TV spored KANAL A


27. maj 2016 - 2. junij 2016
09:35 Mrhi za šankom, 2012
Igrajo: Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Matthew Moy.
2 Broke Girls II. - druga sezona / epizoda 16 - Zda
Max spozna očarljivega moškega, ki dela pri glasbeni založbi. Privlačnost je očitno obojestranska, zato jo njen novi občudovalec povabi, da z zasebnim letalom s Caroline poletita v Los Angeles na podelitev glasbenih nagrad. Dekleti povabilo z veseljem sprejmeta, kasneje pa na letalu spoznata tudi raperja 2Chainza.
10:05 ŠKL - šport mladih, 2015
ŠKL - šport mladih - epizoda 35 - Slovenija
Nova sezona oddaje ŠKL - šport mladih prinaša novo voditeljico in novo podobo oddaje. Voditeljica Sara Pakiž bo gostila zanimive goste, novinarska ekipa pa bo vsak teden pripravljala prispevke o športu in drugih zanimivih aktivnostih za mlade, ki se odvijajo po Sloveniji in bližnji okolici, saj glavna nit oddaje ostajata šport in gibanje mladih.
10:55 Snowboarderji, 2005
Igrajo: Sebastian Strobel, Igor Jeftić, Oliver Clemens, Heinz Marecek.
Powder Park II. - druga sezona / epizoda 5 - Nemčija
Max in Fibbes sta najboljša prijatelja, ki se v domačem zimskem letovišču Hochtal v Bavarskih Alpah odločita odpreti smučišče za deskarje na snegu in tja privabiti mlajše turiste. Pri njunem delu ju nenehno ovira zlobni župan Hubertus Sailer, polne roke dela pa imata tudi s svojimi mladimi gosti in družinskimi zdrahami.
12:00 Trije fantje, 2006
Igrajo: Burt Reynolds, Robert Loggia, Charles Durning, Raquel Welch - Režija: BJ Davis.
Forget About It - Zda
Sam, Carl in Eddie so vojaški veterani, ki so uspeli preživeti kar nekaj vojnih viher. Na stara leta si želijo le mirno življenje v mirni soseski. Medtem ko so se do zdaj ukvarjali le s svojo lepo sosedo Christine, se starčki znajdejo v težavah, ko se v sosesko preseli bivši mafijec Angelo Nitti. Ta s seboj prinese ukradene bankovce v vrednosti štirih milijonov dolarjev, na katere po naključju naletijo Sam, Carl in Eddie. Odločijo se, da bodo denar obdržali zase, toda mafija in FBI so jim hitro za petami.
13:35 Sfera, 1998
Igrajo: Dustin Hoffman, Sharon Stone, Samuel L. Jackson, Peter Coyote, Liev Schreiber - Režija: Barry Levinson.
Sphere - Zda
Film je nastal po romanu Michaela Crichtona. Zgodba nas bo popeljala pod morsko gladino, kjer so skrite neštete skrivnosti. Trije znanstveniki, psiholog Norman Goodman, biokemičarka Beth Halperin in matematik Harry Adams, morajo na dnu Pacifika raziskati tristo let staro vesoljsko plovilo. Ne mine dolgo, ko na plovilu odkrijejo velikansko sfero, ki njihova življenja obrne na glavo.
16:10 Huda učiteljica, 2014
Igrajo: Ari Graynor, Kristin Davis, David Alan Grier, Sara Gilbert, Ryan Hansen.
Bad Teacher I. - prva sezona / epizoda 5 - Zda
Potem ko sta se zapletla z Joelom, Meredith zavrne njegovo povabilo na zmenek in rajši pomaga Carlu pri organizaciji tradicionalne zabave v pižamah za šeste razrede. Ravnatelj jo zadolži za spremljavo in nadzor na dogodku, vendar se Meredith namerava izmuzniti. Slučajno opazi Joela, ki osvaja Janet, zaradi česar postane ljubosumna. Mu bo vrnila z enako mero.
16:45 Nori dnevi v Alabami, 1999
Igrajo: Melanie Griffith, David Morse, Lucas Black, Meat Loaf - Režija: Antonio Banderas.
Crazy in Alabama - Zda
Zgodba se odvija poleti 1965 v majhnem mestecu v Alabami. Odraščajoči fant Peejoe se to poletje veliko nauči o osebni svobodi, pravicah žensk in rasnem razlikovanju. Dogodki stečejo, ko njegova čudaška in malce nora teta Lucille ubije nasilnega moža ter se napoti v Hollywood s sanjami o zvezdniški karieri. Medtem Peejoe vidi, kako zlobni šerif John Doggett ubije temnopoltega dečka, ki je s protestom opozarjal na rasno neenakost. Jasno je, da nikoli več ne bo tako, kot je bilo.
19:00 Pozor, priden pes!, 2014
Pozor, priden pes III. - tretja sezona / epizoda 13 - Slovenija
V eni izmed preteklih oddaj smo spoznali Abby in njeno lastnico Sabino, ki je želela odpraviti predsodek o napadalnosti velikih pasem in skupaj z Abby postati terapevtski par. Tako se bosta Sabina in Abby v družbi mentorice Brede prvič preizkusili v novi vlogi. Jure in David bosta spregovorila tudi o ostalih koristnih nalogah, ki jih lahko opravljajo štirinožci. Videli bomo trening reševalne akcije, v kateri pomagajo tudi psi.
19:30 Veliki pokovci, 2013
Igrajo: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco-Sweeting, Simon Helberg, Kunal Nayyar.
Big Bang Theory VII. - sedma sezona / epizoda 21 - Zda
Sheldon je še vedno depresiven zaradi svoje propadle znanstvene teorije, zato ga Leonard poskuša spraviti v dobro voljo. Žal pa njegovi poskusi hitro privedejo do nepričakovanih sporov med Penny, Amy in Bernadette. Raj se medtem pripravlja na nov zmenek z Emily, a pri tem potrebuje Howardovo pomoč.
20:00 Podli fantje, 1995
Igrajo: Will Smith, Martin Lawrence, Tea Leoni, Joe Pantoliano - Režija: Michael Bay.
Bad Boys - Zda
Marcus in Mike sta prijatelja in partnerja v službi policije. Marcus je poročen in ima dva otroka, Mikeu pa resne zveze ne dišijo. Delata na oddelku za mamila v Miamiju in nekega dne preprodajalcem zaplenita heroin, vreden sto milijonov dolarjev. Njuno veselje pa traja le kratek čas, saj jima plen pred nosom nekdo ukrade. Fanta imata le tri dni časa, da mamilo najdeta in zaključita primer. Na sled prideta zloglasnim preprodajalcem, pot pa jima prekriža tudi edina priča, ki bi jima lahko pomagala. Zgodba se še dodatno zaplete, ko Marcus svoji ženi ne pove, da se ukvarja s tem primerom, po spletu okoliščin pa sta z Mikeom prisiljena zamenjati identiteto.
22:15 V živo iz hiše Big Brother, 2016
V živo iz hiše Big Brother - peta sezona / epizoda 73 - Slovenija
Kaj stanovalci počnejo ta hip? Se ukvarjajo s tedenskimi ali dnevnimi nalogami, se kregajo, izlivajo svoja čustva, jih daje domotožje, se ukvarjajo s tedenskim proračunom ali pa samo počivajo.
22:45 Kdo tam poje, 1980
Igrajo: Aleksandar Berček, Dragan Nikolić, Danilo Bata Stojković, Pavle Vuisić - Režija: Slobodan Sijan.
Ko to tamo peva - YUGOSLAVIA
Film se dogaja v Srbiji na dan pred napadom na Jugoslavijo leta 1941. Nekje v srcu Šumadije avtobus zasebnega podjetja Krstić pobira potnike na postajah in jih pelje v Beograd. Vsak izmed njih ima svojo zgodbo. Tu je kmet, ki je na poti k sinu v vojsko, meščan, ki zbira narodne reke, pevec na poti na avdicijo, mladoporočenca, ki gresta na morje, dva cigana s harmonikami in na koncu še lastnika avtobusa, oče in sin Krstić. Njihovo potovanje je polno številnih preprek in nezgod, tako tragičnih kot komičnih..