TV spored NET TV


25. oktober 2016 - 31. oktober 2016
21:00 Zdravilne rastline sveta, izobraževalna oddaja
  • Izobraževalna oddaja, v kateri boste spoznavali zdravilno moč rastlin iz različnih koncev in krajev zemeljske oble. V vsaki epizodi bo predstavljana ena rastlina, ki so jo pri zdravljenju različnih obolenj ter pri preventivi uporabljale že stare kulture. Kako, v kakšni obliki ter zakaj jo lahko uporabljamo danes, bo v studiu podrobno obrazložila nutricionistka Jelena Dimitrijević.
21:30 Tatica src (Ladron de Corazones), telenovela, 63.del
  • Igrajo: Veronica Vega, Gustavo Velasco, Inés Santoscoy, Esteban de LlacaTatica src je zgodba polna strasti, dram in izdaj. Zgodba o ljubezni med kriminalcem Gustavom in policistko Veronico, ki ju združi usoda. Veronica niti ne sluti, da se nekaterimi zločini skriva tudi njen oče, ki obožuje moč in nadvlado. Kako se bo razpletla zgodba v kateri se prepletajo ljubezen, izdaje, hrepenenje in laži?
22:20 Ash (Ash), ruska zgodovinska drama, 9.del
  • Igrajo: Y. Mironov, V. Mashkov, E. Lyadova, S. Garmash, Ch. Hamatova, P. Mamonov.
    Dva mogočna človeka, oba močana in pogumna. Vse do usodnega dne, ko je Igor Petrov, poveljnik Rdeče armade, prisiljen zamenjati osebne dokumente, z neznancem, ki ga imenujejo Ash. In življenje se obema popolnoma spremeni. V naslednjih desetih se oba bojita, da bo njuno dejanje prišlo na dan. Obrneta svoje vloge in tako postane tat junak in hraber poveljnik nasilen izobčenec. Edino kar jima je skupno, je tragična, boleča ljubezen do iste ženske.
23:15 Spiritualni večer, vedeževanje v živo