TV spored DISCOVERY CHANNEL


23. februar 2017 - 1. marec 2017
18:30 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 3) - Range Rover, 2. del (Epizoda 12)
  • (Wheeler Dealers: Range Rover - Part 2) Ko Edd zaključi z delom na range roverju, ga Mike odpelje na preizkusno vožnjo, nato pa se loti prodaje, pri čemer upa na veliko zanimanja.
19:00 Kako jim uspe? (Sezona 13) - 9. epizoda (Epizoda 9)
  • (How Do They Do It?: Episode 9) Kako izdelajo sir wensleydale, ustvarijo najboljše čopiče na svetu iz prašičjih ščetin in destilirajo aromatična olja iz evkalipta, najljubše hrane koal?
19:30 Kako je narejeno (Sezona 19) - Travnata ruša/sušena govedina/keglji za bowling (E...
  • (How It's Made: Turf Grass/Beef Jerky/Bowling Pins) Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Tokrat si oglejte, kako izdelajo travnato rušo, sušeno govedino, sekalnike lesa in keglje za bowling.
20:00 Najhujši na svetu (Sezona 1) - Potovanja (Epizoda 3)
  • (World's Worst.
    : Journeys) Potovanja so lahko odličen izraz človekovih ambicij, kjer človek premaga težave. A včasih morajo imeti pustolovske duše malo sreče, da se vrnejo žive.
21:00 Polja smrti (Sezona 1) - 7. epizoda (Epizoda 7)
  • (Killing Fields: The Hunt Continues) Resnični triler prikazuje skupino preiskovalcev umorov, ki se ponovno lotijo 18 let starega primera, ki se je zgodil na enem od zloglasnih zločinskih prizorišč v Zda.
22:00 Aljaska - Poslednja meja (Sezona 6) - Vrnitev izgubljene hčerke (Epizoda 8)
  • (Alaska: The Last Frontier: The Prodigal Daughter Returns) Otto ogrozi svoje okrevanje in se odloči pomagati paralizirani kravi. Atz starejši pa se pripravlja na obisk prav posebne gostje, hčerke Jewel, ki je slavna kantavtorica.
23:00 Posnetki planeta (Sezona 2) - Gora pogube (Epizoda 2)
  • (What on Earth?: Secret of Doomsday Mountain) Sateliti na Kitajskem odkrijejo ameriško letalo, ki je izdelano tako, da se izmuzne radarjem, na ameriškem nebu pa se je pojavil neobičajen oblak. Za kaj v resnici gre?