TV spored KANAL A


26. februar 2015 - 4. marec 2015
06:00 Glasbeni mikser
07:00 Svet, 2015
Svet na Kanalu A - 18:00 - Slo
Oddaja obravnava aktualne dogodke doma in po svetu, z vseh področij življenja. Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
07:45 Budva na morski peni, 2014
Budva na pjenu od mora III. - tretja sezona / epizoda 10 - Črna Gora, Srbija - Igrajo: Momčilo Otašević, Sanja Jovićević, Milutin Mima Karadžić, Dubravka Vukotić Drakić, Mladen Nelević.
Potem ko sta z Luko izvedela, da je z otrokom kljub vsemu vse v najlepšem redu, se Bojana odloči pripraviti manjšo zabavo. Družino Radmilović in svojega očeta povabi na večerjo. Toda žal se vse ne odvija po načrtih, saj na vrata potrka policija. Savo najame odvetnico Anito, ki naj bi pomagala Luki, a se ne zaveda, da Anita sodeluje s Serdarjem.
08:45 Monsuno, 2012
Monsuno I. - prva sezona / epizoda 16 - Japonska, Zda
Ekipa se odpravi na zaslužene počitnice v Westward city, a takoj ob prihodu se začnejo dogajati nenavadne stvari. Beyal in Dax ne moreta izstopiti z vlaka, preostale tri člane pa takoj napade strašljivi Enooki Jacki. Trojici priskoči na pomoč neznanec, ki pozna Chasovega očeta. Ko se izgubljena fanta vrneta k ekipi, jih preseneti povabilo na večerjo, kmalu pa se izkaže, da na počitnicah ne bodo imeli časa za počivanje.
09:10 Yu - Gi - Oh!, 1998
Yu-Gi-Oh! I. - prva sezona / epizoda 32 - Japonska
Keith pokaže svojo pravo naravo, saj mu tudi goljufija ni tuja, da bi dosegel zmago. Bo Joey lahko premagal goljufivega prvaka?
09:30 Tom in Jerry, 1940
Tom and Jerry Theatricals I. - prva sezona / epizoda 51 - Zda
Maček Tom in mišek Jerry sta pravi legendi med risanimi junaki. Tom je čisto navaden in ne preveč pameten hišni muc. V življenju ima le tri cilje: jesti, spati ter ujeti miška Jerryja. Jerry živi v isti hiši kot Tom, vendar je preveč pameten in iznajdljiv, da bi se pustil ujeti. Še več, Tom je stalna tarča Jerryjevih potegavščin.
09:40 Veliki pokovci, 2013
Big Bang Theory VII. - sedma sezona / epizoda 13 - Zda - Igrajo: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco-Sweeting, Simon Helberg, Kunal Nayyar.
Penny naredi drastičen korak in da odpoved v službi, saj bi se rada posvetila igralski karieri. Leonard sicer pravi, da podpira njeno odločitev, toda vseeno dvomi v njej uspeh. Sheldon je prisiljen vzeti dopust, zato večino časa preživlja z brezdelno Penny. Amy se medtem otepa nezaželenega občudovalca, Bernadette pa po nesreči uniči Howardov strip in poskuša najti primerno zamenjavo.
10:05 Zvit in prebrisan, 2014
Psych VIII. - osma sezona / epizoda 10 - Zda - Igrajo: James Roday, Dule Hill, Corbin Bernsen, Timothy Omundson.
Shawna čaka še zadnji primer preden se odpravi v San Francisco, da bi bil skupaj z Juliet. Tokrat skupaj z Gusom preiskujeta umor Warrena Derna, za katerega sumita njegovega partnerja Iana Collinsa. Primer jima pomaga razrešiti Henry, ki je postal profesor kriminologije. Na koncu Gus, Woody, Henry in Lassiter prejmejo DVD-je s Shawnovim poslovilom. Gus se odloči, da mu bo sledil v San Francisco, kjer bosta odprla novo pisarno. Shawn zaprosi Juliet za roko, a prstan ukradejo, zato se druščina odpravi na lov za njim.
11:00 TV prodaja
11:15 Budva na morski peni, 2014
Budva na pjenu od mora III. - tretja sezona / epizoda 11 - Črna Gora, Srbija - Igrajo: Momčilo Otašević, Sanja Jovićević, Milutin Mima Karadžić, Dubravka Vukotić Drakić, Mladen Nelević.
Aniti uspe Luka in Aleka spraviti iz zapora, Savo pa istočasno izve za njeno povezanost s Serdarjem, ki ji zdaj povsem odkrito grozi. Mila se medtem spogleduje z Borisom in ga prepričuje, da sta zaveznika in Savova sovražnika, saj želi, da jo Boris preneha zasledovati in preverjati njeno preteklost. Jovo medtem prepriča Olgo, da začneta zasledovati očeta, ki se zelo čudno obnaša. Zaradi tega se Olga ne udeleži dogovorjenega sestanka z Vasilijem.
12:20 Dirke na daljinca, 2011
Driving Wars I. - prva sezona / epizoda 8 - Anglija
Medtem ko si nore avtomobilistične vožnje večina smrtnikov lahko privošči le z igranjem računalniških igric, se je v zadnjih letih razvila že prava industrija, ki združuje dirkalne fantazije in resnične vratolomne vožnje. S pomočjo vrhunske robotike in tehnologije daljinskega upravljanja lahko dandanes na daljavo nadzorujemo vse vrste avtomobilov. Priljubljeni angleški voditelj in novinar Colin Murray in ekipa izurjenih voznikov bodo pokazali, kaj vse je možno dandanes početi z avtomobili in v resnici podoživeti, kar je bilo nekoč mogoče le v igricah.
13:10 TV prodaja
13:25 TV prodaja
13:40 Komisar Rex
Kommissar Rex III. - tretja sezona / epizoda 6 - AUSTRIA, Nemčija - Igrajo: Tobias Moretti, Wolf Bachofner, Gerhard Zemann, Heinz Weixellbraun.
Lastnik trgovine z lutkami je obseden z ženskami in lutkami. Svoje redne stranke, ki kopujejo v njegovi trgovini, pogosto prepriča, da zanj pozirajo našemljene kot lutke, nato pa jih kruto umori. Moser in Rex morata preprečiti, da moški popolnoma podivja in bi prišlo še do kakšne žrtve. Morilčeva naslednja tarča je deklica, ki živi nasproti trgovine in je bila priča njegovemu zločinu, zato bodo policisti naredili vse, da jo zaščitijo pred psihopatom.
14:40 Pasji policist, 1989
K-9 -Zda - Režija: Rod Daniel - Igrajo: James Belushi, Mel Harris, Ed O'Neill, Kevin Tighe, James Handy.
Thomas Dooley je policist, ki preganja preprodajalce mamil. V službi je pravi car, doma pa ima težave s punco Tracy, ki se počuti vse bolj zapostavljeno. Da ne omenjamo njegovih kolegov, ki ga imajo za malce preveč prismuknjenega in divjega, zato ga nihče od njih noče za partnerja. Ko ga nekega dne poskušajo ubiti nevarni kriminalci, Dooley združi moči z novim sodelavcem: visoko usposobljenim nemškim ovčarjem Jerryjem Leejem. Kako se bo Dooley ujel s trmastim psom, ki dela samo takrat, kadar se mu zahoče?
16:35 Veliki pokovci, 2013
Big Bang Theory VII. - sedma sezona / epizoda 14 - Zda - Igrajo: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco-Sweeting, Simon Helberg, Kunal Nayyar.
Potem ko fantom ne uspe dobiti vstopnic za najnovejše srečanje ljubiteljev stripov, se Sheldon odloči ustanoviti svoje srečanje. Toda ali se bo slavni igralec James Earl Jones, ki je v Vojni zvezd posodil glas zloglasnemu Darthu Vaderju, odzval na njegovo povabilo? Medtem ko so fantje povsem okupirani s svojimi otročjimi zadevami, se dekleta odločijo početi kaj 'odraslega'.
17:00 Odvetnik z ulice, 2001
Guardian I. - prva sezona / epizoda 1 - Zda - Igrajo: Simon Baker, Dabney Coleman, Alan Rosenberg.
Advokat Nick Fallin je sin Burtona Fallina, ki vodi nadvse uspešno odvetniško firmo v Pittsburghu. Nicku uspeh stopi v glavo in kmalu se zaradi uporabe mamil znajde za rešetkami. Za kazen mora opravljati družbeno koristna dela in tako postane zagovornik otrok, ki živijo v težkih razmerah. Čeprav se Nick rad posveča malim varovancem, je prisiljen krmariti med njimi in bogatimi klienti, ki jih prav tako zastopa.
18:00 Svet, 2015
Svet na Kanalu A - 18:00 - Slo
V Kriminalnih zgodbah se bodo tokrat odpravili v november 2011, ko so v spodnji Šiški odjeknili streli. Kmalu zatem iz Zlatarne Papler z okoli 60 tisočakov vrednim plenom zbežita dva zamaskirana moška, 59-letni zlatar pa zaradi poškodb umre. Eden od roparjev na vratih pusti delni odtis dlani in strokovnjaki v Nacionalnem forenzičnem laboratoriju začnejo mrzlično iskati lastnika. Že čez štiri dni v dolenjskem romskem naselju Žabjek policisti izvedejo racijo, za zapahi pa se znajde šest članov kriminalne združbe, ki je skrbno načrtovala rop.
18:55 Komisar Rex
Kommissar Rex III. - tretja sezona / epizoda 7 - AUSTRIA, Nemčija - Igrajo: Tobias Moretti, Wolf Bachofner, Gerhard Zemann, Heinz Weixellbraun.
Mlada ženska se nekega jutra zbudi in odkrije, da je bil njen partner tekom noči zaboden, ona pa se ničesar ne spominja. Kako je to možno? Moser in njegova ekipa iz oddelka za umore kmalu odkrijejo, da je bila hipnotizirana, zato se sploh ni zavedala, kaj se dogaja. Sedaj morajo preiskovalci poiskati sledi in dokaze, da bi odkrili, kdo je hipnotiziral osumljenko in kaj je bil njegov razlog.
19:45 Svet, 2015
Svet na Kanalu A - 19:45 - Slo
Oddaja obravnava aktualne dogodke doma in po svetu, z vseh področij življenja. Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, neposreden in vsebinsko pester način.
20:00 Denis pokora, 1993
Dennis the Menace -Zda - Režija: Nick Castle - Igrajo: Walter Matthau, Mason Gamble, Joan Plowright, Christopher Lloyd, Lea Thompson.
Dennis Mitchell je prikupen šestletni fantič svetlih las in modrih oči. Je nadvse navihan, radoveden, nepredvidljiv, poln energije in kjerkoli se pojavi, povzroči popolno zmedo. S svojimi norčijami Dennis še najraje nadleguje ostarelega soseda Georgea Wilsona in ga spravlja ob živce. Gospod Wilson je nad fantičem in njegovimi vragolijami seveda vse prej kot navdušen, a navihani Dennis si počasi in pridno pridobiva tudi njegove simpatije.
21:45 Fandango, 1985
Fandango -Zda - Režija: Kevin Reynolds - Igrajo: Kevin Costner, Judd Nelson, Sam Robards, Suzy Amis, Glenne Headly, Elizabeth Daily.
Zgodba je postavljena v leto 1971, na univerzo v Teksas. Skupina prijateljev vstopa v svet odraslih. Pred njimi so diploma, poroka, vpoklic v vojsko. Zdaj imajo le še toliko časa, da doživijo še zadnjo skupno dogodivščino, ki jih bo spominjala na noro mladost.
23:30 Drakula, 1992
Dracula -Zda - Režija: Francis Ford Coppola - Igrajo: Gary Oldman, Winona Ryder, Anthony Hopkins, Keanu Reeves, Richard E. Grant, Cary Elwes.
Spremljali bomo nenavadno potovanje krutega transilvanskega grofa, ki po smrti ljubljene žene straši skozi stoletja. Po stoletnem samevanju v temačnem gradu se prebudi z željo, da ponovno stopi med ljudi, kjer bo morda našel svojo drago ženo. Njegova želja je čedalje večja, dokler se res ponovno ne vrne v življenje. Ko v zaročenki mladega odvetnika Harkerja prepozna svojo pokojno nevesto Elizabeth, postane prežet s temačno, romantično strastjo.