TV spored KANAL A


5. julij 2015 - 11. julij 2015
06:00 Glasbeni mikser
07:00 Volan, 2014
Volan VII. - sedma sezona / epizoda 5 - SloVENIA.
Volanovci so se odpravili v Nemčijo, kjer so se želeli prepričati, če je porsche macah resnično mešanica cayenna in carrere. Posvetili so se tudi enemu najbolj šminkerskih malčkov ta hip – citroënu DS3. V Modrem volanu se bodo srednješolci spopadali z avtomehaničnimi izzivi, v Tvojem volanu pa bo gledalec predstavil svoj jekleni konjiček na štirih kolesih.
07:30 Volan, 2014
Volan VII. - sedma sezona / epizoda 6 - SloVENIA.
Odpravili so se na mednarodno premiero malčka opel adam rocksa, ojačanega za kakšen terenski podvig. Divizija DS se hoče znebiti taktirke materinskega Citroëna, zato so se odločili pobliže pogledati zanimivo zgodovino te ekstravagantne znamke. Na vrsti bo tudi test ford tourneo connecta, o katerem bo mnenje poleg Volanovcev povedal še triletnik. Od gledalca Gregorja pa bomo izvedeli, kaj ga najbolj moti na njegovem suzuki swiftu.
08:10 Pazi, kamera!
Pazi, kamera! VIII. - 2010 - prva sezona / epizoda - SloVENIA.
Smejali se bomo zabavnim prigodam in najrazličnejšim, nevsakdanjim situacijam. Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet? Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.
08:35 Novo dekle, 2012
New Girl II. - druga sezona / epizoda 23 - USA - Igrajo: Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Lamorne Morris, Hannah Simone.
Jess in njena druščina se spominjajo časov, ko so izgubili nedolžnost. Kateri izmed njih je imel najslabšo izkušnjo? Potem ko se izpovejo drug drugemu, začnejo počasi spoznavati, da njihova prva spolna izkušnja še vedno močno vpliva na njihovo spolno življenje. Eden izmed njihovih odnosov pa se spremeni za vedno.
09:00 Monsuno, 2012
Monsuno I. - prva sezona / epizoda 2 - JAPAN, USA.
Chase odkrije, da je njegov oče ustvaril Monsuna, ki ga je poimenoval Quickforce. Quickfoce je v ujetništvu S.T.O.R.M.A. kjer na njem izvajajo mučne poizkuse. Skupaj z Brenom in Jinjio Chase pogumno vdre S.T.O.R.M.O.V.O poslopje, kjer skuša osvoboditi nevarnega in nepredvidljivega Monsuna, ki lahko zavrne vsakršne ukaze in celo ubije tistega, ki mu pride na pot.
09:25 Yu - Gi - Oh!, 1998
Yu-Gi-Oh! I. - prva sezona / epizoda 2 - JAPAN.
Pegasus je vrgel oči na Yugijevo milenijsko sestavljanko. Sledi nenavaden dvoboj v Senčnem kraljestvu.
09:45 Yu - Gi - Oh!, 1998
Yu-Gi-Oh! I. - prva sezona / epizoda 3 - JAPAN.
Yugi, Joey, Tristan in Tea se vkrcajo na ladjo, ki pelje na veliki turnir. Tam že spoznavajo svoje neizprosne tekmece.
10:05 Tom in Jerry, 1940
Tom and Jerry Theatricals I. - prva sezona / epizoda 23 - USA.
Maček Tom in mišek Jerry sta pravi legendi med risanimi junaki. Tom je čisto navaden in ne preveč pameten hišni muc. V življenju ima le tri cilje: jesti, spati ter ujeti miška Jerryja. Jerry živi v isti hiši kot Tom, vendar je preveč pameten in iznajdljiv, da bi se pustil ujeti. Še več, Tom je stalna tarča Jerryjevih potegavščin.
10:15 TV PRODAJA
10:30 Pazi, kamera!
Pazi, kamera! VIII. - 2010 - prva sezona / epizoda - SloVENIA.
Smejali se bomo zabavnim prigodam in najrazličnejšim, nevsakdanjim situacijam. Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet? Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.
11:00 Novo dekle, 2012
New Girl II. - druga sezona / epizoda 24 - USA - Igrajo: Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Lamorne Morris, Hannah Simone.
Jessin oče se odloči obiskati svojo hčerko ob najslabšem možnem času, zato je živčni Nick prisiljen z njim preživeti ves dan. Jess dobi dan pred Cecejino poroko priložnost za novo službo, Schmidt pa mora dobro razmisliti, kaj v resnici čuti do Elizabeth, s katero se še vedno videva. Winston pa praznuje rojstni dan, a se zdi, da so na to pozabili vsi njegovi prijatelji.
11:50 Puščica, 2013
Arrow II. - druga sezona / epizoda 20 - USA - Igrajo: Stephen Amell, Katie Cassidy, Willa Holland, David Ramsey, Paul Blackthorne.
Strup mirakuru negativno vpliva na Roya, ki svojo jezo sprosti nad mestom. Oliver se zave, da ne more več obvladovati Roya, zato mora najti način, da ga ustavi. Sara prepričuje Oliverja, da je edina rešitev, če Roya ubijejo. Thea se odloči, da ga zvabi v Verdant in njen plan deluje. Tako bo Oliverjeva ekipa lahko opravila z njim. Medtem Slade uresničuje svoj načrt, da bi se maščeval Oliverju.
12:40 TV PRODAJA
12:55 TV PRODAJA
13:10 Hišna zajčica, 2008
House Bunny - USA - Režija: Fred Wolf - Igrajo: Anna Faris, Colin Hanks, Emma Stone, Rumer Willis, Kat Dennings.
Sirota Shelley Darlingson je večino svoje mladosti preživela v varnem zavetju Hugha Hefnerja in njegove vile. Toda ko dopolni 27 let, mora svoje mesto prepustiti mlajšim tekmicam. Na cesti in brez denarja se obupana Shelley odloči postati hišna gospodinja ne preveč bistrim študentkam, ki jim grozi izgon iz študentske hiše, če ne bodo pravočasno našle 30 študentk, ki bi se včlanile v njihov ne preveč priljubljeni klub. Shelley je odločena, da jim bo pomagala, toda ali bo spotoma lahko pomagala tudi sebi?
15:00 Ta nora ljubezen, 2011
Crazy, Stupid, Love. - USA - Režija: Glenn Ficarra, John Requa - Igrajo: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Marisa Tomei, Kevin Bacon, Analeigh Tipton, John Carroll Lynch.
Cala Weaverja po dolgih letih na videz popolnega zakona njegova žena Emily prosi za ločitev. Cal je šokiran in obupan in ne ve prav dobro, kako naj se postavi na noge. Mu lahko pri tem pomaga njegov novi prijatelj Jacob Palmer, ki je mlad, čeden, urejen in samozavesten ženskar? Medtem ko se med Calom in Jacobom razvija pristno prijateljstvo in Cal postaja čedalje samozavestnejši osvajalec ženskih src, se tudi zakrknjeni samec Jacob do ušes zaljubi v neznano lepotico.
17:05 Na trdnih tleh, 2011
Necessary Roughness III. - tretja sezona / epizoda 1 - USA - Igrajo: Callie Thorne, Marc Blucas, Scott Cohen, Mehcad Brooks, Patrick Johnson.
Šest mesecev potem, ko se je izjalovila njena poroka z Mattom Donnallyjem, psihologinja Dani Santino izve, da je novi trener moštva Tom Wizinski najel novega psihologa. Dani, ki je vsa iz sebe, uteho najde pri prijateljici Jeanette Fiero, ki se je pravkar vrnila iz Španije. TK nad strogim režimom novega trenerja ni navdušen, zato bi rad še vedno hodil k Dani na terapijo, čeprav ni več uradna terapevtka moštva. Poleg tega Dani dobi mamljivo službeno ponudbo uspešnega poslovneža.
18:00 Svet, 2015
Svet na Kanalu A - 18:00 - Oddaja obravnava aktualne dogodke doma in po svetu, z vseh področij življenja. Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
18:55 Puščica, 2013
Arrow II. - druga sezona / epizoda 21 - USA - Igrajo: Stephen Amell, Katie Cassidy, Willa Holland, David Ramsey, Paul Blackthorne.
Slade grozi, da bo škodoval vsem dragim v Oliverjevem življenju, zato se Oliver odloči predati svojemu sovražniku, da bi preprečil še več žrtev. Diggle in Felicity se zavesta, da njegova predaja vodi v smrt, zato se na vsak način trudita preprečiti njuno srečanje, ki bi bilo lahko usodno za Oliverja. Thea razmišlja, da bi zapustila mesto, Laurel pa nadaljuje s svojo vojno proti Sebastianu Bloodu. Slade napade Starling City.
19:40 Svet, 2015
Svet na Kanalu A - 19:45 - Oddaja obravnava aktualne dogodke doma in po svetu, z vseh področij življenja. Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, neposreden in vsebinsko pester način.
20:00 Terminator - Odrešitev, 2009
Terminator Salvation - USA, ENGLAND, GERMANY, ITALY - Režija: McG - Igrajo: Christian Bale, Sam Worthington, Bryce Dallas Howard, Moon Bloodgood, Michael Ironside, Helena Bonham Carter, Anton Yelchin.
Leto 2018. V še zadnjem poskusu, da bi rešil človeštvo, zdaj že odrasli John Connor načrtuje nov upor proti robotom. Podjetje Skynet namreč pripravlja nov smrtonosni napad na preostalo peščico ljudi. Tako bi enkrat za vselej obračunali s človeškimi uporniki in mogočnim robotom dali prosto pot, da zavladajo Zemlji. Connorju in njegovim upornikom se pridruži tudi skrivnostni Marcus Wright, ki ne ve, kdo je, in se spominja le tega, da je bil obsojen na smrtno kazen in čakal na usmrtitev. Je Marcus vreden Connorjevega zaupanja?
22:00 Alien proti predatorju, 2003
Alien Vs. Predator - USA, GERMANY, CANADA - Režija: Paul W.S. Anderson - Igrajo: Sanaa Lathan, Raoul Bova, Lance Henriksen, Ewen Bremner, Colin Salmon.
Aliena poznamo iz filmov Osmi potnik, predatorja pa iz istoimenskega filma z Arnoldom Schwarzeneggerjem. Zdaj se bosta legendarni pošasti iz obeh filmov spopadli med seboj. Pustolovščina se začne, ko bogataš Charles Bishop Weyland zbere skupino arheologov, znanstvenikov in drugih strokovnjakov, da bi raziskali nenavadno eksplozijo na Antarktiki. Pod zamrznjenim površjem ekipa odkrije piramido in dejstvo, da so tu že tisočletja na delu nezemeljske sile. V spopadu med alienom in predatorjem smo ogrožena vrsta ljudje!
23:50 Maščevanje marincev, 2001
Air Rage - USA - Režija: Fred Olen Ray - Igrajo: Ice-T , Cyril O'Reilly, Kimberly Oja, Alex Cord.
Marinec in vojaški pilot Sykes se s svojimi tremi kolegi znajde na vojaškem sodišču, obtožen pokola nedolžnih civilistov, ki se je zgodil med racijo proti južnoameriškim tihotapcem droge. Sykes skuša doseči dogovor in pred obsodbo rešiti vsaj svoje kolege, toda politično motiviran general Prescott zavrne dogovor in Sykesa in ostale spravi v zapor. Ko pilotom uspe pobegniti in se vkrcajo na potniško letalo, na katerem sedi Prescott, Sykes in njegovi možje hitro prevzamejo nadzor nad letalom in postavijo svoje zahteve.
01:50 Glasbeni mikser