TV spored KANAL A


29. oktober 2014 - 4. november 2014
14:40 Pri Addamsovih, 1991
Addams Family - Paramount -Zda - Režija: Barry Sonnenfeld - Igrajo: Anjelica Huston, Raul Julia, Christina Ricci, Christopher Lloyd, Dan Hedaya, Jimmy Workman.
Zgodba se osredotoči na življenje nenavadne družine Addams. Njihov način življenja močno odstopa od ustaljenih družbenih norm. Družino sestavljajo oče Gomez, mati Morticia, hčerka Wednesday, sin Pugsley, družinski sluga Lurch in nepogrešljiva roka po imenu Thing. Nekega dne se na vratih mračne graščine pojavi tujec, ki se predstavi za dolgo izgubljenega strica Festerja. A nato se izkaže, da je tujec navaden prevarant, ki si želi na nepošten način pridobiti bogastvo Addamsovih.
16:35 Kako sem spoznal vajino mamo, 2011
How I Met Your Mother VII. - sedma sezona / epizoda 1 - Zda - Igrajo: Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Alyson Hannigan, Neil Patrick Harris.
Barney se pripravlja na poroko s skrivnostno nevesto. Zelo je živčen, saj se boji, da bo vse skupaj prava katastrofa, zato ga Ted spomni na Punchyjevo poroko, na kateri se je res zvrstil dolg niz manjših katastrof. Med drugim sta Marshall in Lilly takrat povedala, da pričakujeta otroka. Robin medtem razmišlja, da bi Barneyju povedala, da je zaljubljena vanj.
17:05 Naša mala klinika, 2006
Naša mala klinika IV. - četrta sezona / epizoda 9 - Slo - Igrajo: Janez Hočevar - Rifle, Tanja Ribič, Jernej Šugman, Bojan Emeršič, Jurij Zrnec, Alenka Tetičkovič, Dario Varga, Rado Mulej, Sebastian Cavazza, Gojmir Lešnjak, Maša Derganc.
V kliniko pripeljejo pacienta, ki so ga zjutraj našli ležati v parku v sami pižami. Veso, ki je pošteno neprespan, saj je ponoči gledal grozljivko in potem od strahu ni mogel zaspati, ves zgrožen na pacientovem vratu odkrije dve rdeči pikici. Takoj alarmira bolnico, si nabavi tone česna, ošiljenih količkov, kladivo in križ. Tako opremljenemu mu je nekoliko lažje. Medtem Debevc tišči škarje v vtičnico, ker ga je Cveto spet nekaj naplahtal, kar privede do kratkega stika. Celotno NMK prekrije tema. Takrat šele dobi strah velike oči!
18:00 Svet
Svet na Kanalu A- 18:00 - Slo
Oddaja obravnava aktualne dogodke doma in po svetu, z vseh področij življenja. Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
18:55 Alarm za Kobro 11, 2008
Alarm for Cobra 11 XIV. - štirinajsta sezona / epizoda 11 - Nemčija - Igrajo: Erdogan Atalay, Tom Beck, Gottfried Vollmer, Dietmar Huhn, Daniela Wutte, Carina Wiese, Katja Woywood.
Neznanci ugrabijo policijsko vozilo, v katerem so prevažali pet milijonov evrov vredno zalogo kokaina, ki so ga nameravali odpeljati v trezor z dokazi. Kmalu zatem iz Rena izvlečejo truplo mlade policistke Claudie. Herzberger, ki je prijatelj njenega očeta, je odločen, da bo skupaj s Semirjem in Benom našel Claudijinega morilca, toda preiskava se zaplete, ko novi dokazi kažejo, da sta bila v umor vpletena dva njena kolega.
19:40 Svet
Svet na Kanalu A- 19:55 - Slo
Oddaja obravnava aktualne dogodke doma in po svetu, z vseh področij življenja. Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, izrazito neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih.
20:00 Nora noč čarovnic, 2012
Fun Size -Zda - Režija: Josh Schwartz - Igrajo: Victoria Justice, Johnny Knoxville, Chelsea Handler, Josh Pence, Jane Levy.
Wren je tipična najstnica, ki se zelo veseli zabave za noč čarovnic, ki se je bo udeležila. Žal se njeni načrti izjalovijo, ko se njena mama odloči oditi na zmenek s svojim mlajšim ljubimcem, Wren pa se mora s svojim našemljenim mlajšim bratom odpraviti po hišah v soseski in prositi za bombone. Toda ko se Albert v poplavi našemljenih otrok izgubi, Wren zgrabi panika in prosi svoje prijatelje, da ji ga pomagajo najti. Medtem ko iščejo Alberta, pa Wren, April, Peng in Roosevelt doživijo vrsto nepozabnih srhljivih dogodivščin.
21:30 Sedem let v Tibetu, 1997
Seven Years in Tibet -Zda - Režija: Jean-Jacques Annaud - Igrajo: Brad Pitt, David Thewlis, Jamyang Jamtsho Wangchuk, Victor Wong.
Film je posnet po resnični zgodbi avstrijskega alpinista Heinricha Harrera, ki se je s kolegom Petrom in skupino nemških alpinistov leta 1939 odpravil v Himalajo. V tem času se začne 2. svetovna vojna, zato jih aretirajo angleški vojaki in jih kot vojne ujetnike zaprejo v indijske zapore. Po številnih neuspešnih poskusih Harrerju in Petru končno uspe pobegniti. Dve leti traja, da prideta v Tibet, kjer naposled najdeta mir ter spoznata enajstletnega dalajlamo. Še posebej Harrer se s tibetanskim duhovnim vodjo zelo zbliža.