TV spored DISCOVERY CHANNEL


20. julij 2017 - 26. julij 2017
12:35 Možje z Jukona (Sezona 2) - Molitev za sneg (Epizoda 6)
 • (Yukon Men: Pray for Snow) Zaradi pomanjkanja snega so poti neprehodne. Joey postavi nov niz pasti, kar ga pripelje do soočenja z neusmiljenim plenilcem. Jamesa pa tare pomanjkanje lesa.
13:30 Zlata mrzlica na Beringovem morju (Sezona 6) - Ni ga čez Nome (Epizoda 10)
 • (Gold Divers: No Place Like Nome) Pomrenkejevi iščejo srečo z zlatom tako na kopnem kot na morju. Kris pa ima še zadnjo priložnost, da se dokaže kot kapitan in lovec na zlato.
14:25 Legenda o krokodiljem zlatu (Sezona 1) - Reke zlata (Epizoda 1)
 • (Legend of Croc Gold: Rivers Of Gold) Aljaški zlatokop Farley Dean, ki mu grozi bankrot, na otoku Bougainville v Papuanski Novi Gvineji išče zaklad, ki naj bi ga varovali orjaški ljudožerski krokodili.
15:20 Legenda o krokodiljem zlatu (Sezona 1) - Unča na uro (Epizoda 2)
 • (Legend of Croc Gold: An Ounce An Hour) Na otok Bougainville prispe še zadnji član ekipe zlatokopov, ki jo je sestavil Farley Dean. Toda slednji s svojo nepremišljenostjo ogrozi varnost ekipe in celotno misijo.
16:15 Kako je narejeno (Sezona 8) - Bombice za CO2/prestice/škarjasta dvigala/drsališč...
 • (How It's Made: CO2 Cartridges/Pretzels/Scissor Lifts/Skating Rinks) Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Oglejte si, kako nastanejo bombice za CO2, prestice, škarjasta dvigala in drsališča.
16:40 Skladiščne dražbe v Združenem kraljestvu (Sezona 4) - 2. epizoda (Epizoda 2)
 • (Storage Hunters UK: Hampshire) Razstavljalec in dražitelj Sean Kelly se odpravi čez lužo, da bi potoval po Veliki Britaniji in odkrival skrite zaklade v podeželskih skladiščnih. Naj dražba začne!
17:10 Skladiščne vojne - Kanada (Sezona 2) - Skladiščne vojne - Skrajnosti (Epizoda 3...
 • (Storage Wars Canada: Storage Wars: Extreme Edition!!!!) Kupci so napeti kot še nikoli. V stresu so zaradi tekmovalnosti na dražbi, poleg tega jih čakajo pomembne odločitve v zvezi z novimi poslovnimi podvigi.
17:40 Garažni zakladi (Sezona 2) - Sneg, šport in nenavadna tekočina (Epizoda 9)
 • (Garage Gold: Snow, Sports, and Bizarre Fluid) Zimske razmere, redki zbirateljski predmeti in zamrzovalnik poln nenavadne tekočine so recept za neobičajen dan za podjetje Garage Brothers.
18:05 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 2) - Suzuki SJ410 - 1. del (Epizoda 5)
 • (Wheeler Dealers: Suzuki SJ410 - Part 1) Mike se prijavi v spletno dražbo, da bi poiskal poceni suzukija za mehanika Edda China, ki bi ga obnovil. Kmalu odkrije pravo kupčijo in jo pograbi z obema rokama.
18:30 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 2) - Suzuki SJ410 - 2. del (Epizoda 6)
 • (Wheeler Dealers: Suzuki SJ410 - Part 2) Eddova olepšava suzukija se nadaljuje, ko ta dobi nov sloj barve, novo notranjost in varnostno kletko. Na koncu ga v roke dobi Mike. Bo uspel ustvariti dobiček?
19:00 Kako je narejeno (Sezona 24) - Tanko steklo, stroj za razstavljanje palet (Epizoda ...
 • (How It's Made: Ultra-Thin Glass, Pallet Dismantlers) Oglejte si, kako izdelajo izjemno tanko steklo, stroj za razstavljanje palet in brezšivne cevi iz nerjavnega jekla.
19:30 Kako jim uspe? (Sezona 9) - 19. epizoda (Epizoda 19)
 • (How Do They Do It?: Episode 19) Kako izdelajo najdražjo gondolo na svetu? Kako iz trave izdelajo vodko? In kako družabna omrežja med seboj povežejo na milijarde ljudi z vsega sveta?
20:00 Skladiščne vojne - Kanada (Sezona 1) - Prepir v družini (Epizoda 35)
 • (Storage Wars Canada: Brawl in the Family) V Kanadi se na skladiščnih dražbah vsakodnevno srečujejo kupci. V tej epizodi Bogart izgubi živce zaradi Paulovih ponudb na dražbi v Torontu.
20:30 Skladiščne vojne - Kanada (Sezona 1) - V ljubezni in skladiščnih vojnah je vse ...
 • (Storage Wars Canada: All's Fair in Love and Storage War) Večina kupcev na dražbi v Torontu doživi dramatično življenjsko spremembo. Izjema je Roy, ki je še vedno tepec.
21:00 Likvidator (Sezona 4) - Novinčeva lekcija (Epizoda 3)
 • (The Liquidator: Show Me the Moo-la) Vajenec Daniel začne sklepati posle po tisoč dolarjev, ne da bi prej vprašal Jeffa. Kako se bo Jeff odzval? Bo Daniela ukoril?
21:30 Likvidator (Sezona 4) - Plesna kupčija (Epizoda 4)
 • (The Liquidator: King Of Scrap) Jeff spreminja smeti v zaklade. Toda celo on mora biti ustvarjalen, ko kupi veliko količino domorodskih izdelkov, ki jih očitno nihče noče.
22:00 Skladiščne dražbe (Sezona 3) - 2. epizoda (Epizoda 2)
 • (Storage Hunters: Episode 2) Zakonca Brandon in Lori Bernier se borita za najboljše predmete na najbolj neusmiljenih skladiščnih dražbah v Zda. Bosta odkrila skriti zaklad ali našla zgolj ničvredno šaro?
22:30 Skladiščne dražbe (Sezona 3) - 3. epizoda (Epizoda 3)
 • (Storage Hunters: Episode 3) Zakonca Brandon in Lori Bernier se borita za najboljše predmete na najbolj neusmiljenih skladiščnih dražbah v Zda. Bosta odkrila skriti zaklad ali našla zgolj ničvredno šaro?
23:00 Lovci na zaklade (Sezona 8) - 8. epizoda (Epizoda 8)
 • (Salvage Hunters: Episode 8) Strokovnjak Drew raziskuje impresivno Napoleonovo utrdbo v Essexu. Drew in Tee sta očarana nad srednjeveško katedralo v Lichfieldu, kjer Drew preveri nekatere od svojih predmetov.