TV spored PLANET TV

, 24. julij 2014 - 30. julij 2014
19:00 Danes, Informativni / Dnevno-informativna oddaja
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
20:00 Jack Hunter: Nebeška zvezda, Film / Pustolovščina, ZDA 2009
Jack Hunter odkrije, da je faraonova grobnica prazna. Tam najde le rimski kovanec, kar mu daje misliti, da so zaklad odnesli v rimsko cesarstvo, potem pa v Kostantinopel, novo bizantinsko prestolnico. Tam se ponovno sreča z Nadio in Tarikom, saj želi preprečiti, da bi uničevalno orožje pristalo v napačnih rokah. Ruski mafijec Petrvosky medtem pritiska na Littmana.
21:55 Devetice, Film / Drama, ZDA 2007
Življenjske poti težavnega igralca, voditelja televizijskega šova in priznanega ustvarjalca videoigric se skrivnostno in vznemirjujoče prepletejo. Gary je igralec, ki v televizijski seriji igra policista. Ko zažge stvari svoje bivše in pijan povzroči prometno nesrečo, pristane v zaporu. Nato se znajde v hišnem priporu pri publicistki Margaret, s katero se kmalu spoprijatelji. Začnejo se dogajati čudne stvari: najde zapiske, za katere se ne spomni, da jih je napisal, sliši glasove in zdi se, da se v kuhinji zaleti sam vase …
23:48 Osnove Sherlocka Holmesa, Nanizanka / Kriminalka, 2. sezona, 14. del, ZDA 2013
Watsonova odpre Sherlockov nerešen primer iz preteklosti in ugotovi, da je umor povezan z redkim predzgodovinskim fosilom. Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) in dr. Joan Watson (Lucy Liu) v sodobni drami o slavni detektivski dvojici rešujeta najbolj nemogoče primere newyorške policije. Ekscentrični Sherlock je pobegnil na Manhattan, kjer mora živeti v oskrbi dr. Watsonove. Ta je bila uspešna kirurginja, dokler ni izgubila pacienta in licence. Meni, da s svojim zdajšnjim delom kot svetovalka za odvisnike pomaga ljudem in služi pokoro. Toda Sherlock ni njen običajni pacient. Sam sebi predpiše rehabilitacijo, in sicer delo policijskega svetovalca v New Yorku. Watsonova nima druge izbire, kot da ga spremlja. Ob tem spozna, da ima tudi sama raziskovalno žilico. Sherlock Holmes teka po New Yorku in rešuje zločine, dr. Watsonova pa skrbi, da ostaja na trdnih tleh.