TV spored HTV 1


22. junij 2017 - 28. junij 2017
22:39 Vijesti iz kulture (T)
22:51 Cesarica - hit godine (12) (R)
22:55 Eurojackpot
  • Sanjate o najvećim dobicima? Uz Eurojackpot na Hrvatskoj radioteleviziji, vaši snovi postaju stvarnost! U 25. kolu igramo za Eurojackpot koji iznosi 214.000.000,00 kn. Veselje dobitka s vama iščekuje Mirna Maras!
23:03 Ženskar, američki film (18) (R)
  • Spread, 2009
  • Romantična komedija. Naočiti Nikki (A. Kutcher), narcisoidan mladi žigolo iz Los Angelesa, uživa u životu na visokoj nozi koji mu omogućuju brojne veze sa ženama čija srca s lakoćom osvaja i slama. No kad upozna atraktivnu Samanthu (A. Heche), privlačnu sredovječnu pravnicu koja bi mu mogla pružiti sve što poželi, Nikki će se odjednom naći u neobičnoj situaciji. Ubrzo nakon susreta sa Samanthom on upozna i mladu konobaricu Heather (M. Levieva), romantičnu djevojku u koju će se možda i prvi put iskreno zaljubiti. Dok Samanthu bezobzirno vara s više djevojaka, od svoje prijateljice Emily (R. Blanchard) do lijepe Christine (S. Rockwell), Nikki shvaća da za Heather konačno osjeća ono pravo. A za pomoć u traženju izlaza iz teške situacije obratit će se i svom prijatelju Harryju (S. Stan), koji bi mu trebao pomoći osvojiti Heather. Uloga u romantičnoj komediji darovitog Davida Mackenzieja (Mladi Adam, Osjetila ljubavi), producenta, scenarista i redatelja višestruko nominiranog za škotsku inačicu prestižne nagrade BAFTA, koji je za rad na hvaljenoj romantičnoj drami "Hallam Foe" 2007. nagrađen Srebrnim medvjedom za glazbu te nagradom FIPRESCI na festivalu u Motovunu, kao da je pisana za popularnog Ashtona Kutchera. Glumac specijaliziran za uloge dobrodušnih ali lakomislenih i egoističnih zavodnika kakve je tumačio u filmovima "Kći mog bossa", "Nešto poput ljubavi", "Dok nas jackpot ne rastavi" i "Dan zaljubljenih", kao i u humorističnoj hit seriji "Dva i pol muškarca" u kojoj je zamijenio Charlieja Sheena, u ulozi narcisoidnog žigola Nikkija snalazi se kao riba u vodi. Kutcher je šarmantan, slatkorječiv i pažljiv prema ženama, i nijedna mu ne uspijeva odoljeti, od energične odvjetnice Samanthe koju tumači A. Heche (Vulkan, Donnie Brasco, Šest dana, sedam noći), preko sve traženije R. Blanchard (Male prljave laži, Zmije u avionu), do mlade M. Levieve (Cijena istine). Na Kutcherovu liku i počiva čitava dramska i komična konstrukcija filma Davida Mackenzieja koji se odlikuje ležernošću, nepretencioznošću, solidnim ritmom i spretnim eksploatiranjem motiva lagodnog života i hedonizma. Estetiziranu filmsku fotografiju potpisuje Steven Poster (Rocky V, Donnie Darko), a glazbu John Swihart (Napoleon Dynamite, serija "Kako sam upoznao vašu majku").
  • Igrajo: Ashton Kutcher, Anne Heche, Margarita Levieva, Sebastian Stan, Ashley Johnson, Sonia Rockwell, Rachel Blanchard, Shane Brolly, Eric Balfour, Maria Conchita Alonso, Derek Carter, Jordan Black, Dan Levine, Režija: David Mackenzie