TV spored NET TV


23. februar 2017 - 1. marec 2017
17:50 Dama in delavec (Dama y Obrero), telenovela, 85.del
 • Igrajo: Ana Layevska, José Luis Reséndez, Fabián Ríos, Felicia Mercado.
  Ignacia je mlada inženirka, zaposlena v velikem gradbenem podjetju Omega Construction, ki je v lasti njenega fanta Tomasa Villamayorja. Skupaj preživita veliko časa in zato se odločita, da se bosta poročila. Tik pred poroko se hudo spreta. Ignacia zapusti mesto in si vzame čas za razmislek. Takrat spozna Pedra Pereza, preprostega delavca brez prebite pare toda z velikimi ambicijami. Ob njem pozabi na vse svoje težave. Med njima se razvije ljubezen na prvi pogled. Skupaj preživita nepozaben konec tedna. Ignacia se zaveda, da so vse le sanje, sladka epizoda v njenem življenju. Pedro pusti sporočilo in izgine brez sledu. Ob njeni vrnitvi domov jo Tomas pričaka s ponudbo o napredovanja v podjetju in jo prosi, da mu oprosti. Ignacia sprejme ponudbo. Presenečenje sledi v naslednjih dneh, ko na gradbišču na katerem je nadzornica med delavci zagleda Pedra. Čeprav se oba zavedata, da prihajata iz povsem različnih svetov, hitro spoznata da njuna ljubezen gori kljub številnim predsodkom in krutim oviram, ki jima jih na pot postavljajo tisti, ki ju želijo ločiti.
19:00 Legende, portretno pogovorna oddaja, ponovitev
 • Na televiziji NET ohranjamo priljubljen televizijski format osebne izpovedi posameznikov, ki so zaznamovali okolje in področje, v katerem so delovali. Gre za osrednje osebnosti generacij, ki so premikale meje mogočega, njihovi dosežki pa so z zlatimi črkami zapisani v zgodovino. Hkrati gre za osebnosti, ki so vzor sedanjim in prihodnjim generacijam.
20:00 Ash (Ash), ruska zgodovinska drama, 2.del
 • Igrajo: Y. Mironov, V. Mashkov, E. Lyadova, S. Garmash, Ch. Hamatova, P. Mamonov.
  Dva mogočna človeka, oba močana in pogumna. Vse do usodnega dne, ko je Igor Petrov, poveljnik Rdeče armade, prisiljen zamenjati osebne dokumente, z neznancem, ki ga imenujejo Ash. In življenje se obema popolnoma spremeni. V naslednjih desetih se oba bojita, da bo njuno dejanje prišlo na dan. Obrneta svoje vloge in tako postane tat junak in hraber poveljnik nasilen izobčenec. Edino kar jima je skupno, je tragična, boleča ljubezen do iste ženske.
20:50 Otroci drugih staršev (Other peoples children), ameriška drama, 2015
 • Igrajo: Diane Marshall-Green, Chad Michael Murray, Michael Mosley.
  Zgodba sledi skupini brezdomcev in karizmatičnemu brezdomcu po imenu PK (Murray), o katerem želi mlada režiserka Sem (Marshall-Green) posneti dokumentarni film. Sem je hči znanega umetnika, ki je pred kratkim umrl, ona pa še vedno ni uspela preboleti te izgube. Njen film in srečanje s PKom, dasta njenemu življenju novi zagon, medtem ko lahko njuna zveza popolnoma uniči njuni življenji.
22:25 Usodna kemija (Good chemistry), ameriški triler, 2008
 • Igrajo: Lance Lee Davis, Dawn Balkin, Lawrence Turner.
  Toby je nadarjen kemik, ki poučuje na srednji šoli. Na poti domov se ustavi na mirnem odseku avtoceste, da bi pomagal privlačnemu mlademu dekletu z imenom Laurie, kateri se je pokvaril avto. Laurie se zagleda v čednega neznanca in pozabi na svoje resnične probleme. Je na begu pred policijo, saj je vpletena v nevarno kriminalno dejanje s fantom Jeffom. V nadaljevanju Jeff ugrabi Tobyja in ga pusti na zapuščeni farmi. Zgodba se še bolj 00, ko Jeff ugrabi Tobyjevo bivšo ženo.