TV spored DISCOVERY CHANNEL


20. avgust 2017 - 26. avgust 2017
13:30 Neverjetno preživetje (Sezona 5) - Ekstremna puščava (Epizoda 6)
 • (Ultimate Survival: Extreme Desert) V puščavi Mojave je Bear na robu moči, saj se sreča z nepredstavljivimi izzivi - prebija se skozi temperature od minus 5 do plus 40 °C.
14:25 Neverjetno preživetje (Sezona 5) - Gledalec v boju z divjino (Epizoda 7)
 • (Ultimate Survival: Fan Vs Wild With Bear Grylls) Bear se z dvema gledalcema odpravi v kanadsko divjino, kjer se spopadejo z izzivom neverjetnega preživetja. Soočita se s strahovi in poskušata pogoltniti tipične Bearove jedi.
15:20 Neverjetno preživetje (Sezona 5) - 2. zbirka (Epizoda 8)
 • (Ultimate Survival: Compilation 2) Ste se kdaj spraševali, kdo sledi Bearu iz helikopterja, prečka vodo, polno krokodilov, se loti ledenih slapov in tvega svoje življenje? To je vaša priložnost, da spoznate ekipo.
16:15 Kako je narejeno (Sezona 10) - Kamni za curling/hladilniki/aluminijasti bejzbolski ...
 • (How It's Made: Curling Stones/Refrigerators/Aluminium Baseball Bats) Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov: kamne za curling, hladilnike in aluminijaste bejzbolske kije.
16:40 Skladiščne dražbe (Sezona 1) - 5. epizoda (Epizoda 5)
 • (Storage Hunters: Episode 5) Pridružite se Brandonu in Lori Bernier, ki se borita za najboljše predmete na najbolj neusmiljenih skladiščnih dražbah v Zda in si oglejte, kakšne skrite zaklade bosta odkrila.
17:10 Skladiščne vojne - Kanada (Sezona 2) - Kennyjevi proti Kennyjevim (Epizoda 11)
 • (Storage Wars Canada: Kennys vs Kennys) Roy na dražbo pripelje Bogartovi sestri, da bi slednjega spravil ob živce. Ursula pa je slabe volje, kar se trudijo ostali izkoristiti.
17:40 Kralji dražbe (Sezona 3) - Zvočniki/kraljevo sedlo (Epizoda 5)
 • (Auction Kings: Drive-In Speakers/Royal Saddle) Paul proda dodge viperja, nek prodajalec prinese sedlo, ki je povezano z maroško kraljevo družino, Delfino pa se dokoplje do zvočnikov iz drive-in kina.
18:05 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 1) - Porsche - 1. del (Epizoda 1)
 • (Wheeler Dealers: Porsche - Part 1) Ljubitelj avtomobilov Mike Brewer in mehanik Edd China obnavljata porschejev klasični model 924, ki bi ga rada spet spravila na cesto.
18:30 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 1) - Porsche - 2. del (Epizoda 2)
 • (Wheeler Dealers: Porsche - Part 2) Mike Brewer in Edd China nadaljujeta s preobrazbo porschejevega modela 924, ki si ga resnično želita videti spet na cesti.
19:00 Kako je narejeno (Sezona 2) - Orodje za natančno rezanje/barvno steklo/polprikolic...
 • (How It's Made: High Precision Cutting Tools, Stained Glass, Semi-trailers) Orodje za natančno rezanje, barvno steklo, polprikolice in snemalniki: da bi ugotovili, kako so izdelani, smo pod drobnogled postavili še več vsakodnevnih predmetov.
19:30 Kako jim uspe? (Sezona 10) - Žafran/ceste na ledu/Shelby (Epizoda 2)
 • (How Do They Do It?: Saffron/Ice Roads/Shelby) Kako pridelujejo in pridobivajo drago začimbo žafran, kako gradijo velikanske ceste, ki so v celoti iz ledu, in kako izdelajo športni avto?
20:00 Goli in prestrašeni (Sezona 3) - Ognjeniška nevarnost (Epizoda 4)
 • (Naked And Afraid: Ashes To Ashes) Inštruktor preživetja in upokojena vojakinja se znajdeta na ognjeniškem otoku Montserrat. Njuna različna stila preživetja se dobro dopolnjujeta, potem pa nesreča sproži izbruh.
21:00 Hudičev kanjon (Sezona 1) - Kar bo, pa bo (Epizoda 2)
 • (Devil's Canyon: Hell And High Water) Čeprav Benove zaloge hrane hitro kopnijo, se mu nasmehne sreča. Zaradi zapadlega snega bo namreč precej lažje izsledil divjad. Boyce pa opremo preseli na kraj, ki veliko obeta.
22:00 V divjini z Bearom Gryllsom (Sezona 3) - Julianne Hough (Epizoda 3)
 • (Running Wild with Bear Grylls: Julianne Hough) Mojster preživetja Bear Grylls odpelje zvezdnike na 48-urno pustolovščino na nekatere najbolj divje in odmaknjene kraje v Zda in drugod po svetu.
23:00 Dvojno preživetje (Sezona 6) - 11. epizoda (Epizoda 11)
 • (Dual Survival: Dying of Thirst) Dva mojstra preživetja s povsem različnimi ozadji se spopadeta z neizprosnimi okolji, v katerih želita prikazati, kako vam lahko ustrezne veščine rešijo življenje.