TV spored KANAL A


28. april 2016 - 4. maj 2016
16:10 Nacho Libre, 2006
Igrajo: Jack Black, Ana De La Reguera, Hector Jimenez, Darius Rose - Režija: Jared Hess.
Nacho Libre - Zda,Nemčija
Nacho je mlad kuhar v mehiški sirotišnici, kjer je tudi odrasel. V sebi goji skrivno ljubezen, saj je velik oboževalec mehiške zamaskirane rokoborbe. Toda tega ne more nikomur priznati, ker je rokoborba po mnenju duhovščine greh. Toda Nacho se vseeno zamaskira in začne tekmovati. Čeprav nikoli ne zmaga, postane Nacho sčasoma sila priljubljen. Tako pa tudi dobi priložnost, da se na velikem turnirju poteguje za zajetno denarno nagrado, s katero bi lahko sirotam kupil boljšo hrano in nov avtobus.
18:00 Svet, 2016
Svet na Kanalu A - 18:00 - - Slovenija
Oddaja obravnava aktualne dogodke doma in po svetu, z vseh področij življenja. Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki. Voditelja: Nuša P. Lesar, Gregor Trebušak.
18:55 Kar bo, pa bo, 2015
Igrajo: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Željko Pervan.
Kud puklo da puklo II. - druga sezona / epizoda 77 - Hrvaška
Tihomirju uspe najti Katarinino hišo, kjer ga Marko skuša odgnati, a brez uspeha. Katarini pove, da pričakuje njeno vrnitev v Zagreb, vendar se ona odloči, da bo z Damirjem ostala v vasi. Miranda zapusti Oštrovac, zaradi česar se Dario zateče k alkoholu. Naslednje jutro ga najdejo pijanega v jarku. Katarina in Damir se nameravata rešiti Marka, saj se nenehno vtika v njune zadeve in jima gre že pošteno na živce.
19:50 Svet, 2016
Svet na Kanalu A - 19:45 - - Slovenija
Oddaja obravnava aktualne dogodke doma in po svetu, z vseh področij življenja. Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, neposreden in vsebinsko pester način. Voditelja: Nuša P. Lesar, Gregor Trebušak.
20:00 Alarm za Kobro 11, 2005
Igrajo: Erdogan Atalay, Tom Beck, Charlotte Schwab, Gottfried Vollmer.
Alarm for Cobra 11 XVIII. - sezona 18 - epizoda 7 - Nemčija
Ben in Semir sta na avtocesti priča streljanju na kmeta, ki zatem v paniki zbeži. Kmalu odkrijeta, da je Ingo Jansen pristal v programu za zaščito prič in njegova družina ne ve nič o njegovi pravi identiteti. Izkaže se, da ima Ingo nekaj dragocenega, do česar se za vsako ceno želi dokopati njegov brat Robert. Policista bosta skušala zaščititi Inga in njegovo družino, preden se do njih dokoplje Robert, ki želi za vsako ceno uresničiti svoj zlovešči načrt.
21:00 Big Brother, 2016
Big Brother V. - peta sezona / epizoda 46 - Slovenija
Razvpiti Big Brother se je vrnil v velikem slogu! Z novimi stanovalci in z novo voditeljico Manjo Plešnar. Ko so stanovalci vstopili v hišo, so se od okolice popolnoma izolirali. V hiši jih čakajo številna presenečenja, reševati pa jih morajo za zaprtimi vrati hiše. Kako se spopadajo z zadnjimi izzivi, bomo videli v dnevnem pregledu. Jasno je le to, da bo na koncu samo eden dobil glavno nagrado – 50.000 evrov! Seveda gledalci lahko poleg televizijskih oddaj na Kanalu A kukajo skozi vse kamere v hiši v živo na voyo.si 24 ur na dan.
22:00 Big Brother Klub, 2016
Big Brother Club - peta sezona / epizoda 41 - Slovenija
Voditeljica Manja Plešnar nas bo vodila po poteh dogajanja letošnjega Big Brotherja. Poleg tedenske izločitvene oddaje, v kateri bo eden od stanovalcev moral zapustiti hišo, so tu še dnevne oddaje, v katerih Manja skupaj s komentatorji brez dlake na jeziku debatira o najnovejših dogajanjih v hiši.
22:30 007 - Mož z zlato pištolo, 1974
Igrajo: Roger Moore, Christopher Lee, Britt Ekland, Maud Adams - Režija: Guy Hamilton.
James Bond: Man With The Golden Gun - ENGLAND
James Bond mora najti izginulo napravo, ki zbira sončno energijo. Naprava bi tistemu, ki bi jo imel v lasti, dala izjemno moč. Zanjo se zanima tudi razvpit morilec in nekdanji agent KGB Francisco Scaramanga, ki slovi po svoji zlati pištoli, iz katere strelja zlate naboje. Bond se z njim zaplete v nevarno igro, saj je Scaramanga odločen, da ga ubije. Tokrat Bondu prekrižata pot dve dekleti: Scaramangova eksotična ljubica Andrea Anders in neizkušena britanska agentka Mary Goodnight.