujejo oče Bob, njegova dobrosrčna žena Steffi (Goldie Hawn), dve hčerki, sin, stari oče, nemška služkinja, pastorka in celo Steffijin nekdanji mož Joe. Bobova in Steffijina hčerka Skylar (Drew Barrymore) je zaljubljena v Holdena (Edward Norton), toda Steffi po nesreči pripomore k temu, da se ljubezen para znajde na preizkušnji, ko Skylar seznani z nekdanjim zapornikom Charlesom.
23:39 Hudičev odvetnik, Film / Triler, Zda 1993
Lepa in slavna odvetnica Jennifer Haines (Rebecca De Mornay) sprejme primer Davida Greenhilla (Don Johnson), ki je obtožen umora svoje bogate žene. Privlačna odvetnica se nikakor ne more upreti nezaustavljivemu šarmu večnega zapeljivca in se nenadoma znajde ujeta v psihološko igro prevar in zapeljevanj. Ker ni prepričana v strankino nedolžnost, sproži svojo preiskavo, zaradi česar se njena kariera in življenje znajdeta v nevarnosti. Začne se bati, da bo kmalu sama postala naslednja žrtev svoje stranke, ki je hkrati njen ljubimec.