TV spored HBO


28. marec 2017 - 3. april 2017
22:05 Divji svak, film
  • Brother Nature, 2016, komedija, IMDb ocena: 4.7
  • Zapeti politik Roger se pripravlja, da bo med počitnicami v hiši ob jezeru svoje dekle zaprosil za roko. Te namene pokvari njegov nesojeni svak Todd, brezskrbni taborni svetovalec, ki si želi biti Rogerjev najboljši prijatelj.Zagnani in zapeti mladi politik Roger (Taran Killam) se pripravlja, da bo med počitnicami v hiši njenih staršev ob jezeru zaprosil za roko dekle svojih sanj (Gillian Jacobs). A velikopotezni nameni se izjalovijo, ko spozna svojega nesojenega svaka Todda (Bobby Moynihan), brezskrbnega svetovalca v taboru z zlatim srcem in divjim smislom za zabavo – ki si najbolj od vsega želi, da bi postal Rogerjev najboljši prijatelj, nazadnje pa ga dobronamerno pahne v niz sila nesrečnih pripetljajev. Medtem ko se Roger ubada z nezaslišanimi ribiškimi izleti, pogonskimi vodnimi jopiči in muzikali na temo ameriške zgodovine, po sili razmer ugotovi predvsem nekaj: biti del nove družine bo težje, kot si je predstavljal.
  • Igrajo: Taran Killam, Gillian Jacobs, Bobby Moynihan, Sarah Burns, Bill Pullman, Režija: Matt Villines, Osmany Rodriguez

več
Divji svak, film
23:45 Obisk, film
  • The Visit (2015), 2015
  • Srhljiva zgodba spremlja brata in sestro, ki ju mati pošlje na obisk k babici in dedku na podeželje. Izkušnja se sprevrže v grozljivo doživetje, ko otroka ugotovita, da sta stara starša vpletena v nekaj temačnega in sila čudaškega. Slavni scenarist, producent in režiser M. Night Shyamalan ("Šesti čut", "Znamenja", "Nezlomljivi") ter producent Jason Blum (franšize "Paranormalno", "Očiščenje" in "Zakleti") prinaša srhljivo zgodbo o bratu in sestri, ki ju nič hudega sluteča mati pošlje na obisk k babici in dedku na podeželje ameriške Pensilvanije. Otroka prvič vidita svoja stara starša in sprva sta nad nenavadnim parom zakoncev navdušena; a zanimiva izkušnja se sprevrže v grozljivo doživetje, ko ugotovita, da sta stara starša vpletena v nekaj temačnega in sila čudaškega. Obisk svojcev postane boj za preživetje, srečna vrnitev otrok domov k materi pa je iz dneva v dan manj verjetna.
  • Igrajo: Olivia DeJonge, Ed Oxenbould, Deanna Dunagan, Peter McRobbie, Kathryn Hahn, Režija: M. Night Shyamalan