TV spored DISCOVERY CHANNEL


28. april 2017 - 4. maj 2017
12:35 Aljaška železnica (Sezona 2) - Vlak iz pekla (Epizoda 10)
 • (Railroad Alaska: Train from Hell) Pomlad naseljencem odročnih aljaških krajev prinaša nove izzive, saj so polno zaposleni s popravilom svojih koč. Tovorna ekipa pa pripravlja najnevarnejši tovor v tem letu.
13:30 Preživetje tekmecev
 • (Rival Survival) Senatorja sta na neposeljenih Marshallovih otokih brez hrane in pomoči. Bosta lahko pozabila, da sta politična tekmeca, in preživela na enem najbolj odmaknjenih krajev na Zemlji?
14:25 V divjini z Bearom Gryllsom in predsednikom Barackom Obamo
 • (Running Wild with Bear Grylls and President Barack Obama) Bear popelje ameriškega vrhovnega poveljnika predsednika Obamo v aljaško divjino, da bi preizkusil njegove veščine preživetja ter mu od blizu pokazal učinke podnebnih sprememb.
15:20 Bear Grylls - človek proti Everestu
 • (Bear Grylls: Man vs Everest) Bear Grylls bo v tej tempirani posebni oddaji razkril nekaj najbolj osupljivih zgodb s strehe sveta, pri tem pa si bo pomagal z izjavami strokovnjakov in alpinističnih pionirjev.
16:15 Kako je narejeno (Sezona 20) - Poštne kočije, talna cestna osvetlitev, žgana lon...
 • (How It's Made: Stagecoaches, Road Reflectors, Fire Baked Pottery, Custom Motorcycle Tanks) Oglejte si, kako nastanejo poštne kočije, talna cestna osvetlitev, žgana lončenina in po meri izdelani motociklistični rezervoarji za gorivo.
16:40 Skladiščne dražbe v Združenem kraljestvu (Sezona 4) - 3. epizoda (Epizoda 3)
 • (Storage Hunters UK: Leamington) Razstavljalec in dražitelj Sean Kelly se odpravi čez lužo, da bi potoval po Veliki Britaniji in odkrival skrite zaklade v podeželskih skladiščnih. Naj dražba začne!
17:10 Skladiščne vojne - Kanada (Sezona 1) - Skladiščna apokalipsa zdaj (Epizoda 15)
 • (Storage Wars Canada: A-locker-lypse Now) V Kanadi se na skladiščnih dražbah vsakodnevno srečujejo kupci, ki veliko tvegajo. Tokrat se Roy dobro pripravi in napove vojno kupcem v Scarboroughu.
17:40 Nepremičninske vojne (Sezona 1) - Zadrži klic (Epizoda 3)
 • (Property Wars: Hold The Phone) Med napeto dražbo za prestižen dom, v kateri Doug sodeluje po telefonu, pride do prekinitve zveze. Bo kralj East Valleyja ostal praznih rok? Scott pa tvega v Deer Valleyju.
18:05 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 4) - Jeep CJ7, 1. del (Epizoda 3)
 • (Wheeler Dealers: Jeep CJ7 - Part 1) Mike najde jeepa CJ7 iz leta 1984, ki je videl že lepše čase. Avto preda v roke mojstru za prenove Eddu Chini, za katerega upa, da bo temu klasičnemu avtu vrnil nekdanji sijaj.
18:30 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 4) - Jeep CJ7, 2. del (Epizoda 4)
 • (Wheeler Dealers: Jeep CJ7 - Part 2) Eddova dela na jeepu CJ7 se bližajo koncu, čakajo ga samo še zadnji popravki, nato pa si bo prenoveljeno vozilo ogledal in ga ocenil še Mike.
19:00 Kako jim uspe? (Sezona 14) - 20. epizoda (Epizoda 20)
 • (How Do They Do It?: Episode 20) Oddaja prikazuje, kako deluje vse od vesoljskih raket do sijalk, ob tem pa razkriva zgodbe, ki se skrivajo za nekaterimi najosupljivejšimi predmeti iz našega vsakdana.
19:30 Kako je narejeno (Sezona 21) - Litoželezne peči, ultralahka letala, ratraki, elas...
 • (How It's Made: Cast Iron Stoves, Ultralight Aircraft, Snow Groomers, Rubber Bands) Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Oglejte si, kako nastanejo litoželezne peči, ultralahka letala, ratraki in elastike.
20:00 Deček postaja moški (Sezona 2) - 2. epizoda (Epizoda 2)
 • (Boy to Man: Episode 2) Filmar Tim Noonan bo 12 mesecev potoval po planetu, se poglobil v edinstvene kulture staroselskih ljudstev in izkusil najbolj ekstremne in najnevarnejše iniciacijske obrede.
21:00 Pravica v temnem gozdu (Sezona 1) - Skrivnost (Epizoda 2)
 • (Dark Woods Justice: The Secret) V deževnem gozdu na polotoku Olympia v zvezni državi Washington se policisti borijo s kriminalnim podzemljem. Nekateri nepridipravi prostrano divjino uporabljajo za lastno igrišče.
22:00 Aljaska - Poslednja meja (Sezona 6) - Čas odločitve (Epizoda 17)
 • (Alaska: The Last Frontier: Decision Time) Otto in Charlotte se trudita domov prignati živino, Atz Lee in Jane sprejmeta odločitev glede njegove koče, Shane in Kelli pa prejmeta nepričakovane novice o njenem zdravju.
23:00 Opozorili smo vas (Sezona 3) - Divji po srcu (Epizoda 3)
 • (You Have Been Warned: Born to Be Wild) V tej oddaji boste spoznali žensko, ki je preživela snežni plaz, Brazilca, ki lahko zadržuje dih več kot 22 minut in pojoče peščene sipine iz Maroka.