TV spored PLANET TV

, 24. april 2014 - 30. april 2014
03:28 Nočni program, Informativni program / Infokanal
06:57 Danes - vreme, Informativni program / Vreme
Atraktivna vremenska napoved, ki jo vodita Jasmina Muhić in Bojan Ilijanič.
07:00 Danes, Informativni program / Dnevno-informativna oddaja
Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije. Oddaja gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno. Oddajo vodijo: Tomaž Bratož, Živa Rogelj in Marko Potrč.
07:24 Danes - šport, Informativni program / Drugi športi
Aktualne športne novice in rezultati iz Slovenije in sveta. Šport v oddaji DANES vodita Nataša Gavranić in Miran Tišič.
07:35 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slovenija 2014
07:46 Ellen, Razvedrilni program / Pogovorna oddaja, 11. sezona, 132. del, ZDA 2014
Igralec Rob Lowe je pogost gost v oddaji, tokratni nastop pa bo nekaj posebnega, saj praznuje petdeset let. Pred kratkim je izdal knjigo z naslovom Ljubezensko življenje, v kateri opisuje svoje življenje in ljubezni. V nadaljevanju se bo Ellen pridružil igralec Guillermo Díaz, ki trenutno igra v priljubljeni televizijski seriji Škandal.
08:45 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slovenija 2014
09:13 Ljubezen in kazen, Nadaljevanka / Telenovela, 72. del, Turčija 2013
Čiček pokliče brata, ali on kaj ve, kje bi bil Haldun. Jasemin peče vest, ker je bila jezna, ker je moral Savaš v Iran. Na vsak način hoče slišati glas svojega dragega, saj se boji, da se mu bo kaj zgodilo. Kljub številnim klicem Savaša ne uspe priklicati. Savaša ustreli njegov lastni stric Pala, saj je moral izbirati med sinom in nečakom. Pri Baldarjevih se zbere veliko ljudi, ki so slišali tragično novico.
10:17 Ljubezen in kazen, Nadaljevanka / Telenovela, 73. del, Turčija 2013
V hišo Baldarjevih pride tudi Nazan, a jo je novica tako prizadela, da se ne zmore veseliti ponovnega srečanja z Baranom. Fidan je izredno zaskrbljena, ker njenega sina in moža še vedno ni. Misli, da se je tudi njima kaj zgodilo, zato Javuza spet zaprosi za pomoč. Tako lahko Javuz nadaljuje s svojimi načrti. Šahnur obišče Jasemin in izve za vnuka.
11:20 Prijatelji, Nanizanka / Humoristični, 6. sezona, 8. del, ZDA 1999
Joey se boji, da bo Janine napolnila njegovo stanovanje s punčkastimi stvarmi. Monica uredi Rossu zmenek s sodelavko Hillary in Ross si posebej za to priložnost pobeli zobe. Žal so njegovi zobje preveč sijoči, zato si nadene ličila.
11:45 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slovenija 2014
12:05 Planet Zemlja, Dokumentarni program / Poljudnoznanstvena oddaja, 1. sezona, 5. del, Velika Britanija 2006
Ko astronavti gledajo na Zemljo, vedno opazijo puščave, ki obsegajo 30 odstotkov površja Zemlje. Iz vesolja so videti prazne in brez življenja. Pogled od blizu pa odkriva precej drugačno sliko. Puščavam je skupno pomanjkanje dežja, vendar sodijo med najbolj pestre ekosisteme na planetu. V mongolski puščavi Gobi so doma dvogrbe kamele, ki sodijo med najbolj redke sesalce na svetu. V Atacami v Čilu najdemo gvanake, ki v najbolj suhi puščavi na svetu preživijo z lizanjem rosnih kapelj s kaktusovih bodic. Velikanski roji puščavskih kobilic pa se pojavljajo v Dolini smrti.
13:00 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slovenija 2014
13:27 O, Razvedrilni program / Magazin, Slovenija 2014
Zabavno magazinsko oddajo O vodi Špela Jereb. V oddaji O lahko pričakujete pikantnosti o znanih, ki burijo domišljijo, novice o trendih po svetu in pri nas, o lepoti in zabavi, pa tudi zgodbe o navadnih ljudeh z nenavadnimi poklici.
13:54 Veronica Mars, Nanizanka / Drama, 1. sezona, 14. del, ZDA 2004
Ena izmed samovšečnih dijakinj obtoži priljubljenega učitelja, da jo je spolno nadlegoval. Veronica ji ne verjame, zato jo še toliko bolj zmoti dejstvo, da so dekletovi starši najeli Keitha, ki naj bi jim pomagal dobiti tožbo. Medtem mediji ves čas trdijo, da je Loganova mama še vedno živa. Zato Logan prosi Veronico, naj mu jo pomaga najti.
14:51 Talenti v belem, Nanizanka / Drama, 1. sezona, 2. del, ZDA 2005
Kirurško osebje rešuje življenje ženske po brutalnem napadu, Meredith pa ogrozi svojo kariero, da bi rešila novorojenčka. Stažisti spoznajo, da v službi ne potrebujejo le medicinskega znanja.
15:50 Ellen, Razvedrilni program / Pogovorna oddaja, 11. sezona, 133. del, ZDA 2014
V oddajo prihaja nadvse uspešen in vsestranski glasbenik Pharrell Williams, ki ga občinstvo pozna po številnih svetovnih uspešnicah. Pred kratkim je izdal nov album Girl, ki ga bo tudi podrobno predstavil. Ellen se bo v nadaljevanju pogovarjala z uspešno igralko in glasbenico Zooey Deschanel, ki bo gostiteljici zaupala, s čim se zadnje čase ukvarja.
17:00 Ljubezen in kazen, Nadaljevanka / Telenovela, 74. del, Turčija 2013
Savaš še vedno velja za mrtvega in Šahnur se v svoji žalosti odloči obiskati Jasemin in Omerja, da bi se čutila vsaj malo bliže svojemu sinu. Medtem Javuz prepričuje Čiček, da mora ostati v Savaševi hiši in kot njegova domnevna vdova poskrbeti, da bosta Baldarjevo in Moranovo pleme živeli v slogi, Nazan pa kljub Čičekinemu nasprotovanju odpelje Barana iz družinskega doma. Jasemin v žalovanju za Savašem in skrbi za sinovo zdravje popolnoma zanemari delo, Džejda pa poskuša to izkoristiti in jo zamenjati v Javuzovem projektu ...
18:00 O, Razvedrilni program / Magazin, Slovenija 2014
Zabavno magazinsko oddajo O vodi Špela Jereb. V oddaji O lahko pričakujete pikantnosti o znanih, ki burijo domišljijo, novice o trendih po svetu in pri nas, o lepoti in zabavi, pa tudi zgodbe o navadnih ljudeh z nenavadnimi poklici.
18:30 Ljubezen in kazen, Nadaljevanka / Telenovela, 75. del, Turčija 2013
Ker Savaša ni več, Mustafa pa je v zaporu, poskuša Bora kot Nazanin mož prevzeti vodenje Baldarjevega podjetja. Dila se temu odločno upre in zagrozi z odpovedjo, Hakan pa jo poskuša prepričati, da je njuna dolžnost poskrbeti za Savaševo podjetje. Medtem Šahnur po naključju pristane z Jasemin, Lejlo in vročičnim Omerjem pri zdravniku, kjer izve, da ima Omer morda levkemijo. Šahnur besno napade Jasemin, češ da ni primerno ukrepala, ne ena ne druga pa ne vesta, kaj se bo vsak hip zgodilo ...
19:27 Danes - vreme, Informativni program / Vreme
Atraktivna vremenska napoved, ki jo vodita Jasmina Muhić in Bojan Ilijanič.
19:30 Danes, Informativni program / Dnevno-informativna oddaja
Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije. Oddaja gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno. Oddajo vodijo: Tomaž Bratož, Živa Rogelj in Marko Potrč.
19:54 Danes - šport, Informativni program / Drugi športi
Aktualne športne novice in rezultati iz Slovenije in sveta. Šport v oddaji DANES vodita Nataša Gavranić in Miran Tišič.
20:00 Moj dragi zmore, Razvedrilni program / Zabavna oddaja, 3. sezona, 7. del, Slovenija 2014
Nina in Miha sta za tekmovalce pripravila nove izzive: ženske bodo stavile na sposobnosti svojih dragih, ti pa se bodo potili ob opravljanju nalog. Ženske bodo stavile, koliko ping pong žogic lahko dragi v dveh minutah prenese do cilja, tako da se jih ne dotakne in jih v zraku drži samo s pomočjo zraka, ki piha iz fena. Na poti do glavne nagrade se bodo morali izkazati tudi pri ciljanju tarče z vodnimi balončki in pokazati spretnost, ko se bodo - oviti z vrvjo - morali rešiti iz zanke. Preizkusili se bodo v curlingu z likalnikom, še posebej zabavno pa bo pri izzivu, ko bodo morali prepoznati ženske po nogah. Finalna naloga bo zahtevala močne roke, saj bo dragi moral svojo ženo dvigniti in jo vrteti okoli telesa, pri čemer se ona ne sme dotakniti tal.
22:05 Osnove Sherlocka Holmesa, Nanizanka / Kriminalka, 2. sezona, 1. del, ZDA 2013
Holmes in Watsonova se na prošnjo Scotland Yarda odpravita v London. Tam bosta pomagala pri njihovi preiskavi ter izsledila Holmesovega nekdanjega mentorja Garetha Lestrada. Sherlock se poveže s svojim odtujenim bratom Mycroftom, ki mu razkrije nekaj skrivnosti.
23:02 Preiskovalci na delu: NCIS L.A., Nanizanka / Akcija, 4. sezona, 16. del, ZDA 2012
Sam pomaga starejšemu Afganistancu, ki mu je pomagal, ko je bil ranjen. Pomaga mu iskati pogrešanega nečaka.
23:58 Dekleta iz bordela, Nanizanka / Drama, 2. sezona, 3. del, Avstralija 2008
Prispe Seanov brat Mel in s seboj prinese težave. Tippijino zadnje srečanje z Martinom je strašljivo, Lauren pa sreča najboljšega prijatelja nekdanjega moža. Chloe pripravlja Bonnie za internat.