TV spored PLANET TV


29. junij 2016 - 5. julij 2016
12:17 TV prodaja, 2016
TV prodaja.
12:47 Da, dragi! Da, draga!, 2016
Igrajo: Lotos Vincenc Šparovec, Gorka Berden - Režija: Ven Jemeršić.
Love Bugs.
Da, dragi! Da, draga! je nova humoristična serija o paru srednjih tridesetih let. Njuno skupno življenje je tipičen prikaz odnosa med moškim in žensko, ki se kljub neizmerni ljubezni kdaj pa kdaj tudi sporečeta. Popolnoma različen pogled na vsakodnevne težave je pogosto vzrok za njune strastne debate in razprave. Na prvi pogled se zdi, da sta si vedno v laseh, za nameček sta skupaj ravno sedem let, a v resnici gojita veliko ljubezen drug do drugega. V glavnih vlogah bosta nastopila Lotos Vincenc Šparovec in Gorka Berden. Režiser nove humoristične serije pa je Ven Jemeršić.
13:26 Castle, 2010
Igrajo: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Molly C. Quinn, Tamala Jones - Režija: Rob Bowman.
Castle.
IMDb ocena: 8.2. Pisatelj kriminalk Richard Castle in detektivka Kate Beckett sodelujeta pri reševanju zanimivih primerov. Beckettova in njeni kolegi so Castla nazadnje videli pred mesecem dni, ko je odšel v Hamptons, da bi napisal svoj drugi roman, v katerem nastopa njegova knjižna junakinja Nikki Heat. Zato so Kate, Ryan in Esposito toliko bolj presenečeni, ko med preiskovanjem novega umora na prizorišču zločina najdejo Castla, ki stoji nad mrtvo žensko in v roki drži pištolo. Medtem ko slavni pisatelj trdi, da je nedolžen, Kate ne preostane drugega, kot da ga aretira zaradi suma, da je vpleten v umor. Castle je ameriška televizijska kriminalistično-dramska nanizanka, ki je svojo premiero doživela leta 2009 na televizijski mreži ABC. V njej spremljamo Richarda Castla (Nathan Fillion), uspešnega pisatelja kriminalnih romanov, in Kate Beckett (Stana Katic), newyorško detektivko, ki skupaj preiskujeta različne nenavadne primere v mestu New York. Sprva Beckettova ni čisto nič navdušena nad idejo sodelovanja z nekim pisateljem kriminalk in odločno zavrača sodelovanje z njim. Toda sčasoma oba začneta čutiti medsebojno naklonjenost.
14:23 Lov na osumljenca, 2014
Igrajo: Michael Emerson, Kevin Chapman, Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Amy Acker, Sarah Shahi, John Nolan - Režija: Chris Fisher.
Person of Interest.
IMDb ocena: 8.5. John Reese je nekdanji agent Cie, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Razkrite bodo skrivnosti Finchevega delovanja, preden se mu je pridružil Reese, ki so povezane tudi z nekaterimi nedavnimi dogodki.
15:22 Ellen, 2015
Igrajo: Ellen DeGeneres, Stephen Boss, Anthony Okungbowa, Justin Bieber, Jon Abrahams, Allison Janney, Wanda Sykes - Režija: Liz Patrick.
Ellen DeGeneres Show.
IMDb ocena: 7.4. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti. Ellen bo tokrat gostila svetovno znanega pevca Justina Bieberja. Pogovarjala se bosta o njegovem sodelovanju v šovu Repeat After Me, njegovih glasbenih načrtih in zasebnem življenju. Pridružila se jima bo ameriška rock skupina Imagine Dragons, ki bo zaigrala svojo uspešnico Bet My Life.
16:20 Esperanza, 2015
Igrajo: Mariano Martínez, Lali Espósito, Ana María Picchio, Carola Reyna, Federico D'Elía, Tomás Fonzi, Ángela Torres - Režija: Lucas Gil.
Esperanza Mia.
IMDb ocena: 6.6. Serija Esperanza ni tipična telenovela, saj je začinjena s komičnimi in pevskimi vložki. Vsi čakajo na Esperanzo, Tomas pa prejme Nicolasov klic, ki mu pove, da jo je ugrabil. Leticia se ponudi, da otroke odpelje k Maximu, da se ne bi razburili. Tomas in Jorge pa začneta iskati Esperanzo. Na policiji zaslišita Lautara, dobita podatke o registrski številki avta, ki ga je najel Nicolas, in ga s pomočjo sledilne naprave tudi najdeta. Lautaro jima pove, da je verjetno v njihovi družinski hiši. Ko tja prispejo, Nicolasa in Esperanze ni več. Tomas tam najde rožni venec, ki ji ga je dal. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
17:17 Škandal, 2012
Igrajo: Kerry Washington, Darby Stanchfield, Katie Lowes, Guillermo Díaz, Jeff Perry, Joshua Malina, Bellamy Young - Režija: Tom Verica.
Scandal.
IMDb ocena: 7.9. Brezkompromisna ameriška drama, v kateri Kerry Washington igra nekdanjo piarovko Bele hiše, zdaj strokovnjakinjo za krizno vodenje Olivio Pope. Harrison vodi ekipo, ki pomaga bogatemu poslovnežu, ki se mu je zmešalo. Olivia in Bela hiša se pripravljata na proslavo predsednikovega 50. rojstnega dne, James pa preiskuje Cytron in odkrije nekaj, kar bi lahko spremenilo usodo države. Olivia Pope je nekdanja direktorica za komunikacije Bele hiše, ki odpre svoje lastno podjetje za krizno upravljanje Olivia Pope in partnerji. Svoje življenje želi posvetiti varovanju javne podobe predstavnikov državnih političnih elit, hkrati pa preboleva preteklo zvezo s predsednikom Fitzgeraldom Grantom III., kar pripelje do zapletenega odnosa s prvo damo, Mellie Grant.
18:16 Gospoda Kissel, 2008
Igrajo: John Stamos, Robin Tunney, Anson Mount, Gretchen Egolf, Chuck Shamata, Vincent Walsh, Simon Reynolds - Režija: Ed Bianchi.
The Two Mr. Kissels.
IMDb ocena: 5.9. Drama, posneta po resnični zgodbi. Bogata in ambiciozna brata Robert in Andrew imata na videz vse: lepi in ljubeči ženi, odlični službi in veliki hiši. Vendar pa pod površjem ležijo zamere in skrivnosti, ki ju bodo nazadnje pokopale.
20:00 Planet Danes, 2016
Planet Danes.
Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
20:25 Planet Vreme in Šport, 2016
Planet Vreme in Šport.
Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
20:35 Brez umika, 2012
Igrajo: Maggie Gyllenhaal, Viola Davis, Oscar Isaac, Holly Hunter, Rosie Perez, Emily Alyn Lind, Dante Brown - Režija: Daniel Barnz.
Won-t Back Down.
IMDb ocena: 6.4. Zgodbo so navdihnili resnični dogodki. Dve odločni ženski, revna mati in dolgoletna učiteljica, si prizadevata spremeniti propadajočo mestno šolo na bolje. Soočeni z nešteto ovirami vplivne in zapletene birokracije, pogumno vztrajata in se borita. Nazadnje jima uspe zagotoviti pogoje za boljšo izobrazbo in življenje otrok v skupnosti.
23:00 Večerni Planet Danes, 2016
Večerni Planet Danes.
Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo bosta izmenjaje vodila Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
23:15 Da, dragi! Da, draga!, 2016
Igrajo: Lotos Vincenc Šparovec, Gorka Berden - Režija: Ven Jemeršić.
Love Bugs.
Da, dragi! Da, draga! je nova humoristična serija o paru srednjih tridesetih let. Njuno skupno življenje je tipičen prikaz odnosa med moškim in žensko, ki se kljub neizmerni ljubezni kdaj pa kdaj tudi sporečeta. Popolnoma različen pogled na vsakodnevne težave je pogosto vzrok za njune strastne debate in razprave. Na prvi pogled se zdi, da sta si vedno v laseh, za nameček sta skupaj ravno sedem let, a v resnici gojita veliko ljubezen drug do drugega. V glavnih vlogah bosta nastopila Lotos Vincenc Šparovec in Gorka Berden. Režiser nove humoristične serije pa je Ven Jemeršić.
23:59 Castle, 2010
Igrajo: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Molly C. Quinn, Tamala Jones - Režija: Rob Bowman.
Castle.
IMDb ocena: 8.2. Pisatelj kriminalk Richard Castle in detektivka Kate Beckett sodelujeta pri reševanju zanimivih primerov. Kate in Castle preiskujeta umor slavne jasnovidke. Je mogoče, da je ta predvidela svojo smrt in da je res lahko napovedovala prihodnost? Dokazi govorijo, da je to več kot mogoče, še posebej, ko se pojavi pismo, ki ga je umorjena jasnovidka napisala nekaj dni pred svojo smrtjo in v katerem je napovedala svojo smrt. Ali pa je pismo v resnici napisal njen morilec, ki bi rad detektivko in pisatelja speljal na napačno sled? Castle je ameriška televizijska kriminalistično-dramska nanizanka, ki je svojo premiero doživela leta 2009 na televizijski mreži ABC. V njej spremljamo Richarda Castla (Nathan Fillion), uspešnega pisatelja kriminalnih romanov, in Kate Beckett (Stana Katic), newyorško detektivko, ki skupaj preiskujeta različne nenavadne primere v mestu New York. Sprva Beckettova ni čisto nič navdušena nad idejo sodelovanja z nekim pisateljem kriminalk in odločno zavrača sodelovanje z njim. Toda sčasoma oba začneta čutiti medsebojno naklonjenost.