TV spored KANAL A


6. februar 2016 - 12. februar 2016
12:55 Nezmotljivi čut, 2012
Finder I. - prva sezona / epizoda 12 - USA - Igrajo: Geoff Stults, Maddie Hasson, Mercedes Mason , Michael Clarke Duncan.
Tokrat Walterjevo pomoč potrebuje Xavier Obispo, mafijec iz Miamija, ki je prepričan, da mu nekdo streže po življenju prek voodoo lutke. Walter, ki sicer ne verjame v takšne vrste čarovnij, mora najti omenjeno lutko, zato se z Willo odpravi k voodoo čarovnici. Ta je sicer jezna na Walterja, ker ne verjame v njeno delo, a je vseeno pripravljena pomagati. Isabel in miamijski detektiv Gillespie medtem preiskujeta prepir med tolpama, ki se je zgodil na pogrebu, ki ima povezavo s Xavierjem.
13:55 Smo že končali?, 2007
Are We Done Yet? - USA,CANADA - Režija: Steve Carr - Igrajo: Ice Cube, Nia Long, John C. McGinley, Aleisha Allen.
Film je nadaljevanje komedije A smo že tam? Glavna junaka Suzanne in Nick se končno poročita. Odločena, da bosta najstnika Lindsey in Kevin odraščala v bolj mirnem okolju, se odločita za selitev v predmestje. A še prej morata prenoviti hišo, v kateri bo družina, ki se bo kmalu povečala še za dva člana, živela. Prenovo zaupata čudaškemu Chucku, ob katerem Nick in Suzanne hitro spoznata, da življenje v predmestju ni poceni in zagotovo ne brez stresa.
15:35 007 - Vse in še svet, 1999
James Bond: World is Not Enough - USA,ENGLAND - Režija: Michael Apted - Igrajo: Pierce Brosnan, Sophie Marceau, Denise Richards, Robert Carlyle.
Nekdo ubije naftnega mogotca Roberta Kinga, dobrega prijatelja agentke M. James Bond dobi nevarno nalogo, da mora paziti na Kingovo hčerko Elektro, ki je po očetu podedovala njegovo bogastvo in ji zdaj strežejo po življenju. Izkaže se, da je Elektrinega očeta ubil razvpit terorist Renard. Ta želi nadzirati dobavo nafte po svetu in je še posebej nevaren, ker nima česa izgubiti. Počasi umira zaradi krogle, ki se mu je zagozdila v glavi, in zaradi katere ne čuti bolečine. Elektro z njim veže tudi zgodba iz preteklosti. Ko je bila mlajša, jo je Renard ugrabil, vendar mu je pobegnila, še preden je njen oče plačal visoko odkupnino. Toda tokrat ne gre le za maščevanje in denar. Renard namerava ukrasti jedrsko bombo iz rok znanstvenikov, ki jih vodi lepa Christmas Jones.
18:10 Pozor, priden pes!, 2012
Pozor, priden pes! I. - prva sezona / epizoda 12 - SloVENIA.
Tokrat bomo spoznali leto in pol staro mešanko Taro, ki se obsesivno zaganja v mimovozeče avtomobile. Sprehodi blizu cest so tako za njeno lastnico Nevenko zelo utrujajoči, saj jo na povodcu težko zadrži, kar zna biti zelo nevarno. Upokojenka Nevenka se je reševanja težave že večkrat lotila po svoje, a brez uspeha. Zato se je na pomoč obrnila na strokovnjaka za pasje vedenje Jureta in Davida, da ji pomagata rešiti težave s Taro.
18:40 Pazi, kamera!, 2015
Pazi, kamera! XIV. - štirinajsta sezona / epizoda 21 - SloVENIA.
Smejali se bomo zabavnim prigodam in najrazličnejšim, nevsakdanjim situacijam. Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet? Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.
19:30 Kako sem spoznal vajino mamo, 2013
How I Met Your Mother IX. - deveta sezona / epizoda 24 - USA - Igrajo: Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Alyson Hannigan, Neil Patrick Harris.
Ted svojima otrokoma končno zaupa, kako je spoznal njuno mamo Tracy McConnell, kako je vesel, da sta preživela nekaj srečnih let skupaj preden je umrla ter kaj se je zgodilo z njegovimi prijatelji. Izvemo, da ima Barney hčerko Ellie, Marshall pa je postal sodnik. Penny in Luke spoznata, da njun oče še vedno goji čustva do tete Robin, zato ga skušata prepričati, da jo pokliče. Bo Ted zbral dovolj poguma?
20:00 Državni sovražniki, 2009
Public Enemies - USA - Režija: Michael Mann - Igrajo: Johnny Depp, Christian Bale, Marion Cotillard, Billy Crudup, Stephen Graham.
Spremljamo zgodbo razvpitega bančnega roparja Johna Dillingerja, ki je v tridesetih letih 20. stoletja buril že tako razvnete duhove v Chicagu, mestu, prežetem z gangsterji in njihovimi zločini. Medtem ko se je John na moč zaljubil v lepo Billie Frechete in se z ropi polaščal tujega denarja, je agent FBI-ja Melvin Purvis sprejel zahtevno nalogo, da izsledi izmuzljivega Dillingerja in enkrat za vselej obračuna z njim. Dillingerju ni preostalo drugega, kot da se požene v beg, toda premeteni Purvis mu je bil s svojo ulično taktiko vztrajno za petami.
22:35 Gospodar in bojevnik, 2003
Master and Commander: Far Side of the World - USA - Režija: Peter Weir - Igrajo: Russell Crowe, Paul Bettany, Billy Boyd, James D'Arcy.
Veličastna in napeta pomorska pustolovščina je dobila osem nominacij za oskarja in bila nagrajena z dvema. Dogajanje je postavljeno v čas napoleonskih vojn. Russell Crowe igra Jacka Aubreyja, slavnega vojnega kapitana britanske mornarice. Nekega dne njegovo ladjo nepričakovano napadejo močnejši Francozi. Ladja je močno poškodovana, večina posadke pa ranjena. Vendar Jacka, ki zvesto služi svoji domovini, ni tako lahko premagati. Odloči se, da bo sovražnika izsledil in zajel, toda pot do končnega cilja bo dolga in nevarna. Po eni strani mu ta misija lahko prinese ugled, po drugi strani pa pogubi njega in celotno posadko.