TV spored PLANET TV


4. avgust 2015 - 10. avgust 2015
11:58 Družinske vezi, Film / Komedija, Koprodukcija 2003
Ko se prvič srečata starša bodočih mladoporočencev, nastane norišnica. Dr. Peyser je zadržan zdravnik z dobro organiziranim življenjem, da se res čim bolj izogne stresu. Agent Cie, Steve Tobias, pa je njegovo popolno nasprotje. V življenju se namreč ukvarja z izmikanjem kroglam, s krajami zasebnih letal ter pogajanji z mednarodnimi tihotapci. Zato dr. Peyserja skrbi, da bo poroka njegove hčerke prava polomija. Vendar pa se, še preden jo uspe odpovedati, znajde sredi kaosa, ki ga je povzročil Steve, zato mu je prisiljen slediti iz ene nevarne pustolovščine v drugo.
13:41 Gordonova vrhunska domača kuhinja, Izobraževalni / Kuharska oddaja, 12. del, Velika Britanija 2012
Gordon bo tokrat skuhal slastne tople jedi. Za kosilo bosta kremasta paradižnikova juha in veličasten opečen kruh s sirom. Najmlajša hčerka Tilly mu bo pomagala skuhati goveji ragu v pivu in cmoke z gorčico.
14:04 Sulejman Veličastni, Nadaljevanka / Telenovela, 3. sezona, 64. del, Turčija 2013
Rustem po dvoru širi govorice, da se Esma Han skrivaj sestaja z Balijem begom. Sultanko Šah to vznemiri in pokliče hčerko na pogovor. A ko izve, da so govorice vznemirile tudi Mihrimah in sultanko Hurrem, se odloči, da bo to obrnila sebi v prid. Pod vplivom potuhnjenega Rustema princ Mustafa ne upošteva očetovih ukazov, zaradi česar je njegova usoda v Sulejmanovih rokah. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
15:08 Sulejman Veličastni, Nadaljevanka / Telenovela, 3. sezona, 65. del, Turčija 2013
Dvor pretrese novica o Mustafovi neposlušnosti. Sulejman je besen, ker meni, da je sin izdal Osmansko cesarstvo in njega kot očeta. Mahidevran se trese za sinovo življenje, sultanki Hatidža in Šah pa prepričujeta sultana, naj princu oprosti napako. Medtem Hurrem ukaže Mihrimah, naj pozabi Balija bega, čeprav ji je še kot otroku obljubila, da se bo smela poročiti iz ljubezni. Hatidža se upre sultanovemu ukazu in zavrne poroko s Husrevom pašo, saj še vedno ljubi pokojnega Ibrahima. Medtem Gabriella s pomočjo sodelavcev po Mustafovem haremu išče izgubljeno sestro. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
16:11 Romantične besede, Film / Romantičen, Zda 2015
Ariel Cookson, izvedenka za odnose, ima radijsko oddajo, v kateri svetuje poslušalcem. Ko jo večer pred oddajo v živo pusti fant, je Ariel preveč zgrožena, da bi to povedala občinstvu. Zaupa se najboljšemu prijatelju Nathanu, ki jo pride takoj potolažit. Zastor se dvigne in ju razkrije v objemu. Vsi domnevajo, da je to Jonathan. Ariel pa Nathana prosi, naj sodeluje v igri, saj postaja njena oddaja vse bolj priljubljena. Ko najboljša prijatelja igrata srečni par, se zagledata v novi luči. Laži pa terjajo svoj davek in Ariel mora zbrati pogum, da je iskrena z občinstvom in da si prizna, kaj čuti do Nathana.
17:50 Bognedaj, da bi crknu televizor, Razvedrilni / Zabavna oddaja, 2. sezona, 8. del, Slo 2015
Bognedaj, da bi crknu televizor je zabavna oddaja, ki odraža naš vsakdan v dnevni sobi. Videli boste odzive slovenskih televizijskih gledalcev in se ob tem nasmejali, to vam obljubimo. Pričakujete lahko ostre, pronicljive, strastne, čustvene in seveda zabavne komentarje. Bognedaj, da bi crknu televizor vas bo spoprijateljila z gledalci, ki jih boste spremljali, pri katerem izmed njih se boste prav zagotovo počutili kot doma.
18:54 Prijatelji, Nanizanka / Humoristični, 1. sezona, 23. del, Zda 1994
Carol začne rojevati in Monica začne razmišljati o svojih otrocih. Ross in Susan se nenehno pričkata, kdo bo bolj pomagal Carol, zato ju Phoebe zapre v omaro. Rachel se spogleduje s porodničarjem, ki ima ljubeče-sovražen odnos do ženskih intimnih delov, ker jih vsak dan gleda v službi. Joey pomaga pri porodu materi samohranilki.
19:26 Gordonova vrhunska domača kuhinja, Izobraževalni / Kuharska oddaja, 13. del, Velika Britanija 2012
V današnji epizodi bo Gordon predstavil vegetarijanske jedi, ki bodo prepričale še tako zvestega mesojedca. Zajtrk bo vključeval mafine s hruško in kosmiči, za kosilo pa bo spekel polpete iz halumija, bučk in zelišč. S Tilly bo za večerjo pripravil rižoto s praženo peso in timijanom ter čokoladno-limetino peno s pretlačenimi malinami.
20:00 Planet Danes
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport poleti takrat, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Vsako nedeljo bo v skrajšani obliki na ogled tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Šimšičem.
20:35 Ubogi Joe, Film / Komedija, Zda 2001
Joe Scheffer je prijazni moški srednjih let, ki životari tako doma kot v službi. Ko nekega dne v službo pripelje svojo hčerko Natalie, Joeja na parkirišču poniža njegov sodelavec Mark. To je zadnja v nizu žalitev, ki jih Joe ne more več mirno prenašati, zato Marka pozove na dvoboj. Joe se zaveda, da je čas za popolno preobrazbo. Na pomoč pokliče bivšega igralca v akcijskih filmih, ki naj bi ga izuril v borilnih veščinah, in stilista, ki naj bi poskrbel za njegovo novo podobo.
22:23 Večerni Planet Danes, Informativni / Informativna oddaja
Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
22:38 Ujeti pod kupolo, Nanizanka / Znanstvena fantastika, 2. sezona, 10. del, Zda 2014
Veliki Jim končno izve grozljivo resnico o tem, kaj se je zgodilo njegovi ženi Pauline. Sprememba podnebja sproži novo nevarnost za Chester's Mill.
23:34 Seks v mestu, Nanizanka / Humoristični, 4. sezona, 3. del, Zda 2001
Carrie in Živina se končno razumeta, vendar Carrie flirta tudi z jazzovskim glasbenikom. Živina se na zmenku vede ljubosumno, zato mora Carrie postaviti določene meje. Miranda svojemu fantu dovoli lulati pri odprtih vratih, Trey želi s Charlotte seksati na vsakem koraku, Samantha pa se odloči za lezbični odnos z brazilsko umetnico Mario. Kultna serija o Carrie Bradshaw in njenih prijateljicah Mirandi, Samanthi in Charlotte.