TV spored ANIMAL PLANET


26. maj 2017 - 1. junij 2017
17:20 Teksaški zakon - 1. epizoda
  • (Lone Star Law: Gator VS. Game Warden) V Teksasu je vse potencirano, vključno z delom teksaških varuhov divjine, ki varujejo naravne vire te države osamljene zvezde in 27 milijonov prebivalcev.
18:15 Najbolj divja Afrika - Ngorongoro
  • (Wildest Africa: Ngorongoro) Med tokratnim poklonom osupljivi Afriki se nam pridružite na safariju in si oglejte njeno veliko peterico - leva, slona, leoparda, črnega in belega nosoroga ter kafrskega bivola.
19:10 Dr. Jeff - veterinar s Skalnega gorovja - Temperatura narašča
  • (Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet: Temperature's Rising) Ko v kliniko pripeljejo psa, ki se peni iz gobca, mora dr. Jeff hitro odreagirati. Ko sreča pujso Penelope, pa ga čaka operacija, ki je še nikoli ni opravil.
20:05 Pitbuli in bivši kaznjenci - 10. epizoda
  • (Pit Bulls & Parolees: Episode 10) Tia išče dom za močno zlorabljeno Latwando, toda ali je pitbulka sploh pripravljena oditi? Duhovitež Brian nagaja vsem s svojo brezbrižnostjo.
21:00 Teksaški zakon - 1. epizoda
  • (Lone Star Law: Gator VS. Game Warden) V Teksasu je vse potencirano, vključno z delom teksaških varuhov divjine, ki varujejo naravne vire te države osamljene zvezde in 27 milijonov prebivalcev.
21:55 Akvarij po meri - Akvarij za pediatrično kliniko
  • (Tanked: Midwest Zest) Heather načrtuje izdelavo serije akvarijev za nepremičninsko družbo. Ali bo Wayde dal zeleno luč? Picerija Little Caesars pa naroči edinstven akvarij za pediatrično kliniko.
22:50 Akvarij po meri - Bitka s snežnimi kepami
  • (Tanked: Pranks and Dranks!) Po zelo naporni izdelavi akvarija za bar Minus 5 iz Las Vegasa se Wayde in Brett odločita, da se bosta sprostila z bitko s snežnimi kepami, ki jih pretihotapita v skladišče.
23:45 Dr. Jeff - veterinar s Skalnega gorovja - Mačji čudež
  • (Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet: Miracle Cat) Mačka, ki trpi zaradi prekomerne teže in težav z ledvicami, za preživetje potrebuje čudež. Dr. Jeff se trudi rešiti tudi življenje psa, ki ga je zbil avto.