TV spored KANAL A


29. avgust 2015 - 4. september 2015
20:00 21 - razpad Las Vegasa, 2008
21 - USA - Režija: Robert Luketic - Igrajo: Jim Sturgess, Kevin Spacey, Kate Bosworth, Laurence Fishburne, Aaron Yoo.
Ben Campbell je mlad in izredno inteligenten študent bostonske univerze, ki bi se rad prepisal na Harvard in tam študiral medicino. Žal pa si ne more privoščiti 300.000 dolarjev drago šolnino, saj prihaja iz revnega okolja. Ko ga nekega večera njegov profesor matematike Micky Rosa povabi v skrivni klub, v katerem so še štirje izredno bistri študentje, Ben spozna ekipo pretkanih igralcev na srečo, ki si svojimi veščinami v casinojih pod Mickyjevim vodstvom vsakič priigrajo zajeten kup denarja. Ben, ki potrebuje denar, tako postane eden izmed njih.
22:20 Pljuni in jo stisni, 2001
Snatch - ENGLAND, USA - Režija: Guy Ritchie - Igrajo: Brad Pitt, Benicio Del Toro, Dennis Farina, Vinnie Jones, Rade Šerbedžija, Jason Statham, Alan Ford, Mike Reid.
Tat Franky Four Fingers se na poti v New York, kjer naj bi šefu Aviju predal ukradeni diamant, ustavi v Londonu. Tam ga zamika, da bi sodeloval pri stavah, povezanih z nezakonitim boksarskim spopadom. Spopad organizira ruski gangster Boris 'the Blade' Yurinov in Frankyju se še sanja ne, da se je ujel v past. Medtem novopečena promotorja nezakonitega boksanja Turkish in njegov poslovni partner Tommy naletita na divjega irskega boksarja Mickeyja O'Neila. Prepričata ga, da se spopade v dvoboju, čigar izid je že vnaprej zrežiran. V New Yorku pa Avija razbesni novica, da so Frankyja opeharili, zato s svojimi pajdaši odleti v London, da bi našel njega in diamant.