TV spored PLANET TV


27. avgust 2016 - 2. september 2016
13:30 Ljubezen pod pretvezo, film
 • Finding Ms. Right aka Jewtopia, Film / Romantična komedija, Združene države Amerike 2012
 • Dva prijatelja iz otroštva se kot odrasla človeka spet srečata. Drug drugemu pomagata pri iskanju sanjske ženske.Chris se želi poročiti z judinjo Alison, da mu nikoli v življenju ne bi bilo treba več sprejemati odločitev. Adam je tik pred poroko s Hannah, s katero pa ni preveč zadovoljen. Chris prosi Adama, naj mu pomaga pretvarjati se, da je jud, da bi zapeljal Alison. Kmalu pride do trka različnih kultur in prave zmede.
15:15 Obveščevalec
 • Intelligence, Nanizanka / Akcija, Združene države Amerike 2014, 1. sezona 7. del
 • V vznemirljivi akcijski seriji spremljamo Gabriela Vaughna, obveščevalnega operativca elitne ameriške varnostne agencije Cyber Command.Kibernetsko poveljstvo mora poiskati storilca, ki pobija znanstvenike z mikroskopsko majhnimi roboti, ki jim jih vnašajo v telo.
16:10 Preiskovalci na delu: NCIS
 • Navy NCIS, Nanizanka / Akcija, Združene države Amerike 2013, 11. sezona 5. del
 • Serija Preiskovalci na delu: NCIS prikazuje skupino agentov, ki preiskujejo kriminalna dejanja v ameriški mornarici.Ko DiNozzo vidi osumljenca iz 15 let starega primera na kraju zločina NCIS, se spomni svojih dni na baltimorski policiji.
17:05 Odpleši svoje sanje, film
 • Step Up, Film / Drama, Združene države Amerike 2006, IMDb ocena: 6.5
 • Uporniški Tyler Gage ima samo eno strast – ples. Pleše na ulici, na zabavah, kjerkoli ima priložnost.Večni upornik brez razloga Tyler se po težavah z zakonom znajde v elitni šoli visokih umetnosti, kjer mora kot hišnik odslužiti svoj dolg družbi. Več življenjske sreče se obeta nadarjeni baletni plesalki Nori, ki pa ima težave pri iskanju primernega plesnega partnerja. Ker se nasprotja privlačijo, se poti Tylerja in Nore hitro prekrižajo, toda da bi s kombinacijo svojih različnih plesnih slogov in pogledov na življenje prepričala ljudi, imata na voljo le eno priložnost.

več
Odpleši svoje sanje, film
19:00 Galileo
 • Ustvarjalci oddaje Galileo se iz sezone v sezono bolj ambiciozno lotevajo raziskovanja fenomenov iz naše okolice.Skupina raziskovalnih novinarjev se bo na poljuden in zabaven način lotila raziskovanja zelo raznolikih in zahtevnih tem. Tako bodo pokukali v ozadje zahtevnih sistemov, razbijali mite, odstirali tabuje, preizkušali in razkrivali ljudi z nenavadnimi sposobnostmi in ekstremnimi dosežki. Oddajo vodi Marko Potrč.
20:00 Planet Danes
 • Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij.V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
20:25 Planet Vreme in Šport
 • Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
20:35 Glasniki vetra, film
 • Windtalkers, Film / Vojni, Združene države Amerike 2002, IMDb ocena: 6.0
 • Ameriška vojska med drugo svetovno vojno sprejme Indijance iz plemena Navajo in jih izuri za šifrante.Na začetku 2. svetovne vojne so Japonci v zelo kratkem času dekodirali vsako ameriško vojaško sporočilo. Slednje je usodno vplivalo na napredovanje ameriških sil na Pacifiku. Njihove akcije so bile upočasnjene, žrtev med ameriškimi vojaki veliko. Leta 1942 pa se je ameriški mornarici pridružilo več sto Indijancev iz plemena Navajo, ki so jih izurili za vojaške šifrante. Nove kode so temeljile na njihovem nenapisanem jeziku in zapletenih narečjih. Epska vojna drama govori o prijateljstvu, ki se splete med izjemno redkimi šifranti ter njihovimi telesnimi stražarji, elitnimi belopoltimi marinci.

več
Glasniki vetra, film
23:05 Večerni Planet Danes
 • Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera.Oddajo bosta izmenjaje vodila Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
23:15 Skrivnostna reka, film
 • Mystic River, Film / Kriminalka, Koprodukcija 2003, IMDb ocena: 8.0
 • Skrivnostna reka je mojstrsko zrežiran in odigran film o začaranem krogu nasilja.Jimmy Markum, Dave Boyle in Sean Devine so najboljši prijatelji, ki skupaj odraščajo v Bostonu. Njihovo brezskrbno otroštvo zaznamuje tragičen dogodek, ki jih za vedno spremeni in nazadnje tudi loči. Petindvajset let kasneje jih usoda spet združi, ko je umorjena Jimmyjeva najstniška hčerka. Njen umor preiskuje Sean, ki je medtem postal policist. Žalujoči Jimmy kot obseden začne iskati hčerinega morilca in doživi nov šok, ko ugotovi, kdo je po vsej verjetnosti vpleten v zločin.

več
Skrivnostna reka, film