TV spored KANAL A


21. november 2014 - 27. november 2014
18:35 TV Dober dan, 2002
TV Dober dan VI. - 2002 - šesta sezona / epizoda 9 - Slo - Igrajo: Tjaša Železnik, Primož Ekart, Jernej Kuntner, Kondi Pižorn, Damjan Perne, Alenka Kozolc.
Samo gre zvečer na kartanje s prijatelji, namesto da bi Ano peljal v kino. Posoditi ji noče niti avta, da bi se v kino odpeljala sama, saj je vendar on dec pri hiši. Seveda je na vrsti prepir. Naslednje jutro, ko Samo pride v službo, pa je vse obrnjeno na glavo. Smith je pohlevni tajnik, Ingrid je direktorica, ženske so na moč mačoidne, moški pa so nadvse poženščeni. Ana ob vsaki priliki prime Samota za rit in mu ves čas nekaj namiguje, Samo pa nima časa ali pa se slabo počuti. Na koncu se izkaže, da gre za nočno moro.
19:30 Pritličje, 2013
Ground Floor I. - prva sezona / epizoda 9 - Zda - Igrajo: Skylar Astin, Briga Heelan, John C. McGinley, Rory Scovel, Rene Gube, James Earl.
Jenny se odloči odpotovati v Pariz, brez Brodyja. Mar to pomeni, da je njune ljubezenske zgodbe konec? Ali pa je morda čas, da ji Brody pove, kaj čuti do nje? Threepeat se je zlagal v svojem življenjepisu, zato se mora zdaj v enem dnevu naučiti tekoče govoriti kitajsko mandarinščino. Mansfield pa medtem sodelavcem pripravi pomembno oznanilo.
20:00 Prometej, 2012
Prometheus -Anglija, Zda - Režija: Ridley Scott - Igrajo: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba, Logan Marshall-Green, Sean Harris, Rafe Spall.
Leto 2093. Izkušena arheologa Elizabeth in Charlie na Škotskem odkrijeta zvezdni zemljevid, ki se ujema z nekaterimi drugimi zemljevidi iz na videz nepovezanih starodavnih kultur. Prepričana, da se v zemljevidu skrivajo odgovori o izvoru človeštva, se pod okriljem ostarelega lastnika korporacije Weyland, ki financira njuno odpravo, Elizabeth in Charlie s preostalo ekipo, član katere je tudi android David, odpravita v vesolje. Ko na oddaljenem planetu znake življenja, se nihče izmed posadke ne zaveda, da so se zapletli v smrtonosno past.
22:25 Max Payne, 2008
Max Payne -Zda, Kanada - Režija: John Moore - Igrajo: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Beau Bridges, Amaury Nolasco, Olga Kurylenko, Ludacris , Donal Logue.
Policist Max Payne je doživel svoj najhujši dan, ko so mu umorili ženo in otroka. Od tistega trenutka dalje se požvižga na pravila in živi samo še za to, da bi se maščeval morilcu. V iskanju pravice združi moči z zapeljivo morilko Mono, ki se želi maščevati za smrt svoje sestre. Max mora razkriti skrivnostno zaroto in se bojevati s sovražniki, ki niso s tega sveta.