TV spored KANAL A


24. oktober 2014 - 30. oktober 2014
06:05 Fantastični spider - man, 2008
Spectacular Spiderman - prva sezona - epizoda 19 - Zda
Najstnik Peter Parker je zaradi ugriza genetsko spremenjenega pajka postal Spider-Man, bojevnik proti kriminalu. Medtem ko se vsak dan spopada z vedno bolj zlobnimi kriminalci, ga po drugi strani čaka tudi čisto navadno najstniško življenje, ki tudi ni brez problemov.
06:25 Marvel anime - Ironman, 2011
Marvel Anime: Ironman I. - prva sezona - epizoda 7 - Japonska
V risani seriji spremljamo Tonyja Starka, ki se v trenutku, ko obleče svoj jekleni oklep, spremeni v mogočnega Iron Mana. Njegove tokratne pustolovščine se odvijajo na Japonskem, kjer namerava Tony ustvariti nov jedrski reaktor in postaviti na ogled svoj novi robotski oklep, ki naj bi nadomestil Tonyja po njegovi upokojitvi. Ko Tony izgubi nadzor nad svojim novim izumom in začne ta delovati po lastni volji, mora narediti vse, da prepreči najhujše.
06:45 Looney tunes Show, 2011
Looney Tunes Show I. - prva sezona - epizoda 5 - Zda
Pred nami je risana serija, v kateri spremljamo vsem dobro znane junake, od iznajdljivega zajčka Dolgouhca in vase zagledanega racmana Tepka, pa do vedno optimističnega pujska, mačka Silvestra in kanarčka Tweetyja. Pisani druščini se bo tokrat prvič pridružila Tepkova prijateljica Tina. Pripravite se na nove dogodivščine z junaki Looney Tunes!
07:10 Fish in Chips, 2011
Fish'N Chips II. - druga sezona - epizoda 17 - Zda
Fish je riba, ki si želi postati kopensko bitje, saj obožuje svež zrak in ocvrt krompirček. Medtem je mačku Chipsu nerodno, saj se začenja spreminjati v ribo. Ker bi se rad dokazal ostalim uličnim mačkonom in si pridobil odobravanje družine, se hoče na vsak način polastiti Fisha, ki je za mačke prava poslastica.
07:25 MotoGP - kvalifikacije VN Malezije, 2014
MotoGP- kvalifikacijeDirkaški konec tedna najboljšim motociklistom razreda motoGP ne dopušča počitka. Vsak trenutek na stezi je lahko odločilen. Že boji za štartna mesta so dirka v malem. Štejejo tako časi treningov, na podlagi katerih se dirkači razvrstijo v dve kakovostni skupini, kvalifikacije pa so ponavadi do zadnje sekunde neodločene in zato nadvse napete.
10:20 Merlinove pustolovščine, 2011
Adventures of Merlin IV. - četrta sezona - epizoda 12 - Anglija - Igrajo: Colin Morgan, Bradley James, Anthony Head, Richard Wilson.
Morgana in Helios se s svojo vojsko odpravita nad Camelot. Arthurju z Merlinovo pomočjo uspe zbežati, pri tem pa ob Morgani zagleda svojega strica Agravaina, za katerega še vedno ne more verjeti, da ga je izdal. Gaj, Gwen in Elyan se medtem znajdejo v rokah Morgane, ki je svoje ujetnike pripravljena mučiti, dokler ji ne bodo povedali, kje je Arthur.
11:10 TV prodaja
11:25 Zakladi s podstrešja, 2011
Cash Cowboys II. - druga sezona - epizoda 10 - Kanada, Anglija
Sheldon Smithens in Scott Cozens sta novodobna kavboja in radovedna zbiralca zanimivih predmetov. Potujeta po Kanadi in preiščeta vsako podstrešje, klet, garažo in lopo, kjer predvidevata, da bosta med staro šaro našla tudi kakšno dragocenost in jo kasneje skušala prodati. Toda Sheldona in Scotta ne vodi le denar, temveč predvsem strast do zbirateljstva in vznemirjenje, ki ga doživljata ob lovu na staro pohištvo, že zdavnaj pozabljene glasbene albume ali pa na ljudske umetniške izdelke.
12:30 Sanjska upokojitev, 2011
Retired at 35 I. - prva sezona - epizoda 7 - Zda - Igrajo: Johnathan McClain, George Segal, Jessica Walter, Josh McDermitt.
David v svojem novem življenju izredno uživa, vse dokler se njegova starša ne odločita, da bosta vsak zase kandidirala za pomembno mesto v krajevni skupnosti. Alan in Elaine se spremenita v prava rivala, ki sta pripravljena narediti vse, da bi zmagala. To pa Davida pošteno moti. Toda kaj naj stori, da bi starša spravil k pameti?
12:55 Kategorija 8 - Armagedon, 2013
Category 8: Armageddon - epizoda 1 - Kanada - Režija: Kevin Fair - Igrajo: Matthew Modine, Maxim Roy, Ted Whittall, Trevor Hayes, Kate Drummond.
Film si bomo ogledali v dveh delih. Znanstvenik Michael Mitchell velja za najboljšega solarnega fizika v Zda, ki se je odločil prekiniti sodelovanje z ameriško vojsko potem, ko se je ta odločila njegovo delo izkoristiti v vojne namene in razviti mogočno orožje. Njegovo delo je nadaljeval Mitchllov nesposobni namestnik, ki je ministru za obrambo dovolil testiranje novega orožja na solarni pogon. Njuno nepremišljeno dejanje povzroči nastanek Sončevega sija in ogromnega oblaka plazme, ki potuje naravnost proti Zemlji in s tem ogrozi življenje na našem planetu.
14:35 Šola za prvake, 2012
Community IV. - četrta sezona - epizoda 2 - Zda - Igrajo: Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Alison Brie.
Noč čarovnic je, zato se Jeff in ostali odpravijo na zabavo k Vicki. Na poti tja se ustavijo v Pierceovi vili, kjer se je Pierce pomotoma zaprl v sobo za paniko in ne more iz nje. Medtem ko Pierce v zaprtem prostoru počasi izgublja razum, skušajo njegovi kolegi čim prej najti kodo, ki odpira vrata njegove sobe za paniko. Spotoma pa naletijo na nekaj hišnih skrivnosti.
15:10 Ljudje prihodnosti, 2013
Tomorrow People I. - prva sezona - epizoda 7 - Zda - Igrajo: Robbie Amell, Peyton List, Luke Mitchell, Aaron Yoo, Madeleine Mantock, Mark Pellegrino.
Stephen se odloči malce pozabavati s svojimi novimi močmi, toda Jedikiah je odločen, da mu bo to preprečil. Potem ko se John in Russell vrneta s poti, John začuti nenavadno napetost v odnosu s Caro. Stephen skuša medtem sam poskrbeti za novoodkritega člana napredne vrste, a brez pomoči ne bo šlo. Obenem sprejme pomembno odločitev glede iskanja svojega izginulega očeta.
16:05 Jane išče fanta, 2003
See Jane Date - epizoda 0 - Zda - Režija: Robert Berlinger - Igrajo: Charisma Carpenter, Holly Marie Combs, David Lipper, Joshua Malina, Eddie McClintock.
Jane Grant je samska mlada ženska z uspešno službo v založniškem podjetju. V nekaj tednih mora najti primernega spremljevalca, ki jo bo spremljal na poroko njene sestrične. Ukrepati mora, ker se je vsem zlagala, da ima resnega fanta. Tako se Jane poda na lov za primernim moškim, žal pa pri tem vedno naleti na napačne izbrance. Kot da nima s tem že dovolj težav, se v njeno življenje spet vrne sošolka iz srednje šole Natasha Nutley, ki je zdaj televizijska diva v žajfastih nadaljevankah. Jane, ki mora urediti Natashino avtobiografijo, ni nad ponovnim snidenjem prav nič navdušena.
17:45 Pazi, kamera!, 2014
Pazi, kamera! XIII. - prva sezona3 - epizoda 11 - Slo
Smejali se bomo zabavnim prigodam in najrazličnejšim, nevsakdanjim situacijam. Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet? Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.
18:30 TV Dober dan, 2002
TV Dober dan VI. - 2002 - sezona 6 - epizoda 1 - Slo - Igrajo: Tjaša Železnik, Primož Ekart, Jernej Kuntner, Kondi Pižorn, Damjan Perne, Alenka Kozolc.
Naši junaki so izgubili frekvenco in vsi po vrsti so se znašli na cesti. Televizijska hiša sredi Meglenika sameva, a natančen pogled v notranjost bi razodel, da ni prazna. V njej se klatijo čudni tipi, ki od zvezanega Jožeta zahtevajo, da priklopi oddajnik. Izkaže se, da po malem vsi nekdanji uslužbenci zahajajo v stare delovne prostore, saj se jim strašno toži po njih. In tako se začne teroristična zgodba! Izi zahteva vrnitev frekvence, sicer bo v nedeljo opoldne v program spustil pornografski film, ostala ekipa postanejo njegovi talci.
19:25 Pritličje, 2013
Ground Floor I. - prva sezona - epizoda 1 - Zda - Igrajo: Skylar Astin, Briga Heelan, John C. McGinley, Rory Scovel, Rene Gube, James Earl.
Ambiciozni mladi finančnik Brody na službeni zabavi spozna lepo Jennifer in z njo preživi noč. Ne sluti, da je tudi Jennifer zaposlena v njegovem podjetju in da se bosta od zdaj naprej njuni poti križali veliko bolj, kot je pričakoval. Tu je še Brodyjev šef, g. Mansfield, ki skuša svojega mladega varovanca preobraziti v tipičnega zapetega poslovneža, Brodyjev veliki tekmec Threepeat in Jenniferjevi svobodoljubni sodelavci, ki se ne nameravajo tako zlahka predati korporativnemu svetu, katerega del so hočeš-nočeš tudi sami.
20:00 Anna in kralj, 1999
Anna and the King - epizoda 0 - Zda - Režija: Andy Tennant - Igrajo: Jodie Foster, Yun-Fat Chow, Bai Ling, Tom Felton.
Romantična zgodovinska drama se odvija ob koncu 19. stoletja na Tajskem. Jodie Foster igra mlado ovdovelo angleško učiteljico Anno Leonowens, ki jo kralj Siama najame, da bi poučevala njegovih 58 otrok. Anni po prihodu v neznano eksotično deželo ni lahko. Skrbeti mora za sina in premagati številne druge ovire. Poleg tega je presenečena, ko med njo in kraljem vzplamtijo romantična čustva. Zgodba je še toliko bolj zanimiva, ker dogodki slonijo na dnevnikih, ki jih je pisala resnična Anna Leonowens.
22:35 Gospodar prstanov - Kraljeva vrnitev, 2003
Lord of the Rings: Return of the King - epizoda 0 - Zda, Nova Zelandija - Režija: Peter Jackson - Igrajo: Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Sean Astin, Dominic Monaghan, Billy Boyd, Orlando Bloom, Cate Blanchett, John Rhys-Davies, Liv Tyler.
Zadnji del Tolkienove trilogije je bil nagrajen z enajstimi oskarji. Poleg napete zgodbe nas čakajo novi liki, nove bitke, novi epski vrhunci, idilična pokrajina in osupljivi posebni efekti. Popotovanje bratovščine gre počasi h koncu. Vsi se pripravljajo na zgodovinsko bitko proti Sauronu, ki namerava napasti in uničiti človeško kraljestvo Gondor. Nekoč veliko kraljestvo počasi izginja, zato obupno potrebuje novega kralja. Prihodnost Srednjega sveta je tako odvisna zlasti od Aragorna, ki je dedič gondorskega kraljestva. Vendar Aragorna razjeda dilema glede njegovega porekla, ki se mu je do sedaj predvsem zaradi napačnih odločitev svojih prednikov odpovedoval. Medtem se Frodo in Samo s prstanom prebijata skozi sovražnikovo ozemlje, kamor ju vodi Golum.
02:10 XIII - Na sledi zarote, 2012
XIIIgrajo: The Series II. - druga sezona - epizoda 1 - Kanada, Francija - Igrajo: Stuart Townsend, Aisha Tyler, Stephen McHattie, Greg Bryk, Roxane Mesquida.
Potem ko ga je obveščevalka Lauren Jones skušala umoriti, bivši Cijin agent XIII odpotuje v Empire City, kjer deluje radikalna okoljevarstvena skupina s karizmatičnim vodjo Maxom Vargasom. Ko pred policijo reši Betty Barnowsky, eno izmed članic skupine, ga ta povabi k sodelovanju in načrtovanju napada na jedrski reaktor, ki ga ima v lasti korporacija Synequanon. Predsednik Carrington se medtem zboji za svoj položaj, zato se po pomoč obrne k svojemu svetovalcu za varnost Martinu Reynoldsu in Lauren Jones, ki zdaj zaseda položaj državne sekretarke.
03:20 Glasbeni mikser