TV spored KANAL A


27. april 2015 - 3. maj 2015
06:00 Glasbeni mikser
07:00 Svet, 2015
Svet na Kanalu A - 18:00 - Oddaja obravnava aktualne dogodke doma in po svetu, z vseh področij življenja. Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
07:45 Monsuno, 2012
Monsuno I. - prva sezona / epizoda 32 - JAPAN, USA.
Dr. Klipse razkrije svoj zadnji eksperiment, najstniški klon sebe in ga pošlje nad ekipo Core-Tech. Ta sprva Šest celo pomaga pri bitki z Menihi, ko pa jih dokončno pokončajo se mora Šest odločiti ali bo stopil na očetovo stran ali pa bo ostal z Chaseom. Bren, Dax, Beyal in Jinja so presenečeni, ko ugotovijo kako mirno je Chase sprejel odločitev.
08:05 Power Rangers - Samuraj, 2012
Power Rangers Samurai II. - druga sezona / epizoda 7 - USA.
Nova generacija power rangerjev je s pomočjo starodavnih mističnih samurajskih simbolov sposobna nadzirati elemente ognja, vode, zraka, gozda in zemlje. Pod vodstvom vsevednega in modrega mentorja so se power rangerji sposobni boriti proti temnim silam podzemnega sveta in skrivnostnemu bojevniku, odločenemu, da uniči ves svet.
08:30 Tom in Jerry, 1940
Tom and Jerry Theatricals I. - prva sezona / epizoda 76 - USA.
Maček Tom in mišek Jerry sta pravi legendi med risanimi junaki. Tom je čisto navaden in ne preveč pameten hišni muc. V življenju ima le tri cilje: jesti, spati ter ujeti miška Jerryja. Jerry živi v isti hiši kot Tom, vendar je preveč pameten in iznajdljiv, da bi se pustil ujeti. Še več, Tom je stalna tarča Jerryjevih potegavščin.
08:35 Odvetnik z ulice, 2002
Guardian II. - druga sezona / epizoda 20 - USA - Igrajo: Simon Baker, Dabney Coleman, Alan Rosenberg, Raphael Sbarge.
Lulu in Nick se na sodišču znajdeta na nasprotnih straneh, v zasebnem življenju pa končno pristaneta v postelji. Alvin poskuša prepričati radijskega voditelja, naj mu pusti, da poslušalcem predstavi stališče cerkve, ki noče prodati svoje zemlje mestnim veljakom. Medtem Burton in Claire pripravljata Scotta Davenporta na pričanje v zvezi s streljanjem na Colina Bennetta. Pohabljeni Colin pa prosi Nicka za pomoč.
09:25 Pazi, kamera!, 2012
Pazi, kamera! XI. - enajsta sezona / epizoda 22 - SloVENIA.
Smejali se bomo zabavnim prigodam in najrazličnejšim, nevsakdanjim situacijam. Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet? Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.
10:10 TV PRODAJA
10:30 Kamp razvajencev, 2006
Brat Camp III. - tretja sezona / epizoda 3 - ENGLAND.
Težavne najstnike bomo spremljali na njihovi poti skozi pomembno življenjsko izkušnjo. Gre za razvajence, nad katerimi so starši popolnoma izgubili nadzor, za kar so seveda odgovorni tudi sami. Ker ne vedo več, kako bi se spopadli z njihovim uporniškim in nasilnim vedenjem, se odločijo za ekstremen korak. Svoje otroke zaupajo strokovni ekipi, ki vodi nekakšen poboljševalni kamp sredi oregonske divjine. Morda jim bo končno uspelo prekiniti začarani krog jemanja drog, neodgovorne spolnosti in drugih najstniških problemov.
11:25 Odvetnik z ulice, 2002
Guardian II. - druga sezona / epizoda 21 - USA - Igrajo: Simon Baker, Dabney Coleman, Alan Rosenberg, Raphael Sbarge.
Burton je zgrožen, ko med večerjo pri Liz Hetherington njegov 15-letni nečak Jeremy skoraj naredi samomor, da bi naredil vtis na Shannon. Burton Liz svetuje, naj bo previdna, ko bo govorila z osebjem v bolnišnici. Kasneje se hoče Jeremy vsem skupaj opravičiti in Burtona, Nicka in Shannon povabi na večerjo. Tokrat se Jeremy odloči, da bo Shannon osvojil z drugačno taktiko. Alvin v pisarni zaloti Nicka in Lulu med seksom. Skrajni čas torej, da sodelavcem povesta za razmerje.
12:20 TV PRODAJA
12:35 TV PRODAJA
12:55 V živo iz hiše Big Brother, 2015
V živo iz hiše Big Brother - sezona 0 - epizoda 37 - SloVENIA.
Kaj stanovalci počnejo ta hip? Se ukvarjajo s tedenskimi ali dnevnimi nalogami, se kregajo, izlivajo svoja čustva, jih daje domotožje, se ukvarjajo s tedenskim proračunom ali pa samo počivajo?
13:25 Komisar Rex
Kommissar Rex V. - peta sezona / epizoda 12 - AUSTRIA, GERMANY - Igrajo: Gedeon Burkhard, Heinz Weixellbraun, Gerhard Zemann, Wolf Bachofner.
Mlada ženska umre v prometni nesreči. Po izjavah očevidcev je žrtev malo pred nesrečo prejela telefonski klic na mobitel, ki jo je tako pretresel, da je zavila s ceste in se ubila. Brandtner odkrije več podobnih primerov, v katerih so žrtve prejele anonimne klice in kmalu za tem umrle. Edini dokaz, ki ga imajo policisti, je morilčev glas, vendar ga žal ne morejo identificirati. Na pomoč jim bo spet priskočil njihov štirinožni partner Rex.
14:25 Hišna varuška, 1992
Housesitter - USA - Režija: Frank Oz - Igrajo: Steve Martin, Goldie Hawn, Dana Delany, Julie Harris, Donald Moffat.
Newton Davis je bostonski arhitekt, ki ustvari sanjsko hišo, v katero povabi svoje sanjsko dekle, da bi srečno živela skupaj do konca svojih dni. Ljubka Becky je njegovo dekle že iz otroških let in popolnoma ga vrže s tira, ko ga jasno in glasno zavrne. Tako se neke noči Newton ves razočaran izpove natakarici Gwen, ki že naslednji dan pripotuje v njegovo sosesko in se vsem predstavi kot njegova nova žena. Newtonovi starši in njegova bivša so čisto očarani nad njo. Vsi verjamejo njenim lažem. Newton prav tako sprejme igro laži in spletk, vse z namenom, da svojo pravo ljubezen ponovno pridobi nazaj.
16:15 V živo iz hiše Big Brother, 2015
V živo iz hiše Big Brother - sezona 0 - epizoda 37 - SloVENIA.
Kaj stanovalci počnejo ta hip? Se ukvarjajo s tedenskimi ali dnevnimi nalogami, se kregajo, izlivajo svoja čustva, jih daje domotožje, se ukvarjajo s tedenskim proračunom ali pa samo počivajo?
16:30 Novo dekle, 2012
New Girl I. - prva sezona / epizoda 4 - USA - Igrajo: Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Lamorne Morris, Hannah Simone.
Winston si skuša najti službo, toda žal mu preglavice dela njegovo nepoznavanje aktualnega dogajanja v svetu. Schmidt ga zato oboroži s prenosnim računalnikom, iPadom in raznimi DVD-ji, ki naj bi mu pomagali priti v stik z resničnim svetom. Nick se odpravlja na svoj prvi zmenek v šestih mesecih, a kaj, ko ga tik pred tem golega zaloti Jess, katere odziv na njegovo razgaljeno telo ni preveč spodbuden.
17:00 Komisar Rex
Kommissar Rex V. - peta sezona / epizoda 13 - AUSTRIA, GERMANY - Igrajo: Gedeon Burkhard, Heinz Weixellbraun, Gerhard Zemann, Wolf Bachofner.
Med treningom se zgrudi hokejist Pokorny in kmalu za tem umre. Zdravnik, ki je pregledal njegovo truplo opazi, da ima žrtev sumljivo prasko na rami, zato obvesti policiste. Brandtner in njegovi kolegi odkrijejo, da je bila žrtev sladkorni bolnik in je padel v komo, ker ni pravočasno vzel injekcije inzulina. Glavni osumljenec za njegovo smrt postane njegov soigralec, ki ima edini motiv za umor.
18:00 Svet, 2015
Svet na Kanalu A - 18:00 - Oddaja obravnava aktualne dogodke doma in po svetu, z vseh področij življenja. Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
18:55 Novo dekle, 2012
New Girl I. - prva sezona / epizoda 5 - USA - Igrajo: Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Lamorne Morris, Hannah Simone.
Jess reši pijano Cece pred veliko zadrego, ko se v nočnem klubu zaplete v prepir s svojim fantom. Ker bi se rada izognila novim ljubezenskim težavam, se Cece začasno preseli k Jess. Ta svoje sostanovalce opozori, da je Cece v pijanem stanju zelo razuzdana, to pa takoj zbudi Schmidtovo in Winstonovo pozornost. Poleg tega Cece pove Jess, da je Nick zaljubljen vanjo, kar poskrbi za nekaj neugodnih pogovorov med Jess in Nickom.
19:25 Hitri in drzni 4, 2009
Fast & Furious - USA - Režija: Justin Lin - Igrajo: Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, John Ortiz, Laz Alonso.
Pobegli bivši kaznjenec Dom Toretto se vrne v Los Angeles, da bi raziskal ozadje novega zločina. Njegova vrnitev prav nič ne razveseli agenta Briana O'Connerja, ki pa je nazadnje prisiljen z Domom združiti moči in se soočiti s skupnim sovražnikom. Njuno že tako trhlo partnerstvo, polno sumničenj in dvomov, se sredi mehiške puščave znajde na še večji preizkušnji.
21:10 Big Brother, 2015
Big Brother IV. - sezona 0 - epizoda 54 - SloVENIA.
Razvpiti Big Brother je ponovno odprl svoja vrata in v hišo spustil nove stanovalce, ki so popolnoma izolirani od okolice. Že na začetku se je pojavilo vprašanje: Kdo bo ostal do konca in osvojil 50.000 EUR? Niti med Big Brotherjem, stanovalci in gledalci povezuje simpatična voditeljica Ana Marija Mitič, ki Big Brotherju dodaja nove razsežnosti. Poleg televizijskih oddaj pa gledalci na voyo.si lahko kukajo skozi vse kamere v hiši 24 ur na dan.
22:45 Namestnikova odgovornost, 2006
Second in Command - USA, ROMANIA - Režija: Simon Fellows - Igrajo: Jean-Claude Van Damme, Julie Cox, William Tapley, Alan McKenna.
Sam Keenan je bivši marinec, ki dobi službo na ameriškem veleposlaništvu v Moldaviji. Njegova naloga je, da v državi, ki jo pretresajo nemiri, zaščiti ameriškega veleposlanika. Ko peščica vojaških častnikov izvede upor in se je moldavski predsednik primoran zateči na ameriško veleposlaništvo, mora Keenan zdaj zaščititi kar dva politična veljaka. In medtem ko so moldavski uporniki odločeni, da bodo vdrli na veleposlaništvo, se jim Keenan edini lahko postavi po robu.
02:35 Igra prestolov, 2012
Game of Thrones II. - druga sezona / epizoda 6 - ENGLAND, USA - Igrajo: Peter Dinklage, Lena Headey, Maisie Williams, Emilia Clarke, Michelle Fairley, Kit Harington, Ian Glen, Sophie Turner.
Princesa Myrcella zapusti Kraljevi pristanek. Theon uspe v svojih načrtih in v Robbovi odsotnosti zavzame Zimišče, medtem ko Robb spet sreča Taliso. Jon dobi priložnost, da dokaže svojo vrednost. Joffrey hujska k uporu, Daenerys pa se medtem trudi pridobiti ladjo, s katero bi svoje ljudstvo popeljala v Zahodnje. Arya skuša pred Tywinom Lannisterjem prikriti dejstvo, da je hči Neda Starka.
03:25 Big Brother, 2015
Big Brother IV. - sezona 0 - epizoda 54 - SloVENIA.
Razvpiti Big Brother je ponovno odprl svoja vrata in v hišo spustil nove stanovalce, ki so popolnoma izolirani od okolice. Že na začetku se je pojavilo vprašanje: Kdo bo ostal do konca in osvojil 50.000 EUR? Niti med Big Brotherjem, stanovalci in gledalci povezuje simpatična voditeljica Ana Marija Mitič, ki Big Brotherju dodaja nove razsežnosti. Poleg televizijskih oddaj pa gledalci na voyo.si lahko kukajo skozi vse kamere v hiši 24 ur na dan.
05:20 Glasbeni mikser