TV spored KANAL A


28. marec 2015 - 4. april 2015
06:00 Glasbeni mikser
06:55 Odklop, 1998
Odklop - druga sezona / epizoda - SloVENIAOddaja Odklop prikazuje popolnoma običajne ljudi, ki živijo v svojem svetu. Ti ljudje so zaradi nečesa, kar počnejo ali zaradi svojega načina življenja od nas popolnoma drugačni. Oddajo vodi Borut Veselko, zdravnik in igralec. Medtem ko spoznava posebneže, ki počnejo nenavadne stvari, je njegovo pravilo, da počne točno to, kar počnejo njegovi gostje. Pri tem z gosti vseskozi vzpostavlja pristen in odkrit odnos.
07:45 Ninja želve, 2012
Teenage Mutant Ninja Turtles I. - prva sezona / epizoda 11 - USAJunaške ninja želve so mutirane želve, ki živijo v kanalizaciji New Yorka, kjer jih je našel njihov učitelj in mojster Splinter in izuril v močne in neustrašne bojevnike. Leonardo, Raphael, Donatello in Michelangelo, ki so svoja imena dobili po slavnih renesančnih umetnikih, se tako s Splinterjevo pomočjo borijo proti zlu, ki v New Yorku nikoli ne miruje.
08:10 Scooby - doo - Skrivnost, 2010
Scooby-Doo! Mystery Incorporated I. - prva sezona / epizoda 12 - USAV zaspani majhni vasici Crystal Cove se dogajajo nenavadne stvari. Prebivalci že več let videvajo duhove, demone in ostale nadnaravne pojave. Ni dvoma, da se dogaja nekaj sumljivega. Fred, Daphne, Shaggy, Velma in navihani Scooby-Doo, ki so še posebej specializirani za duhove in pošasti, se ne prestrašijo tako zlahka, zato že iščejo sledi, ki jim bodo pomagale razrešiti misteriozni primer. Bo naša detektivska druščina uspela dokazati, da za vsem tem stoji logična razlaga?
08:30 Bratz, 2005
Bratz I. - prva sezona / epizoda 15 - USAPrijateljice Cloe, Jade, Yasmin in Sasha so srednješolke z vsakdanjimi najstniškimi težavami, poleg tega pa ustvarjajo tudi uspešno modno revijo. Ker strastno obožujejo modo, je vsaka situacija pravi modni dogodek. Njihova glavna tekmica je Burdine Maxwell, urednica revije Tvoja stvar, ki se s svojima pomočnicama Kaycee in Kirstee vztrajno trudi dekletom prekrižati račune. Pridruži se Bratz druščini in uživaj v njihovih modnih dogodivščinah!
08:50 Odvetnik z ulice, 2001
Guardian I. - prva sezona / epizoda 21 - USA - Igrajo: Simon Baker, Dabney Coleman, Alan Rosenberg.
Burton preseneti vse, ko v firmo pripelje nekdanjega senatorja Caldwella in njegovega pomočnika Lichtmana. Nick zaradi tega ne sme več zastopati gradbenika Kennetha Van Gergna. Seveda je razočaran, saj bo s tem izgubil stranko, ki bi firmi prinesla ogromno denarja. Medtem Lulu v domu za ostarele obišče svojo staro mamo in posumi, da jo nekdo zlorablja.
09:40 Pazi, kamera!, 2012
Pazi, kamera! XI. - enajsta sezona / epizoda 2 - SloVENIASmejali se bomo zabavnim prigodam in najrazličnejšim, nevsakdanjim situacijam. Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet? Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.
10:10 TV PRODAJA
10:25 Odvetnik z ulice, 2001
Guardian I. - prva sezona / epizoda 22 - USA - Igrajo: Simon Baker, Dabney Coleman, Alan Rosenberg.
Burton postane sodnik in firmo na presenečenje sodelavcev prepusti Caldwellu. Ta sicer zagotovi, da ne bo uvajal nobenih sprememb, nato pa ponovno vzame v službo Lichtmana in ga imenuje za novega partnerja firme. Nick je ogorčen. Ve, da mora ukrepati in iti na svoje. Poleg tega se mora ubadati še s policisti, ki bi od njega radi izvedeli, kje je obtožena morilka Mandy Gressler.
11:20 Budva na morski peni, 2014
Budva na pjenu od mora III. - tretja sezona / epizoda 32 - ČRNA GORA, SRBIJA - Igrajo: Momčilo Otašević, Sanja Jovićević, Milutin Mima Karadžić, Dubravka Vukotić Drakić, Mladen Nelević.
Branimir svetuje Eni, da naj se neha videvati z Lukom. Anči prepriča Stano, da bo vohunila za Valentino. Miljana v bloku napade Romana, da naj pusti Bojano pri miru. Roman izve, kdo je Mila Kovač v resnici. Ena in Luka se dobita na plaži in predata strastem, a ju pri tem nekdo opazuje.
12:20 TV PRODAJA
12:35 TV PRODAJA
12:50 V živo iz hiše Big Brother, 2015
V živo iz hiše Big Brother - sezona 0 - epizoda 16 - SloVENIAKaj stanovalci počnejo ta hip? Se ukvarjajo s tedenskimi ali dnevnimi nalogami, se kregajo, izlivajo svoja čustva, jih daje domotožje, se ukvarjajo s tedenskim proračunom ali pa samo počivajo?
13:20 Komisar Rex
Kommissar Rex IV. - četrta sezona / epizoda 11 - AUSTRIA, GERMANY - Igrajo: Gedeon Burkhard, Wolf Bachofner, Gerhard Zemann, Heinz Weixellbraun.
Tokrat ubijejo študentko umetnosti. Izkaže se, da je njena smrt povezana z izginotjem dojenčka, zato Brandtner in Rex hitita s preiskovanjem, da bi ga čim prej našla. Sledi bizarnega primera ju pripeljejo do ugrabiteljice, ki se z otrokom skriva v gorah. Ko ji policisti začnejo dihati za ovratnik, jim ženska zagrozi, da bo skupaj z dojenčkom skočila v prepad, zato mora Brandtner skrbno preučiti svojo naslednjo potezo.
14:20 Odvečna prtljaga, 1997
Excess Baggage - USA - Režija: Marco Brambilla - Igrajo: Alicia Silverstone, Benicio Del Toro, Christopher Walken, Jack Thompson, Harry Connick Jr., Nicholas Turturro, Leland Orser.
Kako naj ukrepa dekle, ki se počuti zapostavljeno s strani lastnega očeta? Za najstnico Emily T. Hope obstaja le ena učinkovita rešitev. Ugrabiti se mora in zase zahtevati odkupnino! Trdno je odločena, da bo svojo zamisel uresničila. Zapre se v prtljažnik svojega avtomobila, si zalepi usta z lepilnim trakom in stvar je opravljena. Toda načrte ji prekriža avtomobilski tat Vincent, ki se je zagledal v njen avto in ga namerava ukrasti.
16:15 V živo iz hiše Big Brother, 2015
V živo iz hiše Big Brother - sezona 0 - epizoda 16 - SloVENIAKaj stanovalci počnejo ta hip? Se ukvarjajo s tedenskimi ali dnevnimi nalogami, se kregajo, izlivajo svoja čustva, jih daje domotožje, se ukvarjajo s tedenskim proračunom ali pa samo počivajo?
16:30 Goldbergovi, 2013
Goldbergs I. - prva sezona / epizoda 10 - USA - Igrajo: Wendi McLendon-Covey, Hayley Orrantia, Jeff Garlin, George Segal.
Erica je že sita dejstva, da ji mama vedno kupuje oblačila, zato išče delo, prek katerega bi zaslužila dovolj denarja, da bi si tokrat sama kupila obleko, ki jo potrebuje za zimski ples. Beverly se sprva boji, da bo Erica na delovnem mestu izpostavljena raznim nevarnostim, toda ko ta dobi službo v blagovnici in ima zato na voljo veliko popusta, se Beverly vda. Toda materino zapravljanje na račun hčerine zaposlitve Erico hitro spravi v težave.
17:00 Komisar Rex
Kommissar Rex IV. - četrta sezona / epizoda 12 - AUSTRIA, GERMANY - Igrajo: Gedeon Burkhard, Wolf Bachofner, Gerhard Zemann, Heinz Weixellbraun.
Pred nekaj leti je Brandtner za zapahe spravil Petra Rognorja zaradi ropa banke. Nepridiprav je prisegel, da se bo policistu maščeval, takoj ko pride iz zapora. Po toliko letih še vedno ni pozabil na svojo obljubo, zato je skrbno načrtoval maščevanje. Ko nepridiprava izpustijo iz zapora, se odloči, da bo Brandtnerja najbolj prizadel tako, da bo ugrabil njegovega zvestega štirinožnega partnerja Rexa. Ga bodo policisti uspeli pravočasno ujeti?
18:00 Svet, 2015
Svet na Kanalu A - 18:00 - Oddaja obravnava aktualne dogodke doma in po svetu, z vseh področij življenja. Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
18:55 Goldbergovi, 2013
Goldbergs I. - prva sezona / epizoda 11 - USA - Igrajo: Wendi McLendon-Covey, Hayley Orrantia, Jeff Garlin, George Segal.
Na prigovarjanje svoje matere se Barry odloči s svojimi karatejski podvigi nastopiti na predstavi talentov. Beverly je prepričana, da bo Barry s svojimi karatejskimi potezami požel uspeh, toda ko se izkaže drugače, je pripravljena govoriti s šolskim svetovalcem Glascottom. Pops medtem prepričuje Erico, da bi tudi ona morala nastopiti na predstavi in pokazati svoj talent, toda Erica sprva ni za to.
19:30 Ugrabitev metroja Pelham 1 2 3, 2009
Taking of Pelham 1 2 3 - USA, ENGLAND - Režija: Tony Scott - Igrajo: Denzel Washington, John Travolta, Luis Guzman, James Gandolfini, John Turturro.
Walter Garber je nič hudega sluteči delavec na podzemni železnici v New Yorku, odgovoren za odpošiljanje vlakov na različne lokacije. Ko neko popoldne štirje oboroženi moški na Manhattnu ugrabijo enega od vlakov, je Garber tisti, ki mora komunicirati z njihovim vodjo Ryderjem. Ryder in njegovi pomagači od oblasti zahtevajo deset milijonov dolarjev, ki jim jih morajo predati v eni uri, sicer bodo začeli pobijati talce. Walter skuša narediti vse, da še pravočasno reši situacijo. Toda Ryder je mojster manipulacije.
21:10 Svet, 2015
Svet na Kanalu A - 19:45 - Oddaja obravnava aktualne dogodke doma in po svetu, z vseh področij življenja. Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, neposreden in vsebinsko pester način.
21:30 Big Brother, 2015
Big Brother IV. - sezona 0 - epizoda 25 - SloVENIARazvpiti Big Brother je ponovno odprl svoja vrata in v hišo spustil nove stanovalce, ki so popolnoma izolirani od okolice. Že na začetku se je pojavilo vprašanje: Kdo bo ostal do konca in osvojil 50.000 EUR? Niti med Big Brotherjem, stanovalci in gledalci povezuje simpatična voditeljica Ana Marija Mitič, ki Big Brotherju dodaja nove razsežnosti. Poleg televizijskih oddaj pa gledalci na voyo.si lahko kukajo skozi vse kamere v hiši 24 ur na dan.
22:30 Na begu pred mafijo, 2006
Running Scared - USA, GERMANY - Režija: Wayne Kramer - Igrajo: Paul Walker, Cameron Bright, Vera Farmiga, Chazz Palminteri, Johnny Messner, Karel Roden, Ivana Miličević, Michael Cudlitz, Elizabeth Mitchell.
Mlademu mafijcu Joeyju se življenje obrne na glavo, ko izgine orožje, ki je bilo uporabljeno pri umoru pokvarjenih policistov. Joey je dobil nalogo, da se pištole znebi, a namesto, da bi jo odvrgel, jo je odnesel k sebi domov, od koder jo je izmaknil sosedov fant. Joey mora sedaj fanta in pištolo čimprej najti, pri čemer mu za ovratnik dihajo tako mafijci kot policisti.
00:45 Jumpin' Jack Flash, 1986
Jumpin' Jack Flash - USA - Režija: Penny Marshall - Igrajo: Whoopi Goldberg, Jon Lovitz, John Wood, Roscoe Lee Browne, Stephen Collins, Carol Kane, James Belushi.
Terry Doolittle je računalniška operaterka v veliki newyorški banki. Kar je najbolj smešno in to zelo zabava tudi njene sodelavce, se njen računalnik vsake toliko časa priključi na rusko televizijo. Nekega dne pa Terry dobi iz Rusije drugačno sporočilo: obupno prošnjo za pomoč moža, ki se je poimenoval Jumpin' Jack Flash. Naziv je naslov skladbe Rolling Stonesov in Terry v tem išče ključ za rešitev sporočila. Poskuša z vsemi mogočimi gesli, tudi z imeni vseh Jaggerjevih prijateljic, preden najde pravega. Ko ga najde, se naenkrat znajde sredi mednarodne spletke.
02:40 Šerifova pravica, 2014
Justified V. - peta sezona / epizoda 12 - USA - Igrajo: Timothy Olyphant, Nick Searcy, Jacob Pitts, Joelle Carter, Walton Goggins, Michael Rapaport.
Wynn naroči Boydu, da se za nekaj časa potuhne, hkrati pa ga prosi, da mu pomaga najti Daryla. Tudi Raylan išče Daryla, zato za pomoč prosi Avo, vendar mu ni pripravljena narediti usluge. Boyd se pogodi z Raylanom in je pripravljen sodelovati z njim, da bi ujel Daryla. Medtem Daryl po drogo pošlje Wendy, ki pade v zasedo in jo aretirajo. Ava se počuti ogroženo, saj se sojetnice spravijo na njo.
03:25 Big Brother, 2015
Big Brother IV. - sezona 0 - epizoda 25 - SloVENIARazvpiti Big Brother je ponovno odprl svoja vrata in v hišo spustil nove stanovalce, ki so popolnoma izolirani od okolice. Že na začetku se je pojavilo vprašanje: Kdo bo ostal do konca in osvojil 50.000 EUR? Niti med Big Brotherjem, stanovalci in gledalci povezuje simpatična voditeljica Ana Marija Mitič, ki Big Brotherju dodaja nove razsežnosti. Poleg televizijskih oddaj pa gledalci na voyo.si lahko kukajo skozi vse kamere v hiši 24 ur na dan.
04:20 Glasbeni mikser