TV spored PLANET TV


30. september 2016 - 6. oktober 2016
20:00 Kmetija: Nov začetek
  • Na Planet TV prihaja tretja sezona najbolj priljubljenega resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek.Čas je za spopad v areni in napoved velikih sprememb, stara zavezništva bodo na preizkušnji.
21:05 Kmetija: Nov začetek Brez cenzure
  • Farm Late Night, Razvedrilni program / Resničnostna oddaja, Slovenija 2016, 2. sezona 14. del
  • V komentatorski oddaji Kmetija: Nov začetek Brez cenzure bodo trije gostje brez dlake na jeziku komentirali dogajanje v resničnostnem šovu.
21:40 Večerni Planet Danes
  • Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera.Oddajo bosta izmenjaje vodila Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
21:50 Otroci so super, film
  • The Kids Are All Right, Film / Drama, Združene države Amerike 2010, IMDb ocena: 7.1
  • Najstnik se odloči, da bo poiskal svojega biološkega očeta.Jules in Nic Allgood sta lezbični par v dolgoletnem, predanem in ljubečem razmerju, ki pa ni popolno. Nic, po poklicu zdravnica, želi imeti vse pod nadzorom, medtem ko je Jules, ki poskuša uspeti z lastnim podjetjem za urejanje okolice, precej bolj sproščena in nesamozavestna. Jules in Nic sta tudi materi dvema najstniškima otrokoma, spočetima z umetno oploditvijo: Jules je biološka mati 18-letne Joni, Nic pa 15-letnega Laserja, medtem ko je njun skupni oče neznan darovalec sperme. Preden odide Joni študirat, jo mlajši brat prosi, naj skrivaj vzpostavi stik s semensko banko in izve identiteto njunega biološkega očeta. Ko skrivnost pride na dan in očeta Paula predstavita družini, se dokaj umirjeno družinsko življenje zaplete.
23:50 Fantovo življenje, film
  • This Boy's Life, Film / Drama, Združene države Amerike 1993, IMDb ocena: 7.3
  • V petdesetih letih prejšnjega stoletja se ločenka Caroline s sinom Tobyjem odpravi novemu življenju naproti.Leta 1957 najstnik Toby z materjo zbeži pred nasilnim maminim partnerjem in skupaj si ustvarita novo življenje v Seattlu. Tam mati spozna prijaznega mehanika Dwighta. Toby zaide v slabo družbo in je neprestano v težavah. Njegova mama se poroči z Dwightom, a kmalu po poroki ugotovi, da je njen mož nasilen alkoholik. Toby sanja o tem, da bi čim prej zbežal iz tega mesta.