TV spored KANAL A


26. november 2015 - 2. december 2015
14:35 Ljubezen v troje, 1994
Threesome - USA - Režija: Andrew Fleming - Igrajo: Lara Flynn Boyle, Stephen Baldwin, Josh Charles, Alexis Arquette.
Eddy in Stuart sta študenta, sostanovalca in dobra prijatelja. Prvi je resen in zagrizen učenec, drugega zanimajo le pijača, zabave in dekleta. Nekega dne v njuno življenje vstopi dekle po imenu Alex, ki so jo zaradi moškega imena pomotoma razvrstili v njuno sobo. Alex je njuna nova sostanovalka. Krasno, meni Stuart in jo začne na veliko osvajati. Vendar pa Alex njegova naklonjenost ne gane, saj jo bolj privlači tihi in sramežljivi Eddy, ta pa ugotovi, da je po vsej verjetnosti še najbolj naklonjen Stuartu.
16:25 Mrhi za šankom, 2012
2 Broke Girls II. - druga sezona / epizoda 8 - USA - Igrajo: Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Matthew Moy.
Max in Caroline končno najdeta idealen prostor, kjer bi lahko pekli in prodajali svoje kolačke. Toda kako bosta plačali najemnino? Odločita se za presenetljivo dobrodelno akcijo, na kateri nameravata zbrati dovolj denarja, da končno uresničita svoje sanje.
17:00 Lepo je biti sosed, 2010
Lepo je biti sosed V. - peta sezona / epizoda 5 - SloVENIA - Igrajo: Alojz Svete, Vesna Pernarčič Žunić, Gorazd Žilavec, Maša Židanik Bjelobrk.
Beno je ves nesrečen, ker se obeta, da bo šla polnilnica njegovega najljubšega piva v stečaj. Ivo pa je žalosten zaradi prijatelja. Ko hočeta, da ju ženi malo potolažita in pocrkljata, se oni dve niti ne zmenita zanju, saj sta čisto zatopljeni v dopisovanje na internetu. Fanta skleneta maščevanje in hišnik jima pomaga, da si naredita svoja lastna spletna profila s takšnimi osebnimi podatki, ki iz njiju naredijo sanjska moška za njuni ženi. Oni dve res zagrabita in zmenijo se za randi.
18:00 Svet, 2015
Svet na Kanalu A - 18:00 - Oddaja obravnava aktualne dogodke doma in po svetu, z vseh področij življenja. Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
18:55 Kar bo, pa bo, 2014
Kud puklo da puklo I. - prva sezona / epizoda 138 - CROATIA - Režija: Goran Rukavina, Stanislav Tomić - Igrajo: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg.
Mile in Stipe šokirana izvesta, da sta z avtomobilom zbila Larrisinega zaročenca. Medtem ko sta onadva v strahu, da se bo Leo spomnil, kdo ga je povozil, pa ga Sveto na vsak način želi zvleči na poroko, da bi njegov bend lahko prvič nastopil. A zmedeni Leo ne prepozna Larisse, zato tuhta, kako bi najhitreje pobegnil iz Oštrovca. Katarina pa se počuti zapostavljeno, saj Marko posveča vso svojo pozornost Doris.
20:00 Strelec, 2007
Shooter - USA - Režija: Antoine Fuqua - Igrajo: Mark Wahlberg, Danny Glover, Kate Mara, Rade Šerbedžija, Michael Pena.
Bob Lee Swagger je eden najboljših ostrostrelcev na svetu, ki se je po nalogi z nesrečnim koncem skril pred svetom v samotnih gorah. Pes, s katerim živi v skromni koči, je vsa družba, ki si jo Bob želi. Njegov mir zmoti polkovnik Johnson z informacijami o atentatu na predsednika države. Od Boba želi, da tudi sam naredi plan, kako ubiti predsednika, v upanju, da bi tako dobili vpogled v morilčeve načrte. Bob z nejevoljo opravi nalogo, a predsednika kljub temu umorijo. Šele tedaj se za Boba začnejo resnične težave, saj ugotovi, da je bila njegova naloga le krinka, pod katero so mu podtaknili umor. Sedaj mora uporabiti vse svoje spretnosti, da bi opral svoje ime.
22:20 Vikingi, 2014
Vikings II. - druga sezona / epizoda 4 - IRELAND,CANADA - Igrajo: Travis Fimmel, Clive Standen, Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgard, Alyssa Sutherland.
Ragnar se sreča s kraljem Ecbertom, ki ima zanj zanimivo ponudbo. Vendar ko ena od Horikovih ladij prinese vest o tem, da je Borg napadel Kattegat, Ragnar s svojimi možmi nemudoma odpluje domov. Rollo najde skrivališče za Aslaug, Siggy in ostale preživele. Ko se vrne Ragnar ugotovita, da nimajo dovolj mož, da bi ponovno zavzeli Kattegat. Nepričakovano jim na pomoč prihitita Lagertha in Bjorn s svojimi bojevniki.
23:20 Kletka morskih psov, 2014
Shark Cage I. - prva sezona / epizoda 6 - ENGLAND.
Ko je v igri milijon dolarjev, je za igralno mizo še kako vroče in je igra zelo napeta. Tokrat se bodo za možnost osvojitve vrtoglavega kupčka cekinov potegovali bivši kapitan angleške ragbi ekipe Mike Tindall ter profesionalna igralca pokra Liv Boeree in Jason Mercier. Vsak izmed njih upa, da se bo uspel izogniti strašni kletki.