TV spored DISCOVERY CHANNEL


22. maj 2017 - 28. maj 2017
08:40 Nepremičninske vojne (Sezona 1) - Kupci, pazite se (Epizoda 16)
 • (Property Wars: Buyer Beware) Steve Simons se preizkuša v kupovanju in pregledovanju nepremičnin, Ed pa je na vrsti za dražbo. Bo imel Steve začetniško srečo?
09:05 Avstralski tovornjakarji (Sezona 4) - 8. epizoda (Epizoda 8)
 • (Outback Truckers: Episode 8) Pridružite se trdoživim avstralskim tovornjakarjem in izkusite njihovo pustolovščino. Tovori so še večji, ceste še težavnejše in dogajanje še bolj napeto kot kadar koli prej.
09:55 Dvojno preživetje (Sezona 2) - V Afriki (Epizoda 9)
 • (Dual Survival: Out Of Africa) Izurjeni vojak Dave in ljubitelj narave Cody se za preživetje v naravi poslužujeta različnih metod. Kako se bosta obnesla v preizkušnjah, kjer morata za preživetje združiti moči?
10:50 Hitri in glasni (Sezona 1) - Zmešani mustang (Epizoda 16)
 • (Fast N' Loud: Mashed-Up Mustang) Richard zamenja prijateljevo impalo iz leta 1958 za mustanga iz leta 1967. Kasneje prenovi izjemnega pontiaca iz leta 1972, toda ali bo to odtehtalo njegov sramotni nakup?
11:40 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 7) - Triumph Stag (Epizoda 5)
 • (Wheeler Dealers: Triumph Stag) Mike mora najti nezarjavelega triumphovega staga. Toda stvar je težja, kot se zdi na prvi pogled. Za kakršen koli končni dobiček, bo moral Edd dodobra oklestiti stroške.
12:35 Avstralska železnica (Sezona 1) - 8. epizoda (Epizoda 8)
 • (Railroad Australia: Episode 8) Velik prometni zamašek mesto razdeli na pol, kar izkušenemu strojevodji Bernieju Bakerju povzroča sive lase. Mlada Allie Hume pa se trudi opraviti izpit za strojevodjo.
13:30 Neverjetno preživetje (Sezona 2) - Namibija (Epizoda 10)
 • (Ultimate Survival: Namibia) Mojster preživetja, Bear Grylls, se znajde v Afriki v namibijski puščavi, kjer prikazuje osnovne tehnike preživetja v enem najbolj vročih in suhih krajev na svetu.
14:25 Neverjetno preživetje (Sezona 2) - Zambija (Epizoda 11)
 • (Ultimate Survival: Zambia) Bear Grylls prikaže, kako preživeti v zambijski divjini v južni Afriki in kako se spopasti z enimi največjih brzic na svetu.
15:20 Neverjetno preživetje (Sezona 2) - Pacifiški ognjeni obroč, 1. del (Epizoda 12)
 • (Ultimate Survival: Ring Of Fire 1) Bear Grylls se na začetku teden dni dolgega boja za preživetje v pacifiškem ognjenem obroču znajde v močvirju, ki ga je leta 2004 uničil cunami.
16:15 Kako je narejeno (Sezona 5) - 55. epizoda (Epizoda 55)
 • (How It's Made: Episode 55) Če ste se kdaj spraševali »od kod je to?« ali »kako je to narejeno?«, je ta oddaja kot nalašč za vas. Pokazali vam bomo, kako si izdelani ti vsakdanji gospodinjski predmeti.
16:40 Skladiščne dražbe v Združenem kraljestvu (Sezona 4) - Hull (Epizoda 9)
 • (Storage Hunters UK: Hull) Na reki Humber se vname bitka za les. Nat se ne more hkrati spoprijeti z vudujem in Heavy D-jem. K sreči ima Sean pri roki reševalno vozilo.
17:10 Skladiščne vojne - Kanada (Sezona 1) - Posnemanje je najhujša žalitev (Epizoda ...
 • (Storage Wars Canada: Imitation is the Sincerest Form of Insult) V Kanadi se na skladiščnih dražbah vsakodnevno srečujejo kupci. V tej epizodi Roy posnema Paula, kar povzroči pravo zmešnjavo.
17:40 Nepremičninske vojne (Sezona 1) - Kupci, pazite se (Epizoda 16)
 • (Property Wars: Buyer Beware) Steve Simons se preizkuša v kupovanju in pregledovanju nepremičnin, Ed pa je na vrsti za dražbo. Bo imel Steve začetniško srečo?
18:05 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 7) - Lotus Elan (Epizoda 6)
 • (Wheeler Dealers: Lotus Elan) Pridružite se avtomobilskima navdušencema Miku Brewerju in Eddu Chini, ki prenavljata rabljene avtomobile.
19:00 Kako je narejeno (Sezona 22) - Senzorji gibanja, parjenje fazanov, potapljaške če...
 • (How It's Made: Motion Sensors, Belt Loaders, Pheasant Breeding, Diving Helmets) Spet so pod drobnogledom vsakdanji predmeti in pri tem odkrivamo, kako so narejeni senzorji gibanja in potapljaške čelade.
19:30 Kako jim uspe? (Sezona 13) - 10. epizoda (Epizoda 10)
 • (How Do They Do It?: Episode 10) Kako izdelajo najhitrejši električni avto na svetu, Tesla Model S, ki ga poganja 700 konjskih moči, kako iz konjskih repov nastane tkanina in kako čistijo največje bazene na svetu?
20:00 Goli in prestrašeni (Sezona 2) - 29. epizoda (Epizoda 29)
 • (Naked And Afraid: Episode 29) Moški in ženska, popolna tujca, se znajdeta na kraju, kjer sta v dobesednem pomenu izpostavljena najbolj skrajnim vremenskim razmeram na svetu.
21:00 Zlata mrzlica na Beringovem morju (Sezona 6) - Muhasta usoda (Epizoda 5)
 • (Gold Divers: Fickle Fortune) Pol sezone je mimo in Shawn bo moral pri Bluffu najti kup zlata, če želi rešiti svoj imperij. Zeke in Emily po polomu ob otoku Sledge dosežeta prelomno točko.
22:00 Zlata mrzlica (Sezona 7) - Dvojne težave (Epizoda 16)
 • (Gold Rush: Double Trouble) Hoffmanova ekipa v Koloradu odpre še drugi rudnik, Parker brez Mitcheve privolitve preizkusi novega mehanika, Tony pa se odpravi na plovbo po reki Jukon navzgor.
23:00 Opozorili smo vas (Sezona 3) - Nori izumi (Epizoda 9)
 • (You Have Been Warned: Insane Inventions) Oglejte si najbolj nenavadne izume na spletu: avto, ki spreminja barvo, najhitrejša masažna kad na svetu in doma izdelana raketa, ki je poletela v vesolje.