TV spored PLANET TV


28. november 2014 - 4. december 2014
02:42 Chuck, Nanizanka / Humoristični, 2. sezona, 11. del, Zda 2008
Na božični večer ekipa Buy More pripravlja okraske za vsakoletno razprodajo, medtem pa po televiziji v živo spremlja pregon z avtomobili. Ko jih obiščeta Devon in Ellie, se pregon konča v trgovini, kjer storilec vse vzame za talce.
03:36 Ellen, Razvedrilni / Pogovorna oddaja, 12. sezona, 45. del, Zda 2014
Ellen se bo tokrat pridružil 45-letni Matthew McConaughey, ki je letos prejel oskarja za vlogo v filmu Klub zdravja Dallas. Damon Wayans Jr. pa se bo predstavil kot 'stari' novi del zasedbe serije Novo dekle. Pred tem smo ga lahko spremljali tudi na Planet TV v seriji Srečni konci. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
04:30 Nočni program, Informativni / Infokanal
06:30 TV prodaja, Propagandni program / TV prodaja, Slo 2014
07:00 Danes
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
08:00 Sofija prva, Otroški in mladinski / Risanka, 1. sezona, 17. del, Zda 2012
Sofijo izberejo, da bo pela himno na prazniku žetve. Ker se s tem preveč baha, njen amulet poskrbi, da ostane brez glasu. Risanka o prikupni deklici Sofiji, ki je živela običajno življenje na vasi, a se je preselila na dvor po poroki svoje mame s kraljem. Tako se Sofija znajde v veličastnem, a včasih tudi begajočem kraljevskem svetu, kjer se pridruži polbratu Jaku in polsestri Amber. S preostalimi princi in princesami obiskuje kraljevo šolo, ki jo vodijo tri dobre vile (iz Disneyjeve risanke Trnuljčica). Sofija se ves čas spopada z novimi izzivi, v katerih dokazuje, da je prijazna, ljubeča, iskrena, pogumna in dostojanstvena, kot mora biti vsaka prava princesa. V posameznih epizodah se pojavijo tudi junakinje iz Disneyjevih risank, kot so Pepelka, Trnuljčica, Jasmine, Belle …
08:30 Neustrašni Spider-man, Nanizanka / Animirani, 1. sezona, 17. del, Zda 2012
Spider-Man se s svojo ekipo odpravi na samotni tropski otok, vendar kmalu ugotovijo, da na otoku nekaj ni v redu. Peščeni mož bo dal vse od sebe, da otoka nikoli ne bi zapustili. Peter Parker kot maskirani junak Spider-Man rešuje New York pred barabami in usklajuje svoje junaške podvige s šolskimi in družinskimi obveznostmi. Obenem se trudi, da ne bi zanemaril prijateljev. Ko direktor OBOD-a, Nick Fury, ponudi Petru urjenje v okviru svoje organizacije, postane srednja šola Midtown tajna baza, kjer Fury in novi ravnatelj, OBOD-ov agent Phil Coulson, pripravljata novo generacijo superjunakov. V tej zabavni in razgibani nanizanki Spider-Man pod okriljem OBOD-a raziskuje Marvelovo vesolje, se srečuje z novimi hudobci in se spopada z najstniškimi težavami.
09:00 Na vse ali nič, Nanizanka / Drama, 3. sezona, 1. del, Zda 2012
Kaylie gre zaradi prehranjevalnih težav na zdravljenje, kjer spozna novo prijateljico Maeve. Maeve je manekenka, ki je bila zaradi podobnih težav že večkrat na zdravljenju. Sasha se odloči, da se bo vrnil v Romunijo, Emily pa je v hišnem priporu.
09:55 Supervaruška, Razvedrilni / Resničnostna TV, 3. sezona, 7. del, Zda 2006
Lisa Nitti in njen fant John sta skupaj dve leti. Z njima živijo tudi Lisini štirje sinovi, ki pa jih ne zna obvladati, zato se zateka k vpitju in grožnjam. Prestraši jih le Johnovo levje rjovenje. Najhuje pa se sprejo, ko se družina kam odpelje. Morda je zanje edina rešilna bilka supervaruška Jo Frost.
10:50 Neverjetna dirka, Razvedrilni / Resničnostna TV, 1. sezona, 7. del, Avstralija 2011
Preostalih šest ekip se na Češkem spopada z najrazličnejšimi izzivi. Nekateri postanejo češki vohuni, nekateri obiščejo drsališče in se srečajo s češkim hokejistom, nekateri pa se zaradi svojih dejanj znajdejo v navzkrižju z zakonom. Avstralska različica dokumentarne resničnostne oddaje, kjer manjše ekipe posameznikov dirjajo po svetu z različnimi prevoznimi sredstvi in se med seboj potegujejo za nagrado 250 tisoč ameriških dolarjev.
11:45 Piflar in lepotica, Razvedrilni / Resničnostna TV, 1. sezona, 5. del, Avstralija 2009
V tokratni oddaji čaka pet preostalih piflarjev preobrazba, da bi bili bolj samozavestni. Pripraviti se morajo na težek izziv, v katerem bodo morali s svojimi lepoticami stopiti pod žaromete in odigrati prizor iz romantične serije. Resničnostna oddaja, kjer bodo družabno prikrajšani geniji skušali osvojiti lepa dekleta.
12:35 Spet zaljubljena, Nanizanka / Drama, 1. sezona, 3. del, Zda 1999
Rick povabi Lily domov na večerjo. Njegova nekdanja žena Karen nenadoma pride na obisk, zaradi česar se mora Lily skriti v spalnico. Grace je vesela, ker bo na šolskih igrah z Elijem prodajala pokovko, Lily in Rick pa sta zaskrbljena, da bosta morala na tej prireditvi sodelovati z nekdanjima zakoncema. Karen izve, da imata Lily in Rick razmerje. Ogorčena je, ker ji tega ni odkrito povedal.
13:25 Žena kot trofeja, Nanizanka / Humoristični, 1. sezona, 9. del, Zda 2013
Kate se med Warrenovo šolsko ekskurzijo preizkusi v vlogi ženitne posrednice. Skupaj poskuša spraviti Diane in enega od staršev, Russa Morrisona. Ko Pete zboli, Kate pokliče Jackie, naj mu pomaga, Hillary pa pomaga Bertu pri težavi v šoli.
13:55 Prva liga Telekom Slovenije: Maribor - Rudar, Šport / Nogomet, Slo 2014
Na sporedu bo prenos tekme med kluboma Maribor in Rudar. Prenos v živo v visoki ločljivosti (HD).
15:55 Svetovni pokal v smučarskih skokih 2014/2015, Šport / Smučarski skoki, Slo 2014
Druga postaja svetovnega pokala v smučarskih skokih bo finska Ruka. Naši orli so minulo zimo blesteli in se pod vodstvom glavnega trenerja Gorana Janusa dodobra nabrušeni podajajo tudi v novo sezono. Tekmi bosta na Planet TV komentirala dolgoletni športni novinar Tomaž Cuder in nekdanji svetovni prvak Franci Petek.
18:00 Galileo, Dokumentarni / Poljudnoznanstvena oddaja, Slo 2014
Oddaja, ki se loteva raznolikih tem in znanost podaja na zabaven način, izvira iz Nemčije in je po svetu zelo priljubljena. Poljudnoznanstvena oddaja, za druge pa zabavno-izobraževalna oddaja, ki razloži vse, kar vas je kdaj zanimalo, pa niste vedeli, koga vprašati.
18:55 Danes
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00 Castle, Nanizanka / Drama, 3. sezona, 19. del, Zda 2011
Castle in Beckettova preiskujeta umor porotnika, ki je sodeloval na sojenju proti domnevnemu morilcu Otisu Williamsu. Williams naj bi umoril premožno dedinjo Lylo Addison. Izkaže se, da je bil porotnik zastrupljen s cianidom, obenem pa detektivka in pisatelj prideta na sled dokazom, ki govorijo o tem, da porotnik ni bil tako nedolžen, kot se je najprej zdelo. Je v njegov umor vpleten Otis ali kdo drug?
21:00 Kmetija: Nov začetek, Razvedrilni / Resničnostna TV, 1. sezona, 78. del, Slo 2014
Prišel je dan dvoboja. Dvobojevalca se pred bitko v areni pogovorita še s Sašo. Medtem pa ostali tekmovalci vadijo igro spretnosti.
22:25 Seks in smrt št. 101, Film / Romantična komedija, Zda 2007
Rodericku Blanku se življenje obrne na glavo. Prejel je namreč elektronsko sporočilo s seznamom vseh žensk, s katerimi je spal in s katerimi bo to še kdaj počel. Teden dni pred poroko s Fiono se izogne poročnim načrtom, da bi odkril vir skrivnostnega seznama, na katerem je 101 ime. Medtem se nepričakovano sreča s fatalno žensko, ki se spravlja na moške, krive spolnih zločinov, vendar njenega imena ni na seznamu. Je to lahko usodno zanj?