TV spored KANAL A


2. avgust 2015 - 8. avgust 2015
08:00 Pazi, kamera!, 2013
Pazi, kamera! XII. - dvanajsta sezona / epizoda 16 - SloVENIA.
Smejali se bomo zabavnim prigodam in najrazličnejšim, nevsakdanjim situacijam. Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet? Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.
08:40 Vzgoja za začetnike, 2010
Raising Hope I. - prva sezona / epizoda 18 - USA - Igrajo: Lucas Neff, Martha Plimpton, Garret Dillahunt, Shannon Woodward, Cloris Leachman.
Jimmy upa, da Sabrinin fant Wyatt ni tako nedolžen, kot se zdi. V upanju, da Wyatt svoje dekle vara, bi se na vsak način rad s Sabrino odpravil na njegovo študentsko zabavo. Toda žal bo dokaze o tem, da jo njen fant res vara, zelo težko našel. Da bi se občasno družila tudi s svojimi vrstniki, Maw Maw s Shelley obišče dom za ostarele, kjer se zagleda v enega od tam živečih dementnih pacientov.
09:00 Monsuno, 2012
Monsuno I. - prva sezona / epizoda 22 - JAPAN, USA.
Bren na dlančniku odkrije informacijo, da Darkspinovci sledijo Chasovemu očetu. Ekipa mu želi pomagati a ugotovi, da so predaleč, da bi lahko na pomoč prišli pravočasno. Zato se domislijo drznega načrta, ki pa se žal ne odvije po njihovih pričakovanjih. Ideja, da se pustijo ujeti vojakom S.T.O.R.M.A. se sprva izkaže za povsem zgrešeno.
09:25 BeyWheelz - Kotaleče vrtavke, 2012
BeyWheelz I. - prva sezona / epizoda 9 - USA.
Spremljamo novo risano serijo o beybladeu, ki se dogaja v času pred Ginkovim svetom. Pegaz in Gromki zmaj sta tako kot vedno v ospredju dogajanja, pa tudi njuna lastnika Šo in Jin, ki tokrat nastopata kot zaveznika. Sho in Jin sta skupaj z Leonom največja zvezdnika tekmovanja BeyWheelz, skupaj pa tvorijo najboljšo beyblade ekipo v velikem centru za urjenje tekmovalcev v beybladeu, ki je odrezan od preostalega sveta in v katerem se tako kot vedno odvija napeta borba med dobrim in zlim.
09:45 Yu - Gi - Oh!, 1998
Yu-Gi-Oh! I. - prva sezona / epizoda 37 - JAPAN.
Ko Yugi najde način, da Pegasusu prepreči brati misli, se dvoboj med odličnima dvobojevalcema končno razživi.
10:05 Yu - Gi - Oh!, 1998
Yu-Gi-Oh! I. - prva sezona / epizoda 36 - JAPAN.
Ko Pegasus dokaže, da lahko res bere misli, je Yugi že skoraj pripravljen obupati, a njegovi prijatelji mu stojijo ob strani.
10:25 Legende Chime, 2013
Legends of Chima I. - prva sezona / epizoda 1 - DENMARK, INDIA, THAILAND.
Dežela Chima je bila nekoč znana kot pravljična dežela, polna bujne narave in čudovitih živali, ki so bile druga drugi najboljše prijateljice. Toda tako kot se običajno zgodi, je tudi v Chimi harmonijo dežele porušil pohlep in želja po moči. Tam se namreč nahaja mogočni element chi, ki je vir življenja in obenem vir uničenja. Čeprav so dostop do chija dolga leta nadzorovali levi in v deželi skrbeli za red, mir in pravično razdelitev chija, pa so se krokodili temu uprli in zahtevali svoj delež. Od takrat naprej v Chimi ni nič tako, kot je bilo.
10:50 Profesor Baltazar, 1967
Profesor Baltazar I. - prva sezona / epizoda 11 - CROATIA.
Profesor Baltazar je prijazen star gospod in izumitelj, ki s svojimi izumi venomer z veseljem pomaga someščanom iz najrazličnejših zagat. V njegovem barvitem laboratoriju tako iz dneva v dan nastajajo prav nenavadni izumi.
11:00 Tom in Jerry, 1940
Tom and Jerry Theatricals I. - prva sezona / epizoda 53 - USA.
Maček Tom in mišek Jerry sta pravi legendi med risanimi junaki. Tom je čisto navaden in ne preveč pameten hišni muc. V življenju ima le tri cilje: jesti, spati ter ujeti miška Jerryja. Jerry živi v isti hiši kot Tom, vendar je preveč pameten in iznajdljiv, da bi se pustil ujeti. Še več, Tom je stalna tarča Jerryjevih potegavščin.
11:05 Tom in Jerry, 1940
Tom and Jerry Theatricals I. - prva sezona / epizoda 68 - USA.
Maček Tom in mišek Jerry sta pravi legendi med risanimi junaki. Tom je čisto navaden in ne preveč pameten hišni muc. V življenju ima le tri cilje: jesti, spati ter ujeti miška Jerryja. Jerry živi v isti hiši kot Tom, vendar je preveč pameten in iznajdljiv, da bi se pustil ujeti. Še več, Tom je stalna tarča Jerryjevih potegavščin.
11:10 TV PRODAJA
11:25 Pazi, kamera!, 2013
Pazi, kamera! XII. - dvanajsta sezona / epizoda 17 - SloVENIA.
Smejali se bomo zabavnim prigodam in najrazličnejšim, nevsakdanjim situacijam. Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet? Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.
12:30 Vzgoja za začetnike, 2010
Raising Hope I. - prva sezona / epizoda 19 - USA - Igrajo: Lucas Neff, Martha Plimpton, Garret Dillahunt, Shannon Woodward, Cloris Leachman.
Burt je navdušen nad knjigo, s pomočjo katere naj bi se novopečeni starši naučili svoje otroke dajati spat. Jimmyju, ki hčerko iz posteljice vzame vsakič, ko zajoka, se zdi vse skupaj smešno, toda starša mu povesta, da je postal sramežljiv in strahopeten prav zato, ker sta ga vedno pretirano ščitila pred raznimi nevarnostmi. Zdaj mora Burt svojo teorijo preskusiti še v praksi in Hope naučiti reda pri spanju, to pa je lažje reči kot narediti. Jimmyju njegova nova punca predstavi poseben napitek, ki ga popolnoma omami.
13:00 TV PRODAJA
13:15 TV PRODAJA
13:30 Kralj Ralph, 1991
King Ralph - USA - Režija: David S. Ward - Igrajo: John Goodman, Peter O'Toole, John Hurt, Camille Coduri, Richard Griffiths.
V Angliji nepričakovano umre vsa kraljeva družina, zato je čas, da Angleži dobijo novega kralja, ki bo nadaljeval kraljevo tradicijo. Po nesrečnem spletu naključij kraljevi dedič postane debelušni Ralph Jones, ameriški pianist iz Las Vegasa. Na prvi pogled se zdi, da ni nič lažjega in lepšega, kot biti kralj, a je resnica povsem drugačna. Ralphovo življenje se kar naenkrat začne hudo zapletati, še posebej, ko se zaljubi v preprosto dekle brez modre krvi, a dobrega srca.
15:20 Čudaški starši, 2006
Relative Strangers - USA - Režija: Greg Glienna - Igrajo: Danny DeVito, Kathy Bates, Ron Livingston, Neve Campbell, Beverly D'Angelo, Bob Odenkirk, Edward Herrmann, Christine Baranski.
Dr. Richard Clayton je psiholog s popolnim življenjem. Ima lepo in predano zaročenko Ellen, ljubeča starša, ki mu nudita vso podporo, in uspešno kariero. Vse se spremeni, ko mu njegov zagrenjeni in ljubosumni brat Mitch zabrusi, da je bil posvojen. Po začetnem šoku, ki ga doživi, se Richard odloči, da bo najel zasebnega detektiva, ki bo zanj poizvedel, kdo sta njegova biološka starša. Detektiv ju kmalu tudi najde in Richard se poln upanja odpravi k njima na obisk. Toda neolikana in zanemarjena Frank in Agnes Manure sta popolno nasprotje svojega sina.
17:05 Na trdnih tleh, 2011
Necessary Roughness III. - tretja sezona / epizoda 5 - USA - Igrajo: Callie Thorne, Marc Blucas, Scott Cohen, Mehcad Brooks, Patrick Johnson.
Connor poskuša pobotati TK-ja in Sheero ter rešiti njun poslovni podvig. FBI začne medtem nenapovedano preiskovati posle agencije V3, zaradi česar se računovodja Carl Webber odloči zaupno pogovoriti z Dani. Pove ji, da je morda on tisti, ki je zaradi zakonskih in posledičnih finančnih težav agenciji naprtil FBI-jevo preiskavo. Connor medtem sumi, da za preiskavo stoji njegova bivša asistentka Abby Bruce.
18:00 Svet, 2015
Svet na Kanalu A - 18:00 - Oddaja obravnava aktualne dogodke doma in po svetu, z vseh področij življenja. Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, neposreden in vsebinsko pester način. Nadgrajene so s številnimi javljanji v živo in v zaznamkih. Oddajo zaključuje vreme in sodelovanje gledalcev z videoposnetki.
18:50 Nezmotljivi čut, 2012
Finder I. - prva sezona / epizoda 4 - USA - Igrajo: Geoff Stults, Maddie Hasson, Mercedes Mason , Michael Clarke Duncan.
Isabelin zmenek s poklicnim igralcem bejzbola Frankom Haywoodom se ne odvija tako, kot bi si želela. Ko se vrneta v njegovo vilo, tam presenetita roparje, ki so med drugim odnesli kolekcijo njegovih športnih spominkov. Toda bolj kot z ukradenimi spominki je Frank obremenjen z ukradeno torbo s športno opremo, zato je Walter, ki ga Isabel prosi za pomoč pri iskanju Frankovih stvari, sumničav. Prepričan je, da mu Frank laže in nekaj prikriva, toda kaj?
19:40 Svet, 2015
Svet na Kanalu A - 19:45 - Oddaja obravnava aktualne dogodke doma in po svetu, z vseh področij življenja. Novice dneva so prikazane na raziskovalen, svojevrsten, neposreden in vsebinsko pester način.
20:00 Poslednja vožnja, 2004
Last Ride - USA - Režija: Guy Norman Bee - Igrajo: Dennis Hopper, Will Patton, Fred Ward, Chris Carmack.
Ronnie Purnell je legendarni bančni ropar. Potem ko med begom ubijejo njegovo ženo, se preda policiji. Največja tragedija pri vsem skupaj pa je, da mora Ronnie za seboj pustiti sina Aarona, ki ga bo odslej vzgajal policist Darryl. Trideset let kasneje Aaron dela kot policist in se trudi, da bi zgladil odnos z lastnim sinom Mattom. Ko Ronnie odsluži zaporno kazen, se namerava Darrylu maščevati, pri čemer računa na Mattovo pomoč.
21:30 Dobri samaritan, 2014
Reasonable Doubt - USA, CANADA, GERMANY - Režija: Peter Howitt - Igrajo: Dominic Cooper, Samuel L. Jackson, Gloria Reuben, Ryan Robbins, Erin Karpluk.
Mitch Brockden je mladi okrožni tožilec, ki nekega dne povzroči prometno nesrečo s smrtnim izidom in zbeži s prizorišča. Za njegov zločin okrivijo Clintona Davisa, povrh vsega pa Mitch sodeluje pri primeru. Čeprav ga muči slaba vest, ne prizna svoje krivde. A njegovi največji strahovi se kmalu uresničijo, ko izve, da je zaradi njega na prostosti morilec, zato se sam poda na lov za njim preden se nakupiči še več žrtev. Niti ne sluti, da je situacija dosti bolj zapletena kot se sprva zdi.
23:10 Družina Savage, 2007
Savages - USA - Režija: Tamara Jenkins - Igrajo: Laura Linney, Philip Seymour Hoffman, Philip Bosco, Peter Friedman, David Zayas.
Wendy Savage je neuspela umetnica, ki je za golo preživetje prisiljena opravljati priložnostna dela, obenem pa ljubimka s svojim poročenim sosedom Larryjem. Za razliko od njene neuspešne umetniške kariere je njen brat Jon priznani pisatelj, ki je izdal že vrsto knjig in živi na videz popolno življenje, a je v resnici vse prej kot takšno. Ko se morata Wendy in Jon po dolgih letih vrniti domov in poskrbeti za svojega dementnega očeta, sta se brat in sestra primorana soočiti tako drug z drugim kot z lastnimi strahovi, predsodki in razočaranji.