TV spored KINO


26. maj 2017 - 1. junij 2017
16.35 Ostani kul, film
 • Stay Cool, 2009, komedija, 110 min, IMDb ocena: 5.2
 • Henry McCarthy je slavni pisatelj, ki se nekega dne vrne v svoje rodno mestece, kjer naj bi na svoji bivši srednji šoli spregovoril pred maturanti. Čeprav ima za seboj več kot uspešno kariero, Henryja še vedno muči neuslišana ljubezen do očarljive sošolke Scarlet, ki zdaj dela kot farmacevtka v bližnji lekarni. Ko ga seksi dijakinja Shasta povabi, da se z njo udeleži maturantskega plesa, začne Henry ponovno obujati spomine na svoje srednješolsko obdobje.
 • Igrajo: Mark Polish, Winona Ryder, Hilary Duff, Sean Astin, Josh Holloway, Chevy Chase, Jon Cryer, Režija: Michael Polish

več
Ostani kul, film
18.25 Doktor Dolittle 2, film
 • Doctor Dolittle 2, 2001, komedija, 95 min, IMDb ocena: 4.7
 • Dobri dr. Dolittle je pripravljen na novo misijo. Tokrat mora rešiti gozd, ki ga namerava gozdarsko podjetje posekati do zadnjega drevesa. Obupani in prestrašeni prebivalci gozda se zato zatečejo k njemu po pomoč. Dolittle je seveda takoj pripravljen pomagati, pri tem pa se mora soočiti z zlobnim gospodom Potterjem. Kmalu Dolittle dobi odlično idejo, kako bi lahko rešil problem. V gozdu mora najti predstavnika po zakonu zaščitene živalske vrste. Tako naleti na medvedko Avo. Poleg tega dr. Dolittlu povzroča težave najstniška hčerka Charisse.
 • Igrajo: Eddie Murphy, Kristen Wilson, Jeffrey Jones, Raven-Symone , Režija: Steve Carr

več
Doktor Dolittle 2, film
20.00 Čas po Zemlji, film
 • After Earth, 2013, akcijski, 110 min, IMDb ocena: 4.9
 • Tisoč let po kataklizmi, ko je vse človeštvo moralo zbežati in zapustiti Zemljo, je Nova Prime postal novi dom za ljudi. Legendarni general Cypher Raige se vrne k svoji odtujeni družini po dolgem obdobju službovanja. Pripravljen je biti oče svojemu 13-letnemu sinu Kitaiu. Ko nevihta asteroidov poškoduje Cyphrovo in Kitaievo plovilo, trčita in pristaneta na sedaj nepoznani in nevarni Zemlji. Njegov oče umira v pilotski kabiti, Kitai pa mora opraviti dolgo pot po sovraženm terenu, da bi našel njuno rešilno svetilko. Kitai si že vse življenje želi postati vojak kot njegov oče, sedaj pa je dobil to priložnost.
 • Igrajo: Jaden Smith, David Denman, Will Smith, Sophie Okonedo, Zoe Kravitz, Režija: M. Night Shyamalan

več
Čas po Zemlji, film
21.50 Napad na policijsko postajo št. 13, film
 • Assault on Precinct 13, 2005, akcijski, 115 min, IMDb ocena: 6.3
 • Do konca leta je ostalo le še nekaj ur. Policijska postaja št. 13, ena najstarejših policijskih postaj v Detroitu, je tik pred zaprtjem. Tam ob hudem snežnem metežu na novoletno noč dela le nekaj policistov. Med njimi je mladi narednik Jake Roenick. Na postajo zaradi slabega vremena pripeljejo skupino zločincev, ki bodo tu preživeli noč, zjutraj pa bodo nadaljevali pot proti zaporu. Najbolj zloglasen med kriminalci je strah zbujajoči gangster Marion Bishop. Nenadoma na policijsko postajo vdrejo oboroženi napadalci, ki zahtevajo Bishopovo izpustitev. A napadalci so v resnici pokvarjeni policisti, ki bi radi Bishopa ubili. Obleganje policijske postaje št. 13 se tako spremeni v napet boj za preživetje.
 • Igrajo: Ethan Hawke, Laurence Fishburne, Maria Bello, Brian Dennehy, Režija: Jean-Francois Richet

več
Napad na policijsko postajo št. 13, film
23.45 Superžur, film
 • Get Him to the Greek, 2010, komedija, 120 min, IMDb ocena: 6.4
 • Ambicioznemu Aaronu se ponudi življenjska priložnost, ko mu glasbeni producent zaupa pomembno nalogo. Razvpito rock legendo Aldousa Snowa mora iz Londona pospremiti v Los Angeles za veliki koncert. A zvezdnik je zaradi težavne ločitve in usihajoče kariere zopet začel piti in je živa katastrofa. Tako se Aaron znajde v velikih težavah, saj Aldousa zanimajo zgolj seks, droge in rock'n'roll. Naivni Aaron bo moral premagovati minska polja tihotapcev mamil, norišnico na Manhattnu in vegaško razuzdanost, da svojega varovanca živega in kolikor toliko zdravega dostavi na cilj.
 • Igrajo: Jonah Hill, Russell Brand, Tom Felton, Elisabeth Moss, Režija: Nicholas Stoller

več
Superžur, film