TV spored NET TV


26. maj 2017 - 1. junij 2017
16:30 Studio 5 PLUS, pogovorna oddaja z zanimivi gosti, ponovitev
 • Oddaja je nadgradnja svoje predhodnice po imenu Studio 5. Gre za format oddaje, ki gledalcu določeno problematiko osvetli z več zornih kotov. Izzivi, pred katerimi se znajdejo gosti, so jasni. Cilj oddaje je iskanje materialne resnice in možnih rešitev. Pa naj gre za vprašanja povezana z delovanjem države, s socialo, gospodarstvom, izobraževalnim sistemom, kulturo, znanostjo ali športom. Vse bistvene teme, ki vplivajo na naša življenja in predvsem njihovo kakovost, najdejo prostor v Studiu 5 PLUS, ki je analitična ter kritična oddaja časa in prostora.
18:00 Pika na i, razvedrilno - svetovalna oddaja
 • Pika na I je pogovorna oddaja, v kateri voditeljica Ana Bešter Bertoncej z gosti v studiu na sproščen način poklepeta o različnih temah. V njih boste našli veliko zanimivega zase vsi, ki so vam blizu teme: družina in otroci, hišni ljubljenčki, zdravje in dobro počutje, šport in prosti čas, znani in zanimivi, alternativa, .
  Oddaje bodo svetovalne, zabavne, poučne in pozitivne.
19:00 Relax TV
20:00 Ogenj v Afganistanu (Fire over Afghanistan), ameriška drama, 2003
 • Igrajo: Jeff Stearns, Jordan Bayne, Fred Dryer.
  Helikopter z dvema osebama na krovu, pilotom in reporterjem, sestrelijo nad območjem Afganistana, ki je v rokah mafijske združbe. Pilot in reporter sta pred težko preizkušnjo, saj želita številnim oviram navkljub rešiti svoji življenji.
21:40 Udar strele (Hit by lightning), ameriška komedija, 2014
 • Igrajo: Stephanie Szostak, Jon Cryer, Will Sasso.
  Ricky Miller je mlad nepoznan pisatelj, katerega nihče ne jemlje resno.Njegovo življenje se obrne na glavo, ko preko interneta spozna žensko svojega življenja. Ona od njega želi romantiko in tudi to, da ubija zanjo. Rikijev najboljši prijatelj Set je prepričan, da ženska, ki želi ven z Rikijem ima zagotovo kakšen skriti namen ali preveliko dioptrijo. Set začne sumiti, da je Danita poročena s piscem kriminalnih romanov, kateri je zagotovo bil rabin. Ali bo zapusitila svojega moža ali se boji za svoje življenje? Ali bo moral Riki ubiti Dantinega moža, da bo lahko z njo?
23:10 Dekle Marfa (Marfa Girl), ameriška drama, 2012
 • Igrajo: Adam Mediano, Drake Burnette, Jeremy St. James.