TV spored KANAL A


25. junij 2016 - 1. julij 2016
15:15 Gospodar prstanov - Stolpa, 2002
Igrajo: Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Orlando Bloom, Sean Astin, Christopher Lee - Režija: Peter Jackson.
Lord of the Rings: Two Towers - Zda,NEW ZEALAND
Junaki se bodo morali tokrat zoperstaviti moči dveh stolpov: Sarumanovega in Sauronovega. Hobita Samo in Frodo sama potujeta v Mordor, da bi uničila prstan. Pri tem ugotovita, da ju zasleduje skrivnostni Golum, ki je nekdaj imel prstan v svoji lasti. Ko ga ujameta, jima Golum obljubi, da ju bo odpeljal v Mordor, če ga bosta potem izpustila. Samo Golumu ne zaupa, Frodu pa se bitje zasmili. Medtem Aragorn, vilinec Legolas in škrat Gimli sledijo orkom, ki so ujeli Pipina in Meda.
18:40 Pazi, kamera!, 2015
Pazi, kamera! - trinajsta sezona / epizoda 2 - Slovenija
19:00 Trdoglavci, 2011
Igrajo: Jernej Šugman, Ivanka Mežan, Bojan Emeršič, Nataša Tič Ralijan.
Trdoglavci I. - prva sezona / epizoda 6 - Slovenija
V Trdoglavu odmevata dve pomembni vesti. Ena vesela in druga žalostna. Vesela je ta, da je v Žmureku crknila krava, žalostna pa, da kelnerca Katka odhaja v veliko mesto na pripravništvo. Čeprav bojo mnogi za Katko krepko žalovali, bo praznovanje njenega odhoda zvečer v gostilni nadvse zabavno in obvezno za vse. Pojavi pa se še tretja pomembna vest – po 20 letih se v Trdoglavu spet pojavi turist in le kam drugam z njim, kot na zabavo.
20:00 Zlati orel, 2011
Igrajo: Channing Tatum, Jamie Bell, Donald Sutherland, Mark Strong - Režija: Kevin Macdonald.
Eagle - Anglija,Zda
Leto 140. Dvajset let po nepojasnjenem izginotju rimske devete legije nekje na Škotskem, se mladi centurij Marcus Aquila odloči rešiti uganko in svojemu očetu, poveljniku devete legije, povrniti ugled. Skupaj s svojim uporniškim sužnjem Marcus prečka Hadrijanov zid in se znajde sredi neznanega kaledonskega višavja, kjer naj bi se soočil s tam živečimi divjimi plemeni in si spet prisvojil grb izgubljene legije v podobi zlatega orla.
22:05 Desant na Drvar, 1963
Igrajo: Ljubiša Samardžić, Pavle Vuisić, Maks Furijan, Mata Milošević, Marija Lojk - Režija: Fadil Hadžić.
Desant na Drvar - YUGOSLAVIA
Film je posnet po resničnih dogodkih iz leta 1944, ko je med drugo svetovno vojno nemška vojska z velikimi uspehi osvajala ozemlje tedanje Jugoslavije. Film prikazuje odločilno akcijo nacistov - napad na glavni štab jugoslovanskega partizanskega gibanja s Titom na čelu. Kljub nepričakovanemu in dobro organiziranemu napadu nemške vojske, so pogum, odločnost in junaštvo partizanskih vojakov preprečili uničenje glavnega štaba in likvidacijo Tita.