TV spored DISCOVERY CHANNEL


22. januar 2017 - 28. januar 2017
09:05 Hitri in glasni (Sezona 1) - Nizek lincoln (Epizoda 5)
 • (Fast N' Loud: Low-Riding Lincoln) Fantje predelajo avtomobili lincoln continental mark III iz leta 1970 in oživijo fordov poltovornjak iz leta 1968. Richard kupi hot rod iz leta 1970 s skrivnostno preteklostjo.
09:55 Zlata mrzlica (Sezona 6) - Zlata ladja (Epizoda 2)
 • (Gold Rush: Gold Ship) Tony končno dobi 75 let staro napravo za izpiranje zlata v Klondiku, toda podvig mora prekiniti zaradi hudih težav. Deda Johna odpeljejo v bolnišnico.
10:50 Zlata mrzlica na Beringovem morju (Sezona 5) - Odštevanje (Epizoda 1)
 • (Gold Divers: Countdown to Gold) Ekipa je to zimo prisiljena sprejeti skrajne ukrepe zaradi strogih časovnih rokov. Vern stavi na napredno napravo, Emily pa v Nome povabi skupino potapljačic.
11:40 Skladiščne dražbe v Združenem kraljestvu (Sezona 3) - 5. epizoda (Epizoda 5)
 • (Storage Hunters UK: Episode 5) Ekipa je v Lewesu, kjer je vse v znamenju krvi, potu in solz. Eden od kupcev se na vroč dan znajde v joku, Scotty pa pritegne pozornost.
12:05 Skladiščne dražbe v Združenem kraljestvu (Sezona 3) - 6. epizoda (Epizoda 6)
 • (Storage Hunters UK: Episode 6) Na dražbi v Oxfordshiru vlada prava zmešnjava. Heavy D-ju skozi prste spolzi pravo bogastvo, skrivnostna škatla pa sproži vojno. Barryjevega nečaka pa malce zanese.
12:35 Dražbe izgubljenih predmetov (Sezona 2) - Velika pričakovanja (Epizoda 8)
 • (Baggage Battles: Crate Expectations) Lovci na zaklade se odpravijo v Phoenix v Arizono, kjer se udeležijo dražbe z ekipo Sierra Auction Managementa. Bodo odkrili kakšen zaklad?
13:00 Dražbe izgubljenih predmetov (Sezona 2) - Kalifornijske spletke (Epizoda 9)
 • (Baggage Battles: California Scheming) Lovci na zaklade se spopadejo na nori in eklektični dražbi izgubljenih predmetov v Santa Cruzu, kjer Mark za spopad z Billyjem za starinske igrače vpokliče okrepitve.
13:30 Likvidator (Sezona 2) - Zahtevna kupčija (Epizoda 7)
 • (The Liquidator: Tough Sell) Človek za delo pri Direct Liquidation potrebuje debelo kožo. Kako bo iniciacijo v fantovski klub prestala mlada in lepa bodoča knjižničarka?
13:55 Likvidator (Sezona 2) - Sumljivo pohištvo (Epizoda 8)
 • (The Liquidator: A Hand Up) Jeff kupi pohištvo, za katerega sumijo, da je bilo povezano s preprodajo mamil. Bo ob močnem vonju po marihuani uspel najti primernega kupca?
14:25 Lov na klasične avtomobile (Sezona 6) - Poljubi nekaj žabcev (Epizoda 24)
 • (Chasing Classic Cars: Kiss a Few Frogs) Wayne Carini vabi gledalce v svet prestižnih avtomobilskih zbirk. Oglejte si, s kakšnim mojstrstvom odkriva skrite zaklade, ki veljajo skoraj za izumrle.
14:50 Lov na klasične avtomobile (Sezona 6) - Postaja vroče (Epizoda 25)
 • (Chasing Classic Cars: Getting Hot) Wayne Carini vabi gledalce v svet prestižnih avtomobilskih zbirk. Oglejte si, s kakšnim mojstrstvom odkriva skrite zaklade, ki veljajo skoraj za izumrle.
15:20 Delovanje mega letališča (Sezona 1) - Ne sme spodleteti (Epizoda 5)
 • (X-Ray Mega Airport: Failure Is not an Option) Spoznajte inženirsko ekipo letališča, ki je pod stalnim hudim pritiskom, varnostno osebje, ki skrbi za zakon in red, in mnoge druge neopevane junake frankfurtskega letališča.
16:15 Bitke robotov (Sezona 1) - 6. epizoda (Epizoda 6)
 • (Battle Bots: Episode 6) Preteklo je veliko krvi, znoja in solz in le šest ekip se je obdržalo na turnirju. Kdo bo osvojil končni naslov prvaka in odnesel glavno denarno nagrado?
17:10 Kako je narejeno - Sanjski avti (Sezona 2) - Lucra LC470 (Epizoda 7)
 • (How It's Made: Dream Cars: Lucra LC470) Pridružite se ekipi oddaje »Kako je narejeno«, ki bo obiskala rojstni kraj lucre LC470 in vam ob tem razkrila njeno tehnično dovršeno notranjost in prekrasno zunanjost.
17:35 Kako je narejeno - Sanjski avti (Sezona 2) - Chevrolet Corvette Stingray (Epizoda 8...
 • (How It's Made: Dream Cars: Chevrolet Corvette Stingray) Pridružite se ekipi oddaje »Kako je narejeno«, ki bo obiskala rojstni kraj corvette stringray in vam ob tem razkrila njeno tehnično dovršeno notranjost in prekrasno zunanjost.
18:05 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 13) - Chevrolet Corvette letnik 1968 (Epizoda 8...
 • (Wheeler Dealers: 1968 Chevy Corvette) Mike in Edd se ne moreta zediniti glede definicije športnega avtomobila. Ker bi rad pohodil plin in drvel po cesti, Mike kupi corvetto iz leta 1968.
19:00 Aljaški divji ljudje - Knjiga o ... (Sezona 3) - Medvedu (Epizoda 2)
 • (Alaskan Bush People: Book Of.
  : Bear) Globoko v divjini aljaških gozdovih živi družina. Billy in Amy Brown - in njunih sedem otrok - živi v popolni izolaciji in so s svojim preživetjem odvisni le drug od drugega.
20:00 V divjini z Bearom Gryllsom (Sezona 2) - Michelle Rodriguez (Epizoda 5)
 • (Running Wild with Bear Grylls: Michelle Rodriguez) Bear odpelje hollywoodsko porednico Michelle Rodriguez v severnoameriško puščavo Red Desert, kjer vladajo krute razmere. Tam ju čaka naporna in slikovita pustolovščina.
21:00 Zlata mrzlica (Sezona 7) - Oko na nebu (Epizoda 1)
 • (Gold Rush: Miracle On The Mountain Part 1) Todd tvega največ v svojem življenju in Tony širi svoj imperij z drugim bagerjem. Nova sezona se pri Parkerjevih začne brez dedka in mentorja.
22:00 Smrtonosni ulov - legenda o Wizardu
 • (Deadliest Catch: Legend of the Wizard) Keith Colburn je zgradil več milijonov dolarjev vreden imperij. Wizarda je iz bojne ladje iz druge svetovne vojne spremenil v eno najboljših ladij v floti: toda za kakšen strošek?
23:00 Smrtonosni ulov - Zaliv Dungeon Cove (Sezona 1) - Zadnje prečenje (Epizoda 6)
 • (Deadliest Catch: Dungeon Cove: Final Crossing) Po tednih borbe z zahrbtnim morjem se oregonski ribiči na rake bližajo cilju. Smrtonosni valovi zajamejo kapitana Mikeya Retherforda Jr. na prehodu v pristanišče.